Szia Kuha!
Próbálkozzál nyugodtan, egyszer csak sikerülni fog. Az elsővel én is ugyanúgy jártam, mint Te. Pontosan így töltöttem fel.
Megpróbálom részletesebben leírni hátha sikerül értetőbb lennem.
A gépeden hozzál létre egy mappát pl
giffek névre. A feltöltendő giffre, képre ( amit valahol találtál) jobb egér gombbal kattints rá, és a mentés más néven sorra kattints. Ekkor felhoz egy táblázatot az összes mappával ami a gépeden található. Itt keresd meg az újonnan létrehozott giffek mappát és a mentés gombal mentsd el a mappába a képet.
Utánna belépsz ebbe a topicba és rákattintasz a jelszó alatt található mellékletek feltöltésére. Ekkor behoz egy háttértáblát ahol a fájl feltöltéséhez nyomd meg a "Tallózás" gombot: alatt található tallózásra rákattintva megeresed a gépeden található giffek mappát, rákattintasz 2* és előjön az elmentett kép, amire egyszer rákattintasz és a fáljnévnél megjelenik a kép neve. Ekkor a megnyitás gombra kattintasz, majd a háttértábla alján található feltöltés gombra. Ha sikerült akkor egy üzenetet ír ki, hogy jól feltöltötted a képet. Ha minden jó, akkor megjelenik egy hosszabb szöveg a küldés mezőben ( ide szoktad írni a leveleket). Majd a nézet/Küldés gombra kattintva megnézheted a képet, hogy sikerült a feltöltésed. Ha minden ok, akkor elküldheted élesben.
Amúgy nagyon édes a kisfiad, apukája le sem tagadhatná. Olyan, mintha klónozták volna a párodat. ( Kútvölgyis oldalt szoktam olvasgatni).
További jó próbálkozást!
Üdv: