Sziasztok!!
Igen, megjöttünk, nem mondom, hogy na végre..., mert nem lenne igaz. Én akár örökre Vászolyban maradnék, de sajna ez egyelőre nem lehetséges.
Látom, mindenki jól van, Esztipesztinek meg most nem is gratulálnék, azon mi már túl vagyunk. Nagyon klassz, hogy ennyi kisbaba lesz megint.
Pussyka, ti jól vagytok? Megy a hús diéta?
Mi tegnap értünk haza, kicsit sokkoló volt, na jó, azért nem ilyen durva a helyzet, de tényleg maradtam volna még. Az idővel nem volt nagy szerencsénk, leszámítva Krk-öt, ahol igazi gatyarohasztó kánikula volt.
A vászolyi tali szerintem is jól sikerült, jövőre megismételjük, ok? Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat. Lettek jó képek, majd emailben elküldöm. A kis Petik nagyon édesek voltak, és a kis Tivadari tényleg lemamázta az anyukámat.
A másik Peti meg ügyet sem vetett a fűre, lazán mászott benne, Bali még most is kissé tart tőle.
Bali teljesen megtanult járni időközben, olyan fura, hogy itt togyog ki-be a szobákba, mikor elmentünk itthonról még csak mászott.
Krk-ön is nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű helyen van Katáék nyaralója, tényleg páratlan a kilátás. Viszont Bali elég nyűgös volt éjszakánként, így sokszor nappal is, szóval kicsit hamarabb hazajöttünk. De azért ott is készültek fajin képek.
Serfi, Hanna jó nagyot nőtt!!Meglátogatnánk szerdán az Esztivel, meg Balivel csatlakozva Katáékhoz, ha nem gond, de majd azért rádcsörrenek.
Edó, tényleg durva amit a kórházi helyzetről írtál, de nagyon sok ilyenről lehet hallani. szerencsére ahol én szültem, és Eszti is fog, az teljesen baba-mama barát.
Ancsa, nagyon szépek a képek dubrovnikról, egyszer én is elmennék, na és persze Montenegróba is.
Mentek még valahova nyaralni?
Most megyek zöldbabab főzeléket kotyvasztani.
Puszi