Sziasztok, olyan, mintha hűvősebb lenne
! Végre!
Edó, kedvet kaptam, úgyhogy tegnap én is megpuceváltam az ablakokat, mit mondjak, tikksztó hőség volt hozzá! Jól vagytok?
Kata, Ti hazajöttök és 2 nap múlva újra vissza? Hogyhogy? Látom, a ffiaknak nem szurkoltál eléggé
! Szegény Kásás.....
Ancsa, Ti hol voltatok és milyen volt a weekend?
Eszti, napok óta készülök emailt írni, majd csak összejön egyszer! Jobban vagy? Elmúlt a hányinger és tsai?
Babszy, ha nagyon megtetszene a motorozás Balinak, majd elviszi a Győző egy körre! Remélem, marad ez a kellemes idő, mert akkor végre 6 nap után, sétálhatnánk Hancival!
Dia, hogy vagyol? Tesókámat eléggé megviselte a meleg, remélem, Te jobban bírod! Minden HBO-s filmet a Nikodém Zsigmond szinkronrendez? És már a fiát is benyomta hangmérnöknek? Ha majd Panna és Zsombi engedi, akkor azért él még ez a terved? Jó, tudom, ez még a távoli jövő, csak mindig eszembe jut, ha hallom ezeket a neveket! Katáék kádja nálunk van, és mi már a nagyban fürdünk, akartuk kérdezni, hogy szükségetek van-e rá(kád+állvány)?! Mert akkor majd feljuttatjuk!
Na asszem írtam mindenkienk, és még képet is teszek fel! Melegem van, de ha fújtok, okés!
pusszancs