Hááát, nem mondom, dagad a májam
El fogok szállni!!
Zsuzsa!
A szalvéták Oktogon, Színes Ötletek boltja. Ezek Vielseidig Verlag szalvéták, azaz a cseppekben azok vannak. Ilyet árulnak a HobbyMűvészben is. A többi innen-onnan lett, egyszercsak.
Anyapoc!
Lehet, hogy jobban járnék, ha eladnám őket. Brutál gömböt, igaz festettet, és nem szalvétásat 1140 Ft-ért láttam a Tesco-ban.
Ide a téli képet!!!
Ilke!
A Színes Ötletek Boltja, és a HobbyMűvész is árul ilyen akril-gömböket, ez a nevük. A medál az olyan, mint egy lapított gömb, de ezeken kívül van csillag, meg szív, meg mindenféle forma. Ezek kettéosztható formák, és van olyan lapocska is, amit bele lehet tanni középre, és akkor azt kell díszíteni. Nem igazán törékenyek, ez pont olyan anyag, mint a fültisztító pálcika doboza.
Gabomamo!
A brutál-gömb telis-tele van gyűrődéssel, mert azt a mintát sajnos nem lehet szétszedni. Egyébként akkor a legjobb a ragasztás, ha a kép kicsi fecnikből van összerakva. A medálok azok egyben vannak, de a medál az egy lapított félgömb, így arra könnyű szalvétázni. Nem kell bekenni a gömböt, csak a belehelyezett szalvétát belülről, így nem gyűrődik annyira(szerintem). Ha megszáradt, akkor a lényeges részeket, mint pl. a hó, azt belülről átfestem, aztán megkaphatja az alapszínt belülről. Így, ha a hó már ki van emelve, akkor pl. az esetleges kék szín miatt nem lesz a hó is kék. (brutálgömb)
Jamika!
Addig fogsz kapni ajifát, meg karit, amíg el nem fogy
Van még készleten, bőven! Csak győzzed beszalvizni őket
!
Magácska miért nem alszik??? Igaz, én akkor feküdtem le, amikor Te ezeket írtad!
Jó ez a girlandos keret! Kérd kölcsön sógornődtől a vastag formád, mert azon még el is férne rendesen!
Amúgy tiszta ciki, mert nekem nincsen még kész az adventi koszorúm. Ajajajaaajjj!
Jucus!
Keresd vissza a képtárból Zsuzsa régebbi bordűrös képét, az is hullajó! Bááár, az nekem nagyon gyanus, sztem azt valahonnan, egy lakáskultúrás lapból ollózta, mert ott még a lámpa is stimmel! Ezért hiányoltam erről a képéről
!
Egyébként nem használtam fel olyan nagyon sok szalvétát, mert a cseppekben egyetlen szalvéta képei vannak összetépkedve, és az van a vonatos képen is.
Jöhet az áfonyalötty
!
Kíváncsi!
Kösz
Én sokszor azt hiszem, hogy bele fogok fulladni a szalvétákba! Párom, mikor látja a kupit körülöttem erre valós esélyt lát
!
Futok Andrást köszönteni!
Mindenkinek szép napot!
Csi