ÚÚÚ, Edó
, ez nem hangzik jól, de örülök, hogy a nehezén már túl vagytok. Amikor ilyen dokikról hallok (egyre többször), akkor nekem is eldurran az agyam. De nagyon....
Azért remélem a karácsony már egészségben telik és rosszcsontkodással.
Ági, szuper kafa, puskázás ide vagy oda. Anyukáknak ez megengedve.
Szerintem szuper jó volt az osztálytalálkozó, én nagyon jól éreztem magam, mindenki nagyon aranyos és jófej volt, és mintha el se telt volna 12 év. Attól féltem, hogy majd ilyen kínos beszélgetések lesznek, hogy szia, hogy vagy, mi volt veled, de nem. Tökre közvetlen volt mindenki (na jó, majdnem mindenki
)
Dia, Bogus, nekünk a következő éjszaka már szuper volt, reggelig aludt, meg most is, nem tudom, mi volt akkor.....
Biztos az égiek.....
Megvan a karifánk, kis földlabdás ezüstfenyő, amit újév után rögtön el is ültetünk, és annyira szép, hogy ha majd lesz kertünk, akkor oda át fogjuk ültetni, és ez lesz a mindenkori fánk.
Megvettük Benyófinak is az ajándékot, Rodyt, a gumilovat (olyan, mint Diáéknál a kikás gumiló, csak ezt a Fairplayben vettük). Ez a Fairplay bolt nagyon tuti, kiló szám tudnám a pénzt költeni, annyira jó játékok vannak és sajnos meglehetősen közel is van hozzánk.
Még jövök.