Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee!
működött a vízesés? vagy ha a fiúk összeálltak volna nagyobb sugár lett volna?

látom, az új kocsi is jól vette az akadályokat! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

elszálltam.... :evil:

Kata, széllel nem volt gond, bár az úton eléggé fújt (vagy csak a menetszél?? :wink: ), de a strand szélvédett helyen volt.
nekünk nagyon bejött, 13 medence, tökéletes hőfokú medencék, nem volt kisebbség sem, a kaját is jó áron számolták (strandokhoz képest sztem).
Belépő: 1300 Ft a felnőtt, 1.000 ft a gyerek, a családi jegy (2 felnőtt, 2 gyerek) 3.200 Ft.
3 fogásos ebéd 1.200 Ft, 2 fogásos 750 Ft volt.

Szilbee, de szuper lehetett nektek is!!!!!v Kisvasutat élvezték a fiúk? Miket csináltatok még???

Judit, nem figyeltem, apjuk merre volt???

Kata, már a felénél jársz, hogy repül az idő!!! kerti banzájt csaptatok, vagy bent főztetek?

Kép
Kép
dorkáék

Hella :)

Jaimee, Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked! :D

Kép

Jövök majd hosszabban is, rakok képeket is :) De most mennek kő.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit, várjuk naon a pösti képeket!!!!

Judit, elfeledtem válaszolni :oops: : Szabi haját 2hete, ha nyírtuk, de nagyon gyorsan nő neki, mint nekem is. Sztem havonta egy hajnyírást simán be kell iktatnunk...
A kisfiúk a képen ismeretlenek votlak, csak odajöttek, hogy akkor ők most fuvarozzák Szabit, nagyon kis édesek voltak! Legalább pihentük egy pár percet....

Ja, ha valakit érdekel: a rossmannban az üveges 2 decis babaüdítő 119 Ft, az üveges gyümölcspüré 139 Ft...

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee, boldog születésnapot Neked!
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Itt pedig egy kis Szilvásvárad összefoglaló.

Dorka!
Kukkantsd meg EZT!
szilbee

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak a héten sem időm, sem kedvem nem nagyon volt írni. Holnaptól megint egyedül leszek.
Jövök amikor tudok.

Szép délutánt!

Niki

Kép
Kép
csni

Naitta képek :)

Igen kevés számú képet csináltunk, ez most tűnt fel, ahogy válogattam :roll: Nade az állatkertezés első felében wc-ztünk, pelenkáztunk (a keresgélés közben némi állatnézegetéssel), kényelmesen megkajáltunk :mrgreen:

Kata, igen, Nimi nagyon hevesen udvarol :wink: Úgy magához tudja rántani egy kézzel Annaluca babakocsiját, hoccsakna :lol: Hunci meg odavan érte :mrgreen:
Kép Kép Kép

Ehehehe...bálnával szemléletesebb lett volna :mrgreen: Azé így is hasonlít :roll: Amúgy mindannyiunkat hatalmukba kerítettek a majmok (főleg a gorillák)...hihetetlenül emberiek. Kezdek nem kételkedni Darwin bácsi elméletében...
Kép

Íme, egy szökevény majom...már minden társa bent volt, ez meg itten nem akart csatlakozni hozzájuk...megpróbálták a gondozók beterelni az éjszakai szállásra - seprűvel, cébés rádióval, magasnyomású vízsugárral -; mi vagy 10 percig elnézegettük, aztán otthagytuk a sóműsort :)
Kép

Anna és Nimi :)
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Hjaigen, úgy terveztük, hogy bepakoljuk a kölköket, jól elalszanak, aztán kiállatkertezik magukat, hazafelé meg ösmét hunynak egyet... Ehhez képest Huncim aludt két percet, amíg Annáékhoz értünk, ennek következtében már nem tudott visszaaludni, Nimit is felébresztette egyszer, 2x megálltunk, és kb. az uccsó félórában aludtak el... A hazaút már kicsit zökkenőmentesebb volt, horpasztottak minketten :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Azta de pörgött hétvégén mindenki!
Én meg be voltam zárva, sütöttem négyfélét, apa holnap tartja bent a névnapját. :roll:
Jaimee! Nagyon boldog születésnapot!

