Új privát üzeneted érkezett!

Na, fussunk neki mégegyszer. Voltunk a szemészeten, nincs semmi gond, csak + fél dioptria, retinák rendben. Nem kell semmit csinálni vele, 1 év múlva kontrol. Széles az orrgyöke ezért tűnik úgy, mintha kancsal lenne. Cili, köszi a jótanácsot!Kép
A Misszióban voltunk, itt van gyalog 2 percre, de autóval mentem, mert nem akartam, hogy egy kicsit is veszítsen a formájából a löttyedt sejhajom. Időpontra mentünk, egy percet sem vártunk. A doktornő, az asszisztensek és a recepciós, mind kedvesek, készségesek, a hely tiszta és igényes. Mondjuk ciki, hogy TAJ-ra mennek a vizsgálatok, így nem tudom verni a nyálam, hogy mennyit hagytunk ott. A francbaKép Pedig milyen jó is az a Telki-feeling!
Most ne haragudjatok amiért a következőket leírom, csak névtelen már nagyon a bögyömben van. Van egy bizonyos határ, amikor már elveszítem a humorérzékemet.
Kedves névtelen hibrid (nem tudom nő vagy-e, vagy férfi), én 168 cm vagyok (magassarkúban elérem akár a 175-178 cm-t is)és 53 kiló. Egy vadiúj kertesházban élünk, van egy jó kocsim, a férjemnek is, szoktunk egzotikus helyeken nyaralni-telelni (na jó, ez még a gyerek előtt volt). Én csak egy szaros tanár vagyok, a GYEDem a béka segge alatt van. Az anyagi jólétet a férjemnek köszönhetem. Tanult is érte eleget, meg még ráadásul istenadta tehetség is. De!!!!! Ő megmaradt annak a kedves, szerény, egyszerű, jószívű, segítőkész léleknek, aki mindig is volt! És amiért annak idején megszerettem, amikor még éjjelente havat lapátolt, mert a szülei nem tudták támogatni a tanulmányait. Ő nem felejtette el honnan jött és hova juthat, ha úgy hozza a sors. Ezért sem tudunk túl nagy jelentősséget tulajdonítani az anyagi javaknak és külsőségeknek! És megpróbáljuk a fiunkat és a majd születendő gyermekeinket is hasonló szellemben nevelni, hogy még véletlenül se váljék belőlük olyan negatív ember, mint amilyen te vagy!
Megkérdezhetem, te mire neveled a gyermekeidet? Mik azok a tulajdonságok, amelyekkel majd szeretnéd őket jellemezni?
Sajnállak a gondolkodásmódod miatt. Utálod a kövér, alacsony, szegény embereket, meg még ki tudja milyeneket. Nem lehet egyszerű így élni, ha belegondolok, hogy az utcán nem tudsz egyet sem úgy lépni, hogy ne botlanál bele egy olyan emberbe, aki ne hordozná valamely, általad gusztustalannak minősített tulajdonságot. Most Jack Nickolson jutott eszembe a Lesz ez még így sem filmből. Rémesen hasonlítasz rá. Ő is vicces volt. Egy darabig....

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

vannak emberek,akiknek szükségük van egy kivetitett ellenségképre,akit utálhatnak,nehogy magukat kelljen már...:-)
Van,aki a kövérekben látja minden baja okát.Mert névtelenünk(aki tuti nö) ugyan mi másért erölködne itt? Nem jár tömegközlekedve,látogatja az edzötermeket,ott sem sok hájat lát,otthol is ideális állitólag minden,tehát el tudná kerülni,hogy ne kelljen gusztustalan zsirpacnikkal találkoznia.Akkor miért nem tud harmóniában,békében élni e világban? Ha saját magával szemben nincsenek elfogadási nehézségei,ugyan miért fáj neki más kövérsége,de annyira,hogy csak acsarogni tud rájuk?
Az izompárnák mellé toleranciát is felszedhetne magára,nem?
Lehet találgatni,ki névtelen:unatkozó csajszi,aki imád igy sunyiban kötöködni és élvezi,hogy mások reagálnak rá.De még igy is ö az,aki nevetséges,hisz nem mer kiállni névvel,arccal.
Esetleg valóban szép,magas,csinos,aztán a férje megunta,hogy folyton magával foglalkozik és lelépett egy kövér,de melegszivü zsirpacnival?Ez megmagyarázná a beragadt lemezszerü szövegelését:-)
De semmiképpen nem egy harmonikus,külsö-belsö értékekkel áldott ember,mint amit itt szeretne elhitetni magáról:-)
Ez van,be kell látnia:a világ nem az ö kivánsága szerint müködik,bezony,a nap is a kövérre süt jobban(mert nagyobb darab:-)) ),mint rá.hehe...
galuska

Rubint Réka egy jó nő.
Névtelen

Névtelen egy jó nő.
Rubint Réka

Sziasztok...
Ez a topic úgy látom már rég nem az eredeti témáról szól..Kép
Beugrott ide egy névtelen, egy senki és Ti már ugrotok is rá...
Mi a fenének???
Ha nem reagálnátok szövegeire, már rég megunta volna, hisz nincs miért irogatnia, max. saját magáért, de akkor meg hülye...ez van.
Az meg már tök mindegy férfi-e vagy nő...a lényeg egy gyáva kis senki, aki nem meri felvállalni a véleményét még egy szaros nick névvel sem...ennyit az izmos bodys testérőMár, ha egyáltalán az van neki), a szivében nem egy oroszlán lakozik az biztos.
Véleményem szerint mindenki úgy él és olyan súlyban ami neki tetszik.Aki akar, az tud változtatni magán, olyan nincs hogy nincs időm. Mindenre van idő, amire szakítani akarunk.
Annyi igaz, hogy aki otthon kénytelen maradni, pláne több gyerekkel és nincs segítsége semmilyen, (nincs nagyszülő, mert meghaltak, nincs pénze bébiszitterre, nincs normális szomszédja, barátai) annak nagyon nehéz bármi szabadidőre szert tennie.
De azt én sem hiszem, hogy egy kis koplalással, egy kis tornával ne lehessen eredményt elérni.
Kell hozzá két kézisúlyzó és kész.

