Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Nekem rettenetesen tetszik a kulcstartó! Kövezzetek meg, de nekem nagyon bejönKép Szuper a színe.

StuciKép
Bizony-bizony 8 liter bor társaságában távoztunk a Szépasszony-völgybőlKép Igaz nem magunknak, hanem a családnak vettükKép Sajnos én nem kortyolhatok a gyógyszereim miattKép
Már nagyon várom az anyagokatKép Biztos el fogják hozniKép

Koda

PaatKép
Én most már ha kell, ha nem kell pizzát eszekKép nem tehetek róla, ez a gyengémKép

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Nagyon köszönöm a dícséretet! Nekem még mindig nem nagyon tetszik! Kép A repesztés tetszik, szerencsére mostmár sikerül is! Csak túl rózsaszín! Kép
Te is imádod a pizzát? Én nagyon odavagyok érte, de most Norbi Update-ezem és abba sajnos nem fér bele! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Én is "norbizok", de nekem reggelire belefér akár a pizza is Kép Egyébként mióta csinálod, és mi az eredménye? Bocsi, ez off volt...
A kulcstartó szerintem is egy kicsit "túl rózsaszín", de ennek ellenére nekem tecc, mivel a tulipán a kedvenc virágom! Nem a rózsa Kép

Stuci!
Én is felismertem George Michaelt, sőt a fűzfát is! Tehetséges vagy (ebben is)! Kép

Krimo!
Nagyon jó lett a mexikói ládád! ...ugye mexikói? Kép ...meg a barikás rajzod is tetszik, különösen a témaválasztás Kép

Stuci, Koda!
Én szívesen elviszem Kodának az anyagokat, jún.4-én megyek legközelebb!!

Pussz: JUbi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Én kb 1 hónapja Norbizok! Kép Sokat vétkeztem, flega bírósági tárgyalás előtt és után. Akkor mindent össze vissza ettem. Ennek ellenére 3 kg minusz 1 hónap alatt. A férjemnek 4kg ment le. Csak tudnám honnam, mert amúgy is sivatagi rohamkukac a lelkem! Kép
Én is imádom a tulipáncsit! Kép

Lányok!
Csak elvállaltam azt a fránya fali fakanáltartót. tudjátok..makkosból napraforgós. Viszont volt egy nagy kikötésem. Egye meg a makkosat, én pedig egy új alapanyagra megcsinálom neki a napraforgósat.
Ez a napraforgós, amit az itteni hobbybolt tulaja készített. Nekem csak annyi bajom van ezzel, ami miatt nem tetszik, hogy nem szépen vágta ki a szalvit és nagyon látzsik, elüt az alapszíntől. na meg nagyon kiment a zsalvéta alól dekuragasztóval, ami ugyancsak csunyi! Amúgy jó lenne! De nem húzom le! Kép
Kép
Nem akarok nagyképű lenni, de nekem az én napraforgósom jobban tetszik! Kép Kicsit sem vagyok elfogult! Kép Kép

És íme az enyém! Kép
Kép
Tettem bele fakanalakat is! Kép

Csak mostmár azon filózok, hogy mennyit kérjek érte. sajnos a boltan ezt 850ft-ért vette! Én ennyiből nem tudom kihozni! Na mindegy, ha kell neki kell, ha nem, lesz az enyém! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Igen, nekem is jobban tetszik a naprás! Hol lehet ilyen alapot kapni? Lenne hozzá néhány ötletem Kép

off: három kiló mínusz!!! Az nagyon jó! Én nem állok ilyen jól, nekem kb. 1 kg ment csak le 1 hónap alatt, pedig még tornázok is mellette!! Becsületesen, minden nap Kép A "norbizás" előtt egy drasztikusabb fogyókúrával lement hirtelen két hét alatt két kiló...már csak 4,5-et kell ledobni, és elérem az áhított 50 kg-t!Kép Csak hát most megállt a folyamat, valószínűleg emelem a napi mozgásmennyiséget...Gerinek mit mondott a doktor néni (mélben is válaszolhatsz, ha gondolod...) Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Jubi!

