Új privát üzeneted érkezett!

Panda
Nem, ma sem jött csomi!

Ildikó
Ok, küldöm majd a sz.-t!

Lányok nagy gyilok a szalvétát félbe hajtani? Kép Ugyanis ma vettem borítékot, de nem fér bele a szalvéta. Pedig azt hittem! Gondolom vegyek nagyobbat és ne hajtsam, mert szívinfarktust kaptok! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Gigóca!

Már ezért megérte ma felkelnem!

Egyébként elmondom,hogy Phaedraszupercsaj.Felugrottam hozzá 5 percre és egy zsák kincset hoztam el.

Jucus
20170114224602

Hálózati közlemény:
Jamina gépe az örök vadászmezőkre távozottKép

Üdv.:
Csi, a hullafáradt
csii

Ildikó!
A rossz hír akkor az, hogy negyed kilós a legkisebb kiszerelés.

Jucusmumus!
Csak óvatosan, a végén még megárt a dícséret vagy rosszabb esetben el is hiszi vki Kép
phaedraa

Jucus!
Pl.énKép!

Leányok!
Ismeri valaki a Nuova R2S márkát? Ez nem egy adalékanyag, hacsak nem a sztechnika adalékanyaga...Ugyanis ez egy olasz szalvéta-márka, és én, ha megpukkadok sem lelem a neten sehol.... És valóban meg fogok pukkadni hamarosan, ha nem lelem megKép

A másik: van valaki köztünk Pécsen? Esetleg van valakinek pécsi ismerőse, akit meg lehetne kérni egy kis szívességre?

Áfonya!
Hova raktad a szalvéta gyűrődéseit a gombodból???

Kata!
A lovas képnek a háttere nagyon ronda, szerintem... Használd egészséggel őketKép

Csi
csii

Sziasztok!

Csi,

Megjött a csomagod, köszönöm szépen. Nagyon szépek vannak benne. Majd mutatok képet az alkotásokról, ha megint lesz fotomasinám.

Áfonya,

gratulálok a csíkokhoz! Vigyázz magatokra.

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

A skálákba megérkeztek (fenn a konyha részlegen) a gyönyörű karácsonyi Duni szalvéták.
Névtelen

Sziasztok!

Koszi a zsirafom ugyeben erkezett hozzaszolasokat, megnyugodtamKép A zebram miattiakat isKép

Panda,
nem irtad, mit vettel Pesten?Kép Olvasni is olyan jo es megsem az en penzem fogyKép

Csi,
es ez most mit jelent, Jamina vegre vesz normalis gepet, hozza normalis netet vagy karacsony elott annyi?Kép

Kata,
nekem nem voltak katicas szalvetaim, ugy remlik. Viszont van par, amit a lanyoktol kaptam, csak ugy, csomagban. Azokbol tudok kuldeni, de azok csak egykek.

Csi,
majdnemhogy nincsenek benneKép Az az igazsag, hogy olyan pici darabokbol raktam ossze, hogy egyreszt konnyebben kisimultak, masreszt lehetett csalni a szögeiket, marmint egymashoz kepest, harmadreszt meg nehol atfedes van, ahol a minta engedte /nem igazabol, mert levagtam a felesleget, de elve ugyanaz/.
Viszont a boltban olyan gyonyoruen festett hatteru gombot mutatott a csaj, amilyen hatter nekem sehogysem akar sikerulni, akarmivel viszem fel a festeket es akarmilyen surun.

Ildiko,
ezt a keretfestos-technikat Zsuzsa meselte: lefested alapszinure a keretet, majd amikor megszaradt, egy masik szinnel atkened es osszegyurt papirral /zacskoval, ujsaggal.../ visszaveszed rola a szint. En a masodik szinnel csak lepesenkent kentem at, szakaszosan, mert feltem, hogy megszarad, mire odaerek.

Nevtelen,
jol van, ez volt talan Gyorben az egyetlen bolt, ahol még nem neztem szalvetakat, kell ilyeneket irnod?!Kép

Jaigen,
az otleteim, amiket inkabb leirok, mint megvarjam, mig bemutathatom oket, mert lehet, sose lesz belole semmi:

-ures cd tokokbol lattam mindenfele keptartot, jol szalvetazhatoak allitolag.
-masik otletem annyira jo, inkabb bemutatom csakazertisKép

-Afonya

Csi,
soralatet nem kell megse?! Vagy miert nem szolsz ram?
Es gipszfigurak se kellenek senkinek? Bar en is banom mar, uuuutalom festeni oketKép
afonya

Áfonya!
Jöhet minden!!!!!
Gombok festése belül- (Sabrina ötlet) beleteszel a gombba némi festéket és egy kicsi golyót, bezárod a gombot, és jó alaposan körbepörgeted benne a golyót, majd kinyitva szárítod meg a gombot. A golyó szépen felhordja mindenhova a festéket. Nekem nagyon tetszik az eredményKép

MONDJA meg nekem valaki, hogy hogyan mondják olaszul azt, hogy szalvéta???