Ami RR-SN házaspárt illeti, úgy élnek ahogy akarnak, aki akarja követi őket valamilyen szinten, aki meg nem, az nem. Ennyi. Ez az ő magánügyük, mit csinál a melleivel, meg, hogy szoptatja-e a gyermekét, meg hogy, hogy akar szülni.
Nekem is volt ebbe beleszólásom és hálás is vagyok a dokimnak ezért.
Nem vagyunk egyformák. Nem kell lenézni, vagy kritizálni másokat, mert nem ugyanaz az értékrendjük mint a miénk. Attól még nem biztos, hogy rosszabb, vagy jobb.
(Na, ezt pont én mondom...Kép))))) De, hát én is változom...Kép)))))
ilusta

Ilusta igazad van!Kép

Lányok, mi lenne ha innentől mindenki le***ná
névtelen bunkó kis írásait, és levegőnek nézné?
ha kizárólag egymásnak reagálnánk, csak megunja egyszer, nem?Kép

egyébként, már egyre kevésbé hiszem azt, hogy KNA
az illető, ő azért ilyen trágár szavakat nem használt...

az ismételgetéseiből és a dührohamaiból arra következtetek, hogy valami szerencsétlen, perverz,
elmebeteg lehet, hímnemű , de nem férfi,
és betegesen imádja "bálványozza" Rubint Rékát,
aki akár " jó nő" is lehetne szolidabb méretű
műcicikkel, és nagyobb adag IQ-valKép

ja, és bizti nincs felesége, gyereke, mert ilyen szánalmas kis pondrót nem hiszem, hogy bárki megtűrne maga mellett!/ legalábbis épeszű nő nem,
az tuti/

sajnálom őt, de nagyon...Kép

Pirus!Kép

Örülök, hogy minden OK, a kisfiaddalKép

üdv,
Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Galuska, igazad lehet, nem is értem, hogy nem jutott eszembe. Mi válthat ki ekkora utálatot egy nőből? Az, ha a pasija lelépett egy ducival. Talán azt is elárulta, hogy elege lett abból, hogy a csaj állandóan az alakjával van elfoglalva, és inkább a mamájához hasonló puhácska másik kellett neki. Ez valamelyest megmagyarázná névtelen túlzott indulatait.

Névtelen, hogy bírsz ennyire nem gondolkodni? Vagy te az a fajta vagy, aki ahelyett, hogy megoldanád a valós problémádat, azt hazudod magadnak, hogy te vagy a jó fej, csak a világ hülye? Akkor rokon lelkek vagyunk, néha bizony én is ilyen vagyok. De olyankor nagyon szar. Sokkal jobb egyszer csak - megunva a belső feszültséget - vagy átlépni a problémán, vagy őszintének lenni magunkhoz, aztán miután tisztáztuk, mi a rosszkedvünk azon faktora, melyen akár változtathatunk is, munkához látni. Tudod, épp te javaslod itt a duci lányoknak, hogy inkább tegyenek valamit, ne csak töprengjenek. Akkor én visszadobom a labdát: ne azzal foglalkozz, hogy hazudsz magadnak és nekünk (miszerint boldog vagy, mert karban tartod a tested), hanem dolgozz azon, hogy TÉNYLEG boldog legyél. Hogy ne járj internetes fórumokra ezzel az elkeseredett dühvel hisztizni.
Akár új néven is regisztrálhatsz, senki nem fogja megtudni, hogy ugyanaz vagy, aki itt hisztizett pár napig. Vagy be is vallhatod, és megpróbálhatsz őszintén beszélni legalább azokkal, akik esetleg kevésbé ellenszenvesek. Biztos találsz olyanokat a Babaneten, csak más topikokban. Azt már tudjuk, hogy itt mindannyiunkat utálsz. De vannak más topikok is, tele más lányokkal. Hidd el, utólag magad sem értenéd, hogy miért is nem engedtél le már előbb. Én tapasztalatból tudom, hogy milyen jó érzés a mérgelődést felváltani beszélgetésre. Nem mindenki nyavalygós. Nyilván találsz magadhoz hasonlókat, akik keménykedéssel próbálják a problémáikat eltusolni (megoldás helyett). Talán érdemes volna beszélgetni velük. Feltéve, hogy bírod az őszinteséget.
Mivel sajnos ismerem azt a lelkiállapotot, amiben épp lehetsz, ezért igazán nem lep meg, ha engem meg azért utálsz, amiért nem ugrok neked. Megértem, hisz ilyen hangulatban, amiben te most lenni látszol, az ember az egész világot utálja. Nyugodtan, én nem bánom, ha utálnak, sőt, van akiknek az ellenszenvére büszke is vagyok. Kép

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Sziasztok!
Adrienn meglátása nagyon jó! Névtelen, megfontolásra javaslom!!! Nem is biztos, hogy a véleményeddel van a baj, hanem a stílusoddal. Hiszen fogyira és egészséges életmódra egymást is próbáljuk bíztatni, kérünk, kapunk, talán el is fogadunk tanácsokat, vagyis tennénk, ha nem barmolnál bele időnként a topicba. Ennyi!!!
Megvettem a vércsoportdiéta könyvet. Ha valakit érdekel egy-két dolog, és megírja a vércsoportját, kiszemezgetek belőle pár dolgot. Amúgy első, gyors olvasatra nem hangzik rosszul és nem fanatizál!
Visszatérek régi védőbeszédemre és azonnal vissza is vonom. Nem mintha engem érdekelne Réka melle, de bevallom, láttam képet róla egy olyan estélyi ruhában, ahol a melltartó csodájáról szó sem lehet /hisz tuti nincs Rajta!/, és minden eredetiségről szóló szavamat ünnepélyesen visszavonom! Persze továbbra is véleményem: az Ő dolga, de ennyivel tartozom Nektek! Erről is ennyit /hisz már nem is ez a lényeg/!
Beatrix
beatrix28

Sheila, kösziKép

Beatrix, engem érdekel, én B RH+ vagyok.

Névtelen, a szálkáról nekem egy bibliai mondás jut eszembe. Az is illik rád!
Irigykedsz mi, hogy egyedül vagy a sötét agyaddal, míg mi jó kis társaságot hoztunk össze. Részben Neked is köszönhetjük, úgyhogy valahol jófej vagy!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Cili! Máskor nagyobbat ugrok! Tudom ám!!!

Pirus! Néhány morzsa:
Ajánlott: húsok:ürü, bárány, nyúl, vadak;
halak: aranykeszeg,csuka,lepényhal,tőkehal, sügér, szardínia, süllő; tejtermékek: joghurt, joghurtos fagyi, tej /max 1,5%/, mozarella, juhsajt, kecsketej, kecskesajt; olajok: olívaolaj; magvak: nincs ajánlott; hüvelyesek: kidneybab, limabab; kenyér/gabonafélék:tönköly, barnakenyér, zab, árpa,puffasztott rizs, rizsostya; zöldségfélék: padlizsán,karfiol, brokkoli, kínai kel, kelkáposzta, sárgarépa, paprika, pasztinák, kelbimbó, cékla, vöröskáposzta, káposzta; gyümölcsök: ananász, banán, papaja, vörös áfonya, szilva, szőlő; italok: ananászlé, banánlé, zöldtea, káposztalé, papajalé, vörösáfonyalé, szőlőlé; fűszerek: cayenne-i bors, curry, gyömbér, torma, petrezselyem; gyógyteák: csipkebogyó, málnalevél, citromfű, menta, zsálya. Van még 2 kategória, a megengedett és a kerülendő, azt majd később, vagy holnap írom be, mert párom már ülne a géphez. Tehát fenti infó a B vércsoportra vonatkozott, mint ajánlott kategória. Van testmozgásra szóló tanács is a könyvben, szintén B vércsoport: badminton, tenisz, röplabda; állóképességet fejlesztő sportágak, közepes igénybevétellel. Van még pár jó tanács, majd később.
Beatrix
beatrix28

Ja, nem is meséltem még, hogy az egyik ismerős fórumlakó csetelt RR-rel a Babaszobában, valamelyik este. A részletekről még nem tudok, de ezek szerint van netük, sőt, továbbmegyek, látogatja(ák) a babás oldalakat. Úgyhogy azon sem csodálkoznék, ha névtelen barátunk maga a nagy Schobert Norbert lenne. A stílus nagyon ismerős. Főleg az "agyonverném a feleségem" beszólás.

KépKép
KépKép
piroska

Háááááj csajok!Kép

Miből maradtam ki, jujj!Kép

Pirus,
hurráhurrá!Kép

Megyek, megfürdetem az aprónépet, aztán jövök a tsipszeimmelKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beatrix, köszi, hogy beírkáltad! Egy csomó tényleg stimmel, főleg a tönköly, már jó ideje azzal sütökKép Egy csomóról pedig nem is hallottam, vagy eszembe sem jutott, hogy kipróbáljam. Ha lesz időd, várom a többit is.
Ja és írtam, hogy szeretek fallabdázni, az majdnem tollas, meg teniszKép
Tök jó, ez teccik!!!!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Pirus!

Nekem is B rh poz. a vércsoportom...a fűszerek tök bejöttek és a barna kenyér is...A többin még gondolkodom!

Süti
süti

Igen, igen, a cayenne borsot én is használom. Most jobban belegondolva, a gyümlcsök is OK, kivéve a papayát, a többit tényleg nagyon szeretem. Jó, hogy nem írták az almát. Van még valaki rajtam kívül, aki nem szereti az almát?Kép

KépKép
KépKép
piroska

Én...pl.Kép B Rh+
A kislányom sem nagyon rajong érte. 0 Rh+
Ezért inkább a lovamnak veszem meg...Kép
(A vércsoportját ne kérdezd...Kép)
ilusta

Pirus,tönköllyel mit sütsz és hogyan? Sima liszt helyett használod? Nem lesz tul tömör töle a süti vagy a kenyér?
Nekem is B+ és emléxem,a kerülendö ételekböl szinte mindet imádom,az ajánlottakat meg nem:-)(mondjuk a szilva,szölö,káposzta talál nálam)
galuska

