Új privát üzeneted érkezett!

C:Documents and SettingsLDokumentumokKépekValcsi,7-05
váradi_vali

Valika,
ez meg mindíg nem mükszik! Kép
Elöször tedd be a képeket a Babanet képtárába és onnan tudod csak mutizni!
De értékelem az igyekezetet! Kép
mian

Sziasztok!
Valcsinak és Kodának én is kívánok sok boldog névnapotKép

Nagyon klasszakat alkottatok, engem is megfogtak Koda dobozai, nagyon mutatósak és praktikusak!!Mian tükröse , Jubi cuccosai, Anykó pzs tartója .... mind-mind csodásak!!

Biztos Vali alkotmánya is, de sajna nem látom.... hol található egyébként, nem tudunk segíteni iderakni??

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Úgy látom a saját gépén van.
Vali!
Úgy csináltad, hogy melléklet feltöltésére katt, és kikeresgélted? Akkor most itt kéne lennie a képednek. Ha csak nem túll nagy. Akkor tényleg egyszerűbb, ha beteszed a babanetes albumodba.
Valamit csinyáljá, me' mostmán naon kíváncsik lettünk! Kép

Kép
krimo

Így itt kéne lennie:
Ezt a keresztjányomnak csináltam:

Kép
Ezt is, de még nincs lelakkozva rendesen:
Kép
Ezt meg a barátnőm anyukája adja ajándékba, há vagy nem, úgyhallom ottragadt nálla Kép
Kép

Kép
krimo

Krimo! Elültettem pár virágot, visszajövök és csak bámulok az kék kép..... na meg a többi!!!

Zsuzsimano! köszi a jókívánságokat!

A helyzet az, hogy hiába kattintgatok erre a francos melléklet feltöltésére, fütyül rám. A fotóalbumom meg nem akar bejönni. Valami van... mán megent ezzel a babanettel. Hogy a fene egye meg, bánatomban elmék enni hátha hízok még egy pár kilót és majd holnap újra próbálom.

Sziasztok, jójszakát: Valcsi
váradi_vali

Ja, Juborka!
Te biz isten machozista vagy, ha arra beszéled a fiúkat, hogy inget hordjanak, amit vasalni kell. Nem baj majd egy pár év múlva, örülni fogsz, ha találsz valami olyat, amit még mosni sem kell... hihi.
Pussz: Valcsi
váradi_vali

Vali!

Javítsd ki a file nevét, vedd ki az ékezetes betűt belőle:-)
Képek helyett írd be hogy kepek, akkor fel fogja tölteni:-)))

Krimóca!
Nagyon tutik a képek és az óra, nem csodálom, ha nem akarja valaki odaadni ajándékba :-))

Jóccakát mindenkinek:-)))
minimaxi
minimaxi

KrimóKép
ezek annyira tutik! Főleg az óra. Annyira szép lett a színe! Milyen színű?

ZsuKép
Nagyon aranyos vagy, kösziKép

Valiiiiiiiiiiiiii!
Ne csigázz már minket!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Krimo,
el vagyok büvölve! Kép Nagyon szépek, ízlésesek lettek az új müvek!
Áruld el légyszi, hogy az óra az micsoda!? Jól látom, hogy gipsz? Hol szerezted?

Segíjjetek nekem Csajszik!
Hetek óta nem tudok a gportálos képtáramba képeket feltölteni! Kép Mindent úgy csinálok, mint eddig, semmi nem változott, s mégis állandóan azt írja ki, hogy hiba!
Mi lehet a gond? Tudja valaki?
mian

Mian!
nem lehet a feltöltendő kép nevében ékezet vagy szóköz és talán számjegysem...próbáld meg így

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Lányok!
Koda drága vettem az adást és vannak is szép hímzett lenvászon anyagok keki és natúr színben, hozzávaló neccel. Igaz, hogy szabászati hulladék , nem egyben fél méter, de elég nagy darabok. És van szép rószás selymem is azt is küldök , nehogy ne legyen rózsás dobozod. Kép Kicsit nehezebb lesz vele dolgozni, de bízom a tehetségedben. Én már látom magam előtt az ezekből készült bobozkákat. Kép

