Na látom mindenkinél összejöttek a dolgok...
Nálam hétfő volt a totál kiborulás napja, és tegnap sajnos már oda jutottam, hogy a szopizás kárára is ment. (Éjjel nem aludtam semmit, nem kívántam a kaját, Sebi szinte minden szopinál csak 2 ciciből tudott jóllakni, de legalább újra elfogadja a jobb cicit is... remélem ez így is marad.)
Cory tartotta bennem a lelket, meg a férjem, aztán délután már elzarándokoltam a dokinéninkhez, hogy mondjon vmit, mert félek, mi lesz így a szopival, persze ott is bőgtem egy sort...
Nagyon kedves volt, igyekezett megnyugtatni, írt fel homeós bogyókat meg javasolt teát, és hogy csak átmeneti gond lehet, nem lesz semmi baj.
Végül délutánra sikerült kicsit kitápászkodnom a gödörből, vhogy megnyugtatott, hogyha ennyien bíznak bennem, akkor menni fog!
Azóta Sebi 1 ciciből eszik, és degeszre tömi magát (még bukik is vissza belőle), meg még marad is. Remélem tényleg csak átmeneti válság volt, és végre tudtam aludni is vmennyit éjjel.
Ja, és a bogyót nem mertem bevenni (anno iszonyú csalánkiütéses lettem egy másiktól, félek a laktózzal van a gond, ami van ezekben a bogyókban), teát meg ma főztem egy kicsit, megkóstolni, szóval az a gyanúm, hogy nem fizikailag, hanem pszichésen volt a baj a tejcsivel...
Hmmc
Sebi már régebben elérte a 6 kg-ot, és este 8-as etetés után általában 1 és 2 között kel. Ma pl. csak 2-kor, aztán 6-kor. Mondjuk ő mostmár stabilan szopizza az ujját, tehát ha fel is ébred, de még nem iszonyú éhes, akkor cuppog pár percet, és visszaalszik.
Mucus
Ébredés dettó! Ha Sebi 1 helyett csak 2-kor jelentkezik a kajáért, én akkor is ébredek, és várok. Szerencsére mostmár vissza tudok aludni a tényleges ébresztőig.
Myra
Huh, hát nálatok sem egyszerű az élet! Minden együttérzésem a tiéd!!!
(Már előre félek, hogy Sebi hogy fogja tűrni a fogfájós időszakot. Most ha kicsit is fáj neki vmi akkor sikít...)