Hmmm.. igazából nem tudok mit írni... úgyhogy nem töltöm az oldalt.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Anna! Judit! Hát nagyon királyak a képek!!! Úristen milyen nagy már Nimi is! :shock: Annalucáról nem is beszélve! :shock:

Balwin! Jó a "portré"! Kép

Judit! Nagyon aranyosak az alvós képek!! :lol: a pancsolós meg aztán csúcs... ahogy ott hason nyomja Gréti az úszást. A másikon meg tisztára olyan, mint egy tornász. Tök jók a képek NA! :lol:

Ditke! Nem dönthető le teljesen, de megkéreztem, olyat nem is csálnak. Egyébként nagyon klasszul elalszik benne így is Dávid. Szóval fölösleges volt ilyesmin agyalnom. :oops: Akkor szoktam felültetni, ha már nyűglődik döntve. Szerencsére jó nagy az ülőfelülete így nagyon kényelmes neki ülve is. Az előző koncsinkról ez nem volt elmondható.

Dorka! A kocsit nem olyan egyszerű tolni.... már nagyon megszoktam a másikat. Az okoz leginkább gondot, ha Levente fogni szeretné a kezem. Meg hát itt elég rossz utak vannak (mondjuk Szolnokon hol nem?!)...
Nagyon jók a képek. Bár én már hamarabb megsasoltam, mint hogy belinkelted volna az oldalra.

Kata! Nagyon kíváncsi vok, milyen árat mond a fickó! 8) De jó hogy Bence akkor már rendbe is jöt!! :) Én hiába nyomatom a fiúkba a C-t... Viszont nagyon sokat vagyunk kint a levegőn. Úgy tünik használ is nekik. Dáviddal ma ismertettem a homokot. Nagyon élvezte. Olyan aranyosan elásta a lábait. 8)

Judit! Volt vízesés, bát Levente nem ment el addig... Szemmel tartotta a vonatokat. Az ősember barlanhoz viszont felment az apjával. :lol: Iszonyatosan élvezte az erdőt. Engem néha a szívbaj kerülgetett, mikor meredek részen rohangált, de baleset nélkül megúszta a dolgot. 8) Ja egyébként meglepően sok víz volt most a patakban!
Na igen, a kocsi nagyon bevált. A kisvasúton is tökéletesen elfért. És a gyökeres erdei utak se kottyantak meg neki.
szilbee

Na itt!

Judit!
jaj de édesek, egy újabb pár, Zsófi, és Szabi után...aztán majd 20 év múlva anyám ennek az anyja, nem mond édes, ismerem... hahaha

és nagyon pikírt vagy, mi az, hoyg bálna! ejnye-bejnye!

Nikiék voltak itt ma, kerti partyztunk, aztán 15 óra ide, 15 óra oda, csoki fondüztünk desszertnek, csak csak szigorúan gyümikkel!
:twisted:

Olga!
apának sok boldog névnapot!
Kép

Kép a 4 grácia

Kép megjött a horgolt sapi
Kép

több képet, sajnos én sem csináltam, nem vagyok egy nagy fotós, csak úgy adhoc jelleggel szedem elő, és kattingatok...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
parkolásért mennyit fizettetek Cserkébe?

Szilbee!
hoyg hogy most sok volt a víz? na akkor mi rosszkor mentünk. alig volt benne, nem egy helyen pedig szikkadt volt a patakmeder.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, igen, a tricit első kerékről lehet hajtani...de vannak olyanok, amin kiiktatható a pedál; egyelőre nem kéne vele bírkóznia :)
Ódefajin időtök volt Szilvásváradhoz! :D Szupisak a képek, olyan szép család vagytok :)
Videjó is fajin; látom Dávid is muzikális :D
Huh, jó kis vaklárma volt Leventével... de legalább nincs baj :)
Émmán mára biztos vagyok benne, hogy a Zuradat láttam péntek reggel/délelőtt a teszkó parkolóban :roll: Rohanásban voltam, és csak fél pillanatra néztem magam mögé, mielőtt elindultam befelé a tesco-ba a kocsitól (nehogy elcsapjon valami :mrgreen: ); oszt ismerős arcot láttam... de mire leesett, hogy valszeg a férjed az, már javában haladtam befelé, akkor meg már későinek éreztem visszafordulni, és bizonytalanul odaköszönni :oops: Nameg vagy ismer képről, vagy nem. Nomindegy, bocsi, hogy nem köszöntem :oops:

Kata, azzal együtt, hogy jókat röhögtem a csütörtök éjjeletek szemléltető leírásán, részvétem az éjszaka miatt... :oops: :(
Hm, a vonalzód nem akarja követni a várandósságodat :roll: 20. hét, asztaaaa! Mindig hanyattvágom magam, hogy mennyire rohan az idő...

Szamóca, ha felül szárnyalsz, szabadon, biztos hatásos az is :wink:

Rami, szeptemberig nuku szabi?! :shock: Bakker... Elhiszem, hogy elkeseredtél, jól rá tud készülni az ember a pihire...

Kitten, igen, vannak átfordítható tolókarú babakocsik...nekünk spec. nem hiányzott :) De én elég sokáig fektetve babakocsiztattam Annalucát, mindig alvásidőben mentünk sétálni. Aztán amikor már ülve is sétáltunk, mindig lesegettem előre, mer idegesített, hogy nem látom a gyereket :oops: Szóval inkább nekem kellett megszokni a gyerekháttalvannekem közlekedést, nem neki :)

Judit, de édesek a lányok kidőlve :lol: Hm, nem a mézes tea hatására alszanak vissza? :) Szuper a medencéjük is, jó kis pancsizóhely :D
Tegnap mi is Koráztunk :)
Nagyon jók a horgolt sapik, jól áll a lányoknak!
A Négy a Kislány fürdőzés is édes :D

Ditke, bár már úgyse látod, deazé nektek is kellemes hetet, jó pihit, hűsölést :D Babafürdőköpenyről lemondtam, már így is annyi mindent összekészítettem, hogy alig férne a csomagtartóba...és még a fele sincs bepakolva annak, amit összeírkáltam :shock: Most jön a szelektálás időszaka :?

Éviékre a legjobb idő van :D Helyes, az a dolguk, hogy jól érezzék magukat :)

Dorka, jót strandoltatok :D Szabi látom nagyon élvezte :) Télleg nem drága strandviszonylatban a kaja.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntőket!

Majd még jövök, reagálok.

Szép napot!
jaimee1

Jó reggelt!

Judit!
Ti mikor indultok, hoyg már bepakoltál, persze gondolom, csak gondolatban, vagy nem? jövő héten? júli közepét emlegetted?

mézes tea... ja, lehet apa belelöttyint egy kis rumot, hoyg ízesebb legyen, és nyugtatóbb!

Rami!
Neked el is felejtettem írni, hogy az ilyen hogy létezik? mi az, hogy jövök szabira, és utazunk, aztán előtte a főnök megvétózza. ilyet nem lehet megtenni, még akkor sem, ha ő dirigál! szállás foglalva volt, meg iylenek? hát továbbra sem értem, és jól fel..tam az agyamat!

Jaimee!
gyere mesélj...mit kaptál? hoyg ünnepeltetek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Még mindig depisen,de már alakulok.

Judit:A párom cége új munkát keresett,így volt egy hosszú kényszerpihenőjük,ami 1év lett és kapták közben a fizut.Mikor érekezleten rákérdezett,hogy mikor indul az új meló,azt mondták,hogy csak szeptemberben,így nyugisak voltunk,hogy előszezonban el tudunk menni,de már bánjuk,hogy nem az utószezont választottuk,mert a közvetlen főnökét aug. végén már elengedik.Szóval rokonok mentek el helyettünk,úgyhogy nem úszott el a pénzünk,mi meg majd lehet,hogy szeptemberben megyünk.
Szépek a csajok,a kerti partyn biztos volt nagy hancúrozás a vízben.