Akkor nemis vagyok nagyon elfogult, ugye? Kép
A hobby boltos csajszi hozta vaahonnan. Apukám pedig lekoppintotta. Kép Ennek is kell a sablonja? ?) Ezt is küldöm!
Csak apu szegeli is és azt nem tudom eltüntetni! Kép

De jó neked, hgy már csak 4,5kg-tól kell megszabadulnod! phúúúúú, hogy én 50 kg legyek, ahoz -15 kg-t kell leadnom. Ha pedig el akarom érni azt a súlyt, ami Geri születése előtt voltam...... 47 kg-s voltam és nem voltam vékony!!!! 164 cm vagyok!
Te mennyi vagy?
Írjak recepteket? Van egy rakás! Kép
Bcsi az offért!
Geriről mailben! Kép De már csak este, mert most megyünk anyuékhoz enni! Most Norbi 1-es hamit készített! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Anikó és Jubi! Nem bírom ki, hogy én is be ne szálljak az off-ba, mert én is norbizok újra.Tavaly ilyenkor kezdtem,7 kg volt a csúcsom mínuszban, de sajna a télen visszajött!Kép 168 cm - most 68 kg. Lánkoromhoz képest 15 kg felesleg!Kép
Anikó, a receptek engem nagyon érdekelnének! Küldenéd nekem is mail-ben?
Üdv: Tünde
totne

Ja, és elfelejtettem, hogy minden gratulációm, hogy mégis bevállaltad a fakanáltartót! Sztem, nagyon klassz lett a napraforgós! És mondd ki nyugodtan érte a Neked is megfelelő árat, mert MEGÉRDEMLED!
Puszi!
totne

AnikóKép
Jaj nekem is elküldenéd a recepteket? Én is nézeget az up-date módszertKép
És a napraforgósod isteni lett!

Koda

Kép

Kép
koda

Anyko, Totne, Koda!

Nekem is vannak norbis receptjeim, persze kódmegjelöléssel. Kéritek? Kép Mivel úgyis igen lesz a válasz, már küldöm is...és Anyko várom a tieidet...egyébként én csak 162 cm magasKép vagyok...Ja, és a fakanál tartó sablonját megköszönném Kép
...de Koda, neked mi bajod a súlyoddal???

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Anyko, Juborka engem is érdekelnének a receptek, elküldenétek nekem is mailben? Előre is köszönömKép

Anyko, ha van időd kifejtetenéd nekem, hogy kell profin fára feltenni a mintát? Írtad, hogy a nőci nem szépen vágta ki, így elüt az alaptól és, hogy kijött a ragival és ez is látszik, na ilyesmi okosságok érdekelnének, mert én is kiszertném probálni, annyira tetszenek az alkotásaid! KösziKép

Timi
timtim

JubiKép
igen-igen, kérem szépenKép A súlyommal mi a gond? Elengedtem magam evészetileg. 4 nap alatt 2 kiló ment fel.....khmmm..khmmm..pizza meg kenyér meg étterem meg sültkrumpli. Szóval ha nem vigyázok, gurulok....Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi!
A válasz természetesen: iiggeenn! Köszi előre is!Várom nagyon!Kép
totne

Mégegyszer! Jubi!
Már olvastalak fogyis topicban, persze most fogalmam nincs, hogy hol. ???? Ott beszélgethetnénk kicsit erről az up-date-ről, ha van kedved! Kérdés mindig van ezzel kapcsolatban.... Tünde
totne

Totne!
A "Mi nők" témakörben van "Fogyókúra" néven az a topik.Kép

Koda!
Te meg a gurulás Kép

A recepteket minden érdekeltnek postáztam! Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Bocsi, de nekem nem jött levelem....Kép
totne

Sziasztok!
na van itt élet úgy látom rendesen!Kép
No akkor én is elmondom, hogy majd egy év alatt lement 9-10 kg, de ez kevés mert még legalább 5 kg-nak le kellene csúszni. De még akkor sem leszek lányos de azt már nem is szeretnék...szóval én is elkérhetném azokat a recepteket?!Kép Nehéz betartani az előírásokat?
Koda! Légyszi ne sokkolj!Kép
Anyko! nagyon tuti lett az a fakanál tartó! Látod milyen jó lett az alapszín vagy a kréta is neki? Ugye a bátorság!Kép Én is szeretném a sablonokat elkérni ha nem gond!
Krimoka! Háát ez megfizethetetlen amit műveltél! Hihetetlen jó lett és nagyon 1edi! Ügyi vagy nagyon!Kép
Én meg tegnap elkezdtem keresni a rajzot amit említettem és akkor ráakadtam a régi verseimre és egy kis regénykezdetreKép Szóval rájöttem nem is vagyok mostanság annyira kreatív....
köszi előre is a recepteket...menek megnézem azt a másik topikot isKép
abby