Jubika, nagyon szép lett a turidoboz! El is felejtettem mesélni, hogy azt a rondakutya képet megkapta a barátnőm és majd elájult a gyönyörtől. Én meg gondoltam magamba, hogy ennél randább holmit még sose csináltam. És bánom mint a kutya, hogy a szép levendula szíves képet nekiadtam.Hát hiába, ízlések és pofonok...... Na de viszont begyűjtöttem tőle egy hasonló dobozt , csak az arany Lipton feliratot kell róla lesmirglizni , mert az alap színe olyan mintha sziénás lenne. Úgy hogy nem soká lesz már nékem is rózsás dobozkám , mert a Maxitól kaptam szép szalikat. Kép

Krimuszka, most akkor ezeket Te csináltad? Vajon mikor? Kép Nagyon szépek!Kép
Az az óra ugye pizza deszkából van? A Mami is mmost vett nekem 4 db-ot 250 Ft-ért/db.

Mian, nézd meg nincs e vírus vagy féreg a gépedbe, mert már rájöttem, hogy nekem meg olyankor nem müxik a linkkezelő a portálon.

Nah és tegnap óta Chello-s vagyok , csináltam egy új címet is magamnak Szorgoska@chello.hu
Nem direkt becézem magam, csak a simán szorgos már foglalt.Kép Még egyelőre akadozik de majd csak beáll.
Kérem, hogy a szorgos@startadsl.hu címet törülje akinél ott van mert az már nem él és nem tudok arra válaszolni.

Remélem minden megvan, Ja Maxikám! Lécci tudósíts, hogy mikor megy a gyarmatáru , hogy Kodának a textileket és Abbykának a meglepit küldhessem. Lányok ! Akinek kell valamilyen anyag az szóljon, kis pólókra való, habár jobbára lányos anyagaim vannak. Szívesen adok, mert már varrni nincs kedvem.Kép
szorgosstuci

Mian!

Jubi jól írta, de szám lehet benne!
Nekem is mindig át kell neveznek a képeket, ha fel akarom tölteni! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

lehet nem fogok újat mondani, de van egy új dekupis dolog. Ez a foltdekupázs!!!
hallottatok már róla? Nekem meg kell tanúlnom, mert a 3. foglakozáson ezzel a technikáva készítünk képeket! Kép
Lehet kapni hozzá ragasztót és papírt. A lényege, hogy a papírt apró darabokra kell tépekdni és össze vissza felragasztani amíg el nem fedi teljesen az alapot, amire dolgozol.
Nagyon szuper dolgokat lehet vele csinálni és mutatós.
Nézzétek meg: www.decopatch.com
iletve itt részletesen is megmutatják a menetét!
http://www.hobbikucko.profinter.hu/papirtanyer1.php

Szóval aki ismeri már, attól bocsi! Nekem ez mg nagyon új! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Hello Lányok!
Milyen nagy forgalom lett szerencséreKép

Jubi!
Most az egyszer nem értek egyet Koda barátnémmal: A dobozkád igenis felismerhetőKép: Tiszta Jubis!!!

Vali!
A vasalással kapcsolatban sajnos tévedtélKép Helyette írtam egy hosszú listát a hétvégi tennivalókról és hogy-hogynem úgy jött ki egyenlő arányúra, hogy a vasalás az András feliratú oszlopba kerülKépKépKép Mentségemre legyen szólva, ált. én vasalok hármunkra, ő meg magára és most a kétheti ingmennyiség várjaKép

Megyek gyors kupálni, mert hétvégére varrodává (hobbi, semmi hozzáértés) kell alakulnom: jön a meleg, a konyhára kell roló, meg kicsi lányomnak kéne egy vékonyka hálózsák. Ti miben altattatok egy ekkorka babát?
paat

Anyko!
Néhány hónapja már belinkelte Jubi ezt az oldalt, és én le is fordítottam a lényegét franciáról. Ha meg tudod találni az archivban, esetleg segithet, de sztem semmi különös nincs benne, amit ne tudnál magadtólKép Valójában csak a papírja ellenállóbb és talán nem olyan átlátszó, mint a szalvi és nem gond, ha fedik egymást a részek itt-ott.
paat