Judit,Fanna:És állatokat hogy élvezték a babók?Amúgy nagyon szépek így együtt!

Bocsi,de most csak ennyit.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Még mindig nem tudtam visszaolvasni, de elkezdeném felmérni, hogy ki tud jönni a talira.

Időpont: Július 12., szombat délután

Helyszín: Szolnok, Remete u. 4.

Mennem kell, nem bírnak a lányok magukkal.

Niki

Kép
Kép
csni

haligali,

de jó, ennyi képet nézegetni! Úgy látom, tartalmasan telik a nyár! :)
Szilbee, köszi, amit csináltál Szabi képeiből! NAgyon tetszett, aranyos vagy!

Rami, én is bizots depis-dühös lennék, az emebr nagyon tud várni egy nyaralást, aztán ha beintenek... nah, de reméljük szept.ben összejön!!!

Judit, 70 Ft/óra a parkolás, de van olyan parkoló is, ahol nem kell fizetni, kcit messzebb a strandtól.
Nagy hancür volt a medencében, látom! A horgolt sapikban is szépek a lányok!

Szabi 8-kor kelt, és negyed 11 óta horpaszt megen... úgy látszik, fárasztó volt neki a hétvége.

Kép
Kép
dorkáék

remekül megy a gépelés... :oops:
Judit, itt van a fotóalbumunk, ha érdekel, vannak a strandról bőven képek benne!
http://s194.photobucket.com/albums/z307/Szabibaba/

Kép
Kép
dorkáék

Sziasz!

Vagyok, olvasok...minden ok csak lusta vagyok írni....
Eddig úgy néz ki nekünk jó az időponty!

fanna3

Dorka!
köszi, mi valami kettőezret hallottunk, de akkor nem tom mivel parkoltak....bár én hitetlenkedtem, hyog többe kerül a parkolás, mint a belépő, de így már akkor ok!

megnéztem a képeket, kezdtek nekem kedvet csinálni ehhez a photbuckethoz! nagyon jól néz ki a strand is, azzal a rengeteg csúszival, Grétit már az érdekli...

Szami!
kész a fürdő? kép????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Én is előkerültem, az elmúlt egy hét katasztrőfa volt Védike akkor kelt mikor a nap hát fél 4 nem a legkellemesebb időpont,hiába nem vettem ki az ágyból akkor fordulgatott a hasáról a hátára de persze visszafordulni nem tud úgyhogy ha megunta risztott hogy valaki fordítsa vissza :evil: (kor kb, sikerült visszaaludni de akkor én már totál felkeltem :evil:

Niki!

Nekünk is jó apa baba anya?Vagy csak anya baba?Majd sütök muffint nem akarom senkitől lenyúlni a muffinsütést de ha mást sütnék akkor nem élnétek meg a holnapot :lol:

JA és a nagy hírünk:Védinek kijött az első foga a másodiknak csak épp hogy át kell még törnie és nem volt semmi jele olyan amilyen a nagykönyvben meg van írva a nyálzáson rágáson kívűl de hát az már nálunk régóta ment.csak azt vettem észre hogy reggel valami koppant a kanálon :D

Na apa már itt ácsingózik a gépnél majd még jövökb

KépKép
viragb88

Virág, jó gyorsan kibújtak a fogacskák!
A korai keléshez meg részvétem... kutya rosszul tud esni az embernek...

Niki, nekünk is jó az időpont, én akkor a bűnrossz kekszesemet vetném be ismét, jó?

Olga, miket sütöttél? Ilyen melegben nem lehetett kellemes konyhatündérkedni... Sikerült járgányt találnotok Szolnokon?

Szilbee, etetőszék ügyben írok mélt!!! Majd nézd már meg!

Judit, télleg, te hová csomagolsz? már mentek is a Balcsira?
Nekem is júl. rémlik.. Bár hüle vagyok, holnap július!

Kép
Kép
dorkáék

Haller :)

Még van két hetünk, de már elkezdtem bepakolászni :mrgreen: Rakom össze a cókmókot. Eddig mindig az uccsó pillanatban pakoltam, most ráérősen szeretném...

