Jó reggelt, na jövök kukorékolni!
Kata, én nagyon drukkolok, azért is, mert eladni mostanában marha nehéz, pang a lakáspiac. Szóval hajrá!
Serfkó, kiscsajod édes, mint eddig is, olyan kis huncut mosolya van!
Még nem is mondtam, Dia, hogy a te gyerekeidet meg mintha pumpálnák, akkorák már, főleg a fiad. Azért a mosolyok nem gyengék már, gondolom, odáig vagy, ahányszor csak megteszik.
Hát én meg megjártam a napokban egy pár dokit. Először az orromban égettek eret, mert hát már hónapok óta vérzett minden nap az orrom. Aztán megnézték, egy vénácska kilógott, de most már ok, nem is vérzik azóta. Nem akartam, hogy a szüléskor gondot okozzon.
Nahát, tegnap meg voltunk méhszájvizsgálaton, ami meglehetősen szar vizsgálat, nem is csinálják mindenhol. Asszem, majd ilyenek lesznek a fájások is, csak erősebbek. Na igen, ahogy Bogi mondta, egy ujjnyi már, a CTG-n minden ok volt, megint két vajúdóval voltam egy szobában, már kezdek hozzászokni a látványhoz.
És hogy egy kicsit mazózzak, nőgyógyi után elmentünk fogorvoshoz is urammal, két fogamat kellett betömni, de most már ez is ok. Uram pedig megszabadult egy bölcsességtől. Jól néztünk ki tegnap este, mindketten zsibbadt arccal.
Bogicám, ha nagyon szeretnél, szerintem férjecskéd biztosan vesz neked szerelést, amivel jó mimikrit tudsz kialakítani a tornán...
Na csók mindenkinek.
Eszti