Nah, most erről megint eszembe jutott, hogy milyen régen szeretném már megmutatni ezt a szekrény ajtót. A műhelyembe van és egy kimustrált konyhaszekrény , de ezt még akkor csináltam mikor még nem a szalvikat ragasztgattam, hanem saját magam festettem a papírt és abból csináltam különböző tálkákat egyebeket.
Úgy képzeltem el anno, hogy a folyosón lévő gardrobbot így csinálom meg, de mire ezzel az egy ajtóval kész lettem letettem a dologról, mert elég húzós meló. Kép
vakuval
vaku nélkül
Ez egy olyan matt opálos csomagolópapír /most nem jut eszembe a neveKép / össze lett gyűrve és úgy belemártva a festékekbe , egy gombócon belül is min.2 árnyatba. Majd a fregolin megszáradt . Apróra lett tépkedve és tapragaccsal a kis fecnik felragasztva egymás hegyire hátára. Nekem nagyon tetszik , hogy olyan márványos.
Mi a hozzászólásotok?
Ezzel a módszerrel csináltam gyümölcsös tálat is , de azt már mind elajándékoztam. Abból csak egy vacak képem van.
ez abból a vastag barna csomipapírból készült, de nem ez volt a legszebb darab.
szorgosstuci

nah, mivel nem engedte a képeket , így egyenként teszem fel. Kép
<!--attachment: DSC00001-221273.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*101.8**DSC00001%2ebmp --><center><pre>
Kép
DSC00001.bmp (101.8 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: DSC00002-221274.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*101.8**DSC00002%2ebmp --><center><pre>
Kép
DSC00002.bmp (101.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
szorgosstuci

Ez vicc! Így meg nem látszi semmi. Kép Na újra próbálkozom. Kép
szorgosstuci

Kép
szorgosstuci

Kép
szorgosstuci

Jubika, Anyko,
köszi a gyors segítséget, de a képeimnek még nevük sincs, nem hogy ékezet benne! Kép
Nem értem én eztet!

Stucci,
az ajtó tényleg nagyon egyedi; tecc!
Mi húsvétkor, az oviban csináltunk ezzel a technikával hungarocell tojikat; szines selyempapír fecnikkel. Nagyon csecse dolgok születtek! Kép

Csináltam egy "fánis" képet, s egyszerüen olyan csúnyák a színei a fotón, hogy nem is teszem fel! Próbálom újra fotózni.
mian

Szijasztok!

Látom nagy töprengést okozott az óra! Kép További tévedések elkerülése végett leírom akkor, hogy ez egy Kaiser-es reklámóra, és miután voltam olyan béni, hogy nem bírtam szétszedni a szerkezetet, úgy ahogy vót lefestettem Kép (közbe tekergettem a mutatót...)A barátnémnál akasztottam a falról Kép De visszakapja, már lemondott rólla, közben csak az elem volt kinyúllva...
Koda!
Ez édes volt, jót somojogtam! Annyira szép szín, mjaz? Kép Narancssárga valami, a gyerekeknek csináltam, gondoltam legyen vidám Kép
Mian!
Nem az a baj, hogy betelt a portál? Nekem már olyan is volt, de akkor kiírta, hogy elhasználtam a bájtjaimat...
Mondjuk multkor nekem sem engedte hogy feltegyem a képeim, valamit vacakol az az oldal Kép Már meg se nagyon nézem.
Stucim!
Mikó, mikó? Hát éccaka Kép Hazaérek tízkor, és még hamar hamar egy képet, mert megigértem...
Mennyit dolgoztál azzal az ajtóval? Nem semmi!

Kép
krimo

Paat!

Húúú, most pirul az arcom! De lehet (vagyis remélem) hogy van, akinek újat mondtam! Biztos "szabin" voltam, amikor erről szó volt, mert nekem ez új!
Azért köszi, hogy szóltál! Kép

Csajok...hogy ti milyen szépeket csináltatok! Ügyik vagytok! Én ma voltam anyagbeszerzésen, de a dekacolor repesztőm nem jött meg! Kép Pedig arra vártam nagyon! Na sebaj! Repesztek hagyományos módon!

Jó éjt nektek, aki még jár erre! Kép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

é

Kép
Kép
Kép
juborka

..akkor jó...

Stuci!
Micsoda kitartás! Szépek a ragasztgatott holmik!! Kép

Krimo!

Látom újra belehúztál! Kép Nekem az alsó kép tetszik legjobban, nem hiába, sziéna Kép

Én most ezzel babráltam:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/parisszalvtarto.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Megeen pöpec darabokat készítettél!

Csajok!
Valaha valaki használt már lenolajkencét?
Még régen a Spektrumon volt egy sorozat, és annak a dekupis részében azzal kenték át a kész dobozokat. Olyan zselészerü valami vót, és mikor megszáradt szép fényes lakknak nézett ki.
No én beszabadulék a föstébótba, és látom ám a pócon eztet a szert. Kb hároméve fájt rá a fogam, gondoltam mit nékem négyszázegynéhány ft egy lityi. De ám ez nem olyan zselé, hanem egy folyékogy izémizé. Aztírja rajta hogy fa cumó alapozására való mielőtt lefested (na persze nem diszperzittel...) Szóval nagy lelkesen bekentem egy faláda alját belülről, de igazából csak olajos lett tőlle Kép Lehet hogy nem volt a helyzet magaslatán a szinkrontolmács a TV-ben? Kép

Kép
krimo

StuciKép
Annnnyira fogok örülni az anyagoknakKép A rózsásért pedig már most odavagyokKép Nagyon aranyos vagy!

KrimókámKép
Sajnos nagyon mellényúltál. A lenolajtól soha nem lesz fényes. Esetleg selyemfényű. Nekünk azzal van lekenve a babacucc. Ja! És ha kicsit sok lett a kence, heteket várhatsz, mire az a sok olaj elpárolog. De legalább egészségre ártalmatlan.....

JubiKép
Hoztad a formád, tökéletesek lettek! Írtam mélt.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!
Csak most tudtam jönni, mert a gépet tegnap a hóna alá csapta a sz.gépes, mert annyira elrontotta, hogy megint újra kellett telepítani. Kép
Most aztán megint reggelig molyolhatok mire megint úgy néz ki, hogy nekem is tetszen.

Örülök, hogy tetszik az ajóm, egy kicsit már lestrapált , mert sikerült belevágdosni a dekopírral , mikor a faragtam a vackaim. Kép

Jubikám , csoda szépek megint! Na de Neked még sose volt elfuserált holmid. Kép

Kodácska, sajnos kikell várnod a köv. menetet, mert aszogya Mini, hogy nem rég vol a fuvar. Kép
Én meg mondtam, hogy nem is baj, mert akkor több időm lesz összeszedni az anyagokat. Kép

Krimuszka, valóban mellényúltál és ha szóltál volna akkor adok neked ilyet. Ezt a kezeletlen fára kenik és sárga lesz tőle.Viszon jól ragad bele a por. Majd ha jössz szólj rám, hogy mutassam meg amit bekentem vele. Persze lehet, hogy holnap lefotózom és felteszem ide, de élőben azért más.

Na és most nekiállok a gépemnek Kép

Jó éjt Mindenkinek!
szorgosstuci

StuciKép
De kááááááárKép De később is nagyszerű lesz, hálás vagyok érte!

PaatKép
Hálózsák: én csak abban és kizárólag abban altatom Marcit + pizsama van rajta. Imádom a hálózsákot, és ő is ezt szokta meg. A takaró kb. 3 másodpercig marad rajtaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kép Beperelem a Spektrumot! Kép Ilyent! Kép Kép
Szerencsére véknyan kenytem! Kép Mit gondoltok, hajpakolásnak jó? Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Hát, már biztosan nem emlékeztek rám, úgy eltűntem, de nagyon jó okom van rá, 21 hetes, és szeptember közepére várjuk.Kép Miatta nem is dekupáltam karácsony óta, nehogy megártsanak a gőzök, de most ajándékot kell gyártanom a sógornőmék esküvőjére, és felmerült bennem egy kérdés. Ti hányszor szoktátok lelakkozni az elkészült tárgyat (most speciel fa tárgyakat készítek)? Én dekupiragasztóval ragasztok, és parkettalakkom van, azzal kenném át, de a leírás különböző parkettákhoz különböző számú átkenést javasol. Ha szép tartós konyhai cuccot szeretnék (mint reggelizőtálca, poháralátét), akkor érdemes többször átkenni, vagy ezeket is elég egyszer? Ha többször, akkor mennyi idő teljen el az átkenések között, elég megvárni, amíg megszárad, vagy inkább várjak egy napot?

Különben mindig meg szoktam ám nézni az alkotásokat, elképesztő jókat csináltok, lopom is az ötleteket.Kép (Arról, hogy mikor valósítom meg őket, még halvány foglamam sincsen.Kép)

További jó dekupálást, és előre is köszi a válaszokat!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szasztok lánykák!

Paat! Vasaltam én helyetted, a fene egye meg...

Stuccikám! Én már meg sem lepődöm azon, hogy Te miket csinálsz. Jó lenne élőben látni Téged és a dolgaidat, azt hiszem sokan tanulhatnánk tőled.

Juborka! hmmm nagyon tecc, választani sem tudnék.

Koda! Egye fene nem csigázlak tovább, (mekkora szám van mi, már rég feltettem volna, ha nem lennék ilyen béna) mutizok:

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129861_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129862_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129863_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129864_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129865_ke.jpg

Ez a négy kép és a kaspó n fogadott lányom irodájába készült, mivel a fala halvány narancsos, ezt kapja a szülinapjára.

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129866_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129867_ke.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129868_ke.jpg

Ezek ereszcsatorna virágtartók, amit Ausztriából hoztam, mivel bárhol járok már csak a dekupálni való dolgokat veszem észre. Hol van már a divatos cuccok ideje....

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5021/129869_ke.jpg

Ez két db csempével kirakott, iszonyú zöldes színű tálca volt szép régi rézfogóval, kiszedtem a csempét, vágtam bele falapot és ez lett belőle. Hát a kép egy kicsit fénylik, de azért remélem látszik.
A többi cucc, ami kész sajnos még nincs a gépen, mert ahhoz még mindig a férjem kell.... (Látjátok egy férj is jó valamire....)ű

Pusszantás: Várom jelzéseiteket, de őszinte kritikát kérek.
Vali.
váradi_vali

Segítség!

Mi a bánatért ilyen kicsi a kép?

Vali
váradi_vali

Vali!
Talán azér, mert mikor a hivatkozást másolod, akkor a képet is ki kell nyitni, hogy nagy méretű legyen. És csak utána jobb egér és hivatkozásKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hajrá Valcsi!
Egyszer már tán szemügyre vehetjük a műveid! Kép

Kép
krimo

Vali,
.....-szus! Ez nem igaz! Kép
Ha harmadszor is felhívsz, akkor tán sikerül!
De sajnállak is, mert el tudom képzelni, mit összebabráltál. mire ezek is felkerültek!
Várunk türelemmel! Kép
mian

Újra én, mert közben lefotóztam az újakat.
Sajnos másodszorra sem lettek a "fánis" színei élthüek! Kép :
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129948.jpg
közelebbröl:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129949.jpg
Ez pedig egy viszonylag nagyobb méretü papírdoboz, De sajnos ez sem "jön vissza" igazán:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129950.jpg
felülröl:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129951.jpg
itt talán látszik a felülrepesztés is:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/129952.jpg

Jubka!
Már, ha név nélkül látnám a cuccaidat, akkor is tudnám, hogy tuti Te csináltad! Annyira szééépek! Kép

Zsizsa,
GRATULA a babyhez! Kép
Ha kunyhai cuccokat csinálok, én is parketta, vagy csónak lakkal szoktam lekenni, de csak egyszer. Tapasztalataim szerint elég jól bírják a kiképzést, bár még áztatni nem áztattam öket. Kép A fénye; hát az szerintem olyan közepes csillogású (én nem nagyon szeretem, ha nagyon ragyog!) De, ha többször kened át, akkor mindeneképp várd meg, amíg az elözö réteg teljesen meg nem szárad.

Jó, és esö mentes ´hétvégét kívánok Nektek! Kép
(bár nálunk szakad! Kép )
mian

Sziasztok!

Vali!
Én még ilyen kicsike képekből is látom, hogy tuti szépeket alkottál!De majd megnézem nagyban is! Kép

Mian!!
Te is hoztad a szokott formád, nem csak mennyiségben! Kép Nagyon ügyes vagy! Az elefáncsis nagyon tetszik!

Zsizsa!
Én is szeretnék garulálni az új családtaghoz! Jó egészséget mindkettőtöknek! És vigyázz ám magadra!

Én hoztam valamit mutiba! Nem megszokott tőlem ez a stílus, annak ellenére hogy nagyon közel áll hozzám! Csak eddig nem mertem belevágni!
Meg kell említenem itt Minit is, hisz a Õ kis gyorstalpalója nélkül sosem tudnék repeszteni! Millió köszönet és hála érte MIni!
A fotózás kedvéért kicsit több romantikát is belevittem! Ez lett belőle. A szív fából van! Most nagyon büszke vagyok magamra! Kép Kép
Kép

Szép estét mindenkinek és ha felétek esik, ide is küldhetnétek, mert nagy a szárasság! Köszi! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Már megint mindenki olyan szépet csinál, csak én molyolok itt magammal. Na mindegy!