Csi
csii

il tovagliolo Kép
linato

Áfonya!
Igazad van, most újra kikerestem, csak kockát ajánlottál fel belőle. Bocs!
Nekem persze az is elég, mert különböző katicák kellenének.

Csi!
Igen a ló háttere tényleg nem jó, de majd kivágom és csinálok neki hátteret én.

Anyapoc!
Kellene a címed!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Linato!
Örök hálámKép!
Megyek kotorni a neten....Kép
Csi, aki örömködikKép
Névtelen

Csi,
most latom csak...
boldog szulinapot az elsoszulottednekKép

-Afonya
afonya

Tipp:
Valami átlátszó, vagy színtelen matricafestékel fólián körbekontúrozni egy tetszőleges kivágott szalvétát, kitölteni a fólián egy áttetsző színnel, majd még egyet csinálni belőle, közétenni a szalvétát, és működik mint libegő, vagy mint ablakdísz.
Zsomimama
zsomimama

Panda
Megkaptam a csomit. Köszönöm szépen! Nagyon szépek! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Kata007

Küldöm,amint tudom.Van asszem katicásom még,majd körülnézek!

Csi

Olvastad,amit írtam Neked?Megjött a csomi,kösziKépKép!

Panda

Mél ment!

Áfonya

Kép

Anyapoc

anyapoc

Köszöntéseket fogadtuk, köszönjükKép
Fiam ma kissé csalódott volt, mert kb. egy hétig minden nap valaki felköszöntötte, de mára elfogytak a köszöntőkKép Hétvégén folyt.köv.
VISZONT: tökéletes formákat lehet gipszből önteni a PET tortatartó-szállító-csomagoló formábaKépKépKép Kerek, az igaz, de nagyon jó. Majd teszek fel képetKép

Voltam az olaszoknál. Nem tetszenekKép Mármint a lapok. Annyi a szöveg rajtuk, hogy csak na, és kép meg alig. Más módon működnekKép 2Rs pedig seholKép Mondjuk, más szalvéta sem nagyon...
Szomorkás vagyokKép

Viszont sikerült nővéremet az itt töltött fél nap után úgy megfertőznöm, hogy ő is, és két munkatársnője is vagyonokat költött az eltelt három nap alatt szalvétákra, és kellékekreKépKépKép Örül a májam, na nehogymá' csak én legyek függőKép

Jucusmamus!
Nővérem elment most a Mumusba is, és ott a szalvéták már 60(!) Ftba kerülnek, míg a koktélsz-k negyvenbe.

Jamina írt a Jézuskának gépe ügyében. Gondolom, addig alkot ezerrel...

Sziasztok
Csi

ui.: ha valakinek kell esküvői pár szalvétán, jelezze, mert nekem van egy, de rájöttem, hogy nem tudom mire használni....
csii

Kedves lányok!

Régóta olvaslak benneteket, csudijó öteleteket halásztam már tőletek )))
Nemrég kezdtem gipszképeket szalvétázni, van is egypár szalim, de itt vidéken - Somogyban -beszerezni valamit, meg persze szabadnap híján képtelen vagyok Pestre felutazni pl. KH-ba/postán nem rendelek, sajna volt hogy befürödtem/.
Nagyon örülnék, ha a "szalicsereakció"-ba felvételt nyernék.Kép)
Nemrég öntöttem ki egy egész doboznyira való karácsonyi figurát, sztem beleőszülök, mire kifestem őket. :-)))
A munkáimról egyelőre képet nem tudok produkálni, de igyekszem egy ismerőst becserkészni, hogy kapja le őket, és akkor felteszem.

Lenne kérdésem is: ti minden kész gipszképet száradás után átkentek alul-felül pl. csónaklakkal, hogy tartósabb legyen?

Szevasztok
Cisó
cisó

Sziasztok!

Képzeljétek, a drága férjecském hozott nekem egy marék egész kávét! Egy étteremben volt, ahol a gépi kávét "igazi" kávéból készítikKép

Jamina!
Küldjek neked pár szemet?Kép Kép Kép

Kataoo7!
Nem írtad még meg a címet, itt porosodik a katicás szalvéta.
ildiko77@mailbox.hu

Áfonya!
Köszi a magyarázatot.

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Bár látom a szemes kávé problémája megoldódott, de azért hátha másnak is kell. A Corában láttam szemes kávét, Omniát (ezüst csomagolás), és Segafredot (piros csomagolás).

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szia Cisó!
Én sosem lakkozok csónaklakkal. A KInsy dekorfesték vízálló marad, vann lakkja is, tükörlakk, meg repesztő, meg ragasztólakk.
Írd meg, hol lakst, megírom hol van legközelebbi lelőhely.
Zsomimama
zsomimama

Forti!
De jó! Már azt hittem, eltávoztak az örök szalvétamezőkre...

Csi!
Tesóm pécsi, mi lenne a szívesség????

Cisó!
Küldd el a neved, címed mélben, küldök szalvétát Kép!

Tegnapelőtt vettem 5 kg gipszet, tegnap csináltam 3 keretet (2 szimpla, 1 dupla), holnap alkothatok Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Csi!

Mumus kilőve!Megörültek ezek?

Jucus
20170114224602

Kedves Zsomimama
Azért kérdeztem a tartósabbá tételt, mert ahogy látom, azért eléggé sérülékenyek a keretek széleiKép pedig vigyázok rá ám!!

Panda, köszönöm szépen előre is, küldöm a címet

Cisó
cisó

Csí, Jucus!
Mi aza Mumus? Kép
phaedraa

Vettem új szalvikat!Kép
Le is fényképeztem, de mire áttettem volna őket a gépre a fg. aksija lemerült a másik garnitúrát meg kölcsönadtuk.Kép Szóval holnap felrakom a képeket.
Egyébként nálunk 30,-/db a szalvéta az egyik helyen. Nagyon sokféle van nekik. Ma 5-6 jó nagy dobozt néztem át. Mit ne mondjak tudtam volna válogatni belőle...KépKép
Ha van elképzelése valakinek, vagy keres valamit szóljon!!!!

Ildikó!
Én elküldtem a címem 18-án 16.53-korKép
Küldöm újra!

Anyapoc!
Mail ment!
Meg postán a minta!Kép

Cisó!
Küldheted nekem is a címed!
Nekem nics sokféle, de ami van abból küldök szívesen.
Én átkenem a képeimet jó híg csónaklakkal. Csupán azért mert tényleg tartósabb, könnyebb takarítani, nekem így jobban tetszikKép és mert van lakkom bőven.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kész az aksi, itt vannak a szalvik:

Ezekből 1-2 kockát tudok küldeni, vagy tudok még venni ha valakinek kell.

csibe, cica, gyertya, télapó

gyertya, télapó

Ezek egész csomagok:

Havas táj gyerekekkel
Télapó
Mikulásvirág

K.

KépKép

KépKép
kata007

Nem válaszoltatok, de gondolom akkor vegyek nagyobb borítékot, ha szalvétát akarok küldeni! Kép
A jövő héten feladom azoknak akiknek megígértem: Jamina, Ildikó, Panda

Forti

Kép
Kép
forti

Kata007,

az utolsó háromból küldenél nekem?

Gigóca
gigóca

Kíváncsi!
Jamina köszöni szépen a csomagot, nagyon örömködöttKép))

Phaedra!
A Mumus úgy hírdette magát, hogy ők az első budai hobbibolt. Kicsi, ámde barátságos hely, kisebb, mint a Lián, de a hölgy nagyon barátságos. A két Mammut-épület közötti utcában van egy pincében. Közel sem olyan hanyattvágó a szalvétaválasztéka, hgy indokoltak legyenek ezek az árak.

Panda!
Gondolod, hogy Tesód meg lehetne kérni arra, hogy megnézze egy pécsi boltban, hogy ki a fene az itthoni importőre a ti-flair szalvétáknak??????? Merthogy ott láttam egy oldalon ezt a márkát, de a pécsi bolt nem szállít postán. Gondoltam, ha a pesti importőr meglenne, akkor rögtön lenne pesti kereskedő is, és lenne nekem is ti-fair, merthogy most nincsen. Szőőrnyűű fájdalom ez nekemKépKépKép
De ha a Tesód nem szalvétázik, akor ne is zaklassuk ilyenekkel, mert komplett idiótának fog nézni. Ja, hogy valóban az vagyok?!Kép

Cisó!
Üdv a fedélzetenKép!

