Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Manó

Először is istenke éltesse neve napján a kicsi fiad, ha jól tudom Imre nap volt tegnap, legalábbis mintha ugy láttam volna ma a naptárban....

oltáshoz annyit fűznék hozzá, hogy a kúpot csak akkor kell neki adni, ha lázasodna, addig fölösleges, ezek az oltási szérumok, már sokkal szelidebbek, mint a tavalyiak, és kevésszer lázasodnak be tőle a picurok. Borogatni meg érdemes ugy fél napig, hogy tuti ne gyulladjon be, de ha nem teszed akkor se biztos hogy megtörténi. Borogatáshoz kitűnő megoldásnak tűnik egy zokni, aminek levágodd az orrát és ugy huzod fel a pici combjára, persze ne az ő mini pici zokniát, hanem ha már van beszerzve akkor nagyobb méretet áldoz fel rá.

Nem tudom mennyire vagy benne a homeos dolgokban, de minden oltásnak van kivezető bogyója, ami segit hogy az oltások mellékhatásai ne jelentkezzenek, ezeket nozodáknak hivják (kiejtés szerint). A gazdagréti és a LAjos utcai patikákban tuti be lehet szerezni... adagolása: oltás elötti napon este 5 bogyó, oltás elött 5 bogyó, aznap még egyszer 5 bogyó

Muffinrajongók

Akinek esetleg recepthegyek kellenek azoknak szivesen elküldöm a gyűjteményem, van egy olyan amiből anno szakácskönyvet gyártottam abban 240 körüli darabszámú van, meg még a netről töltögettem le gyüjteményeket, amiben persze bőven lehet átfedés :)

Sütőgetősöknek mondanám, hogy van egy lusta agglegény pite receptem ami elronthatatlan, ha gondoljátok közkincsé teszem, szeritnem sokan ugy ismerik mint a joghurtos süti...

Nah most megint huztam mert bűzcsikot ereget PEpe :lol: :lol:

Ági

Ui: élesszük már fel ujra a ki-mit főz ma cimű beirásainkat... már megint ötletszegény vagyok :wink:

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Mágnes
De, 4szer próbálkoztunk, de sem a hely, sem a körülmények, nem okoztak pozitív élményt! Sőt!!! :twisted: Nekem nagyon rossz volt! De ti ügyesek vagytok.!
A dokim mikor csinálta még három párnak is ez a program ment, csak nekünk nem sikerült, de később kiderült nem is sikerülhetett volna! Így kerültünk a Kaáliba!
de ez már amúlt és mostmár minden tök jó!!!!!!!
Ne parázz! Ott van a pocaklakó és csak ez számít!!!!

Játékok
Van a gerkőcnek egy FP összevissza elefántja:A cetlijén tiltják a a mosást, de koszos,nyálas,szóval mosásra szorul. szóval ki lehet mosni?

Kép
anid

Sziasztok!

Kész, engem most le sem lehet lőni.Imi már 3 órája alszik, na meg már egy órája enni kellene, na de én fel nem keltem a kis dagadékot, örülök hogy nem eszik :D Szóval most ráérek írni Nektek.

Ágiboszi köszi szépen a gyors válaszodat.
Igen, vasárnap volt a névnapunk meg az apucié is. Úgyhogy duplán ültük. Nem volt egyszerű kitalálni hogy mit lehetne venni egy két hónapos babának névnapjára... Na meg az odaadás sem volt egyszerű. Leültettük és szépen felköszöntöttük. Ő meg csak nézett nagy szemekkel hogy most akkor mi van. :roll: Persze Ő még semmit nem fogott fel az egészből.

Az oltástól nagyon félek, zokni már megvan amit ráadok. Akkor a kúpot is csak akkor adom oda neki ha lázas lesz. Feleslegesen nem túráztatom.

Üdv. Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Tündi/Mano (tényleg hogyan szolitsunk inkabb? :)), ne parazz az oltas miatt, minden rendben lesz! Ahogy Agi irta ezek mar uj oltasok, semmi baja nem lesz Iminek. Ha te izgulsz azt viszont megérzi, szoval NYUGI :)!
Jo fej vagyok mondjuk, emlékszem én majdnem elsirtam magam az elsö oltasnal ugy sajnaltam a kis manomat :roll:!
Apanak és Iminek utolag is boldog névnapot!
Tetszett a "ha nagy leszek" :lol:!

Agi, engem tuti érdekel az agglegény pite!

Lilla, köszi a muffin receptet :)!

Magnes, azért nem semmi ez a 9 inszeminacio, huu! Lelkileg ez elég kemény lehet... Anid, gondolom nektek is kemény volt. Na, de a lényeg, hogy sikerült tényleg :)!
Sosem tudom mi a különbség az inszeminacio és alombik között :oops:, elmagyaraznatok?

Tessék a sok maszkalas :)! a labaddal mi a helyzet?

Lini, elküldöm a részleteket e-mailben, ok? Tényleg gyertek el, ha tudtok :) !
Uj lanyok titeket nem érdekel?

Rita, köszi a könyv cimet!
En is ilyen parolobigyoval fözök Vnek. Szerintem érdemes!
Csoki, Nutella, uumm! A nutella mar évek ota ki van tiltva a
lakasbol, fenék vitamin :)!

Anid még nem hallottam, amit irtal az EÜ reformrol, haaaat :roll: ! Az alapgondolat talan nem rossz, nyugat Europaban sincs olyan, hogy valasztott orvos sok helyen, de ott mondjuk alaphelyzet, nem kellett atallni :roll: Itt nyilvan kemény lesz amig kialakul és tényleg egyforman viselkednek a dokik a tejelö és nem tejelökkel. Fuuj! és mi pont beleesünk ebbe a korszakba, kiraly :(!
Azt hiszem Veszprémben Timiéknél mar igy müködik. Ugy rémlik ö inkabb dicsérte ezt a rendszert...
saara

Sziasztok!

Huhhh.. tényleg jó sokáig tart mire sikerül végigolvasnom.
A patológát nekem is volt szerencsém megismerni, mivel a REzi nem akart időben kibújni a pocakomból, és a befektettek. Szerncsére én is 3 ágyas szobába kerültem.
Már előre félek attól, hogy most is késik majd a pici, és megint be kell feküdnöm.
Tényleg lányok, akik már a második babájukat szülték: Hogy bírtátok a kórházban létet, úgy hogy tudtátok otthon vár rátok a másik baba? kire bízttátok addig a nagyobb gyereket?

