Drágáim
Előkerültem a vasalandó pelenkák és száradó kisruhák alól. A saját szennyesünkbe már belefulladtam majdnem, mikor is gyermekeim hangos sikolya felrázott és rájöttem, igen még van dolgom!!!
Õszintén kijelenthetem, azt hiszem nem bírok a háztartásommal, főzéssel, két gyerekkel és a Viasaton futó Vészhelyzettel, amit nagy luxusként naponta meg szeretnék nézni...
(Most kicsit még jobban ki vagyok hegyezve mert a Zsombor 2 órája üvölt. 11 előtt nem alszik el, bármit teszünk. Pedig már napközben sem alszik túl sokat, tehetetlen és tanácstalan vagyok. Szerintem ez nem normális
)
A Panni alszik
. Õ nyomja 9-10-től reggel 7-8-ig. Utána eszik és visszaalszik. Mondjuk Zsombor koma is alszik sokat ha egyszer rájön, hogy nem is olyan vészes ez az alvás és anya ott lesz reggel megint mellette. Napközben semmi hangja. Eddig a Bazsa próbálkozott. Már ő is kiakadt, elment fürdeni
Na mindegy, majdcsak kinövi.
Szóval visszatérve az elejére: hihetetlenek vagytok. Sütés, főzés, takarítás és a gyerek. Én valamit nagyon rosszul csinálok.
Gyermekeim: kicsit náthás mindkettő, szívom is az orrukat, de imádnivalóan édesek (leszámítva az esti Zsonci őrjöngést). Mosolyognak, dumálnak, figyelnek.
Már nagyon kíváncsiak, úgyhogy nem sok időm van. Napközben nincs már olyan sok alvás, ha van is persze nem egyszerre. Néha enni sincs időm...ennek ellenére még mindig gázosan nézek ki - Kata nem volt szép, hogy felraktad a habtestem
-, úgy érzem egész nap csak mosok, vasalok, etetek és pelenkázok (napi 5-5 szarás normális???
). Persze nem panaszkodom
Nagyon különböznek, súlyban már több mint 1 kiló a Zsombi javára (6260, a Panni 5150 - az normális, hogy Panci csak heti 80akat hízik mostanában???, Zsombit hagyjuk
), őt inkább az emberek érdeklik (már-már zavarbaejtően tud nézni), míg a Panni a játszószőnyeg alatt dumál, sikongat a felaggatott játékoknak, Zsomborunk simán elalszik egy idő után
Sajnos karácsony előtt időhiányban nem tudtam bejelentkezni (és mióta hazajöttünk nincs netem, ma némi reménysugár, hogy tudok küldeni egy üzit -különben a tököm tele ezzel a nettel. Vagy a gépem szar megint, de mindenesetre 5x kapcsoltam most ki-be, hogy elolvassam a régi hsz-eket).
Utólag is kívánnék minden jót és egészséget, boldogságot, meg mindent amit szeretnétek!!!
Hát az utazás necces volt, becsomagoltam a fél lakást, épphogy kiláttunk a kocsiból. Pannus nem tűrte túl jól az utat, a felénél besokallt, úgyhogy ment az éneklés, ringatás, kevés sikerrel
Otthon jó volt, mindenki imádta a kis picúrokat, nem csoda!!! Kézről kézre jártak, a dédi szinte elolvadt - azt hiszem én láthatatlan voltam, de ez csak természetes.
Persze néha az az érzésem, hogy csak a hatalmas melleim kellenek, meg valaki aki gügyög nekik és a sejhajukat ringatja
. Ami itthon ritkán van, a hátam ugyanis még mindig tropa. Mostmár gyógyszert is kell szednem
Edó - most kapok valami gyógytornász számot!
Időközben csönd lett - Zsomborunk elaludt (fél tíz, nem is rossz! Végkimerülés....
Mielőtt elfelejtem! Január 21! Nálunk. Mindenkit nagy szeretettel várunk. Szekszárdi u. 9. 5/55. Könnyű idetalálni. Váci úton végig, Duna Plaza után az első lámpa ahol jobbra lehet kanyarodni. A Budapest Bankkal szemben. Ha már valaki jobbra a Tescot látja, eltévedt
Ne érezzétek szükségét annak, hogy bármit is hozzatok (bár egy új laptopnak örülnék
) sem gyermekeimnek, sem nekem (bár egy új laptopnak örülnék
). A fentiek tükrében lightos kaja lesz, valami kis szendvicsekre gondoltam (ilyen hamm bekapom katonákra). Lesz víz, üdítő, pia - iszik mostanában valaki alkoholt??? Mivel Serfi, vagy Fersi
(ha jól emlékszem Peti szavaira) úgysem bír magával, hozhat muffokat!!!
. Pussykám, te ne süssél, mert dobozosat én is tudok
, a két kismamát nem terhelem, Edó, Ancsa - titeket sem, csak magatokat hozzátok!!!!
Jó lesz így???
Esztikém
Hatalmas lehet már a pocakod!!!! Remélem még a 21 nem túl késő neked. A szoba fajin lett. Furi, nem?? Mindjárt ott fog szuszogni benne egy baba, a fiad
!!!
Ja, én Tenát vittem. Még maradt is belőle. Itthon már sima betétet használtam. Én hálós bugyit használtam sokáig, mondjuk nekem a sebem miatt az jobb volt. Simán megkapod a patikában. Mi gyógyszertári szereket használunk.
Serkó
Hogy van Hannus? Remélem jobban. Ú, most én is nagyon féltem, hogy mi lesz. Persze pont karácsonykor lett beteg a Zsombi. De nem volt lázas, mosolygott, meg minden. Étvágya is volt, egyem a szívét. Még akkor is hősiesen szopizott, mikor már nem kapott levegőt, mert tele volt az orra. Inkább a fulladás, minthogy elengedje a cicit!!!
Szóval én szívok, meg Cebion cseppezek. Dokinál nem voltam még velük. Szerinted? Írtad a folyadékot. Szerinted adjak neki plusz? Tea, vagy víz? Lányok, ezt tőletek is kérdem. Szuper édes a lány, és dögös a cipője. Kivagyok az áraktól. Döbbenet pénzbe kerül és hordja vagy 3 hétig?? És egyből kettőt??? Zsomborom mostmár 68 ruhákat kezd hordani. Na abból egy darab sincs (alig), szóval durva.
Ancsám
Én még leragadtam a pénztárca lopásnál. Jaj, úgy sajnálom. Száradjon le a keze a rohadéknak!!!
Pussykám, 30
Azóta a könyvet keresem, de nincsen, szerintem, bár nálunk most minden lehet
A Bali fantasztikusan édes és hatalmas. Szuper cuki az overálja is.
Katám
Pussz.
Edó
Szuperek a képek. Én is rakok fel.
Na mire megírtam amit nagyjából akartam, a híd is lassan felrobban a Kwai folyón, úgyhogy megyek is fürdeni.
Pusza nektek.