Sziasztok!
Gyerekek, nagyon jó a Csak szex és más semmi film!
Komolyan mondom, a Valami Amerika és a Kontroll után újra egy baromi jó film. Végig lehet röhögni, nem gagyi, tök szórakoztató. Mindenki ajánlom, aki teheti, nézze meg.
Mit szóltok, milyen napsütést kívántam pénteken? Tuti szép idő volt, csak elég hideg. Szombaton du. felmenünk a várba, de szétfagytam, úgyhogy 1 óra múlva haza kellett indulni.
Ú, ez a Szül.feleségek feldarabolt hullája aggaszt egy kicsit. Szóval az nem az öngyilkos nő. De már felnőtt volt az illető, aki benne volt a ládában, tehát nem lehetett a fiú tesója, nem? Nem vagyok egy Columbo, sejtésem sincs, ki lehet.Én bírom azért ezt a filmet.
Eszti, szerintem még nem késő elkezdeni, megy ez még vagy pár hónapon keresztül, a lényeget meg összefoglaljuk neked ha akarod. De inkább szóban...
Orsi, köszi kérdésedet, pihentem, sokat aludtam, mindkét nap 11-ig. Isteni volt!!!!!
Te, ezt a radírt nem a Quelle-ben v. Otto-ban lehetett rendelni? Én is akartam, de nem bíztam benne, hogy hatékony lesz. Így végül hagytam a fenébe. Bevált?
Látom, Cif rajongók vagyunk...
Ti hol hallotok ilyen szaftos pletykákat, hogy K.T terhes? És pláne hogy 20 éves a pasija? Van itthon egy Story, el kéne olvasnom, hogy haladjak a korral. NA majd minggyá.
Azért Mónikáról tudtam. Teljes gáz. Amúgy se csípem azt a csajt.
Most puszi, mert teregetek.