A fogmosást tényleg jó időben elkezdeni. Eleinte elég a pelenka végét bevizezni, és azzal átdörzsölni.

A bébikajákat illetően valaki írta a Hippről, hogy rákkeltő a kupakjánál. Na ez a botrány akkor robbant ki,amikor mi pont Hippes kajákat adtunk a Rezinek. A férjem emailezett a céggel, és kiderült, hogy csak a 2006 februárig történő gyártásig állt fenn az a probléma (ha jól emlékszem), de a lényeg, hogy nagyon sokat kellett volna ahhoz a picinek ennie, hogy baja legyen. Mi is azért izgultunk, mert az én drágám nem is annyira a kaját, hanem az italokat szerette.

Még nem sikerült mailt küldenem a táblába kerülés miatt, de majd hétvégén.
Már elkezdtem kimosni a babaruhákat is. Csütörtökön megyünk megint Ctg-re.
Olyan jó volt olvasni, hogy mindenki azt írta, hogy élvezzük a terhességet, és hogy mennyire hiányzik nektek.
És köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Tényleg jó csapat vagytok.

Na mostmár rohanok ,mert a végén még regényt írok.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné

Lilló,
örülök, hogy tetszik a fiatalúrnak a játék! :wink: Patrik is imádja, hosszasan tekergeti, csapkodja, csócsálja a kerekét. :lol:
Talit felírtam, most már mi is megyünk!

Jaj, ennyi volt, mennem kell, Patrik felébredt, basszus.

puszi mindenkinek
PP
pöttöm_panna

Gabek, úgy látom egy kicsit félreolvastál. Épp azért írtam, hogy tavaly mi hálózsákot használtunk, hogy szerintem az lenne jó Gergőnek. De mint ahogy Lilló is írta, mivel a Jencike januári, mi a kezdetektől a paplant használtuk, és nem volt vele semmi gond. Csak, mint ahogy írtam, mikor már mocorgott akkor cseréltünk hálózsákra. De egyébkén még most is kitakarózik, és nem elég nagy hozzá, hogy be is takarja magát álmában.
Gergőnek nagyon boldog féléves évfordulót kívánok.

Tami, mi vidéken lakunk, sajna sokszor ezért se jön össze a találka. De talán majd most. Szép neve lesz a kissrácnak.

Manó, tényleg nem kis legény ez az Imi. :D Sára már megválaszolta a kérdést, szerintem is a böfizést kéne megoldani.
Oltás ügyileg pedig Ágihoz csatlakozom, fölösleges addig kúpot adni, amig nem lázas. Ügyes vagy a képpel és a vonalzóval.

Saara, örülök, hogy végre sikerült, nem tudom mi lehetett a baj.

Joe, szurkolok, hogy Boti minél előbb lelassítson a normál tempóra, nehogy még több puklija legyen. Reméljük hamarosan megtörténik. Az egyedülléthez meg kitartást, gondolom, hogy nem lehet egyszerű.

Fogmosás: én kb. 9 hós korától mosom a Jencike fogát, akkor még csak vízzel, és 1 éves kora óta fogkrémmel, reggel és este. Én mindenhol azt hallottam és olvastam hogy el kell kezdeni már korán. Csak még a megfelelő fogkrémet keresem, most a Lillónál olvastam egy ismeretlent, azt is megnézem.

Anid, gratula a töretlenségedhez, látod, előbb-utóbb csak sikerül.
Ez az eü reform eléggé izgat, nem is tudom, hogy most, hogy lesz. Majd januárban megkérdezem a dokit, addigra már csak belejönnek. De az nagyon jó lesz, ha duplán kell fizetnem. Vagy a 8. hónapban menjek át a Barossba? (Ráadásul azt hiszem oda tartozunk. No comment)
Nekünk nincs olyan elefántunk, ugyhogy nem tudom, hogy hogy kell kimosni.

Ági, engem érdekelne az a gyűjtemény. És tényleg jó lenne megint ha irogatnánk, hogy ki, mit főz. Én is mindig ezzel küszködök.

Na szép jó éjt mindenkinek!
Pusz

Kép
Kép
angyalka2

Oné, én is pont ezzel szenvedek, hogy amíg a korházban leszek, remélhetőleg csak az 5 napot, akkor mit fog csinálni az én drága fiacskám. De szerintem nekem jobban fog hiányozni, mint én őneki. Úgyhogy többgyerekes anyukák, várjuk az ötleteket.
Olyan jó, hogy már a Ctg-nél jártok. Én is valamelyik nap gondoltam bele, hogy de jó lesz már ha mosom a ruhákat.

Na jó, tényleg megyek aludni
Sziasztok.
angyalka2

sziasztok

Ági

mai kjcsi:
tökfözelék, sültvirsli+sült husi

engem is érdekelne a recept

puszi

Lini
lini

Helló Mindenkinek! :P :P

Saára
Az inszemináció az olyan, hogy megnézik mikor van peteérésed UH-val, s aznap apának is kell kiskatonákat adni frissen, s egy doki "fellövi" a hüvelyben a petéhez közel. Aznap fekvés,vagy pihi,s kész,így a katonáknak nem kell úszni!
A lombiknál felturbóznak hormonokkal, s így egyszerre több pete érik meg az egy helyett(nekem 11), leszívják altatásban és egy petricsészében összeengedik a kiskatonákkal, vagy meszúrják a petefalat(nekünk ez volt) és úgy jutattják célba a kiválasztottat! Az igy létrejött embriót megnézik hogy indul be az osztódás, s a legjobbakat 2-3 nap elteltével visszaadják, két hét múlva lehet tesztelni. Nekünk 4 jöhetett számításba a 9 beindult sejtből, kettőt kaptunk vissza, egy maradt. Nagyon sokszor egy elvész, felszívódik!
De a sok évi próbálkozás és várakozás után a világ legnagyobb csodája volt, amikor megláttuk a kicsi szivét indexelni az Uh-n! De ezt az érzést ti is ismeritek! :lol: :lol: Kistesó projekt jövőre indul!
Bocs a más témáért!

