Na szevasztok,
na, Boguska, azért ne kiabáljuk el.....
De tényleg igazi tündér a fiam, nem is értem. Én magunkból kiindulva elkészültem a legrosszabbra, erre tessék. 3-4 óránként felébred, kicsit gőgicsél, megkajol, aztán visszadurmol.
Éjszaka is. 8 körül fürcsi, kaja, aztán éjfél körül gőgicsélés, kaja, aztán 4 körül gőgicsélés, kaja, amúgy szunyahegyek. Szereti az ágyikóját, és tényleg elvan benne ébren is. Ma reggel pl. már hatkor hallottam, hogy ébren van, de még egy órácskát elgagyarászott. Mi meg addig is szundiztunk.
Imádom. Na nem ezért....
Ma délután fent volt 2 óta, na azért 7-kor már nyűgi volt, de amúgy jól elvolt itt kint a nappaliban. Nézelődik, elszunyókál.
Na, most viszont ezt mind jól LEKOPOGOM, aztán biztos jön még borúra derű. De azt hiszem, hogy talán az alaptermészete nem túl raplis. Nem is tudom, ezt honnan szedte, de hogy a szüleitől nem, az biztos. Talán anyósom ilyen természet, hála neki, ha tőle.
Ezen kívül hasfájás még nem volt, hatalmasakat büffent, pukizni imád, kakilni még inkább, és ezeket keverni a legjobb!!
Ma volt mérlegelés, kedden 3100-at mértünk, ma pedig 3370-et. Boguska aszonta, hogy simán, én azért meglepődtem. Mondjuk azért a felszedett tokaszerkezet csak van valahonnan.
Úgyhogy én tök nyugodt vagyok egyelőre, ami a kajálást illeti, plusz nem vagyok ultra fáradt, mert ki tudom éjszaka magam aludni, szóval faja.
Na, azért egy kis "baby-blue" (sógornőmtől tanultam ma) bejátszott, így az elmúlt napokon azért megtréfáltak a hormonjaim, de kifejezetten javuló tendenciát mutatok, és már nem minden pillanatban könnyes a szemem és bújnék a Petihez. Asszem ma még nem is sírtam.....
Sógornőm azért megnyugtatott, hogy nem lettem gyogyós, és amúgy is minden 2. friss anyucira rátör. Van amúgy baby-pink is, az meg az eufórikus élmény. Azért az biztos jobb.....
No, de sebaj, összességében tök jól vagyunk, alakulunk egymáshoz, mostanra kezdünk kicsit jobban belejönni a napok folyásába, és már most készülünk a hét közepére jósolt jobb időre, hogy elkezdhessük a sétát.
Dia, köszi a jótanácsokat, azóta nem fejek, de úgy látom, hogy bőven van elég tejcsi. Ja, két napja rántott húst eszem almaszósszal, nagyon rulez!!
Puszi nektek!