Na sziasztok Csajszik!
Végre most este volt annyi időm, hogy 2 mosás, és egy fűnyírás között nagyjából visszaolvassam az elmúlt hetek termését, ami bőséges volt, és nagyon sokat nevettem, ami tök jó!
Már most bocs, hogy nem fogok mindenre emlékezni, de igyexem
Bogi, először is gratulálok a picurhoz, aki még tényleg nagyon picur, és nem tudjuk még nevén szólítani. Balu arany pofa a képeken, jól jön neki majd egy kistesó, főleg ha tényleg ennyire komázza a kicsiket!
Orsi (D), amint látom, néha csak tátott szájjal hallgatod, ill.olvasod, amit a csajok mondanak, írnak, nagyon ügyesek ám! Én is csak lesek!
Méghogy kötni és horgolni
Orsi (S), Hanci annyira huncut és cukifalat, hogy az nem igaz, igazi csajszi!
Piros csizma nagyon bejött nekem. Látom, követi majd a divatot.
Ági, Julcsi is nagyon szép kiscsaj. Az egyik képen Szolnokon vagytok, ugye? Megvan még a szép nagy kutyátok, akitől én néha féltem, mert akkora nagy? És akit már kiskorában sem lehetett rendre utasítani?
A Szabó Béla-Zita nénis beszóláson én megfeküdtem a röhögéstől.
Eszti, el sem hiszem, hogy Benyó már ilyeneket csinál, dehát a képek nem hazudnak! És tényleg kafa érzés lehet, hpgy nem kell erőltetni neki a kaját, hanem magától is tudja, enni bizony jó! (Mondom ezt én, aki xx kg, és kiskorában borzasztóan rossz evő volt, most felnőtt korában már jobb, de ez nem látszik
)
Szarvasbőgés. Azért ezt egyszer meghallgatnám, bár nehezen tudom elképzelni, hgy kiálljak az erdőbe és hegyezzem a fülem. Bár a természet miatt mindnképpen érdemes lenne kipróbálni. És Benyó is elkísét titeket a szarvasbőgésre?
Edó, gratula az új házhoz, sok szerencsét vel, és remélem, megszámoltátok a sarkokat az első éjszakán. Azt kell, nem? De nem tudom miért
Ha a net működik, akkor nincs nagy hiba, a dobozok meg majd eltűnnek.
Kata, tök jó, hogy ilyen mobilok vagytok a két gyermekkel, jól teszitek! Kiscsaj nagyon szép, kíváncsi vagyok, ezt a hajzatot meddig őrzi meg! Peti meg cérna, vagy mit mondtál rá? Hát te sem vagy az a díjbírkózó alkat, nem?
Peti dumája egyébként a leírt párbeszédek alapján nagyon király! Az ember hogyan állja meg nevetés nélkül?
Dia, az ikrek zabálnivalók! A barátnőmről már megint olyan portrékat csináltatok
Az má tuti, hogy lesz közük a futáshoz
A név kötelez...
Hihetetlen mennyire msok, és mégis ugyanolyanok tényleg! És már 1 évesek. El sem hiszem. Öregszünk, vagy mi van?
Remélem, senkit nem hagytam ki.
Eltűnésem oka privát nyaralás, majd munkahelyi utazgatás volt, utána pedig az őszi szokásos teendők miatt nem tudtam jünni, marketing tervezés, stb, és a többszáz e-mail, ami ilyenkor felgyülemlik...
Orsi, egyébként termék menedzsreként a Tork márkájú egyszerhasználatos higiéniai termékekkel foglalkozom, talán hallottál már róla. A Dubrovniknak pedig az az egyszerű magyarázata, hogy a menedzsment oda akart menni, így aztán oda szervezték az értekezleteket. Jóvan, nem volt ellenemre, de azért más munka miatt és más priviben odamenni. És ezt minden utazásra értem.
Asszem abbahagyom, és elküldöm, nehogy elszálljon, asszem ilyen hosszút még nem írtam ide a fórumba, füstöl a gép
Puszi Mindenkinek, remélem, hamarosan bekukkantok megint!