Sziasztok!
Ági, ez csúcs! Csak írjad ezeket a gyerekszájas köpéseket!
Edó sajnálom a gyűrűdet én is. Kevés tárgyhoz ragaszkodom, de én is belepusztulnék, ha a jegygyűrűm, vagy mátkagyűrűm odaveszne. Mondjuk az én tömpe ujjaimról kevés eséllyel esnének le. Nézd meg a szennyestartóban.
Mi egy újabb náthaán vagyunk túl.
Pontosan tudom kitől jött, dehát az ember mit mondjon, ha valaki megjelenik a küszöbön egy taknyos gyerekkel? Ti küldtetek már el így valakit?
Legalább erősödik az immunrendszere.
Viszont oda a nyugis alvásoknak. Az egy dolog, h 5 kor kel, de utóbbi időben éjszaka kellős közepén is kukorékol. Konkrétan üvölt. Nincs felvezetés és nem elég egy simi. Má' tök ki vagyok.
Serfi, még csak most mentek Pagra? Azt hittem az a hajós kép Hannáról már ott készült épp akartam kérdezni, milyen volt. Nagyon jópofák az elektromos képek. Csak ugrál benne és ilyen lesz?
Utólagosan mi is gratulálunk Blankának, Petiknek, kicsit lemaradtam. És Ancsa a te unokaöcsikédhez is gratulálok, bár én nem ismerem az öcsédet.
És a gepárdok is milyen nagyok. Kisgyerekek lettek. Dia, pont azon gondolkodtam, hogy mostanában voltam nálatok látogatóban múlt évben és kb most akkora Luckó, mint akkor az ikrek. De Luci még nem mászik, csak négykézláb billeg, felemeli az egyik kezét, meg húzza magát felfelé a járóka rácsánál. (10,7kg!!
Nincs megállás, nagyon kottás vagyok, elképzelhetitek)
Én nagyon egyszerűen oldom meg a vasalást. Nem vasalok.
Csak inget, mert az már tényleg túlzás lenne.
Lucinak cápás törcsije van. Abban pompázik babaúszás után. Már komolyan mondom észrevehető, hogy várja a merülést amikor elhangzik a vezényszó. Megnézzem neked, Serfi, van-e békás?