Ú, Serfi, az a Királyrét és környéke nagyon szép. Tudnék ott élni, az hóttutifix.
Annyira jó idő volt tegnap, hogy Benyókám reggelig horpasztott, megtette a jó levegő a hatását.
Most hétvégén viszont már tuti megyünk Balcsira, hacsak az időjósok megint meg nem tréfálnak, és megint pont hétvégére lesz szar idő, de ebbe már inkább bele sem gondolok.
Serfike, hát Benyókám nagyon fog mostanában, finomodtak a mozdulatai, már nem csapkod, hanem szépen nyúl, fog, forgat, két kézzel nyomkod, talán ez az, ami nagyobb változás. Nagyon fordulna, szerintem heteken belül sikerülni fog, a múltkor már valahogy hasra tornázta magát, mert egyszer Peti kérdezi, hogy te tetted hasra a gyereket? Mondom, én nem, aszittem te voltál. Kiderült, hogy magától sikerült, és a karja még picit be volt akadva. De azért még csak ez az egy volt.
Mingyá megin oltás, de aztán egy jó darabig szerencsére nem is hallunk felőle. Fogzás van, jön a nyála, de a kedve nagyon jó, szóval nem nyűgös és nem fáj neki. Egyelőre....
Remélem így is marad.
Ma meg a Margitszigetre megyünk egész délutánra, egy lánnyal, aki itt lakik nem messze, és neki két hónapos a kisfia.
Próbálok minden napra programot szervezni, mert így gyorsan eltelik a nap, és Bencének is sokkal jobb, ha levegőn van.
Vasárnap én is grillcsirkét ettem.
Ja, és ettem epret, és semmi nyoma nem lett Bencén, szóval néha lehet, hogy fogok vétkezni.
Na puszi, és írjatok sokat, mire jövök!