Ági
Jöhet a receptgyűjtemény! Töretlen kedvvel sütögetek! (Mindent így csinálok!) A legnagyobb élményem a zöld piskóta volt, aminek a széle még meg is égett és kb. 2 cm magas lett! :P :P :oops:

Anygalka
Ha nem gond megkérdezed a doki, hogy mi is ahelyzet ezzel az újítással! Én nem akarok az Újpesti szülőotthonban szülni!!!!! BBBBRRRRRRRRR..... Úgyis költözni akarunk! Igaz CSerágiék felé :lol: ,de nem mindegy milyen kezekbe kerül az ember!

Mi hajnal óta fent vagyunk! Mióta Katánk forog újból nyekereg, mivel elgurul a játéka, ahogy forog és még nem tud utánna kúszni.Remélem lassan elkezd kúszni! vagy még ez hónapok kérdése??? Vicces ahogy tolja fenekét, illetve evez a kezével lábával és közben mérgelődik!
Megpróbáltam az alma után a sárgarépa levet is, hát még egyiket sem eszi meg! Majd egy hét múlva isoráz! :lol:
4 kanál répalével összekent egy egész rugdalózót! :twisted: Valahogy több jött vissza, mint amennyit betettem! :P :?

Mai menü:
Előre elkészített kínai Bens nagybácsikától! :P

Kép
anid

Sziasztok!

Anid! Szerintem mosd ki az elefántot nyugodtan. Ennél jobban már nem mehet tönkre. Ha viszont sikerül... Amúgy a játékoknak ez a sorsuk, hogy a gyerek leamortizálja. Robi már 3-4 hónaposan szétrágott/tépett egy úszó olvasókönyvet.

Lilla! Ez a Muff(in) recept tök jó. Legalábbis egyszerűnek tűnik. Nem szeretem az olyan recepteket, amiknek 20 féle hozzávalója van, és abból 15-öt külön be kell szerezni.

Angyalka, Oné! Nemcsak a pocakosodás szép, hanem hogy neketek már van egy manócska idekint. Ez külön gyönyörűség. Én már most készen állnék egy másodikra, de hát a körülmények :?

Menü: zellerkrémleves, zöldborsófőzi+lapcsánka volt tegnap, ma megcsinálom a hajdinagombócot az Angyalka recepttárból!

KépKép
toreau

Sziasztok,

Nagyon szépen köszöni Gergő a jókívánságokat :lol: :lol: :lol:

Ma meg az én szülinapom van, úgyhogy hétvégére nagy családi ünneplést tervezünk.

Kaja ma: húsleves, carbonara tészta, profiterol (na jó ez utóbbit készen vettem)

Holnap: leves még marad, lecsó, desszer kimarad, mert hétvégén úgyis lesz torta

Anid
Mivel Kata vegyestüzelésű elkezdheted neki adni az almát is nemcsak a levét, mi is ilyenkor kezdtük. Aztán nincs megállás, mindig ki kell neki találni valami újat

Irogassatok csak irogassatok,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok :)

Napközben elpostázom majd a recepteket a muffinokról akik kérték, valamint majd felrakom ide az agglegény pitét is, csak most action van és többre nem sok időm van...

Gabek :)

mijazzzzzzzzzzaaa profiterol?????

Angyalka :)

Kaphatnék én is én is recepteket amiből most Toreau főz?:)

Mai menű: rakott krumpli lesz, a tojás és a krumpli már megfött a többit majd akkor dobom össze ha hazért apa délben :) Lehet hogy sütök palacsintát, mert nagyon megkivántam :wink:

Ági :)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Baromi sokat írtatok, még csak most jutottam a végére, demost meg indulunk tortát venni.

Gabek: Boldog Szülinapot!
Bergőnek Boldog Fél Évet!

Apának is ma van a szülinapja!

Norbi rászokott a pakolásra :cry:
És pár napja kapaszkodva megy pár lépést!

Takaró: Norbinak sima takarója van, igaz kitakarózik, így többször takargatom, valamikor az enyémmel. De nekem könnyű, mert mellettem alszik a fiatal úr.

Úgy döntöttem kezdem előről a hozzátápit.(na jó majdnem előről)
Ha ez sem jön be, megyünk a z enterológushoz.

Joe: a Mária nagykerben most olcsóbb a fejvédő.
Még nemvettem én sem, de ha elindul lehet beruházok.

Mindenkinek Szép Napot!

Milyen éjszakai élet folyik itt?

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Sziasztok!

Megint turbóznom kell, mert Boti felkelt!

Gabek!
Isten éltessen benneteket!

Dorka!
Párodnak is boldog szülinapot!

Lilla!
Tök jó a muffin, szerintem megpróbálom megsütni én is! Majd beszámolok :) .

Bocs, de most szólit a kötelesség, majd igyekszem jönni még este!

Sziasztok!
kgk

Angyalka

Én is kérek szépen a recepteidől :D
Előre is köszi

Lini
lini

Anid, mivel hétfőn voltam a dokinál, ezért majd csak 4 hét múlva tudom megkérdezni. De ma voltunk baba-mama klubban, és pont az egyik háziorvosunk volt az előadó, aki szülész-nőgyógyász is, és rákérdeztünk. Ő azt mondta, hogy szerinte nem lesz belőle semmi, mert úgyis befuccsol, és hogy még ők sem tudják mit akarnak. Hát csak jó lenne, ha nem rajtunk kisérleteznének.
A Jencike ha jól emlékszem 6 hósan indult el mászni, de állítólag a lányok mozgékonyabbak.

Ági, küldöm a receptet. A Tied tényleg jó sok lehet, ha postán kell feladni. :shock:

Lini Neked is küldöm!!

Toreau, tényleg jó, hogy már kint is van egy kis manócska. Nektek is gyorsan eltelik az a kis idő, hogy már újra átélhesd ezt a szép állapotot.

Na megyek mert alvás jön.

Kép
Kép
angyalka2

Sziasztok!
Gabek: boldog szülinapot kívánunk!!!

én is szeretnék muffin receptet!!