Kataoo!
Tudod mit látttam??? CD alap(Kép), rajta repesztőlakk, rajta fedőakril, és így a CD szivárványos felülete villan ki a repesztések alól!!! Valami hihetetlen szép, de komolyan!

Lányok, ma voltam a Nuova r2s olasz szalvétaneppereknél, nem bíírtam a véremmel. Most meg jó csalódott vagyok, mert ugyan gyönyörűek voltak, de nem volt nagy választék, és nem jók dekopázshoz. Még ilyet! Nem vettem egyetlen csomaggal sem.Kép

Úgyhogy most megyek, alkotok valamit vígasztalásképpKép

Csi
csii

Cisó
Küldheted nekem is a címed, én is nagyon kezdő vagyok, de van már 9 féle szalvétám! Kép Küldök belőle neked!

Forti

Kép
Kép
forti

Kata
Most néztem a profilod, milyen szép nagylány lett Dóri!! Kép Kép Szép szemei vannak!

Forti

Kép
Kép
forti

Hú, Kata007!

A havas tájas szali nagyon teccik, veszélyes Kép
Abból szívesen fogadnék..
Egyszerűen nem kapok sehol havas tájast Kép

Cisó
cisó

Cisó
Te küldtél levelet? frenny néven? Nem jött semmi csak hogy kitől! Hibás csatolt fájlt írt ki.

Forti

Kép
Kép
forti

Ok, jegyzeteltem a kéréseket.

Csi!
Hol láttad???? Tényleg nem lehet rossz. Viszont én még soha nem repesztőztem.Kép Itt az ideje elkezdeni?????KépKépKépKép
Te nem ilyet próbáltál meg éjszakaKép alkotni vígasztalásképpen...????

Forti!
Köszi a dícséretet! Dodónak is nagyon szimpi Levi, ahogy ő mondja JEVI.Kép Ja, és ő is hatalmasat nőtt. Nekem róla a gipszes kép ugrott be utolsóként.Kép
A szalvikat én sima fehér papírba becsomagoltam, mert volt akitől én is így kaptam. A posta meg lazán elfogadta.Kép Ha nincs borítékod addig ez a megoldás is jó!
Nekem átjött Cisó címe, elküldtem neked.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Csi!
Csak, hogy megnyugodjál, a tesóm IGENIS SZALVÉTÁZIK Kép! Eléggé nagyüzemben csinálta tavaly karácsonykot, mert a főnöke megkérte, hogy csináljon minden alkalmazottnak képet, szerény 80 db-ot hozott össze, persze, egyszerűeket, nem cicomásakat, de így is nagy meló volt. Mostanában inkább a minőségre megy, nem a mennyiségre Kép.

Cisó!
Akkor küldöm, hétfőn, remélem, sikerül feladni!

Jó alkotást,

Panda

panda
Halásztelek

sziasztok, ismét megjelentem
köszi mindenkinek a segítséget, azóta már haladtam, de a kész tükörnek még idő kell. - csak most egy csomó időt elvesz a szalvétázás, a világ egyik legegyszerűbb dolga, nem is tudom miért nem keztem el hamarabb KépKép
lassan át kéne állnom a karifa díszítésre, nálunk ugyanis csak az égő lesz gyári, minden mást én csinálok. ja a girland is, bár az sem a megszokott, mert pattogatott kukorica füzérből lesz. Nem tudja valaki merre találok a neten leírást gyékény v. raffia dísz készítésről??

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Gigóca és Cisó!

Reggel feladtam a csomagokat!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Még nem olvastam vissza, de előrebocsájtom: ne temessetek Kép
Gépem legyalulva, vírustalanítva, féregtelenítve -de a Kitekintő Gyorsvonatot még nem sikerült beállítanom Kép
Majd még jövök:
J.
jamina

,,Megszereltem", jöhetnek a levelek Kép
Jamina
jamina

Kata007

Megjött a levél,kösziKép!Csak vmi használati utsítást adj mellé...KépKép

Anyapoc

anyapoc

Phaedra!

Mumus én vagyok ,egyébként meg az a bolt amiről Csi írt.Még nem festettem ki a tőled kapott mécsestartókat mert most a játszóházba gyártom a dekorációt.