Tali időpont nékünk is jaó edzselőre. Hogy mitsütök, asztmég nemtom :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Niki! Sajna nekünk nem jó a tali időpontja. Húgaimnak szülinapjuk lesz 10.-én, + a keresztfiamnak 15-én névnapja... Úgyhogy azon a hétvégén valószínű hazamegyünk. :D :cry: Dorka! Szerintem azt a bűnrossz kekszesedet tartogasd a következő talira, amire mi is tudunk menni! :lol:

Oh, ordít a gyerekem.

Dorka! Nem írtam volna? Képzeld a Tófenék uti babavilágban lesz, sőt akcióban!!! Júliusi anyák lapja akcióban (vagy miben) 23 ezerért lesz! Egyébként meglepődtem, mert minden bababoltban felírták a tel.számom, hogy ha mennek árúért Pestre, akkor megnézik nekem! :shock: Kellemesen csalódtam...

Na lépek!

Üdv!

Ja, ha még mindíg én lennék az első, akkor jó reggelt!

Olga

Kép
juhaszolga

Szép reggelt,

a szomszéd vízügyi székház teteje KÖDBEN ÚSZIK! :shock:

Zsófi baba, bár nem vagy most itthon, azért nagyon boldog hófordulót kívánunk neked!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

sziasztok!

hát valószínű mi tudunk menni majd 12.-én.

csak mi lehet hogy nem tudunk vinni vmi sok mindent, majd én is sütök muffint az olcsó mert párom má 1,5 hónapja nem kapott megint fizut:-( nekem sincs most ösztöndíj csak az a kis tescós pénz amit kerestem.

amugy tegnappal megkezdtem a gyakszit:-( hát reggl héttől nst.-ben voltamdélután kettőig nagyon örültem neki, utánna szülőszobán!

Dorka! találkoztam Gyöngyivel is pont jött Uh-ra annyira szép kismama, teljesen ki van pihenve kiegyensúlyozott szóval nagyon olyan igazi kismama:-D

Bettike ma alig akart oviba menni úgy ordított de muszály most vinnem akkor is mikor itthon vagyok mert akkor ha mennem akkor meg anya nem tudja elvinni. olyan szörnyű ez. szívesen itthon hagynám de igy nem merem. annyira nem szeret oviba járni.

nah de most megyek rendet rakok a szekrényében.

puszika
szép napot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés:Védinek kibőjt a második fogának a hegye is.Szóval most már kettő fogunk van :)

Hol vagytok?Szilbee Judit meg a többiek úgy olvasnék valamit már

KépKép
viragb88

Hali!
Én vagyok, csak nincs ihletem...
bocsi

Kép

Kép
szolkata

húú ennyi a mai termés, nekem van mentségem sandra brown könyveim érkeztek, tegnap.... egyet már ki is olvastam!

szegény Letikém este belázasodott, meg ma a délutáni alvásból is lázasan ébredt, most vagy a szuri, vayg nemtudom. orra nem folyik, nem köhög, nem trüszköl, még a fogakra gyanakszom,d e az lázat nem okoz, így marad a szuri.. Szami, itt a bajság szuri után. Jázmin megkapta már?

ÍRJATOK!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Reagálni még mindig nem tudok, de örülök, hogy gyűlnek a jelentkezők a talira. Zoli csütörtökön jön haza, akkortól már több időm lesz.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

na látom, felszólításomnak senki nem tett eleget.

pedig én is úgy olvasgatnék, mint Virág!

na megyek keltem Letit, aztán irány a bolt! egy deka kenyerünk nicns itthon, valamit meg muszáj lenne reggelizni!

ja és megint meglódult a mérleg, alattam! szóval HURRÁ! lassan meglesz a bűvös 10! tralalala

Judit,
Kép
Kép
bbj

hát én írnék, ha lenne miről, de most nálunk is uborkeszezon van....

Letinek van még láza? Jobban van a kishölgy?

Niki, kitartás, már csak egy nap...

Virág, ez gyorsan kibújt! Felújítással hogy álltok? Elkezdődött már? Anyuddal taliztam, mondta, hogy szép tapétát választottatok!