Beatrix,
Nekem A Rh-, csak hogy kilógjak a sorbólKép.
Ma kifundáltam, hogy a maradék kilóimat hasznosítom, és szép kerek hátsót generálok magamnak. (léccilécci ne írjátok, hogy ez genetika, és ami lapos volt, lapos marad, mert akkor sírokKép) Mivel izmozóhelyekre járni zéró időm van (bizony, kedves névtelenünk, ilyen is van ám!), gondoltam veszek egy lépcsőzőt magamnak. Valami kisebb darabot szeretnék, mert a jelenlegi lakásunk eléggé fullon van már így is, házba csak jövőre fogunk beköltözni, és hát mégsem punnyaszthatom addig a seggemetKép. Van valakinek valami ötlete, tapasztalata ezügyben?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Galuska, úgy szoktam csinálni, hogy 1 kg fehér liszthez keverek 40 dkg tönkölyt, átszitálom az egészet és így beletöltöm a lisztesbödönbe (ez nem a zsíros, olyan is vanKép). Ezután ezt az egyveleget használom mindenhez, pogihoz, rántáshoz, piskótához stb. Így nem lesz tömör, porhanyós a tészta, és nagyon finom az íze, először érdekes, aztán kifejezetten finom lesz. Sőt, nagyon szeretnék most egy kenyérsütőt, kipróbálnám a tönkölykenyeret, meg a rozsosat stb. is.
IlustaKép
Anyám megőrül az almáért, képes kilószámra enni. Régebben apám hozta neki a piacról, mindig egy bizonyos árusnál vette kb. 5 kilót, alkalmanként, hetente 3x. Egyik alkalommal az árus már nem bírt a kíváncsiságával és megkérdezte apámtól: 'Uram, disznói vannak magának, hogy ennyi almát visz minden alkalommal?' Apám: 'Nem, csak egy feleségem!'Kép

KépKép
KépKép
piroska

Zulu!
Nekem van olyan lépcsőzöm ami neked jó lenne. Kicsi, olajteleszkópos, mér időt, lépcsőszámot miegyebet. De nem ajánlanám. Eleinte csinálnád, aztán megunnád. Legalábbis én így jártam. Most hozta vissza a barátnőm (mert kölcsönadtam neki, úgysem használtam) 2 év után, ő is ha 10x ráállt és csinálta.
Ennél jobb tanácsot adnék.
Fogj (vegyél) 1 pár lábsúlyzót, amit a bokára kell felcsatolni (az enyémet karate boltban vettem, ólmok vannak benne, amiket ki is lehet egyenként venni, az egész olyan 4 kg) és azzal négykézláb emelgesd a lábadat hátra felfelé, oldalra stb. Nagyon jó gyakorlat, jobb mint a lépcsőző, ami inkább fogyaszt, mint épít.
Ha jól olvastam neked izom kell oda és nem fogyni akarsz a fenekedről..Próbáld minél nagyobb súllyal, az izmosít, kerekít.
ilusta

Pirus!
belehalnék, ha ennyi almát kéne megennem! Kép
Egyedül a starkingot vagyok hajlandó megenni néhanapján...
ilusta

Zulu, lépcsőzőben nincs tapasztalatom, de lépcsőzésben igen.Kép Mielőtt kiköltöztünk ide, nyáron, egy panelban laktunk, a 10-en. Mondanom sem kell, hogy tiszta fitness volt, amikor elromlott a lift. Sírtam is, hogy mi lesz így a hájas valagammal, de senki nem vállalkozott arra, hogy ekkora tömeget felcipeljen a legfelsőre. A legüdítőbb az volt, amikor télen, este a sötétben, áramszünet miatt nem működött a lift. Kép

KépKép
KépKép
piroska

Zulu!
Mégvalami!
Ha elférne a lakásba még egy rudas súlyzókészlet, azzal igazán kerek feneket keríthetnél magadnak.
Nagy súllyal guggolás, comb, a talajjal vízszintesig, néha egész le a majdnem a földig(ehhez használhatsz térdszorítót, mert a térd általában gyengébb) és tudom még ajánlani a nagy súllyal a válladon történő kitörést, ismertebb nevén, támadóállást, mindkét lábra, hol egyikkel hol másikkal, belerugózva.
Remélem érthető voltam...Kép
ilusta

Sziasztok!
Pirus! Jön a kerülendő kategória! A csoportokat már nem írom!
kacsa,liba, sertés,fürj, osztriga, feketekagyló, vénuszkagyló, folyami rák, garnéla, homár, angolna, füstölt lazac, szardella, kék nemespenészes sajt, ömlesztett sajtok, tejes fagylaltok, bogáncsolaj, földimogyoróolaj, tökmagolaj, kukoricacsíra-olaj, repceolaj, szezámolaj, napraforgóolaj, kesudió, földimogyoró, mogyoróvaj, mogyoró, tökmag, mák, fenyőmag, pisztácia, szezámmag, napraforgómag, fekete bab, csicseriborsó, lencse (zöld, vörös), amarantusz, hajdina, bulgur, cornflakes, búza, kuszkusz(búzadara), árpa, durumbúza, kukoricaliszt, gabonakeverék, rozs, topinambur, vadrizs, articsóka, avokádó, tök, kukorica, mungóbab, olajbogyó, hónapos retek, retek, tofu, tempeh, paradicsom, topinambur, gránátalma, karambola, kókusz, rebarbara, kóla, limonádé, ásványvíz, égetett szeszek, paradicsomlé, kukoricakeményítő, mandulaolaj, bors, fahéj, zselatin, encián, martilapu, hársfavirág, kukoricabajusz, szennalevél.
Hát időnként fogalmam sem volt róla, mit írok, hogy mi is az.
B-típus: KERESD AZ EGYENSÚLYT!
A B-típusnak a testi és szellemi tevékenységek összehangolt egyensúlyára van szüksége ahhoz, hogy fizikailag és lelkileg fitt maradjon. Fontos a testedzés, de szükség van ellazulásra is. Alapjában a B-típus jól viseli a stressz terheléseit. Jól alkalmazkodik az új körülményekhez, különösebb lelki igénybevétel nélkül kezeli a kedvezőtlen helyzeteket. A sportok mellett a lazítógyakorlatokat se hanyagolja el!
Majd következik a megengedett kategória is.