Pusza:Mumus
20170114224602

Mumuska!
Én tudom a legjobban Kép , hogy a Mumus Te vagy, azért kérdeztem úgy, hogy "mi az" és nem, hogy "ki az" Kép
Milyen játszóházba és mit? Húúú de kíváncsi vagyok Kép
Phaedra
phaedraa

Cisó!
Ma a Tescoban több féle havas tájas szalvétát is láttam.

Lányok!
Vettem egy pár féle szalvétát csomagban, így már nekem is van cserealapom. Hogyan kell feltenni, hogy itt csak a szöveg jelenjen meg és ne a kép?
Ja és most kaptam meg a Kreatív Hobby katalógusát, mindenhol ilyen drágák a gipszkiöntő formák? A nagylányommal most kezdenénk el üvegfesteni és dekupázsolni, de mire minden kelléket beszerenénk 15-20 ezernél tartunk, ami karácsony előtt egy kicsit húzós. Tudtok olcsóbb lelőhelyet?

Kata007!
Ebből a kupacból: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/45744.jpg és a mikulás virágosból tudnál nekem is küldeni szalvétát?

Magdi
gallainémagdi

Panda, Kata007, Forti!
Köszi, várom a leveleket Kép

Magdi, hát ez az...A legközelebbi Tesco kb. 50 km-re van tőlem, és szabim is meglehetősen gyéren van /idén államvizsgáztam/.

Egyébként egy hete a kaposvári Tescoban néztem, nem volt semmilyen értelmes szali.Kép
Találtam viszont fenyőgirlandot /olyan ága-boga nélküli, egyszál drótra dolgozott műfenyőt/. 4 m-es tekercsben árulták, ára olyan 400 birodalmi kredit körül volt. MEgjegyzem, ugyanez a Hobbiművész katalógusa szerint 200 Ft/méter.

Más:
nem tudom, jártok-e más fórumokon is, én rendszeresen látogatom a Nőklapja Cafét, és a kreatívos topicon egy kedves társ összegyűjtött egy csomó 5letet, ami az oldalon karácsony és advent témában előfordult.
A gyűjtemény a sókerámiától, dekupázson át, gyertyaöntésig minden féle tippet, 5letet tartalmaz /még likőrrecept is van/.
Akit érdekel, szóljon, ill. küldje a kukacát, és küldöm mélben a gyűjteményt. Kép

Cisó
cisó

Cisó!
Légysziiii küld el, itt a kukacom: gmagdi@freemail.hu
Megyek mostanában hobby boltba, vegyek Neked tájképes szalikat?

Magdi
gallainémagdi

Cisó!
Lehet nekem is ?
gabormagdi@freemail.hu

Köszi! Magdi
Magdi

Cisó,
éééééééééén is Kép
fukki@freemail.hu
Köszi:
J.
jamina

Magdi (Zsuzsi-baba anyukája Kép),
ha elküldöd mail-ben a postacímed, én küldök Neked pár SZt.
A 15-20e ft rengetegnek tűnik, próbálj meg mindent helyettesíteni. Pl. a dekupragot tapétaraggal + szükség esetén bútor v. csónaklakkal, SZt szerezz innen Kép, gipszet önts sk., alapanyagokat is ócsó helyről (értsd: NE hobbyboltból) szerezd be. Ha konkrét ötleted van, biztos konkrét segítségeket is tudunk adni (pl. ha kaspót akarsz dekupálni, akkor azt most nemrég vettem Ikeában 195 Ft-ért fehér mázasat). Ja, és gipszet is inkább háztartási boltban vegyél, festéket szintén.

Kata,
van még a cicás SZból? Nagyon-nagyon szeretnék belőle min. 2/4-et, kéne a szomorú kutyusom mellé. Köszi!

Leányzók!
Úgy is, mint e topik alapító tagja, és úgy is, mint Édes Anyanyelvünk elkötelezett híve, kérek mindenkit, mellőzzük az olyan szívfájdító szavakat, mint a szalvi meg a csomi!!! Bár mi is lusták vagyunk, azért találtuk ki a SZ jelölést a szalvéta helyett Kép.
Ja, és ha már az ,,alapszabályzatnál" Kép tartunk: gyógypuszik sem megengedettek KépKépKép

Látom, nem nagyon hiányoltatok, ezért egy kicsit szomorú vagyok Kép, viszont így, teljes gyalulás után csuda gyors lett a gépem!!! Kép
J.
jamina

Jamina,
határozottan szomorkodtunk, hogy nem voltál...Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?