Kismamáink hogy viselik a meleget? Kata, Kitten, Munya??? Rég jelentkeztetek!

Betti, Bettike meddig megy még a nyáron oviba? Miért nem csípi? Inkább veled lenne otthon, igaz? Miylen sűrűn mész a Tescoba dolgozni?
De jó neked, hogy láttad Gyyöngyit, már biztos nagy pocija van!! Beszélgettél is vele? Jól vannak?
Szülőszobán megint vezettek már szülést is? Vagy csak "megfigyelők" vagytok?
Csütörtökön megyek olyan fél 5 körül majd a kórházba, olyankor még bent vagy? LÁtogatóba megyek majd....

Kép
Kép
dorkáék

Judit: Gratula! Most már tényleg el fogsz fogyni. :wink:

Virág: Fogacskákhoz gratula. :)

Kata: Igen, én a TG-s Julikára gondoltam. Nem tudtam, hogy ennyien vannak. :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, én is csak olvasgatok, nézegetem a szebbnél szebb fotókat (állatkert, strand, sapis etc..... :D )

Jól vagyunk, semmi különös. Eddig zökkenőmentes a hozzátáplálás, Réka imádja a hasát. Éjszaka még mindig szopik, de úgy ám, mint aki egész nap nem evett. :lol: Édes kis gombóc.

Keresztelő ügyben nincs fejlemény még. De akármi is lesz, Popi még a nyáron meg lesz keresztelve, ha addig élek is :!: :!: :)

Hiányzók is írjanak!!!
jaimee1

Sziasztok!

Én itt vagyok, dagad a lábam :(, meg nagyon sok melónk van (a főnökség ez alatt az utolsó egy hónapom alatt akarja "megváltani a világot velem").

Minden nap elolvasgatlak benneteket!
Fogacskákhoz, szüli, meg hónapfordulókhoz gratula! Betegeknek gyógyulgatás!

Hogy ebbe a Sex és NewYork-ba mindenki bele van gárgyulva, többek között én is, de én csak a sorozatot nézem hétvégén a viasaton :))))

Mennem kell, ebédidőmnek vége!

Kép
munya

Munya, kedves kismamabarát főnökséged lehet... :roll: Azért tarts ki!
:)
Nekem anno a kígyóuborka hajtotta a vizet, napi 2-3 db-ot is megettem, nekem bevált, próbáltad már?

Látom, még mindig pangás van, úgyhogy egy-két képdobálás következik! :)
ezért is nagyon szoktuk hazavárni apát! :)
délelőtti kötelező csendespihi

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Mindenki eltűnt?Szilbee merre vagy te mindig annyit írsz :lol:

Munya!

Próbáld ki a zellert az is vízhajtó.gondolom a főnőködnek van gyereke és ennek ellenére is ilyen f.sz,így szokott lenni.

Dorka!

Még nem kezdtük a nagyszoba felújítást kb. 2 hét :oops: Erre így most hirtelen nem számítottunk sajna a személyi edzőm bánta :cry: Parkettát csiszolunk,tapátázunk,új bútorok, új függönyök,lámpa,szőnyeg egyszóval minden új lesz.Konvektorokat télre kicseréljük,még nyárra marad a konyha előszoba fürdő felújítás de ezeknek még nincs konkrét időpontja inkább halasztgatjuk mert hát akkora munka :oops:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Tényleg milyen pangás van! Azta!

Judit! :oops: Köszönöm szépen apa nevében is a névnapos köszöntést!

Körkérdés, de főleg Annához, mert a mi fiaink kb. egy idősek: Mennyi folyadékot iszik a gyerkőc 1 nap?
Ja, és valami olvasnivalót keresnék a bilire szoktatásról. Ötlet?

A folyadékot azért kérdezem, mert vennék bilit Balázsnak, hogy lassan sejtse, hogy nem csak pelusba okés a dolog. De egyszerűen nem merem itthon levenni a pelust, mivel 1,5 l folyadékot iszik kb. egy nap (ami szerintem sok, de gyerekorvost mindíg elfelejtem megkérdezni, ha találkozunk). Szóval félek, hogy 10 percenként megengedne egy-egy vízsugarat, annak meg nem nagyon örülnék...