Zulu! Igyekszem az A-típussal is. Egy kis kóstoló:
A-típus: NYUGALOM!
Az A-típusnak a stressz leépítéséhez nyugtató sportokra van szüksége. A testmozgás kevésbé fárasztó változatai, mint a jóga vagy a tai chi, energiával töltik fel őket, jó közérzetet biztosítanak. Hogy szervezetét a stressz káros hatásaitól megvédje, nagyjából minden 2. napon sportolnia kellene. A távol-kelti módszerek mellett választhatja a kerékpározást, a golfot, a stretchinget, melyek szintén meditációs sportágaknak tekinthetők. Vmint állóképességet fejlesztő, nem túl megerőltető sportok.
Bocsi, hosszú lett. Ja, írtam az előbb, hogy nem fanatizál a könyv. Felhívja a figyelmet, hogy ne akard egyszerre megváltoztatni a teljes étrendedet. Először kicsi változás, megszokás, újabb kicsi változás, stb, szóval hosszútávú folyamat.
beatrix28

Beatrix, köszi, nagyon ari vagy!
Hát, az hiszem nem fenyeget a veszély, hogy gyomorrontásig egyem a vénuszkagylót, a bogáncsolajat, az amarantuszt, hogy a hajdináról és a mungóbabról már ne is beszéljek!Kép
Jó, akkor fokozatosan térek át, de azért szelektálok, szeretem tudni, hogy végtére is mi van a tányéromon!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Ilusta,
Köszi a tippeket. Sajnos a rudas súlyzók nem jáccanak, mert még a nyomi kis rózsaszín kézisúlyzómat is dugdosnom kell a kölkök előlKép.
De ez a lábra pakolható súlyzó jó ötlet, van is készleten. (volt egy ultraszadi edzőm, aki imádta futáshoz használni)
Neki is látok, aztán ha már olyan fenekem lesz, hogy tálcát tehetek rá, felteszem a profilombaKép.

Pirus,
hú, akkor gondolom nem kellett indítani a szülésedetKép. A mi utcánk is tele van lépcsővel, imádtam terhesen felvonszolni a játszóra a gyereket, a kismotort, a homokozós cuccokat, a hátizsákot, meg persze a pudvás valagamatKép. A 8. hónapban úgy döntöttem, hogy legyek inkább közröhej tárgya, de autóval megyek. Ez azért volt mókás, mert közel van a játszótér, na de a szintkülönbség...

Beatrix,
KösziKép. A tai chi mindig is érdekeltKép. Egyébként én az úszást is azért szeretem, mert olyan jól el lehet meditálni közben, vizsgatételeket mondtam fel fejben, meg ilyesmi. (meg lehet beképzelt, fukszos izompasikat ronggyá alázni, de ez már genyazuluKép)

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Pirus!

Hol szerezted be a cayenne borsot, én sehol nem találok, pedig jó ideje keresem...Kép
Tesco, Metro, Interspar, Kaiser's, mindez Győrben, egyikben sincsKép

Beatrix!

Ha szépen megkérlek, nekem s írsz valamit?
AB+ vagyok!

Pirus!Kép

Szerintem nem S.N. a névtelen, egyrészt nem hiszem, hogy ideje lenne erre, másrészt Neki
van néhány "kulcsszava" amit mindig használ, de itt nem láttam azokat.

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Zulu!Kép

Nekem aerobic súlyzóim vannak, azt szoktam a térdhajlatomba pakolni, és úgy emelgetni a a lábam...
próbáld a lábadat mindig vízszintes felett tartani, tényleg nagyon hatásos!
Nekem genetikailag szerencsém van, mert amúgy kerek a hátsóm, csak tonizálni kellKép

ma is adtam neki, R.R.2 kazettávalKép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila,
kösziKép. Gyárilag kerek popsiért írííííígy vagyok!Kép
Cayenne bors: keleti boltokban tuti kapsz. Mammutban egész lent, a piac alatt van egy kis üzlet, ott mindig szoktam kapni. Vagy a Vámház krt.-on, a Nagycsarnokban szintén lent, az Ázsia Bt-ben.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

SziasztokKép

galuskaKép

Bocsesz, de a felreertesek elkerulese vegett arra kernelek,legyszi valassz masik nevet vagy modositsd a meglevot egy kicsit, mert Galuska neven regisztralva mar lassan 2 eve babanetezem es jol osszeszoktunk mi mar Galuska-nevemmelKép
Elore is koszi. Remelem, nem bantottalak meg keresemmel. Tovabbi jo babanetezest kivanokKép

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

Sheila, pedig, ha jól emlékszem, valamelyik hodályban vásároltam a borsot. Talán az Auchanban?

Zulu, csak nem J-LO popsijára pályázol? Nem tudom névtelen mit szólna hozzá, hiszen a csaj még véletlenül sem magas, és még csak nem is girnyó, na jó gazdagnak gazdag, szóval csak félig-meddig jó nő az ő logikája szerint.Kép

Galuska, mit szólnál a tepertőhöz?Kép

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!
Most millió a dolgom, de estefelé jövök és pötyögök.
Sheila! Lesz AB vércsoport is!
Na, pá!
Beatrix
beatrix28

Kedves Galuska,elnézésed kérem:-) Nem szándékos volt.Engem solvejgnek becéznek,de már az is van itt:-) tisztára identitászavarom lesz,brühü:-(majd kitalálok valamit...

