Jövök...
Ditke! Nagyon ég az arcom, nagyon utólag, de nagyon boldog szülinapot Neked!
Zsófi cipijébe beleszerettem!
Bence! Utólag ezt is, de Neked boldog névnapot!
Képek nagyon jók, avatarok, vonalzók szintén! Látom, mindenki cipővásárlásba fogott ( nekünk is kell majd pár kocsicipő ).
Kutyafüle! Grat!
Balwin! Mi bajod ezekkel a rajzokkal? Én nagy bajban leszek, ha eljön nálunk a rajzolós korszak, elég béna vok e téren. Mást szívesen kreatívkodom, de a rajzaim...
Fanna! Annyit gondoltam Rátok! Hogy aludtatok?
Évi! Csongi is ügyes volt! Mindjárt suli!
Kitten! Úgy izgulok! Amikor odakerülsz a szülőszobára, hidd el, nagyon jó lesz, tudom, ez furán hangzik, de tényleg így van! Mi nem voltunk előtte, mivel nem volt már időpont, ( nekem meg nem volt szülésznőm), így mikor odakerültem, azt se tudtam, hol vagyok.
De mi amúgy is hoztuk a formánkat, mikor felvettek este, Apa simán besétált velem az öltözőbe
, -hozta a cuccost-, úgy szólt az egyik édibédi nővérke, hogy ezt nem szabad...Totál nem így képzeltem az egész szülőszobát, de az az igazság, h. nem is érdekelt már akkor, csak az, h. mindjárt megláthatom a kislányunkat!
És KÉPET KÉRÜNK Rólad, a pocakról, a Bababirodalomról!
Virág! Ti merre vagytok?
Rólunk: köszönjük, megvagyunk, próbáljuk az önálló elalvást, eddig vagy kézben, vagy újabban már babakocsiban tolingázva aludt el a kisasszony. Ez utóbbi Apa ötlete volt, én már bánom, hogy hajlottam rá. Úgy érzem, most még meg lehetne fordítani a dolgot, -ez olyan megérzés-féle-, aztán majd meglátjuk. Suttogó- módszer nem szimpi. Úgyh. fel van adva a lecke, de ma reggel elaludt egyedül az ágyában! Porszívó hangjára...
Mozgásban