Sziasztok!
Már napok óta nem tudom elküldeni,amit megírtam,de majd most
:):)!!!!
Szl ezt írtam pár napja:
Sziasztok!
Gyors leszek,mert hajón vagyunk és nincs topon a net....
Nyakláncról általában
:
A férjem Bécsben vette.Tőlünk nyugatabbra,de inkább északnyugatra ez teljesen elfogadott dolog,sőt,szinte nincs gyerek,aki ilyen nyaklánc nélkül nőne fel.A férjemnek is egy osztrák kollégája javasolta,akiknél mindkét gyereknek volt és semmi gondjuk nem volt.
Az eladó adott egy leírást is hozzá,ami általában a borostyán jótékony hatásáról szólt.Eszerint ez a kő jó a fájdalom csökkentésére.Kifejezetten ajánláják fogzásra kicsiknek és reumatikus fájdalmakra is.Emellett a leírás szt nagyon jó az allergiára is.Mindenféle formában lehet hordani,nem fontos,hogy nyaklánc legyen.A borostyánkő savnak van ilyen jótékony hatása egyébként.Ha megtalálom még a leírást,akkor beszkennelem,bár németül van....
Timi
A nyaklánc csökkenti a fájdalmat,de én úgy vettem észre,hogy segíti az áttörést is.Legalább is nálunk így történt az első alkalommal.
Utána meg nem vettem észre semmit
!
Itthon nem tudom,hogy hol lehet kapni,de egyszer én rákerestem a neten és itt a babaneten is hirdettte valaki,kb 6500 Ft-ért.Mi is annyiért vettük boltban kb...
Mák
Én hiszek a homeoban is,nekünk nagyon sokat segített mindenféle betegségeknél
.És szerencsére a dokinénink is elsősorban ezzel próbálkozik
.
Szegénykém,kát nagy gyerek...hát mégis igaz,kis gyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond
....
Avocado
Sajnálom,hogy visszaestetek,de ez így törvényszerű...Amint az ember megdícséri őket...
Villő is hason alszik és egyáltalán nem zavarta a nyaklánc
.Mindig betettem a ruci alá,így tk elől sem volt.Bár azért reggelre előtornázta.Tk neki természetes volt,hogy rajta van,így nem id foglalkozott vele.A mérete olyan,hogy nem tud semmibe beleakadni,de nem is túl szoros.
Nálunk folyamatosan rajta volt,amíg gond volt a fogzással.Az utolsó 4 fogra már nem tettük fel,mert észre sem vettük,hogy jönnek
.
Csak fürdéshez vettük le.
Volt olyan,amikor ő maga adta a kezembe,hogy tegyem a nyakába
.
Neten én is láttam hirdetni utána,és nem akarlak elkeseríteni,de szt a 2000 Ft igen kevés érte,nem lennék benne biztos,hogy az igazi...
Mi üzletben vettük kb 24 euroért,itt is láttam hirdetve 6500 Ft-ért... Nekem az olcsú gyanús...
Eddig bkit hallottam,annak bejött.Egyébként szt simán el is tudod adni,ha mégsem jönne be.
Azt nem írtad,hogy végül mi volt a hiszti oka????? Elég rémisztő lehetett
....
Na puszi mindenkinek,megpróbálom elküldeni,kiértünk a zsilipből
!
És amit most akarok
Mák
Szt ez az ágy dolog nagyon gyerekfüggő.Az én fiam pl. ragaszkodott a kiságyához és hiába volt meg a rendes ágya már 3 éves kora előtt,egyszer aludt benne,de közölte,hogy inább a rácsos.Meg is ígérte,hogy amint meglesz a tesó,odaadja neki
.Vagy alszik benne vele együtt
!Aztán fogtam és kihúztam egyik nap a szobájából,azóta a rendes ágyán alszik minden gond nélkül.Szt ha Fanninak igénye van a másik ágyra,akkor nyugodtan váltsatok.Ha nem szereti a rácsost,akkor felesleges erőltetni.Persze arra fel kell készülni,hogy esetleg megkezdődik a kimászkálás...
Mi csináltattuk az ágyat,mert van asztalos rokon.Alacsony,jó hosszú,sima szivacs van benne,nagyon kényelmes,én is aludtam már rajta
.
Amíg kicsik,addig esetleg érdemes olyan ágyat venni,amin van leesés gátló,ez általában egy hosszú léc oldalt,ami nem éri végig az ágyta,hogy vhol le tudjon jönni.Vagy normál ágyra kis kézügyességgel fel lehet tenni ilyesmit magatoktól is
.
Én egyenlőre nem foglalkozok vele,mert egyenlőre a csaj jól elvan az ágyában,bár a kiságy heverővé alakítható....Hát lassan eljön az ideje
.
Na ennyi voltam...
Ja,és bizony serceg nálam is a tű,végeztem a Minicottages 4-el és elkezdtem a mini spanish cottage-t
.
Puszi
!