Mai menü: krumplifőzelék liszt nélkül, borsos tokány.
Holnapi menü: kórházi koszt (irány a patológia!)

anid teljesen jól leírta az inszemet:) Nekem közvetlenül a méhembe csúzlizták a kisfickókat, de nem fájdalmas. Inkább amikor peteérésem volt, cataflamot kellett szednem, annyire fákt. Mindig tudtam melyik oldalon, és mikor érik:)
Lelkileg tényleg megviseli az embert, akár a lombik, de mi a párommal poénra vettük, amikor az egyetemisták betódultak megnézni apa anyagját, amikor bekopogtak hozzá mintaadás közben, amikor kikiabált az aszisztens, hogy nagyon jó a termés..:) Ha ezt az ember komolyan veszi, tényleg bele lehet hülyülni.

Úgy szeretnék már én is CTG-re járni!!! most lassan telik az idő!
Na megyek lassan, muszáj pihiznem kicsit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Gabek boldog szülinapot!! Nalatok aztan tényleg lesz buli a hétvégén :) :)!

Magnes, be kell feküdnöd a pathologiara??? jujuj :(!
A CTG tényleg szupi, ne izgulj, eljön az ideje annek is!

Mano, oltas?

Anid, Magnes, köszi a felvilagositast :)!

Lanyok én ugy el vagyok kenödve :(! A multkor vérvételt csinaltak Vincusnak az allergia miatt és most jött meg az eredmény...
Tojas: 5,24 ; tej: 9,26
Ezeknek az értékeknek 0,35 alatt kellene mozogniuk. Extrém magas lett asszontak, brühühüü!

Abban biztan, tavaszra talan elmulik, de igy nem valoszinü. Mi lesz, ha elfogy a tejem? Azota sem eszi meg a tapszert :cry: :cry:
Bizom benne, addigra kialakul valami valahogy :roll: :cry:

Na megyek, mert Apa és fiu ki lett rakva a lakasbol, hogy végre tudjak egyet takaritani normalisan Vincus "segitsége" nélkül :).
saara

Sziasztok!

Előre is bocsi a kismamáktól, hogy a táblában egy nappal korábban járnak, de tegnap szerkesztettem a táblát, csak nem volt időm felrakni, ma meg lusta voltam újraszerkeszteni.

Gabek, boldog szülinapot! :) Ha jól sejtem a tánc most elmarad :wink:

Ezennel nyilvánosan kijelentem, hogy a Rita féle túrós süti istenkirály. Tegnap megsütöttem, most kaptam be belőle az utolsó darabot. Ja, és ma az összes kismama ilyet süt a lakóparkban, mert tegnap séta közben este eldicsekedtem, hogy milyen jó kis sütit sütöttem, és azonnal elkérték a receptet. Rita, szerintem legközelebb kérj pénzt a receptért! :wink:

Főzés: Nálunk ma fitness-wellness-ápdétNorbi vacsi lesz: sültkolbász, májashurka velesült krumplival és kovi ubival. Hmmm.

Sára: Hu de sajnálom ezt az allergia dolgot. Én arra gondoltam, hogy nem tudsz esetleg variálni szója vagy rizstejjel, és esetleg abból főzni kását??? Azt nem enné meg Vincus?

Ági: Profiterol=olasz süti, kis képviselőfánkok tejszínhabbal megtöltve és csokiszószban. Istenséges.

Mágnes: miért mész a pathológiára? Ugye nem végig leszel bent? Szerintem vigyél kaját, mert ott abszolut az ehetetlen kategória.

Muffin recept szívesen mindenkinek! Várom a beszámolókat hogy sikerült!

Lilla

lilló

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Láttam, hogy vannak közületek olyanok, akik Dr. Ács Nándornál szültek. A kérdésem, hogy milyen doki, hogy viselkedik a szülés alatt, szükséges-e szülésnő fogadása, vagy foglalkozik normálisan az emberrel?
Ne haragudjatok, de első babámat várom, teljesen kezdő vagyok a témában.

Előre is köszönöm segítségeteket!

Szilvi
b.szilva

Nekünk tegnap abszolút nyűgös napunk volt, pedig én amúgy se aludtam sokat előzőleg, ennek örömére 1,5 órát sétáltam a kisasszonnyal, hogy legalább aludjon egy kicsit. Még szerencse, hogy az idő ugyanolyan klassz volt, mint ma. Ma is sétáltunk már egy csomót (kutyákkal, tanácsadásra és most apa is elvitte egy körre). Szóval most épp a pihenőidőmet töltöm. :lol:

Jelentem Blanka is a 7 kilós kategóriába tartozik! Ma mérezkedni voltunk, az eredmény 58 cm és 7240 g. Nem gondoltam volna, hogy 1 hónap alatt majdnem 1 kg-t hízik megint. :roll: Csoda, hogy alig bírom lassan el? :)

Gabek,
Boldog félszülinapot Berregőnek és boldog egészet Neked! :-) Jövőre a te szülinapod félő kútba esik és helyette babazsúr lesz. :wink:
Elárulod a cékla hozzátápi titkát? Még mindig furdalja az oldalamat a kíváncsiság, mert gondolom nem savanyúságot kap. :)

Rita,
A párolóbetét nem félkör alakú... legalábbis az enyém olyan mint egy lyuggatott mélytányér. De szerintem még egy fémszűrőben is lehet párolni, csak kb. pont akkora legyen a fazék alatta, hogy beleférjen anélkül, hogy elillanna a gőz és ne érjen bele a vízbe az alja.

Angyalka,
Megjöttek a nyuszik! :) Köszönöm.

Sára,
Együttérzésem az allergia miatt. :( Drukkolok, hogy elnője Vincus,

Túrós süti ügyben én legutóbb nem mazsolával, hanem aszalt áfonyával bolondítottam meg és isteni volt! :D Talán aszalt szilvával még jobb lehet, de azt majd legközelebb próbálom ki.

Hát másra most nem emlékszem. :oops:
Prücsök

prucsok

Halika

Az egykezesek táborát boldogítom....

Angyalka
ide is jött néhány nyuszi!!
:P
köszönjük

Akkor most mi a teendő? elfelejtettem.... :oops:

Mágnes miért mész a patológiára? Mi a baj?

Sára
sajnálom az allergiát! Most mi a teendő?
A szója-és rizs tejbr...tejcukor érzékeny páromnak vettem anno kipróbálásrA szőrnyű...

Gabek
boldog szülcsinapot! :P

Kép
anid

Gabiéknak sok boldogságot szüli-, és fél szülinap alakalmából!

Prücsök! Blanka jól belehúzott! Azért akart ő folyton cicin lenni az utóbbi időben, te meg azt hitted kevés a tejed! Robi is ebben a súlycsopiban van, pedig ő fiú! Nagyon ügyik vagytok.

Mágnes! Ha még olvasod: kitartás a pathológián!

Sára! Ne keseredj el az allergia miatt! Ha kap elég húst a Gyerek, biztos nem lesz semmilyen hiánya. Ha ti nem esztek húst, akkor egyik alkalommal megfőzöl egy orbitális nagy adagot, sok kis tányérba kiporciózod és be a fagyóba. V. már mindenféle húst ehet, változatosan betárazol neki, ti pedig fogyasztjátok a szokásos ételeiteket. Tudod, minden csak szervezés kérdése :wink:

Ági! Jöhet az agglegyény süti is!

KépKép
toreau

Milyen túrós süti???Imádom a túrós sütiket!!

Azért megyek a patológiára, mert cukros lettem, és hetente-kéthetente be kell feküdnöm. Utálom,mert mindig megvizsgálnak, és nem hinném, hogy ilyenkor ez jó a Manónak és nekem...Szóval holnap megyek és egy nap kényszerpihi.

A kutyám megőrít... Folyton begurítja a kacsáját a szekrény alá, és nem bírja kiszedni. Aztán addig töfköd az orrával, míg oda nem megyek és kihalászom.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok

Bocs a zavarásért, már nagyon régen írtam ide,

Mágnes
holnap megint Ambrus doki miatt mész a patológiára?

Anid
te is Kaális vagy?
Te a klinikára kihez jártál? Csak nem a Gimes dr-hoz?

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

B. Szilvi!
Írtam Pü-t!
Bocsi, hogy 2x ment el.

Joe

Kép

Kép
joe

erika:
igenigen....előbb vérvétel, aztán pénteken Ambrus doki.. hátamra púp..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló Erika13
Igen, Krizsa fann klubtagok vagyunk!

Helló! Hol van mindenki????
Ti is megkaptátok CSerági vicces sorait?
Könnyesre nevettem magam!

Kép
anid

Sziasztok

Mágnes
de akkor reggel mész és este már mész is haza nem? Én legalábbis így csináltam, ill. én be sem feküdtem, mert akkor még a tesóm 10 percre lakott onnan, és így egyszerű volt vissza sétálni evés után. És nekem nem csináltatta ezt az egésznapos tortúrát csak 2X. Igazhogy én ügye a végét már bent pihiztem, csak arra figyelj, hogy az én meglátásom szerint nem igazán értenek mindenben egyet - nőgyógyász és belgyógyász, ill. hogy sokszor az ember lánya a közvetítő közeg köztük.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kicsit off:
Ági, köszi az útbaigazítást, mindent találtam az Auchanban. Egy kérdés: hűtőmágneshez hol veszel mágnest? Ez nagyon beindította a fantáziám!

Ja, és ahogy Lilló kedvesen felhívta a figyelmem, az Auchanban akciós a habtapi (900Ft/csomag), ráadásul a számos fajta, nem az, amit darabonként huszonhárom részre lehet szedni. Mi jól be is ruháztunk belőle. Sőt a madarastescoban párolóbetétet is árulnak, abba is befektettem ma este. :) Ennyi reklám azt hiszem elég is.

Képzeljétek, Máté épp Csajkovszkijt énekel. :) Megy a zene, ő meg dudorász hozzá. Na, inkább sikongat. :lol:

Angyalka,
a recepteidre mi is igényt tartanánk, ha lehet.

Zsófi,
kitartást az egyedülléthez!
Boti nem pakol még? talán így még könnyű dolgod van!

Dorka,
akkor Te most kezdhetsz mindent 1 m fölé pakolni? Szegény!

Mágnes!
Neked meg a patológiához kitartás! Gondolunk Rád! A túrós süti(m) receptjét tegnap v. tegnapelőtt feltette ide Ágiboszi. Keress rá a nevére, könnyen megtalálod.

Gabek!
Boldog egész és fél szülinapokat!

Sára!
Szegény, mennyire el lehetsz kenődve! Nagyon együtt érzek veled! Hogyan fogod megoldani ezt? Nem lehet tápszer nélkül kihúzni valahogy?

Lilla,
örülök, hogy ilyen nagy siker a recept. Szóval szabadalmaztassam, és kérjek érte pénzt? Igazából a kedvenc nagynénémtől ered, aki a legklasszabb óvónéni, és csupa szuper receptje van, de azt hiszem, ez a túrós tényleg mindent visz.

Helyzetjelentés: Máté kiabál, mert nem tudja az egész díszpárnát bekapni a szájába. De még próbálkozik.
Pusza mindenkinek!
rita81

Heloka!

Nagy takaritas letudva, kb féléve nem volt ilyen :oops:, mindig csak sik-suk, a kislegényt azonnal kiramol mindnt, amit elpakolok :lol:, nem tul halados!
Eleinte fura volt itthon lenni egyedül, aztan isteni érzés volt egy kicsit szabadon mozogni:)!! Nyitva tudtam hagyni a fürdöszoba/wc ajtot anélkül, hogy valaki azonnal a budira cuppanna, v a mosogépre, v magara boritana a fiokos szekrényt, tudtam ugy mosogatni, hogy senki nem ült a labamon.. :)

Szét röhögtem magam azon, amit Prücsök küldött, annyira jol esett :lol: :lol: !

Amugy nalunk a legujabb a tanc! ülve is mozog a zenére, annyira édes, meg kell zabalni ezt a kölköt :lol: !

Allergia: most kicsit lehiggadtam. Muszaj! Nem tom mi lesz, mostmar felhivom a dietetikust tényleg aztan meglatjuk mit tud javasolni.
Toreau, nem tudom elég-e valoban a hus. Mindenesetre kap naponta többször is.

Szia Erika, nem zavarsz am, nézz be maskor is! Ide irtal régen? Nem is emlékszem :oops: .... Vagy nagyon régen volt :)?

Magnes, kitartas a holnapi naphoz....! Nem is tudtam, hogy cukrosan bent kell tölteni napokat :roll:. Terhességi cukor, ugye?
Recept megvan?

B. Szilvia, Acs dokit nem ismerem, de talan érdemes szülésznöt valasztani, ö van ott veled, a doki altalaban csak a végén néz be. Azt mondjak az összes szülésznö rendben van, de ha éppen csucsforgalom van, nem jön-megy az ügyeletes....
Az elsö szülésemnél nem volt, de most tuti fogadok egyet, ha aktualis lesz!

Joe, mik a hirek? Remélem Boti nem szerzett ujabb puklit!

Nem is tudom ki irta, hogy nincs türelme turkalni.
Budan a Szabolcska Mihaly utcaban van egy tuti lanyos turkalo, Mini stars a neve. Nagyon igényes, valfara vannak rakva a ruhak és persze lanyos rucibol sokkal több van! Egy kicsit dragabb, mint a pakolos turik, de nagyon édi darabok vannak. Angol ruhak.
saara

Sziasztok

Saara
még valamikor tavasszal - nyár elején irogattam ide, de főleg és azóta is a Kaálisba szoktam
neked mekkora a picurkád?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok,

Saara
Jajj szegény Vincus, most mit fog enni? :( A tápszer miért is nem jó neki? :? Már többet is próbáltatok?
Én most tudtsm meg, hogy a tejpépből is van HA, amit szintén a doki írhat csak fel, esetleg ezt ti is kipróbálhatjátok.

Aki kaja ügyben jártasabb az mit gondol a tejpépről? Lecseréljek vele egy tápszeres kajálást? Igaz, hogy az sűrűbb és azt már kanállal kell enni? Miért jobb a tápszernél, ha egyáltalán jobb? :roll:

Ági
Én is kérném a minden muffinok titkát :wink:
A profiterol iszonyat finom csokis cuccba mártott süti, nálunk a közértben nemrégóta lehet kapni és nagyon rázizzentünk.

Prücsök
Voltam szombaton az MDF piacon és mondtam, hogy a kisbabámnak szeretnék friss céklát, erre egyből 3 féle módszert is javasoltak: 1. megfőzöd, 2. megpárolod (na jóm ebben már e profi vagy), 3. sütőbe alufóliába betenni és állítólag nagyon finom.
Bevallom még sohasem vettem céklát, de a múlt héten a baba-mama klubban mindig főzünk valamit és éppen cékla volt soron, Gergőnek nagyon bejött, ezért gondoltam én is kipróbálom, és itthon is ízlett neki :)

Nagyon köszönjük a köszöntéseket :lol:

Ha ennyire dícséritek ezt a túróst, lehet hogy nekifogok mégiscsak. :wink:

Na jó éjt,

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Megint én és teljesen OFF topic. Nem tudtok véletlenül eladó galériaágyat? Csak két szobánk van, még együtt alszunk a manókával, de ez lassan tarthatatlan, szeretnénk kiköltözni a a nappaliba, és így akarnánk teret növelni. Jó lenne legalább 160x200-as, de lehet, hogy kénytelenek leszünk kisebbel beérni. Bocs az off-topicért.

Sára, én is könnyesre nevettem magam azon, amit Prüsök küdött! Eszméletlen jó!

Gabek, tök jó lehet az a Baba.Mama klubb, ahol főztök is!
Na, léptem!
R.
rita81

Bocs az elgépelésekért. Már félig alszom.
R.
rita81

Jó reggelt:)

Nah a tegnapi napból végül nem lett semmi, mármint a sütireceptekből, mert beájultam rendesen, és végre csak egyszer keltem fel éjszaka:)

Ime a sütirecept

Meggyes pite édesszájú, türelmetlen pasiknak

Hozzávalók:
1 pohár natúr joghurt vagy kefir
1/2 pohár olaj
2 pohár liszt
1 pohár kristály cukor
2 db tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliacukor
1 üveg kimagozott meggybefőtt

Elkészítés: A hozzávalókat egy tálban összekeverem, amikor már
csomómentes, kivajazott és lisztezett tepsibe öntöm. Rászórom a
kimagozott meggybefőttet, és 180 fokos sütőben 15-20 percig sütöm.
(Figyeld közben, hogy ne pirítsd túl a tetejét!)
amikor kikavartam a tésztát csak a 2/3 részét öntöm bele a tepsibe, az
1/3 részébe teszek 1-2 evőkanál kakaóport. Ezzel is elkerverem, majd
szépen belecsurgatom a tepsibe. Ezután teszem bele a gyümölcsöt. A
tészta így szép "márványos" és még finomabb lesz. Meleg szívvel
ajánlom mindenkinek!

Néhány szösszenet még hozzá: a pohár természetesen a joghurtos poharat jelenti, azzal mérek ki mindent.
Csináltam már almásan is, Egy szimpla adag elég kicsi, én igy duplával szoktam elkésziteni, akkor elég magas is, közepes méretű tepsihez (mint a Rita féle túroshoz való tepsihez mérten). Az almásnál belreszeltem a tésztába egy nagyobb fejet, tettem bele egy lehetnyi fahéjat is, valamint kitünően el lehet benne tüntetni a megmaradt csokinyulakat, meg ugye jönnek a mikulások, én azután dobáltam bele, miután beleöntöttem a tepsibe a tésztát, a kezem között jól összetörtem a csokit és rászórtam. Nagyon fini, és dupla adagnál kell a 20 perc, sőt van hogy 25 is főleg az almásnál.

Nah ennyit a pitéről :)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Na folyt köv:)

Mágnes
Öcinte részvétem Ambrus dokinkhoz :wink: :wink: Dani fiamnál elég sűrűm volt hozzá szerencsém, egyrészt a vérnyomim miatt, másrészt én is terhességi cukros voltam, már a 12. héttől jártam hozzá. A végén már én se feküdtem be, mert nagyon macerás lett volna, bementem és este meg irány haza, másnap meg az eredménnyel délben hozzá:)
Ha gondolod szivesen segitek diétás receptekkel, amiket én probáltam ki és egész jól elboldogultam velük.

Erika

Üdv, bevallom én már több helyen olvastalak (kaális topicban nem :wink: ) igy tudom hogy Gimes doki fan vagy:) Ha jól nézem a vonalzót akkor egy hónappal elöttem szültél pont. Mekkora már kismanód, esetleg kép róla? Irjál ha van időd egy kicsit magatokról.

b.Szilvi

Ács dokiról közvetlen tapasztalatom nincs , de csatlakozni tudok Sárához, fogadj fel szülésznőt, időben ő van veled a legtöbbet, a doki csak a végére jön be igazán. Tudom ajánlani hogy kérdezd meg őt hogy kivel dolgozik szivesen és azok közül válasz. A sajátomant szivből tudom ajánlani neked: Zsoldosné Etát, tündéri, kedves, rutinos, nagyon jó szülésznő. Ha gondolod priviben meg tudom adni az elérhetőségét. Ugy a 32-33. hét környékén érdemes megkersni a szülésznőket, megmutatják neked a szülőszobákat, elbeszélgettek, elmondhatod a szüléstervedet, a kivánságaidat, majd amikor jön a ctg akkor van kinek megmutatnod az orvosodon felül is, mikor meg a szülésre kerül a sor akkor ugy is őt kell hivnod előbb és a dokit majd ő fogja értesiteni.

Rita

Örülök hogy megtaláltad amit kerestél. A mágnest én csikban vettem és ugy ragasztottam rá két oldalú ragasztóval, de a nagykerben van ha jól emlékszem darabra is, azok a régi kicsik, azt meg érdemes belenyomni még kötés elött a gipszbe. Ha gondolod hozok neked a következő talira.

Erről jut eszembe lányok, jön az advent lassan, és ha gondoljátok tudok hozni adventi naptár alapot a nagykerből, amit kreativan kidiszithetitek és lehet apróságokkal meglepni a kicsiket.

Az alap ugy néz ki hogy egy nagyobb tábla amire fel lehet akasztani a kis zsákokat, természetesen a tábla és a zsákok is lenvászonból készültek, amiket lehet disziteni:

Kép

Ezt már diszitettem ugye, csak azért raktam fel hogy elképzeléstek legyen hogy kb hogy néz ki. Amire fel kell akasztani azt hiszem nem ilyen fülek vannak hozzá, mert ezt én gyártottam tavaly, de végére rájöttem hogy jobban jártam volna ha megveszem és csak diszitem....

Ilyen lett a végeredmény:

Kép

Ha esetleg valaki fantáziáját beinditottam akkor 1799 Ft ért tudom hozni az alapot, tudok hozni textil dekupázs ragasztót is, meg szalvétákat is persze....

Lilla

Ismerős a turos süti, én is mikor megsütöttem adtam is gyorsan tovább a receptet, és szinte alig akarták elhinni, hogy semmi kevergetés csak beleöntöm és kész :)

Anyukád hogy van? Vigyen be sok sok kalciumot hogy gyorsan gyógyuljon.

Sára

Hát nem szép eredmények lettek az tény. De a tej mellett nagyon sok ételben van kalcium amivel tudod pótolni. MEg ahogy a lányok is irták probáld ki a szója tejet, vagy esetleg a mandulát, azt te is tudsz csinálni, persze ha nem allergiás a mandulára... Egy marék mandulát leforrázol, lehuzod a barna héját, és vizzel elturmixolod jó sokáig hogy rendesen ledarálódjon a mandula, szép fehér lötyit kaptok, szürd át és kész is a mandula tej, annak idején én kiprobáltam és csináltam belőle turmixot és egész iható.

Gabek

Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kivánunk neked. Mit kaptál ajiba, szabad megkérdezni? :)

Dorka

Hát igen eljött a pakolós korszak, nálunk is rámolás van egész nap ezerrel, semmi se jó a helyén, mert ugye a legjobb helye a földön van, főleg ha már meg is kostoltuk egy kicsit :wink: :lol: :lol:

Joe

Hogy birjátok apa nélkül? Gyere öntsd ki a szivedet:)

Nah a teljesség igénye nélkül de most sajna abba kell hagynom , pedig tudom hogy nem mindenkinek irtam még, de felkelt a banda elindul a nap... A muffinrecepteket meg elküldöm mindenkinek, mert most bocsi de az lesz számomra a legegyszerűbb....

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Sára: nagyon köszönöm, hogy ajánlottad a szülésznőt, kicsit bizonytalan vagyok, még nem szültem soha :)

Ágiboszi: megírod az elérhetőségét, akkor olyan január tájban felveszem vele a kapcsolatot. Más is ajánlotta már őt, bízok az ajánlásokban, hiszen Ti már szültetek nála.

Maga a kórház egyébként milyen? Szobák, nővérek, ellátás, segítség?
Én nagyon keveset megyek a kórházba, inkább csak a kötelező ultrahangokra, a többit a lakhelyemen intézem el.

Szép napot kívánok Mindenkinek!!!

Szilvi
b.szilva

Szia Joe!

Megkaptam, köszi, írtam rá én is privátot:-)

Köszi a segítségedet!

Szilvi
b.szilva

Sziasztok!

Megint volt egy kemény éjszakánk :twisted:
Hú most már kezdek lemerülni.

Ma fogom magam és megveszem a könyvet, és felhívom az enterológust és kérek időpontot!

Már néha úgy érzem csak szórakozik velem a fiam :twisted:

Éjszaka elég nyugtalanul aludt megint, ide-oda pörgött.Annyira nem nyüglődött, mint a húsnál(tegnap alma-őszi volt), de elég sokat.
Amikor adok neki cicit semmi baja nem lesz hirtelen, csak amikor már kiszippantott mindent és elveszem tőle, vagy amikor felébred és nincs a szájába.
(Már néha nyűgnek érzem az éjszakai szopizást(bocsi), mert egyébként szeretek szoptatni.
Valamelyikőtök írta, hogy már 2 éves a kislány és még mindíg szopizik és olyan érzés, mintha kiszívná az erejét. Hát most én is így érzek :twisted: )

Becsülöm az Ágit és a többieket, akik több gyerekkel csinálják ezt, vagy hasonlót!
Én már az elsőnél becsődölök.

Na tűntem!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Rita

Előbb elfelejtettem irni, hogy az iwiwen folyton hirdetnek galéria ágyat, igaz amit most találtam az 140*200 as, de érdemes kutakodni :)

Barna Judit (112) Feladva: november 8., 18:23

Ikea galériaágy
Helyhiány miatt sűrgősen eladó, szinte új állapotban lévő, Ikeás Tromső tipusú, szürke fémvázas, 140x200 cm-es galériaágy, matraccal együtt jóval az eredeti ár alatt, 40 ezer ft-ért. (IKEA-s "Sultan fageras" elnevezésű, 12.cm vastagságú habszivacs matrac van hozzá.)Jelenlegi ára matraccal együtt 84 ezer felett van. Ha szükséges, az elszállításban is tudunk segíteni.