Pirus,én imááádom az almááát.és sajna a mogyorót is,pedig a lista szerint azt nem lenne szabad.:-)

Ilusta,nem akarod eladni a lépcsözögéped?Érlelödik bennem hónapok óta,hogy kéne egy olyat szereznem:-)
exgaluska

Akár el is adhatom...
Az Új Quellében van egy 10.990.-ért, majdnem ugyanaz mint az enyém, csak az enyém Kettler márkájú, alig használt..
Írd meg mailban mennyit szánnál rá és hogy merrefelé laksz...
üdv.
Ilusta
ilusta

Sziasztok! Súlyzó ügyben érdklődöm, hogy rudas súlyzó helyett nem lehet-e sajtos rúd??? Jó nagyokat sütök, a csuklómra kötözöm, és tornázás közben leeszegetem...
Bocsánat a komolytalankodásért Kép Én meg kipróbáltam a súlyzós futást, az is elég kellemes Kép, csak félek, hogy nem jó a gerincemnek.
Képzeljétek, nagy felbuzdulásomban megnéztem az A1 fitnesz termet. Tudtommal az egyetlen hely, amit babával lehet látogatni. Hát nem tudom. Biztos valakinek szupi. Nekem az volt a bajom, hogy ugyan tényleg látom a macimat a terem mellett az üvegfal mögött, de: 1. Ő nem az a fajta, aki ott vígan játszik, közben meg lát engem, hogy tökjól elvagyok nélküle, szóval tuti, hogy ki akarna jönni. De ha esetleg maradna a kalitkában, 2. sajna ugyanolyannak érzem, mintha egy pláza játszójában hagynám egyedül. Túl nagy hozzá az egész létesítmény, az egész kvázi egylégterű, rengetegen vannak, ott van az erősítő terem, üvölt a zene, elég ötletszerű plasztikjátékok...stb. Persze minden dícséret, hogy legalább ők vannak.
Szóval nem tud valamelyikőtök egy helyet, ami kisebb, családiasabb? Persze én álomban és pizsamában azt látom, hogy egy bájos nagymama mesét olvasgat, almát karikáznak, zümmög a Gryllus zene, egyszerű fajátékok, nyugalom. Hát ez csak itthon van Kép.
répahelyett

Mónika, köszi a kazettaötleteket! Azt hiszem a Béres A. kazettát megveszem. Nekem is fontos, hogy milyen stílusban próbálnak motiválni. Edzőt is így választottam annak idején. Nem elég, ha jók a gyakorlatok, meghatározó a személyisége. Volt egy csajszi, szuperjó programmal, de úgy süvöltött mint egy katonatiszt, így nem bírtam az óráira járni. A másik jajdeszupi-zós, cukifalatozós típus. Nekem ez sem jön be.
répahelyett

Mi lelte ma névtelenünket? Komolyan mondom, hogy hiánycikk!

Répahelyett, én szívesen mennék veletek olyan nagymamis helyre, de csak akkor, ha nekem is hozol sajtos-rúd súlyzót!Kép

Én eccer jártam egy hogyishívják..tájbó.. vagy mi. Szóval egy olyanra, a barátném unszolására. Olyan volt a csaj, aki tartotta, mint egy tank, nem csak kinézetre, de stílusra is. Ha véletlenül lazsálni mertem, amit elég gyakran szerettem volna, egyből rámüvöltött. Úgy éreztem magamat, mint egy hülye kisóvodás. Na több sem kellett, összepakoltam oszt hazairányoztam magam. Értitek! Majd még én fizetek azért, hogy leordítsák a hajamat.

Beatrix, megkerestem néhány étek leírását a neten, csak hogy legalább felismerjem, ha rám akarnának tukmálni valamit itt a sarki boltban, mondjuk topinambur néven.Kép
Honnan valósi a könyv szerzője? Ez most fogyást eredményez, vagy helyes, egészséges táplálkozást jelent? A gáz az egészben az, hogy a férjem meg O-ás, így megint ott vagyunk, hogy kettőt kell főzzek.Kép

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Hát beletelt 2 órába, mire végigolvastam minden hozzászólást. Az eredeti téma nagyon érdekelne. Még nem vagyok anya (remélem 3-4 éven belül változni fog a helyzet), ezért különösen érdekelne az anya és gyermek közti kapcsolat. Én úgy tudom (de javítsatok ki), hogy az anya és gyermeke között az első pár hónapban különleges kapcsolat alakul ki, ami főként a szoptatásnak köszönhető. Még egy apa, bármennyire imádja is gyermekét, sem kerül olyan közeli kapcsolatba a babával. Nem értem, hogy egy egészséges nő miért tagadja meg magától ezt az egyszeri és megismételhetetlen lehetőséget? Mert ha tényleg most műtötték (a képeken tényleg műmelleket látni), akkor tuti, hogy nem tud/tudott szoptatni.

Én csak ezt nem értem az egészben. Mondjuk "a tornázzuk végig a 9 hónapot" se volt szimpatikus. Persze én is láttam nagyon elhízott kismamát (aki már tényleg nem volt szép, úgy felfújódott), bár ő végigette a terhességét.

Egyébként, hogy a szimpatikus kismamák sorát gyarapítsam, megemlítem Cindy Crawfordot is (remélem, jól írtam). Nekem nagyon tetszett, hogy felszámolta eddigi topmodell karrierjét a gyermekeiért (persze akinek annyi pénze van, hogy megteheti). Ő is megtehette volna, hogy RÖGTÖN a szülés után visszamegy dolgozni. De nem tette.

