Hali lányok!
Én is itt vagyok, bár csodálkozva veszem észre, hogy nem volt nagy forgalom...
Úgy örülök, hogy mindenki jól van, olykor azért beszélek a Katussal, no meg a Bogival elég gyakran, úgyhogy jól vagyok informálva. Sajnálom, hogy a múltkori taliról lemaradtam, mostanában mindenről lemaradok
Esztikém
Szuper fejlemények vannak, nem győzöm megemészteni a sok infót veled kapcsolatban! Ideje már, hogy én is megismerjem ezt a legényt
Szupi dolgokat csináltok, tartson ez így örökké!!
Pussykám
(muszáj, hogy így hívjalak, ez a Babszy meg társai, nem jön a számra
) Ez a gyerek egyre szebb, bár ezt már mondtam. Első dömper megvan???
Gondolom a Margit-sziget kimaradt, annyira nem volt fasza idő
, de a 7végétől újabb melegedés várható. Talán most már véglegesen... Mikor jöttök megint????
Katus
Jó volt anyóséknál? Vannak képek? Tényleg, ez az óra átállás zavarja a gyekőcöket? Öcskösék háza? Te kalácsot sütsz? Jó ég, van még mit tanulnom...
Serfkó
Láttalak képen, szép vagy, mint mindig!! Tegnap nálunk volt az unokatesóm, ő ápr. 12-re van kiírva és hááát sokkal nagyobb a pocija. Ennyit nem hiszem, hogy nő, nem??? Ez biztos genetika is, sanszos neki megint egy 4kg fölötti baba, sőőőt!!! Egy újabb Balázs érkezik
Itt volt a Kriszti unokatesóm is múlt héten (ahol a baleset volt) és a pici Tomi 1 éves múlt februárban. Teljesen ledöbbentem, a gyerek beszél! Mondja, hogy Tominak hívják, mutatja, hogy 1 éves és rengeteg szót megért meg mond. Nagyon cukibogyó.
Na most abbahyom kicsit, mert tesztet íratok és még sehol nem vagyok!
Pusza csajok!
Jessie
, ó igen!!! Erre mindenki emlékszik! Viszont vigyázzunk a Bogival, minden cd-t, kazit lenyúl!!!!!