Én is elküldöm mindenkinek a receptjeimet. Szerintem sok közös van a Jubiéba és az enyémbe! De azért küldöm! Meg írok pár saját receptet is, csak Gergőt lefektetem előtte. szóval 9 körül mennek a receptek! Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a dícséretet! Kép Jól esik és bátrabb vagyok tőle. De sokat lesem Jubit! Kép Õ az én legnagyobb mesterem! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hali sovánkáim!
Nekem Stuci küldött egy receptet, de szerintem ez nem Norbitól származik Kép Jól kipróbáltam, úgyhogy most vágtam be egy hatalmas adag mazsoláspiskótát csokipudinggal leloccsantva, negyvenkiló tejszínhabbal Kép Na jó befejeztem a kínzást! Kép
Stucim!
Köszi! Meg a fagyiországot is! Kép
Aniko!
Eltekintve attól, hogy kicsit rózsaszín, szerintem tök szép a kulcstartód.
A napraforgós meg egyenesen gyönyöre! Zongorázni lehet a külömbséget a két tárgy közt!
Jubi!
Naná hogy Mexikó Kép
Zsuzsimanó!
Meglepő módon viszonylag kevés festék kellett hozzá, viszont annál több idő. Minden este kb két órát pepecseltem rajta minimum, és 3-4 napig készült. Leszámítva az előkészületeket, míg lecsiszoltam...

Ma elkészítettem az egyik kisszekrényt, de csak akkor akarom lefotózni mikor már fel lessz téve a hejére. Bár ha belegondolok, hogy két éve indulunk a fúróért....

Kép
krimo

Jajjj Istenem, már aszittem, hogy valami anorxia topikra tévedtem! Kép Kép
Krimuszkám! de jó, hogy jöttél! Szívesen , ugye milyen egyszerű és finom? Látom nem kímélted magad. Kép
A piskóta még lehet up date-s csak amit rátettél ,hmmm , attól tartok az már kimeríti a habzsi-dőzsi fogalmát! Kép

Lányok csak óvatosan a diétával, nehogy elfogyjatok itt nekem! Mi lenne velem meg a Krimóval? Mi csak tuszkoljuk magunkba a piskótát, Ti meg éheztek. Kép

Anikó, szép lett a kanáltartód! Sikerült már a nyomtatás?

Abby, igértél valami képeket oszt nem gyütt.Kép
szorgosstuci

Jujjjj Stuci!

El is felejtettem megköszönni az infókat a nyomtatáshoz! Kipróbáltam és szuper lett. Először elakadt a papír a gépben, de kéznél volt a segítség! Kép Még nem tettem rá semmire a rózsát, de van már tervem vele! Kép
Köszi köszi! Kép
Ezt a szépséget nyomtattam ki! Kép
Kép

Ha én nem is piskótát, de görögdinnyét majszolok! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Timtim Timi!

Mailben le fogom írni, hogyan készítettem a fakanáltartót! Biztos mindenkinek megvan a maga stílusa, de azért hátha tudok segíteni! Igaz majd csak holnap írom! Kép

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

A piskóta nekem is átjött, köszi szépen Stucikám!Kép Nekem is vannak valahol ilyen receptjeim majd előszedem. Én egy kis maradék tortával vezettem le a vacsit szerintetek az Norbi szerint hanyas?!Kép
ne haragudj Stuci de csak most tudtam küldeni a képeket, remélem átmentek!
Krimóka! neked is küldtem a freemailedre, remélem tudod fogadni ha nem elküldhetnéd a chellos címedet oda tutin átmegy!
abby

Abby!
Megkaptam! Tutik! Ja és nincs is csellós cimem Kép
de a freemailt sürűn üritgetem.
Anykó!
Ne izéjjé mán, én is megakarom tudni a tuti móccert!
Jáj má a tv 2 is Norbi van... segítség!!!!

Kép
krimo

Szia,Mindenki!