Koda!
Szeretném megkérdezni, hogy a textilragasztáshoz milyen ragasztót használsz, és a ragasztás helyén nem keménykedik-e meg?

Zsizsa!
Igaz, hogy mi nem ismerjük egymást, de nagyon gratulálok a babához! Vigyázz magatokra! /Én egy kicsit előtted járok a 3. babámmal a magam 29. hetével/

Paat!
Jól értettem, hogy a párod vasal? Hogy lehet az ilyet elérni??

Mindenki!
Hol és hogyan kell keresni a sziennát? Tudjátok én vagyok az, akire már olyan nagyon okosan nézett az eladó, mikor a hobby boltban kerestem a krétát. És most a jelenet elkerülése végett szeretném megtudni. Aztán majd később azt is megkérdezem, hogy hogyan kell használni.

Most egyelőre ennyit!

Nagyon jó alkotást mindenkinek!
Nolo
nolo

Lányok,
köszi a gratulákat!Kép (Nolo, neked viszontgratula!Kép)

Mian,
köszi, úgy döntöttem, hogy akkor csak egyszer kenem át, és megmondom nekik, hogy ne áztassák.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne,mert rohanok.
Miben különbözik a modell gipsz a struktúrált(vagy valami ilyesmi)gipsztől? Csak mert az utóbbi olcsóbb,de azon kívül?
Előre is köszi!
Este megnézem miket alkottatok.Kép
Pussz
Orsi
orsi21

ZsizsaKép
Már hohyne emlékeznénk!!Kép Kicsi babuci kisfiú, kislány? Vagy szégyenklősködik?Kép

NoloKép
én a textil ragasztásához is csak és kizárólag dec. ragasztót használok, mégpedig a Pannoncoloros márkát. És megkeményedik, de nem igazán látszik a dobozokon. Mert a ragasztások belül vannak és a doboz aljánKép

AnikóóóóKép
Ez gyönyörű lett! és az a repesztés!

MianKép
Nagyon tetszik a fánisod! Főleg azok a gyűrődések! Hogy készültek??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

jaKép
Anikó!
Megvettem neked az ecseteket. Képzeld, egész héten a bolthoz jártam, mert leltároztak. Végre pénteken kinyitottakKép Vettem is neked 5 darabot, hamarosan érkezik. Használd egészséggelKép Remélem ki tudod őket használni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Te földreszállt angyalka! Kép
Nagyon szépen köszönöm előre is! De tényleg nem kellett volna!
Használni pedig nagyon sokat fogom őket, mert készülök a vásárra és kiállításra.
Na meg a dekupázs foglalkozásokra is!

Nagyon köszi előre is. Írok, maint megkpaom őket! Kép
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

De nagy a csend ma itt!

Ma megint készítettem valamit. Egy tálcát.
Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Mivel lakkozzam le, hogy tartós és vízálló legyen? Mi a véleményetek a csónaklakkról? Néhányan tudom, hogy használjátok. Nem oldja fel a temperát? Krétát? Szalvétát? Mert ezt ugyan a foglakozásra készítettem, de akarok a vásárra is vinni, mint reggelizőtálca, kávés tálca...stb...
Megírnátok nekem, hgy ki milyen lakkal dolgozik?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
Íme a tálca:
Kép
A krétázás kicsit éénkebb, de nem tudtam tökéletesen lefotózni! Azért valamicskét látszik rajta!

Szép napot nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anykó! Nagyon szép a rózsás dobozkád és a tálca isKép Ez a lakkos dolog engem is érdekelne!

Zsizsa! Gratula a kis pocaklakóhozKép
dreri

Sziasztok!
Senki se tudja a kérdésemre a választ?KépNa nem baj akkor majd én kipróbálom mi a különbség köztük.Kép
Anykó!
Ez a tálca gyönyörű!!!És a kedvenc szalvim van rajta!KépA dobozka is nagyon szép!
Mian,Vali is ügyesek voltak ám!
Jubi,a zsepitartóidat mindíg csodálom!

Orsi
orsi21

Jaj Krimo!
Te is nagyon szépeket alkottál,az óra olyan édi!
orsi21

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?