Azt hiszem, most ennyi.

Sziasztok: Betti

Ui.: Egyébként rajtam is van 2-3 kiló felesleg, amit régebben a párom nehezményezett, de azóta ő is növesztett egy kis pocakot, így már nincs miért szekálnia. Egyszer mondta, hogy nagy a fenekem. Én meg azt válaszoltam, hogy ha nem tetszik, ne fogdosd. Azóta nem tesz ilyen felelőtlen kijelentéseket.
Betti

Kedves Exgaluska-SolvejgKép

Koszonom szepenKép

Galuska-Zsuzska

ui.: a lepcsozogep nagyszeru talalmany, szerintem erdemes beszerezni egyet, nekem nagyon bevaltKép volt mit formalni odalent hatulKép

KépKép
galuska

Én a "lepcsozogep"-et elsőnek lecsófőzőgépnek olvastam. Az jobban érdekelt vóna. Lépcsőnk itthon is van Kép
répahelyett

Csajok, teljesen OFF leszek:
A profilomban lévő képpel mit lehet csinálni, hogy ne legyen ilyen bazi nagy?
On

Betti, Isten hozott a löttyedt seggűek táborában!Kép
Vigyázz, hogy mit mondasz RR-ről, mert lecsap névtelen barátunk haragja, aztán pillanatok alatt te is punnyadt seggű, irigy zsírbödönné válsz!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Te Pirus!

Megnéztem a képeiteket, háááááát, ha ezt a névtelen barátunk látná!!!!!!!

Süti
süti

Süti!Kép

Ugye? Szerintem is közizlést sértő! Az a rengeteg háj, amit felvonultatunk. Fúúúúúj! Csodálkozom, hogy még nem modizták ki!Kép

KépKép
KépKép
piroska

Pirus!

Bóóóórzasztó!Kép Hát nem is tudom. És még mertek az uccára menni???? Én nem is tudom...

KépKépKép

Süti
süti

galuska sikeresen regisztrálta magát ispiláng néven:-)
Pirus,egy képszerkesztö progival le kell kicsinyiteni és aztán felpakolni.
Hogy te milyen kövér vagy,nahááát..:-)
szerintem jobb nö vagy,mint rubintréka:-)
exgaluska
ispiláng

Ma két dolog is eszembe jutott. Az egyik egy kérdés: mit jelent az a kifejezés, hogy "pudvás"? Tudja valaki?

A másik egy ötlet, ami nekem bevált arra, hogy hogyan lehet totálisan életformát változtatni, legalábbis evésileg. Nálam az vált be, hogy a mi lakásunkban nincs semmi nass, még egy falat keksz se. Tudom, hogy ha lenne, akkor egész nap nassolnék. Csokit sosem veszek, illetve akkor veszek, ha a városban hirtelen nem jutok kajához, és nagyon kopog a szemem az éhségtől. A másik: nem kell magadnak külön főzni, ugyanis a nem-főzött kaják is nagyon jók, semmivel sem egészségtelenebbek, mint a főzöttek. Én például ha nagy gáz van (mint most, karácsony után), akkor este mindig salátát eszem joghurttal. Ez nagyon finom, ha kipróbálod, melyik az a saláta, ami neked legjobban ízlik. Ha a natur joghurtot nem szereti az ember, akkor akár sovány tejföl is megteszi.
Ezeken felül nincs otthon szalámi, nem készítek édes tésztákat, sőt, ha valakitől kapok egy doboz bonbont, akkor azt továbbpasszolom még aznap mondjuk anyósoméknak, vagy a szomszédnak, ahol a férj minden nap megeszik egy kis csokit, a feleség (aki a barátnőm) meg ellent bír állni a kísértésnek (nem úgy, mint én). Szaloncukrot is csak nagyon keveset tettünk a fára (alá meg semmit), így az sem kísért. Ha mégis édességre vágyom, akkor muszáj tennem érte valamit (boltba menni), és ez általában lelombozza a nassolási kedvemet. És így legalább a gyerek se csokizik, nincs vita arról, hogy mennyit szabad, hisz nem is lát maga körül édességet, sajtos ostyát, stb. Persze annyiból könnyű dolgom van, hogy a férjem támogatja mindezt, hisz maga is az egészséges életmód híve, sőt... Nyilván nehezebb, ha a férj elvárja, hogy legyen otthon mindenféle finomság, és vacsorára valami kiadós. De ez esetben sem megoldhatatlan a dolog. Például meg lehet kérni, hogy a nassokat tartsa olyan helyen, ahol én nem érem el, vagy akár a kocsijában. Ha sütizni akar, intézze el a munkahelyén, ott is jól tud esni egy somlói. Ha kiadós vacsira vágyik, akkor meg érdemes egyszemélyes adagot készíteni neki, akkor tuti, hogy nem vacsorázol vele te is hizlalós kaját. De ennél is jobb, ha kiadós ebédet eszik, vacsorára meg valami könnyebbet. Vagy ha muszáj nehéz kajával várnod, akkor olyat készíts, aminek te könnyen ellen bírsz állni. A nehéz kaják között sok olyan van, amire egy átlag nő ránézni se bír.
Ja, és ami még észrevétlenül hizlal: az üdítők. Azokkal is a legjobb, ha szépen ott hagyod őket a boltban. Ha szomjas az ember, akkor a víz is nagyon jó, ha meg csak nassolni akar, akkor jobb, ha van valami akadály, mondjuk ismét az, hogy el kell érte menni a boltig. Akkor lehet, hogy inkább beéred a vízzel.

