Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk,mert ott isonyú gáz idő volt. Novenmebr óta, 13 m hó esett. A kocsikat csütörtökön kiásták a fiúk, és úgy döntöttünk, ha péntek reggel is szakad a hó vagy az eső,mint csüt., akkor tüzi haza. És mi "gyönyörű" időben vágtáztunk hazáig, halálos út volt. Szerdán százkét ágra sütött a Nap, ott Tauplitzban/on, és akkor egész d.e kint aludtak a bébik a teraszon, tisztára,mint a filmekben, nyugágy, napszemüveg, stb(na nem gyerekemen
), de másnapra, eső. Amúgy legalább pihentünk, nem itthon voltunk, és a fiúknak sem csörgött a telefonja.
Majd még mesélek, csak most gyorsan írok pár sort, amíg Hanna alszik, mert aztán sziréna jön, extra anyás lett, meg persze kicsit náthás is az utolsó 2 napon.
Eszti, Benyó nagyon szép, és hogy milyen jó gyerek
! Ügyes vagy a tejcsivel, és a tokásítással is
!
Edó, hát most ilyen korszaka van, de miért akarsz tápszert adni egy ilyen nagyfiúnak? Szerintem, nem az éhség miatt nem alussza át az éjszakát ekkora korában.
Dia, sztem Zsombi Bazsára hasonlít, és Pancit nem tudom eldönteni, de mindegy is, gyönyörű kis hurkagombócok! Jó egyáltalán bármi,amit küldtem Pancira?
Kata, mikor jöttök vissza Szolnokról? Mikor vigyük a babakocsit, amit egyszer toltunk ki a hóba
?
Babszy, Bazsi annyira édesen tud szégyenlős lenni, h alig várom már, h 2 hét múlva (ugye?) találkozzunk,és megint láthassam!
Ancsa, Ti hol pihentek?
Gyorsan még egy kép, aztán iszom vmit, mert szomjanhalok.
puszi