Elvagyok tünve,de hiányoztok.Nem nagyon van időm olvasgatni Titeket és nem is tudom,hogy milyen gyönyörűségeket csináltok mostanában.

PAAT!

Én is írtam neked választ és kiváncsi vagyok,hogy megcsináltad-e a fotoalbumot és ha igen akkor milyen lett?!

Pusza:Jucus és a dedek
20170114224602

Sziasztok!
Lányok sok kitartást és sikert annak aki fogyókúrára adta a fejét!/Csak nehogy elfogyjatok!/

Anyko!
Ha nem túl nagy teher, akkor nekem is átküldhetnéd a módszeredet, abból csak tanulhatok. Bár legközelebb csak a vizsgaidőszak után tudok bármit is készíteni, de gyűjtöm az infókat és az ötleteket Tőletek.
Szóval ha nem gond akkor köszönöm!
További jó alkotást Nektek!
Nolo
nolo

Hali!
Jusz is merényelek a hosszúfejű hívei ellen! Kép
Kiváncsi vagyok kibirjátok-e , hogy nem próbáljátok ki? Az Indexről szedtem le.

Start piskóta" -azaz:5, 4, 2, 3, 1, 1/2!Hozzávalók: 5 evőkanál liszt, 4 e. kanál. cukor, 3 egész tojás, 2 e. kanál olaj, 1 e. kanál ecet (1o%-os), 1/2 csom. sütőpor. A tojásokat keverd össze a cukorral (lehet fakanállal is, nem kell elővenni a robotgépet), add hozzá az olajat, az ecetet, és a sütőporral összekevert lisztet. Keverd simára, tedd mikrózható edénybe, és rakd a mikróba, fedő NÉLKÜL , nagy fokozatra, kb. : 3 percre. Ha langyosra hűlt, töltheted lekvárral, pudinggal, krémmel, stb. Vagy csak bevonod kívülről valamivel. Ha kakaűsat akarsz, 1 e. kanál kakaót adj a sütőporos liszthez, de akkor 1 e. kanállal kevesebb lisztet vegyél! Tehetsz bármelyik változatba mazsolát, vagy aszalt gyümit, diót, lecsepegtetett meggyet. Sűtheted diós változatban is, akkor tudod? 1 e. kanál darált dió, és így tovább!Én így készítek gyors somlóit. Sütök 3-féle piskótát, addig rumban ázik a mazsola, veszek hidegen készíthető krémport, ( van rumos. -diós is !) kicsit kevesebb tejjel összerázom, és rétegezve lerakom. Tetejére krém, és kakaópor. Jó étvágyat

Anikó, nagyon szép ez a rózsa , el is loptam. Kép

Abbykém, én egyébként azokra a képekre gondoltam, amit itt igértél, hogy a keresztpapa csinálta. De lehet, hogy félre értettem? Kép
Amiket küldtél csodaszépek köszönöm!! KépKüldtem én is! Kép

Szijjjja Jucuuuuuuuuuuuuuuuussss!!!!!!! Már éppen ideje, hogy életjelt adsz magadról.Kép

Szép napot Lyányok, majd este jövök.Kép
szorgosstuci

Nahát de fellendült ez a topic.
Láccik, hogy nők vagyunk. Nade Jubi az 50!? nem sok az egy kicsit? Ne csináld mán, a Te magasságodhoz pont az a jó ami rajtad van! Vagy a férjed a nádszálakat kedveli?

Volt idő, amikor én is a 168 cm magasságomhoz 50 kg voltam (még a manöken időkben), most viszont rohadtul örülnék hogyha a Tündi 68 kg-jával büszkélkedhetnék.

Mindig elhatározom, hogy nem eszem annyit, de amiko kint vagyok a kertben hétvégén négykézláb és utána bemegyek, akkor sajnos annyi a hűtőszekrénynek.

Egy előnye van a kövérségnek, hogy sima marad az ember orcája, tehát csak nyakig köll az illetőt nézni....
Na, erre fel mit csinál a Stucci? ír egy olyan receptet, amit azonnal ki kell próbálni, Na megájj, majd adok én neked, hogyha felbírom emelnni a lábam!

Anyko! Jó lenne, ha elküldenéd a fenébe azt a bizonyos nőcit, ha ezt megvette 850-ért, akkor a Tiedet megvehetné a duplájáért. Nagyon tecc!

