Háj,
fiúim sétálni vannak, én meg királykodom egyedül.
Orsi, asszem Kata Petije mondta a Serfi helyett, hogy Fersi néni, innen a Fersi.
Gepárdok: asszem ez meg onnan volt, hogy amikor megszülettek az ikrek, tán a Bazsa (apuka) mondta, hogy kis nyavíkolós hangjuk van, mint a gepárd kölyköknek. Na, hát emmeg innen, ha jól emlékszem.
Mi ez a 4É? Én nem olvastam a Suttogót. De kaja után én is nagyon szívesen alszom, a gyerekem meg kiváltképp.
Kata, te még fent vagy ilyen későn? Én már fél 10 kor hulla vagyok, és csak az ágyban bírom elviselni, ott is fekve....
Orsika, szerintem itt a babaneten biztosan találsz olyat, hogy mit lehet és mit nem. Én pl. nem tudtam, hogy juhtúrót nem lehet, mondjuk nem nagyon csipázom, szóval nem volt nagy gond kihagyni. Amit még nem ajánlanak: a K betűvel kezdődő zöldségek (a krumpli ezesetben burgonya), karalábé, kelkáposzta, stb, hüvelyesek, amik fújhatnak, aztán pedig még babája válogatja, valaki a tejre és tejtermékre is érzékeny. Nem ajánlják a gombát és penészes sajtokat sem.
Bence nem volt hasfájós szerencsére, így én 3 hós kora után azért kipróbáltam ezeket a tiltott kajákat, és semmit nem okozott nála (még a rakott kel sem), így én azóta mindent eszem.
Úgyis látni fogod, hogy mi az a kaja, amit majd nem bír a minipoci.
Azt tudom, hogy itt voltak szokások a csajoknál, pl. Kata ha jól emlékszem sokszor rendelt pizzát, Fersi diós tésztát csinált sokszor (jók ezek a gyorsan készíthető csodák), Dia pedig rántott húst almaszósszal, és én ezt annyira megkívántam, hogy én is ezen éltem egy ideig a kórház után.
Kata, a pasik hazajöttek már Krk-ről?
Fersi, ti merre vagytok? Krk-ön? Vagy még Szolnokon?
Dia, nagyon jók a képek a gepárdokról, milyen nagyok már! A fürdőköpi haláli. Miket esznek már? Van valami új a repertoárban?
Mi Sopron után indulunk a gyümikkel, szeretném, ha kaphatna még a friss barackból.
Csajok, nektek milyen etetőszéketek van? Én kinéztem egy jó drágát, a PP-nek a Prima Pappa modelljét, mert kicsit megrázva ez nem dőlöngélt.
Benyó beszerezte az első pukliját a fejecskéjére, mára már elmúlt, de tegnap még kicsit piros is volt. Elhuppant a földön, és ráborult az egyik műanyag játékára....átestünk a tűzkeresztségen.
Utólagosan boldog névnapot a kis gepárdlánynak, és Ancsa, neked is!
Puszi