Haló!!!
Serfkó
Egész éjszaka gondoltam rád, hogy vajon most? Hogy vagytok??? Olyan izgi ez.
Katám
Persze, láttam mamáékat, édik ahogy imádják a Petit
Apudnak gratula a gyönyörű kerthez.
Aranyosak vagytok, sokat pihenek, nem is kell mondani. Tegnap azért rámjött egy fura szorongás, hogy még milyen sok van hátra és, hogy fogom kibírni. Elég sokat punnyadok itthon egyedül, néha már a sírás kerülget. Sajna nem lófrálhatok kedvemre mint a kismamák nagy többsége. Mindegy, kibírom.
Tegnap voltam dokinál. Azt hittem nem lesz UH, mert nem rég volt, de mégis csinált. Remélem nem árt a kis babóknak ez a sok ultrahang. Velük minden OK, az egyik picit lemaradva, de nem vészes. Viszont szigorú diétára fogott a májenzimek miatt. Ha elkezd romlani, az durva lenne. Fűszer és zsírmentes étel. Mondhatni párolt hús, párolt zöldség és gyümölcs. Mondtam neki, hogy ez halál, de megegyeztünk, hogy valamit valamiért. (Azért nagy bánatomban megettem hazafelé egy hatalmas Magnumot, szülésig talán az uccsót
. Az uram is megengedte)
Már megint azzal idegesített, hogy csak a 28. hétig húzzuk ki. Ettől persze jól kiborultam és mondtam, hogy ne rémisztgessen már (ennek persze van alapja, de most ebbe nem mennék részletesen bele). Persze valami kókuszom is van, úgyhogy kaptam kúpot. Folyamatosan figyelni kell az enzimeket, a pajzsmirigyet (ott is szarakszik az egyik eredményem, de tegnap felhívtam a gyöngyösi dokim aki műtött és bediktáltam neki az eredményeket. Egy édibogár volt, azt mondta most ezzel még nem kell foglalkozni, de folyamatosan nyomon kell követni. Örült az ikreknek és mondta, hogy hívjam bármikor
, illetve ha meglesznek a bébik, meg kell nézetni az ő hormonjaikat is.) Na szóval, nem egyszerű ez. Mindig van valami. Az AFP-m persze magas lett, de ezzel már nem is foglalkoztunk (az ikreknél nem mérvadó), voltam tegnap fogorvosnál is, se vége se hossza ezeknek a vizsgálatoknak.
Esztikém, Pussykám!
Irigy, irigy a kis talitok miatt. Remélhetőleg jó időtök lesz. Have fun!!!
Edó
Örülök, hogy meggyógyult a Peti
Jaj, tegnap mikor vártam a dokira, a TV-ben mentek a boszik. Rátok gondoltam
Na pussz
már 17+3 (min. mégegyszer ennyit ki kellene bírni
!!!)