A rózsás nyomid nagyon teccik, én még nem próbáltam ki Stuci ötletét, mivel most egy szekrényen dolgozom, amit a Mamám szobájába szeretnék betenni, de sajnos mielőtt hozzám került, hónapokig kint állt a szabadban, gondolhatjátok, milyen állapotban volt. Most már eljutottam a virágok feltételéig, de rájöttem, hogy repeszteni is fogom, mivel csúnya lett a festés. Hát szóval van vele dolog elég.

Na jól van eldugulok... menek (amíg be nem jön a főnököm) én is megnézem azt a bizonyos Mi nők topicot, elvégre még én is nő vagyok....

Pusszantás mindenkinek
váradi_vali

sziasztok Lányok!

A "Mi, nők, csak regisztráltaknak"-ban tettem fel egy kérdést. Ha van időtök és kedvetek, na meg ötletetek, szívesen venném...... Pussz Mindenkinek mára is! Üdv: Tünde
totne

Helllo!

Jucus! De jól "visszarángattalak"KépKépKép
Sajna még mindig nem kaptam zöld utat a páromtól a fotóalbumraKép Félti a büdös a képeitKép Hogy szétesik, meg minden...
Pedig már jópárszor végignéztem a Tiedeket erősítés gyanánt. Megírom, ha lesz belőle valami.

Kodám, édes! Azt hiszem, kollektív döntésnek veheted, hogy fogyókúra-témában itt nem kapsz lapotKép Én bezzeg az élmezőnyre állhatnék, de béna vagyok. Az Update-ből mindent betartok, csak ha lehet 12-ig édességet enni, azt én úgy kódolom, hogy MUSZÁLY és CSAK AZTKép. Innen nézve hónapok óta csinálom, de egy dekát sem fogytam. És még konditerembe is eljutok néha...
Szóval egy -15-ös menetbe bárkivel beszállokKép

Anikó!
Nagyon szép lett a tartód, csessze meg a makkocskáit! Kép
Biztosan bárki megvenné, nem marad a nyakadon. Nekem küldenél sablonokat, ha már így szóba került? Nem mintha nagyüzemet tudnék nyitni, de hátha bejutok após műhelyébeKép

Stuci!
Textil-ügyi ajánlatodat olyannyira gálánsnak tartottam, hogy enm is vettem igazán komolyan. De ha tényleg, akkor nagyon szívesen fogadok bármi maradékotKép Csak a férjem ne tudja meg, milyen tartalmú dobozért küldöm majdKép
paat

Vali!
Én kedvelem jobban, ha a tükör egy vékonyabb változatot mutat rólam Kép...a párom meg csak örül, hogy kitartó vagyok...és persze neki sincs ellenére, ha csinos a felesége Kép

Stuci!
Félreértés ne essék, én bizony nem vagyok "norbi fun" Kép. Õ maga szegény - és a kedves családja - nem igazán szimpatikus nekem, de a módszere úgy látszik müxik...

Jucus!
SZIA!!! Kép

Paat!
Állítólag úgy hatásos az up-date, ha hármas kódú kaját EGYÁLTALÁN NEM eszel...bocs, ha későn szóltam Kép ....ezt én sem tartom be

Pussz: Jubi

ááááááá, most látom, hogy az egész off volt..bocsi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Norbi nekem sem szimpi, de az up-date bevált! Ez a lényeg! Kép

Kinek kell még recept?

Illetve a héten feladom mindenkinek a sablonokat, aki kért! De címet írjatok nekem! Jubié megvan! Kép

Van néhány szép nyomtatni való képem! Belinkeljem a honlapot?

Megyek festegetek!
Alkossatok szépeket, egyetek epreket! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hallalihóóóóóóóóó!
Kép Szabad-e bekapcsolódni a fogyizók közé még?? (én is Tündi méreteivel egyező vok) Szívesen leadnék 10- 15 kilót... Ezért szánjatok meg engem is a RECEPTEKkel!!
És itt jegyezném meg, hogy személyesen biztosíthatok mindenkit, Kodának semmi baja a kilóivalKép)

Anykó!
Nekem is teccik a tulipános és a napraforgós is!! De sztem is többet ér a másiktól!!

Jucus!
Szia!!! Édes Panna a profilodban!! És már mekkora!!!