A sport már nehezebb kérdés, de szerintem az is megoldható. Én például bicajjal jártam dolgozni. De most nem dolgozom, és mivel a gyereket se tudom kire hagyni, ezért tornára se járok. Sőt, azt az érzést is ismerem, mikor este örül az ember, ha a gyerek után két perccel beeshet az ágyba.
A gyerekkel azonban nagyszerűen lehet mozogni. Például egy több órás séta a hidegben nagyon is jó sport. A gyereknek - a tévhittel ellentétben - nem árt meg, ezt biztosan tudom. Az anyuka meg egyszerre szórakozik (mert sétálni szerintem jó), és közben mozog. Ha városban sétálunk, akkor nem vitás, hogy mi a szórakozás, ha alvóvárosban, ahol semmi érdekes nincs, akkor érdemes walkmant vinni, nagyon jó buli.
Ha este van időd, de pénzed nincs, akkor a kocogás tud nagyon jó lenni. Főiskolás korunkban ez nagyon bejött. Ingyen volt, és ha együtt csináltuk, kellemes is volt. Egyedül kicsit nyomasztó a sötét. De hát ehhez kétségkívül partner kell. A belváros ehhez nem ideális terep, azt aláírom. Viszont (használtan olcsón vehető) szobabicikliről nézni a tévét belvárosi lakásban is lehetséges.

Ne haragudjatok, hogy leírtam mindezeket, nem kioktató szándékkal tettem, hanem azért, hogy akik reménytelennek látják a helyzetüket, azok gondolkozzanak el, hátha nem is olyan reménytelen. És kezdjenek hozzá. Ilyen módszerrel persze nem lesz gyors az eredmény, de amilyen lassan javul majd az alakjuk, olyan tartósan. Nehéz elkezdeni egy olyan munkát, aminek a gyümölcse csak sokára fog látszani, de vigasz az, hogy ha nem is az ideális méreted alakul majd ki egy hónap múlva, azért a ruháidon majd érezni fogod. És ha véletlen akad egy kis pénz meg egy kis idő, akkor érdemes elszaladni egy szerényebb konditerembe is, mert az nagy lökést adhat. A konditerem és az aerobik különben nem feltétlen olyan, amilyennek gondoljátok. Ahová én jártam, ott zömmel nem nagyképű és vékony lányok voltak. Én például kimustrált melegítőben és szakadt pólóban jártam, és egyrészt valszeg nem érdekeltem senkit, mert mindenki a maga dolgával volt elfoglalva, másrészt ha tettek volna megjegyzést a hátam mögött, az sem érdekelt volna.
Na, remélem nem azt a következtetést vonjátok le, hogy öntelt majom vagyok, hanem azt, hogy nem is olyan reménytelen a saját ügyetek. Aki nem érzi jól magát a plusz kilóival (mint pl. Zsunya), az nem veszít semmit, ha megpróbál egy ilyen lassú fogyókúrát. És aki eü. okból akar fogyni, az meg kifejezetten ezzel a módszerrel jár jól.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut

Süti, ucca? Az meg micsoda? Már nem is emléxem rá, mióta kihíztam a bejárati ajtót.Kép

ispiláng exgaluska, köszi, ACDSee tud ilyet? Mert nekünk csak az van, másra sajna nem telik. Nézd el nekem, ha hülyeséget kérdezek, de a zsírszövetek teljesen felzabálták már az agysejtjeimet.

KépKép
KépKép
piroska

Jesszusom, Adrienn, én egyáltalán nem gondolom, hogy öntelt majom vagy! Tök igazad van, mint sok másban is!Kép (olvasok egyéb topikokat is)
Én attól halok meg, amikor kompetitív anyuka átjön és beletöm egy kocka csokit a gyerek fejébe, sűrű ellenkezésem ellenére. De tényleg, mondom neki, hogy izé, nem kéne, meg minden, erre ő már félig lenyomta a csokit a gyerek torkán. A másik kedvencem: Ti még nem esztek virslit? (8 hónapos volt Zsombi)
Na ezt azért írtam le, hogy a helyes életmódot, táplálkozást már korán el kell kezdeni. Sajnos a mi időnkben még az volt a divat, hogy minél ducibb egy gyerek, annál egészségesebb! Amióta rontom ennek a topiknak a levegőjét, érett meg az elhatározás bennem, hogy igenis teszek valamit az egészségünkért, a jó közérzetünkért. Kezdetnek jövő héttől száműzöm a cukros üdítőket! És apu sem fog minden nap húst hússal enni!

KépKép
KépKép
piroska

Pirus,nekünk Gimp van,mást nem ismerek.Próbáld keresni benne a szerkesztés,kicsinyités menüt:-)vagy küldd elnekem mélben a képet és kicsinyitve visszaküldöm.
ispiláng

Pirus!

Névtelenek véleményére nem adok. Viszont folyt a könnyem (na nem a sírástól), mikor arról írtatok, hogy hogyan fogjátok hízlalni a gyerkőcöket (pacal stb.).

Ha valaki szegedi (én háromlaki vagyok), akkor annak tudok egy jó helyet: a Csongrádi sgt-on van egy női fitnesz-terem, kb. 6-7 emberre méretezve, 12 alkalmas bérlet 3.500 Ft körül volt tavaly (és 3 hónapig lehet felhasználni), az edző nagyon rendes csajszi, elmondja melyik gép mire való, csinál edzéstervet... Amúgy én is annak vagyok a híve, hogy mozogni kell!

Üdv: Betti
Betti

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?