szió,
lopok már egy leheletnyi időt a takarításból, míg írok nektek!
DITKE????? Mi újság?????????????
Betti, de jó, hogy újra írtál! Sajnálom, hogy rendetlenkedik a vérnyomásod, és hogy 2 hónapig várni kell egy kivizsgálásra...
Bettike is hátha megkedveli egy kicsit az ovit!
A lakást is sajnálom, biztos örömmel költöztetek volna oda!
Kata, utólag boldog szülinapot neked!
Kitten, de izgi, már lehet, csak órák kérdése???
Várjuk a híreket, vigyázz magatokra!!
Judit, az antibogyó akkor segített! Ó, én is ám hasonló cipőben jártam, mint ti, és egész nagykoromig hajlamos voltam a kuruttyra (szal a felfázásra)... Ez nem attól függ, hogy fél perc alatt a boxutcában köt-e ki a gyerek (vagyis hogy ennyire gyorsan pelust cserélsz)
szted Kolomposra már vihetem Szabit?? 20-án hánykor is lesz?
Derekad??????
Anna, Nimi jobban vislte a másfél órát, mint te?
Évi, jobbulást!!! ++++
Virág mamija Jutka! Köszke a képeket, jó lenne élőben is meglesni kiscsajszit, nagyon ügyes ám! Mikor költöznek vissza Virágék?
Szilbee, igen, az a nagyon duzzadt foga jött át Szabinak, mára már teljesen.
Csúnya is, az íny is lifeg(ett), és az alvadt vér is ott van alatta valahogy... De ma éjjel újabb kettő jött át, felül, így 11 fogúak lettünk!
(Mi meg Apával zombik, de ez már mellékes, a lényeg, hogy a hónapok óta tartó fájdalmai talán elmúlnak így Szabinak)
Ma megen lagzizunk, dög meleg lesz, azt sem tudom, mit adjak majd a gyerekre, mert a templom meg tuti hűvös lesz...
Szami, gratula Jázmin szavaihoz! Képzeld, Szabi is mondja a tetőt, csak épp fordítva: tőte...
Olyan aranyosak, amikor így próbálkoznak!!!
A saját nevét meg nem Szabinak, hanem Babinak mondja!
Márti, de szépek aképek, azaz Ti a képeken, cicástul!!!
Judit, édsséggel mi is úgy vagyunk, mint ti: sokmindent megkóstolt, de nagyon mértékkel eszik csak ilyeneket, és azt is csak mi adjuk neki!! Szerencsére mamák is elfogdták ezt! (
anyósom kicsit később...)