Stuci!
Norbi előtt nem sütnél nekünk egy ilyen sütikét? Én hozom a fini egri borovicskát... (ez már 4-es kódú lenne... Kép)

Nah, még este jövök, várom a recepteket addig is!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Ez tök jó. A lényeg, hogy Norbi senkinek sem jön be (én legalábbis évekig hideglelést kaptam bármely megjelenési formájától) A könyve és módszere mégis megy. Lehet, hogy ez volt az alaptaktika?Kép

Dekupál még valaki, vagy átkereszteljük a honlapot?Kép Bocsi, mert mostanában én vagyok az egyik "legoffabb" Kép

Anikó!
Alkoss helyettünk is!Kép
paat

SziasztokKép

Akkor én is offolok tovább, bár mi vagyunk olyan jó baráti társaság, hogy bármi beleférjen a topikbaKép Nem????Kép
Akkor csak pizzát eszek ezentúlKép Én nem annyira fogyni akarok, inkább normálisan enni. Azért drága férjemre ráférne néhány mínusz:o Álítólag nagyon jól tartom....
A recepteket nagyon köszönöm, szuperek!Kép

Anikó!
Tényleg szép a napraforgósod. Sokkal szebb, mint a makkocskás.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vali! Csak nem a Magyar Divat Intézetnél voltál manöken?
A kezeddel is adhatsz bármit, nem köll a lábad. Kép
Egyébként milyen ötletemről beszélsz? A szalvira nyomtatást nem én találtam ki. Valószínű, hogy az átütőpapíros megoldást sem, csak rájöttem. Kép

Lányok nem akartam senkit megbántani a hosszúfejűvel /a nevét se mondom ki Kép / ha jó a módszer és beválik , hát mindenki azt tesz amit akar. Volt már 1-2 ilyen divathullám, majd ez is lecseng. Kép
Azt tudom, hogy mióta nem eszem kenyeret és főzéshez csak oliva olajat és csak szőlő cukrot használok, le is fogytam és tartom is. 173/65 na azért ez sem a versenysúlyom, de ebben a korban már elmegy. Kép

Zsuzsikám ,Lehet róla szó, de aszem előbb eszel piskótát minthogy mi találkoznák. Kép

Tényleg ! milyen buli lenne egy össznépi találka!!!

Paat nem mondtad, hogy azon a vonalon laksz-e amerre a szállítmányozás folyik? A postára nem bízok semmit, drága is és eltűnnek a cuccok.

Nahh vége az ebédszünetnek, megyek és nyomom a gépet tovább.
Csao
szorgosstuci

Szasztok fogyiklubbosok!

Lefotóztam a szekót, mert nem látok rá reális eséjt, hogy három héten belül fel kerülne a hejére...
Jucus! Pont gondoltam rád mikor ezzel a mozaik mintával dolgoztam, hogy hun lehetsz már eltűnve!

No és még egy kép szemből, amin jól látszik, hogy igazából bandzsa vagyok, és fényképezőgép orrom van! Kép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2508&page=4&image=132329
Büszke vagyok magamra, hogy a roppant csúf piros müanyag gombra rá tudtam ragasztani egy kagylót. Mondjuk ráment egy féldoboz pillanatragasztó. Először gipszbeöntéssel próbálkoztam, de mikor ügyesen leejtettem, és kijött...
Vali!
Te sem kis melóba fogtál akkor! Kiváncsi vagyok a végeredményre!!! Az én polcomnak jót tett, hogy kint fagydogált egész télen. Pörög le rólla a festék, pedig tavaj mán lecsiszoltam eccer Kép De most talán sikerül a fáig bontani a föstéket, és akkor pácolhatok is! Juhééé.

Kép
krimo

Kép bocsi...

Kép
krimo

Sziasztok!

Szomi vagyok KépKépKép, nem segítetek nekem Kép. Csak Krimo írt nekem, de sajna nem arra gondoltam Kép de a segítségét köszike. Azt hiszem, talán Jucus volt, aki bőszen könyvezett? Mert még mindíg a bellapok érdekelnének...
Úgy látszik, látszik, hogy nagyon rég írtam, alkottam. De szóljatok, ha zavarok!

Kriszta

mohácska

Kriszta!