Ha érdekel megadom a telcsiszámát:)

Ági

Ui: elküldöm az egész hirdetést teloszámmal emailban:)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Dorka

Nagyon is megértelek és nem csödöltél be egyáltalán, ne érezd igy.

Okos dolog hogy elmész és kivizsgáltatot Norbit, lehet hogy az emésztésével van valami. Az éjszakai szopi Daninál nálunk is igy volt anno, a végén már az ágyunk mellett volt a kiságya, felénk eső résznél levettük a rácsot és magától átmászott hozzám éjjel, és önkiszolgálóan szopizott (kitakart és cupp) Ez majdnem másféléves koráig igy volt, ezért is örülök annak ha Pepével vannak szabad éjszakáim, koppkopp a mai egész csendesen telt.

Szilvi

A korháznál a szobáktól sajna ne várj túl sokat, a patológia ha esetleg előbb befektetnek két szoba kivételével 6 ágyasak (a kettő az 3 ágyas), rájuk férne már a felújitás. A nővérek a leterheltségükhöz képest probálnak kedvesek lenni, de ha valamire szükséged van, a legjobb ha te jársz utána és figyelsz rá hogy mindent megkapj.
A gyerekágyon 5 ágyas szobák vannak, rooming rendszerben a wc és a fürdő bent van a szobában. A csecsemős nővérek között van nagyon kedves és felejthető, de azt mondom ha pozitivan állsz a dolgokhoz és képes vagy "harcolni" magatokért akkor nem vagy elveszve :) A szűlőszobák nagyon jól felszereltek és profik.

A szülésznő elérhetőségét megadom majd priviben:)

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hellóka! Virágos jó reggelt!

Volna egy kérdésem a nagyobb gyerekesekhez! Szóval majdnem mindegyikőtökhöz! :lol:

Meddig tart a hasrafordulok és nyüglődök korszak?
Katánk egész nap, napok óta dumál, veszekszik hisztizik, mert nem tud továbbmozogni? zsong az agyam!

Képzeljétek! Ilynekor reggelnte még visszaalszik, próbálom rászoktatni, hogy magától, tehát ne ölben menjen. MMost is betettem az ágyába s dumát a játékainak de nagyon hangosan, gondoltam megnézem,m int jó anya :lol: a gyerek ezt kihasználva elkapta a kezem és egyböl alaudt! Meg kell zabálni! Akkor most egyedül aludt el vagy sem? :lol:

Rita

Mi is ezzel a problémával küzdünk, ezért akartuk átépíteni a lakást! Írtam is ,hogy hívtam egy céget! Na azok meg 3 hete jönnek! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Gondolom kicsik vagyunk nekik és nem éri meg nekik az üzlet!

Mi a nappaliba vittük ki a nagyágyat, ami a szoba közepén van! :twisted: 200*220as méretű!

Szóval se közlekedni, se takarítani (pedig ezt muszáj lenne, mert a férjem minden szöszmőre allergiás!minden nap porszívózok és felmosok) ,se vendéget leültetni,szóval ahogy a férjem modja putri lett a lakás! :twisted:

Érdekelne hogy oldjátok meg!

Ági
Nagyon ügyi vagy! Nem is tudom hogy tudod ezt megcsinálni! Nekem a csúcs a gombfelvarrás!
A sütirecept nagyon jó és már sütöttem ilyet!

Joe
Helló! Hogy vagytok! Boti?

Saára
Te vagy a férjed is alergiás? Nem lehet könnyű!

Kép
anid

Helló!
Mea culpa! Most látom reggel, hogy Prücsök küldte a vicces sorokat!
Jajaj, ne haragudgj!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: Mondtam,hogy zsong az agyam!

Kép
anid

Sziasztok

Ágiboszi
hát te nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szép adventi naptárat készítesz.
Hát nálunk a helyzet kicsit káoszos, mert a kis drágám egyedül nincs el, vagyis hiába van a járókában akkor is beszélgetni kell vele, így sajnos többnyire szalad a ház, mert aludni (a nappali alvás az tortúra mire sikerül).
[/img] Kép
íme az én kis garázdálkodó tündérem, mert hát ügye ő csak azt szereti ha szabadon van, és akkor minden veszélyben van, a tv-hifi torony-számítógép minden már könyvet is olvas (de szerencsére még nem szedte őket szét mert idejében elveszem tőle)
Te hogy hogy 2 orvosnál szültél? Vagy ha jól emlékszem akkor a Matányi dr. egy idős beteges valaki? Mert ha jól emlékszem akkor már januárban is az egyik anyukának is ő volt a dokija, és orvost kellett váltania mert épp megint kórházban volt.
Nem tudom hogy lehetek-e olyan pofátlan hogy én is kérhetnék a maffinos receptekből? Igaz most nincs igazán időm ilyenekre de gyűjtöm őket, mert egyszer biztos lesz rá időm is, mikor már a kis drágám jól el lessz magának is.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika

Jól gondolod a doki dolgot, Danit még nála szóltem, de már Petivel nem vállalt el, igy az ő tanácsára váltottam.

Édes a kis garázda:) Nah a naptárat én is éjjel csináltam, meg ugye akkor még csak Dani volt. Muffint szivesen küldök ha elárulod az emailcímed:) Az enyém publikus, ott van a vonalzóim alatt, dobj meg egy levéllel és visszairok:)

Nah lányok? senki fantáziáját nem birizgáltam meg a naptárral???

Most menek mert félkezezek, probálom Petit elaltatni.

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ágiboszi

Ha rámész a profil-ra v. a pü feliratra akkor a babaneten keresztül tudtsz írni nekem.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kicsit eltűntünk. Visszaolvasok (nem keveset írtatok :) ), és utána jelentkezem. Csak ezt meg akartam osztani veletek!

Addig is puszi mindenkinek:

Cseragi és Panka

Szóval fejbőrkrémezés hosszúhajú babáknál :D :D :D Kép

Kép

Kép
cseragi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?