Hello csajok!!!
Teljesen meg vagyok ám hatódva, hogy ennyien felhívtatok... majd rendszeresen kiborulok ezek után
.
Szóval köszi az együttérzést. Pont Orsinak mondtam, hogy asszem most lett a legnehezebb, (eddig bennem volt a simán bevállalom a harmadikat érzés, de most...) és gondolom ez innnetől csak durvább lesz. De sokat gondolkodtam és egész máshogy kell hozzájuk állnom, másra van nekik is szükségük most, már. Ja és megtanultam 10-ig számolni magamban - ez jó
, szóval óriási türelem kell (pl. mikor az egész ebédet kiveri a kezemből, mondjuk véletlen mert épp legyintett egyet- csak röhögök).
Ha valaki hallana minket a folyosóról egész nap - sikítozunk, kiabálunk, kacagunk, rohangálunk, motorozunk
, kergetőzünk, üvöltünk, sírunk és persze "ezt nem szabad", "NEM NEM", stb.
Ha néma csönd van akkor könyvet lapozgatnak - mindenki a sajátját, komolyan olyan átéléssel teszik, mintha értenék, pedig 50%ban fejjel lefelé tartják
. Ha leülnék egy percre - pl. a reggeli tejeskávémat meginni, már le is támadnak, hogy "anya, anya" és hozzák a könyvüket hogy olvassak, ki-ki a sajátját, mondják "ide, ide" csapkodva a térdemet, hogy oda ülnének és persze azonnal összevesznek, hogy kinek a könyvét olvassuk. Ez utóbbi rendszeres, főleg a Pancinál - elég hisztis lett, remélem csak ezek a betegségek miatt, szóval lassan rendeződik ő is talán. Mindig ugyanaz kell...
Amúgy fosi javul, most épp nátha van, de már az sem vészes, a popsija rendbe jött - végén már a bőr is lejött róla, durva. Persze a pelusozás gyötrelem azóta, harc, hogy bekenjem, mert nagyon fájt neki. Remélem ez is elmúlik, mert ez így gyötrelem.
Zsombor étvágya kezd visszaállni, Panci kevesebbet eszik azóta is, ill. kapásból nemet mond mindenre, küzdelem, hogy megkóstolja, aztán persze megeszi. Bevetettem a mindenki kap egy kanalat és egyen egyedül történetet mikor nem akartak enni, ezt sajna azóta is nagyon szeretik, szval gondolhatjátok milyen csatatér van egy kaja után. Apropó! Érdemes olyan kanalat venni? Tudjátok, ami el van hajlítva, mert ezzzel nyílván nem talál be a szájába....
A szókincsünk gyarapszik, a Panci még mindig bőszen harapdálja a Zsombort
, de különben imádják egymást. Alvások után az első szavuk : Pammi. (Panni is Pamminak hívja a Zsombort
)
Az alvás Zsombor részéről OK, alszik szépen, sokat. Még persze cicivel alszik el, de erről most nincs erőm leszoktatni. Panninál befuccsoltam teljesen: a legújabb, hogy az ölembe veszem és ott alszik el. 2 napig 2 órát ültem vele a kanapén a teljes zsibbadásig, ma leraktam, de egy óra múlva felkelt, azután az ölembe vettem és megint elaludt. Érteni nem értem, de így legalább tök sokat alszik. Remélem ez szintén csak átmeneti, mert így sok szabadidőm nincs. Persze most átjön segíteni anyós, hogy amíg az egyiket altatom lefoglalja a másikat. Nyílván ez nem lesz mindig így, szval jön olyankor az újabb őrület. Na itt tényleg meg vagyok lőve. Egyet még elaltok de kettőt. HA berakom őket az ágyba, azt nem akarjátok tudni mit csinálnak... Mindegy, majd lesz valahogy.
Na bocs ha hosszú voltam.
Ja a héten én is iszogattam egy kicsit. Szülinapoztunk a szomszédoknál, hát jól beuncsiztam - jól is esett
.
Ági, bocsánat, hogy így megkésve, de boldog névnapot kívánok. Kösz az együttérzést
. Új ruhák király!!! Néha én sem tudok ellnállni, bár nekem még mindig nagyon fogynom kéne... Az 5 évesen is ciciző gyerekre gondoltál?
Az vicces volt. Julcsi miket csinál elalváskor (helyett?)?
Ancsa. Brutálisak ezek a képek, ide most úgy elmennék. Jól esne. Az uram sok helyre megy: Szlovénia, Horváto., Szerbia, Lengyelo., Ausztria, Németo. - ez utóbbi kettő ritkábban.
Orsi. Én is melíroztattam, lehet. Ne vedd készpénznek amik le vannak írva. Az én gyerekeim totál egyforma körülményekhez képest, totál különböző időben produkáltak mindent.
Pussykám! 32. hét? Jujj.
Akkor vasárnap?
Fú Katus, jó nagy ház lesz, hála az égnek elférünk majd benne néha mi is
. Jól halad!!!
Eszti. Bence is rákattant a könyvekre, tök jó. Nálunk asszem már túl sok is van (de mindig veszek újat. a legújabb a: Luca cica
) Imádom egyébként ahogy kommentálják a látottakat. Sziszegnek a kígyón, huhognak a bagolynál. Az olvasást azzal kezdik, hogy lerámolják az egész polcot, mindent, majd ráülnek a kupac tetejére és hosszas gondolkodás után - szinte tényleg mintha tudatosan választanának kivesznek egyet. Vicces. Mondjuk lehet el kéne pakolnom a 3/4ét. Mondjuk hova???
Szex & Ny nagy kedvenc, bár én már ezeket a részeket ezerszer láttam sajna
-de bármikor megnézem megint.
Most továbbra is Született f,. és az HBO-n van egy nagy kedvenc, a Weeds, aminek az abszolút kretén: Nancy ül a fűben címet adták, ezért sem néztem sokáig, majd kb a 10. részt véletlen láttam azóta rákattantam. Vicces.
Pussykám, Gilmoreékat is adja megint a viasat.
Na hát röviden ennyi velünk. Jövök ha tudok.
Csók.