Dehogy zavarsz! Engem legalábbis nem! Kép De sajos én még sosem csináltam könyvet, így nemtudok segíteni! Kép

Ne légy szomorú!
Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Kriszta (Mohácska), most én sem tudok Neked semmi okosat mondani, de a férjem könyvkötő, valamit konyít a papírokhoz, meg azt hiszem tudja ezt a teás antikolást is.
Ha még van türelmed kivárni, akkor amint hazajött és letettük a manókat, kiszedem belőle, amit tud és este vagy holnap délelőtt megírom. Remélem lesz használható ötlete.

Addig is kitartás.
Üdv, Mona
kyra

Szia Kyra!

Igazából engem az érdekelne, hogy milyen papírt ajánlana bellapnak. Valami olyasmire gondoltam, mint a merített papír, mert vastag, van tartása, de mégis puha. Csak nagyon drága. Annyi időm meg nincs, hogy kísérletezgessek a merítéssel. Az majd nyáron a szünetben kipróbálom. Valami olyasmi is jó lenne, mint anno az itatóspapír volt. Ezeknek a fellelhetősége érdekelne. 30 lap kellene A/2 méretben - azt vágom méretre.
Köszike.

Anikó!
Aranyos vagy! Megígérem, hogy szünetben majd többet jövök, vannak elképzeléseim, nem csak dekup téren.
Meg hajtok azért, hogy még többet jöhessek Kép.

Kriszta

mohácska

hello fogyisok(K)Kép
No ma fogásznál voltam és menek holnap is, legalább nem kajolok annyit....vagy csak előtte!Kép
Krimoka nagyon jó ez a szekrényke is! És még a rendelőben is rád gondoltam, tiszta mediterrán lett az egész, átfestették és új kiegészítők is lettek...Te jutottál eszembe rögtönKép ha már nem csinálok semmit legalább a nosztalgiázzak egy kicsit, itt van a szekrénykéd "párja" http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85141&index=16
emlékszel még?!
Neked van ugye valami színkártyád? Nem mutatnál nekem 1-2 árnyalatot? Eddig a pisztácia tetszett de most valami mogyóró vagy bézs is jó lenne esetleg valami sötétebb...olyan tégla barna-és nem vörös!-. Át tudnád dobni a chellós címre esetleg? Nagyon köszi!
Stucikám! Mindig is mondtam, hogy jó csaj vagy! persze ezt most nem hallottad! Én is annyi kiló vagyok mint Te csak jó pár centivel alacsonyabb!KépAkkor nekem köll ez a norbigyerek!?Kép Nekem már az is jó mondjuk, hogy nem 74 vagyok mint szülés után...mondjuk jobb lenne kevesebb de hát csak 1szer élünk nem igaz? És amit ma megehetsz ne halaszd holnapra!Kép
na mentem...vacsizniKép Ugye 6 után már enni se lenne szabad?!
Na még ez nem marad bennem: ez a fickó se semmi hiszen neki a teltebb csajok tetszenek, de szerencsétlen feleségének meg még terhesen sem szabad volt híznia...nekem ez azért fura!
abby
abby

Abby!
Írtam mailt, most meg megyek, oszt megnézlek a tv-ben Kép

Kép
krimo

Sziasztok, vékonyak, teltek, ducik, s normál méretüek! Kép

Annyi olvasnivalót adtok, hogy az na! Néznivaló, az nem vót sok, de amit láttam, az valóban szemet gyönyörködtetö! Teljesen elaléltam a ládától! Kép no, meg Anyko napisa is csecse!
Viszont a fogyi-klubhoz én is szívesen csatlakoznék, ha elfogadtok még jelentkezést. Ezúton kérem az érintett hölgyeket, hogy nekem is juttassatok a receptekböl, meg azt is szívesen venném, ha valaki még azt is megírná, hogy mi a lényege a Norbi-féle diétának. Köszike! Kép

Holnap teszek fel képet, mert ugyan itt volt a hétvégén az "ezoterikus" barátosném, s vele voltam elfoglalva, de azért közben gyorsan kupáltam neki egy kártyatartó dobozkát; persze ezoterikusat! Kép

Most gyorsan futok, és bezabálok, mert remélem, holnap már kapok recepteket, s akkor már biztos nem ehetek szalonnát hagymával!? Kép

a még dagi Mian
mian

Jubikám! Csak vicc volt a kilókkal, nekem nehogy megsértődj, amíg teheted Te csak maradj olyan csinos, mint ahogy azt a portálodon a képen láttalak a gyönyörű gyermekeiddel és a férjeddel.

