Sziasztok,
Nos, ebből a reggeli írásból reggeli hazatérés lett, ugyanis reggel 1/2 4- re értem haza. Gyorsan mentem aludni, nagyon fáradt voltam. Dorka ismét rendes volt, mert 1/2 10- kor ébredt (van alvókája
)...férjem előző este 7.40- kor tette le aludni). Szóval felkeltünk, aztán mentünk is a dolgunkra, először virágvásárlás, aztán ünneplés...18.20- kor értünk haza, gyors fürcsi, vacsi, és Dorci 19.20- kor már aludt is. Én pedig már itt is vagyok!
Helga,
Ez a pasas eléggé gusztustalan lehet
. Vajon a felesége milyen lehet, ha Ő ennyire igénytelen
Fúúúj!
Ellenszenv?! Bennem semmi ilyen gondolat nem merült fel Veled kapcsolatban, de biztos vagyok abban, hogy a többiekben sem, hiszen tökre vártuk, hogy ismét gyere, úgyhogy ne tessék ilyen butaságokat írni!
Ja, és amint írtam, én is október 10- i vagyok
!!!
A képfeltöltést sikerült megoldanod? Ja, most néztem, hogy még nincs kép. Segítsünk?!
Ha majd jön a tavasz, és mi megyünk Dunaújvárosba, akkor Veled is jó lenne talizni! De ezt majd biztosan megbeszélitek előtte a Zitussal.
Zitus,
Én is pont arra gondoltam elsőre, hogy talán azt látta Matyi, ahogyan lefolyik a víz, meg hogy nem csúszott- e el a kádban, nem volt- e túl meleg a víz stb...De azóta már túl vagytok még egy fürcsin. Majd írd meg, hogy sikerült- e megfejteni a félelem okát!
Hoppá! Micsoda finom gyümölcs szószok! Nyammi!!!!
Fellépés: naggyon jó volt, jól éreztem magam. Mindenki táncolt, jó kis számokat énekeltünk (most főleg '50- '80- as évek számait). Felváltva voltunk mi, és egy hihetetlenül profi zenekar, akik már bejárták a világot. Ha rádióban hallom a magyar nótákat, akkor el szoktam kapcsolni, de ezek az emberek annyira profik voltak, olyan ízesen szólt a hegedű, brácsa, nagybőgő stb. a kezük alatt, hogy élvezetes volt hallgatni.
Ági,
Randi: Ez egy hipp- hopp randi volt (és ismét beigazolódott, hogy a spontán dolgok jobban sikerülnek, mint a pontról pontra megtervezett dolgok). Dédiék közel laknak a Hajniékhoz, így összekötöttük a két randit, és szerintem nagyon jól sikerült mindkettő.
Monitordobozból kikukkantó Danimanó
Fotó?
Ez a cumisüveg zárórész letekerés nem semmi. Néha én is csodálkozom, hogy mi mindenre képesek már ezek a kis csibészek!
Ha ennyire megy az építés a nagyfiúnak, akkor lehet, hogy inkább Őt kellene/tt volna felkérnünk építésznek? Vagy tervezőnek?
Építés amúgy nekünk is hasonló, mint Matyiéknál. Egy- két próba, aztán ha ledől, akkor jó messzire lehet hajítani az elemeket, és persze akár az ajtót is el lehet találni, az még szól is egy nagyot
Te Ági, lehet, hogy amikor hazajövök ma reggel, akkor még pont itt talállak a neten?! Nem tudtál aludni? Jaaaa, bocsi...babaproject!!!
Hajrá!
Hajni,
Ezt a gyönyörű fehér kabátot már Nálatok is megcsodáltam, de annyira beszéltünk, hogy el is felejtettem említeni! Nagyon kis csini benne Alexa! Igazi kis hölgy!!!
Juj, az a híradós kutyusos dolog engem is teljesen kiakasztott, sírtam is
. Kicsit én is jobban kiakadok már, ha állatkínzásról, vagy ilyenekről mutatnak képeket. Nem szabadna semmilyen elhunyt kutyusról, cicusról, lóról stb. sem képeket mutatni, ugyanúgy, ahogy emberről sem mutatnak.
Liftből kimentés nem semmi lett volna
.
Ezt az "Itt a Do"- t olyan édesen mondta Alexa!!! Nem győzöm mondani, mennyire el vagyok ájulva Alexa beszélőkéjétől! És azok a hangsúlyozások!
Rádiós kép is nagyon cuki!
Vera,
Nagyon aranyos vagy, köszi szépen, jólesett, hogy emiatt(is) írtál nekünk!
És remélem, hogy ha időd engedi, akkor bekukkantasz még hozzánk.
Bevallom, régen néha bekukkantottam a Ti topicotokba a jó tippek, a jó hangulat, a játékok, rucik miatt. És nem utolsósorban a gyönyörű manók miatt! Bence is nagyon helyes kis krapek, húúú, azok a szemek! Tisztában vagy azzal, hány kislány fog majd Bence után sírni?! Szerintem készülj fel rá!
Orsi,
Hurrá- hurrá- hurrá!!!
Majd ha lesz több időd, mesélj!!!! Sokat, és rengeteg fotóval!!!
Bence hogy érezte magát? És Ti?
Nem volt az titokzatos csajszi buli, hanem spontán! A táncgyakorlás pedig igenis nagyon fontos! Hú, ha láttátok volna, hogy figyelték egymást tánc közben
Ezt a szilveszteri Maldívot nem ígérem. Tudod, első most a ház, s csak utána (talán 20 év múlva) jöhet a szórakozás!
Kedden megyünk!
Ann,
Ismét jót nevettem Hamma krémes fotóján!
Épp most akartam írni, de ha nem baj, akkor először ide írok Neked: nagyon csinos így Hamma haja!!! Igazi "kishölgyes"! Nagyon profin vágtad le! Remélem, eltettétek egy kis dobozba a levágott hajat! Mi egy átlátszó tasakba tettük bele, s azt jól lezárva beragasztottuk a naplójába. És azóta már 4 tasakunk lenne, de az utolsót nem tettük el (az csak egy pici igazítás volt), így 3 tasak van a naplóban. Képzeld, egyre jobban világosodik a Dorci haja.
Nem semmi ez a teniszes fotó! Nem jönne velem fel vki ütögetni párat? Hátha felengednek
Amúgy a szemközti szállodában is voltam
, onnan készült az a két fotó, amit ide föltettem. Ááááá, nem vágyom vissza egy csöppet sem.
Manóka,
Megkaptam a mailedet, aranyos vagy, köszi szépen! A válasszal még el vagyok maradva, bocsi, de tiszta rohanás volt az utóbbi pár napom.
Már nem is merem kérni, hogy mesélj Zsigmondról és Imikéről...
Na, most pedig én megyek, majd holnap jövök! Aztán írok majd Dorkáról is, ismét el vagyok maradva Vele. Ja, mondtam már, hogy 5- 6. fog kibújt, most bújik a 7- 8. fog?!
Ja, és paramétereinket tekintve 9700 grammosok és 83 cm- esek vagyunk!
Puszi:
Vic