Sziasztok!
Kész vagyok tőletek teljesen!
Ennyi fantasztikus darabot végignézni! Biztos valami front volt, hogy mindenki ezerrel alkotott!
Paat! Hihetetlen mennyiséget halmoztál föl! No de a minőség?!
Le a kalappal előtted, én is össze tudnék válogatni egy jó pár darabot tőled! Bízom benne, hogy mindent eladsz a vásáron és mindent meg tudszaddig csinálni-még a keresztszemest is!
Nagyon ügyes vagy és még mindíg nagyon igényes, izléses darabok kerülnek ki a kezeid alól! Gratulálni tudok csak!
A szafaris kép meg képzeljétek el majdnem a nyakamon maradt...a csaj aki berendelte, közölte utána, hogy ez mégsem kell neki. Közben pedig ebből a szaliból valaki pzs.tartót rendelt és külön vennem kellett még belőle! Na de aztán egy másik csaj meglátta és neki kellett
A szakácsosat meg én is magamnak vettem, de egy nőci meglátta és kellett neki belőle kép, mert kiderült a férje szakács....azóta sem láttam ilyen szalit
Pedig nekem is tecc nagyon!
Anyko! Beszéltem a múltkor Attilával és nem ártana vele felvenned a kapcsolatod, mert nem tudja mit csináljon a felajánlott cumóval. Ha kell akkor megadom az üzlet számát....
Stuci! lécci gyere hozzánk is ha a mininél végeztél!
Baromi jó lett az asztal...útállakkkk
eddig ki akartam dobni a férjem gyerekkori íróasztalát...de most új lehetőségeket nyitottál meg előttem!
Koda! Igyexem átdobni a receptet ami mindössze 2 sor, de szegény Mini is már 1 hete várja.... A repesztéshez meg csak az ő általa javasolt replakk kell és kész! Az már magától csinál mindent!
Dr.Eri!Naggyon szép a kép! Tudod ez után mi jön?!...nincs véletlen még 1 ilyen szalid?!
Bár nekem is kellene küldenem csomit Neked...ugyanis Stucink ellátott minket szép kis hencegnős alapanyaggal...megpróbálom a 7en postára dobni....
A muffin recept ide is jöhet, imádom sütni is és enni is...naggyon guszta, de a kenyértartó még dob rajta!
Sztigris! Látod milyen útálós vagyok....nem gondolok az ilyen kis pocakosakra mint Te!
Bocsi... legközelebb szólok előtte, hogy gyengébb idegzetűek ne nézzék meg...vagy küldök fénypostával!
Mikorra is várjátok?! Hogy érzitek magatokat?! Főleg ezt a jó kis időváltozást, hogy bírjátok elviselni? Minden jót!
Lingon! Na tudod! Akinek még műhelye is van!...és főleg még rend is van benne....na kezdelek megútálni téged is!
További kellemes napot!
abby