Stucci! Én szabadúszó voltam a Máj. 1. Rgy-nál, amit ma már a kutya se mondana meg, na de sebaj, baromi finom volt a szalonna hagymával (mivel a férjem elutazott - ő utálja a hagyma szagot, most dőzsölök) és utána még egy két Mozart kugli is legurult a torkomon.
Viszont az a gyanúm, hogy nekünk kellene személyesen is találkoznunk, szerintem lenne miről beszélgetnünk. Én előnyben vagyok veled szemben, mivel láttam a portálodon egy igazán csinos hölgyet, nem nehéz kiltalálni, hogy az Te vagy.
Krimo! Halálra röhögtem magam a bandzsaság és a fényképezőgép orrodon. Viszont ez a doboz, amivel annyit "szórakoztál" nekem nagyon bejött, nagyon tecc, na meg az ebédetek se kutya, nem beszélve a keresztlányodról és a kistesójáról. Tündériek!! De dekupázs őrült lévén, legjobban a kincseid tetszenek.
Hát az én szekrényemen mán annyit anyáztam, hogy mán csakazértis megcsinyálom a fene ott egye meg!

Pusszantás, szép jóéjszakát mindenkinek: Vali
váradi_vali

Lányok!

Van egy csomó átütö papírom(csak hosszú ö-m nincs)!Ha valaki szeretné és eljön érte a XI.kerbe akkor az ÖVÉ!

Paat!

Max.fogyózni jöttek vissza mert nem csinálok semmit mostanábanKép

Mohácska!

Nem tudom,hogy mi a kérdésed könyvkötésileg de ha dobsz egy mélt nekem akkor megpróbálok segíteni.

Jucus
20170114224602

Hát Csajszikáim, nagyon jót vidultam itt magamban.
Előszöris ! Mindenki próbálja meg elfogadi magát úgy ahogy van!!! A lényeg , hogy befelé jól érezd magad és nem az, hogy kintről mit látnak!Ha a kedvesednek jól vagy pár fölössel is akkor minek szenvedni? Én is csak az allergiám miatt mondtam le a kenyérről. /No azért vétkezem néha Kép /

Krimuszka! A szekrénykénél már csak az orrod szebb!! Kép
Majd az én Mulderom kideríti, hogy mellik bolygóról gyütt ez lány aki az orrával tud fotózni. Kép

Mohácska! Tényleg a Jucus a könyvkirály. Én eddig csak kettőt csináltam , az is csak olyan simán nyomtatott receptes volt. Nagy segítséget ebben a témában nem tudok adni , sajna. Kép

Vali, Vali szerintem akkor mi találkoztunk már! A név ismerős volt ,most már tudom honnan. 1974-79-ig én is ott dolgoztam és egy rövid ideig az MDI-ben jeleskedtem. KépHa lehetne kérni küldj egy képet abból az időből magadról.Nekem van régi M1-es újságom amibe a képem benne van. Jaj de szép kislány voltam még akkor.Csak én a bőrszabászaton melóztam. Na de ezt majd már lelevelezzük.Kép

És most jön a lényeg!
Nézzétek meg ezt az oldalt http://www.gportal.hu/portal/skata/
kiváncsi vagyok mi a véleményetek ! Szerintem ez egy kicsit furcsa. Most nem mondok semmit, de várom a hozzászólásokat.
Jó éjt!és Szép reggelt!
szorgosstuci

Stüci!

Bennem felvet néhány etikai,jogi kérdést a kedves skata.Persze vendégkönyvet már nem tett az oldalára,nehogy nyilvános legyen a véleménynyílvánítás!

Jucus
20170114224602

Jucuskám!
Kaptam ugyan a lányzótól egy emilt amiben felhívja a figyelmem az oldalára, de nem néztem meg csak mikor valaki pont ilyen véleménnyel , mint a tiéd rám nem kérdezett.
Szerintem is min. engedélyt kellett volna kérnie a képek külön publikálásához.

Bár szomorúan tapasztaltam, hogy az én műveim nem tetszhetnek neki, mert tőlem nem csent képet. Kép
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?