Én itt vagyok, csak a Bazsa megint lelépett külföldre és... Bár anyu most fent dolgozott a héten Pesten és este tud segíteni a fürdésnél. Az egyedül nehéz. A napok egyre jobbak. Olyan kis édesek. Már nyúlnak dolgokért, folyton megy a vigyorgás. Zsomborunk mozgását még kéne egy kicsit fejleszteni
Ma úgy sütött a nap, olyan jó kedvem is lett ettől. Már nagyon várom a tavaszt.
A hét nem indult jól, a Bazsa benyelt valami fosós, hányós, lázas vírust. Na, gondolhatjátok, 3 gyerekem lett egyszerre
Nem tudom, ez mindenhol így van??? Bár lehet, hogy tényleg szarul volt... (de hogy ennyire???
) Viszont!!! Megvettük végre az Aria Twin kocsit. Hiper könnyű, befér a liftbe, fel tudok vele jönni ÉS, befér a Puntoba is!!! Úgy örülök!!!
Mivel 5 napja működik, talán bátran kijelenthetem, hogy Zsombikám alszik minden hiszti nélkül. Este fürcsi, utána szopi és aztán be az ágyba, de úgy, hogy még ég a villany. A Pancit is ugyanakkor tesszük le (na ő elkezd sikongatni, meg tornászni ezerrel - ijesztő, de szerencsére abbahagyja
). Szóval még kis beszélgetés, kezébe adok valamit és kimegyek, villany ég. És elalszanak maguktól. Mikor látom, hogy lassan elalszanak teljesen, lekapcsolom a villanyt. Úgy 5-10 perc. Szóval 9, fél 10-től reggel fél 8 - 8-ig. Szóval édik. Én meg most hepi vagyok, úgy minden miatt.
Miattatok is, hogy így vagyunk egymásnak
Na nem érzelgősködöm tovább...
Fersike
Hát az anyu most szerintem kicsit besokalt Pesttől, nem jön egy darabig
, nem is tudom, hogy mi lenne a jó. Rugit hordunk. Bogival mikor talizol? Talán neki jobb lenne én meg elmegyek. Ágónak nagy gratula! Mielőbbi felépülést neki. Bár biztos mondják neki, de holnap már járkálni kell ezerrel, még ha kurvára fáj is!!! És ne higgye el, hogy császár után később vagy nem lesz tejcsi, csak fejni kell!!! Sok puszi nekik.
Hannus nagyon édes a képeken. Remélem fogunk azért sokat talizni, Pancival jó barátnők lehetnének
(plusz a kis Tivadari Jutocsa)
Katám
Hát mégegyszer sok puszi a hasadra. Szerintem melőtt elkezdesz vásárolni, mérd fel a kínálatot
(kell a pénz a házra) A jelmezt tényleg te varrtad? Nem hiszem
Cuki!!! Jól vagytok? Mocorog a pocaklakó? Drukk a holnapi bölcsizéshez. Ha Pesten jártok beugorhatnátok néha. De már nem is mondom. Ha én Kecsóra mennék, biztos beugranék
Eszti
Hát igazad van nagyon! A mosolyokkal nem lehet betelni. Legszívesebben folyton dögönyözném meg puszilgatnám őket, olyan cukik! Azért sms jön majd ha kis Bence kibújik??? És tényleg nőnek, és tényleg a Zsombi nagyon. Le sem merem írni a 4 hós súlyát
Jaj, Serfkó!!! Köszi a köszöntést!! Már hiányozna...
Fitness Pussykám
Mi a tosz az a pilates??? Különben OK a szállás. Remélem valamennyire kinder barát lesz és oda is be tudok majd robogni az új babakocsival
A többieknek jó? A márciusi tali szerveződik?
Edó
Jobbulást Petinek! Vigyázzatok magatokra!!! Drukk a házhoz! Remélem találkozunk már végre hamarosan!
Ancsám
Hogy vagytok? Rémlik, hogy valami utazást emlegettél? Mentek valahová? Ja, és nem ér ilyen e-maileket küldeni, amire még válaszolni is kell
(de legalább sokmindent megtudtam rólad
) Robbie koncertre mész?
Na megyek.
Csók