Anna! Írok pü-t!

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

A gépem vírusos lett, újra kell telepíteni, mostanában biztosan nem tudok jönni. :cry:

A tali jó lenne, de kb 99%, hogy aratás lesz, szóval, nem hinném, hogy mi ott tudunk lenni, pedig nagyon szerettünk volna! De ha mégis úgy alakul... és gépem is lesz addigra, jelentkezem!

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Leti egész délután lázas volt, meg még most is az...étvágya ok, eleget iszik, de holnap azért megmutizom a dokinőnek, habár tobábbar is oltási reakcióra voksolok.

Olga!
mi is napi 1,5 l teát /levest /vizet iszunk. ja és per gyerek.

könyvet nem tudok, nekem az jött be, hoyg egyébként is mindig jönnek velem wc-re, és mondogattam, hogy jaj de jó volt, de jó anyának.....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Egy gyors helyzetjelentésre jövök csak.

Szóval, Levente hétfőn belézasodott, fájlalta a torkát. Egy egyszerű és (úgy tünik) gyors lefolyású torokgyuszi a ludas. Takony szerencsére nincs. Megértem azt a pillanatot, hogy vitáznom kell Leventével, hogy "Kicsi fiam, nem, most nem szívunk orrot, mert nem vagy taknyos!" (Azé csak elérte amit akart és szívtuk, de semmi nem jött.)
Dávid pedig küszködik a fogával. Nappal alig alszik. Piszok nyűgös, rág.... tép mindent ezerrel. A nurofentől jobb a közérzete, de úgy felpörög tőle, hogy ihaj. :shock:

Egyébként pedig készülünk Levente szülinapjára. Ez az első szülinap, amit már ő is ért... talán. Folyamatosan nézegetjük a kiskori képeit, videójit. Nagyon élvezi. Számoljuk, hogy idén hány gyertyája lesz már.. stb.stb. Szóval hangolódunk a bulira.

Ja és még hátra van a konyha kifestése... Talán jöv. hét eleljén meg is tudjuk ejteni.

No ennyi, most így velősen...

Puszi Mindenkinek!
szilbee

sziasztok!

ha már a betegságről beszltek, Bettike meg a múlthéten egyik este nem akart aludni aztán elkezdett sírni s egyre jobban s mondta hogy fáj a füle.... jól van mondom ha kapcsolok mesét akkor nem fog fájni? erre mondjja hogy hát lehet hogy nem fog!
kapcsoltam mesét kb este 11 fele. de még indig sírt s egyre jobban. mondom drágám nagyon fáj a füled? azt mondt igen jó de ha tényleg fáj kicsim akkor venni kell be gyógyszert behoztam a panadolt, hát persze hogy azt nem vette be, oké de mondom akkor kúpot kell, s bele is egyezett, bár nem engedte hogy én adjam be de adtunk neki egyet. aztán mihelyst beatuk neki egyből abbahgyta nem is sírt semmi (de hát három percen belül nem hat a kúp se...) aztán ugy egy óra múlva elkezdte a fogát fájlalni vagyis előbb a száját, aztán már a foga is fájt majd olyan kettő fele aludt el, de azóta se fájt neki a füle se meg a foga se...... nem tudtam mire vélni.

Hát ma vittem Bettikét az oviba de én nem viszem többet mert ha anya viszi nincs baja nem is sír ,eg semmi nálam meg minidig ordít olyan rossz mintha rossz anya lennék vagy mit tudom én, ma is olyan hangosan sírt hogy kinn az úton ahogy jöttem el már halloottam.

gyakszi:
hát jó lenne ha délelőtt nem az nst-ben kellene lennem, és nem délelőtt lennének a szülések meg hatkor vagy hat után, ezen anyáron még nem is láttam szülést.....

nah jól megyek meg reggelizek összepakolok aztán kimegyek napozni vagy aludni mert dután lehet mennem keell szolnokra

puszika szép napot

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Mi egyelőre jól vagyunk. Kopp, kopp, kopp.
Kata hétfőn kapja a 15 hós oltást, ha minden jól megy.

