NA hi!
Mi megjötünk, 2nappal hamarabb, mert Krk-n is elromlott az idő, de minden szupi volt! Csajszi nagyon jól bírta az utat(főleg odafelé , össz. 10perc nyaff-nyaff volt a 8óra alatt, az is csak az álmosság miatt), hát a tengert meg egyenesen imádta, mi alig bírtuk beledugni a lábunkat, Ő meg úgy gyalogolt bele, mintha minden idejét ott töltenéPersze,amikor lehűlt a víz, az eső után, akkor már volt"zsajj-zsajj-zsajj", de akkor is ott guggolt a szélén és kavicsozott
. A pecó meg egyenesen meseszép, a kilátás isteni, a szomszédok meg viccesek, főleg az oldalsó
!
Ancsa, hát én nem vagyok nagyon nudi hívő-főleg, h még a csajom nem is zsobatiszta, gondolom néztek volna a népek, ha itt-ott elpottyant ezt-azt Hanci
, meg aztán még leül és ki tudja mi minden kerül be....
Bogo, hát azért is hívtalak, h elmondjam hangya-tippeket, erre elfelejtettem:
--4db fogamzásgátló összeporítva a járatba szórva(ne kérdezd mié 4, én is csak hallottam)
--sütőpor szintén a járatba szórva(by my Nagymami)
--porcukor és borax 1:1 arányú keveréke (na ezt meg Anya tesója hallotta, nálunk bevált, ha gondolod kevertetek Neked is, és vhogy eljuttatjuk)
Asszem ezek elég környezetbarát ódszerek voltak
!
Edó, Muskátli utca ngyon klassz házal gazdagodik! reméljük, mostmár gyorsan meglesznek, a munka miatt meg
!
Diácska, mi van Veletek? Telki? Börzsöny? Milyen házi csokitorta?
Kata, maradtak a jó éjszakák? Már-már azt mondtam odaköltözünk Krk-re, mert Hanna akkorákat aludt,mint a szél, fél 10 előtt sose kelt fel, igaz este fél11-11 volt,mire kidőlt, annyira be volt pörögve, aztán 3 és 6órakor villámcici, és fél10kor szinte ébreszteni kellett
!
Eszti, Ti lassan haza? Kérünk képeket!
Ági, még mindig Szolnokon?
Orsi, utólagos jó nyaralást!