Virág: Múltkor nem válasszoltam Neked, hogy a talira babákat, anyákat és apákat is várunk.

Dorka: Mr. Szabi nagyon cuki.

Olga: Szerintem az nem baj, ha sokat iszik, az én csajaim nagyon keveset isznak.

Niki

Kép
Kép
csni

Azta de lassú a babanet!

Szóval ma sem volt még nagy termés, ahogy nézem... :lol:
Babó mindjárt felkell, aztán megyünk is strandra, a tiszaligetibe, mert most pár napig hüvősebb, esősebb időt mondanak.

Judit! Köszönöm a hozzászólásod ivászat ügyben! Most egy kicsit megnyugodtam. A bölcsis szülőin azt mondták, hogy tudják, hogy a szülök teával nyugtatják a gyereket, de ott csak 3 pohár vizet kapnak naponta. :shock:

Letinek és Levinek jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Üdv Niki! :D

Olga

Kép
juhaszolga

mi az hoyg nyugtatják? :x hát ha sír, és netalán odaadom neki,d e nem szomjas, nálunk visszaadja... ha meg elkezd inni, nem a nyugtatás jele, hanem azé, hyog szomjas! ejnye-bejnye!

egyszer a szomszédasszony rám szólt, hogy iszákos lesz a gyerek. mondom miért, mert sírt, és odaadtam neki a teáját, jelzem már csőrősből, megitta, és visszaadta, mondom nem gondolod, hoyg esetleg szomjas volt, és azért sírt, csak még tudta mondani, hogy tea

tegnap is majdnem leütöttem egy pasit, bementünk egy anyagos boltba, varrnivalót vittem, és Gréti hozta a ratz-fratzát (laufrad), mondom nem hagyjuk kint, nehogy lába kéljen, erre a pasi, hogy erre menjen arra menjen, nem az eladó, egy vevő, mondom neki, direkt nem szóltam rá, hogy találja fel magát, egyébként nem először járunk így a boltban, szóval ismeri az utat... anyád, meg ki kérdezett, gondoltam magamban otthon az asszonynak szóljál be, ne az én gyerekemnek!

na mivel ilyen jól sikerült a bevezetőm

Letinek még most is hőemelkedése volt, elvittem dokihoz, a torka piros...kaptunk a láz miatt antibigyót.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Megjöttem :lol: :lol: :lol:

Most csak egy gyors bejelentkezésre telik...

Szóval megérkeztünk, apa már el is ment, mert kiment az anyukájáékhoz Szalontára. Húsvét óta nem volt... Csongi meg lenn a játszón.
Szennyes a mosógép előtt, és még boltba is mennem kell (bár anyukám ma reggel itt volt és főzött nekünk :wink:

A nyaralás nagyon jól sikerült! Lányok, ez a hely a gyerekes családok paradicsoma! De komolyan mondom, valami fantasztikus ellátás van! Nem csak kajában (az szuperlatívusz), de van teke, biliárd, tollas-röpladba pálya, focipálya, ping-pong, mini golf, játszótér... szal minden. Ki sem tudtunk mindent próbálni.

Rengeteg gyerek, nekik ki van alakítva egy homokos lagúna rész. Szóval azt hiszem jövőre is ide megyünk!

Évi és
Kép
csongianya

Szia Évi!
Üdv itthon, aztán várjuk a fényképes beszámolót!

sehol senki? vagy ez a nagy meleg kivette mindenkiből az erőt?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Gyors becsekk...meg az ivászathoz: a napokban hallottam egy dokinőtől a Csakcsajokban, hogy egy kisgyermek napi folyadékszükséglete 120-180 ml per testkilogramm. Eszerint az én gyerekemnek már ki kellett volna száradnia...jó, ha 2-3 decit :!: bele tudok diktálni :shock: És nem levesezünk. Amúgy két napja meg nem nagyon akar enni (és persze inni sem)... nemtom, fogtól lehet? Kibújt az egyik rágófoga, ma délelőtt láttam...

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?