Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem, megérkeztek a gyűrűk a Lisánkhoz, nagyon tetszetős. Szép ez a matt felület...

Kép r01

Kép r02

laeres

Péter!
Klassz, kérek NAGY képeket arról, hogy hogyan kell ezt megcsinálni varrás nélkül, mert a dydi honlapján levőt nem tudo kivenni! Köszi!

Kép
beszilva

Ha nem utalod nagyon a vasalast en azt is javasolnam, jobbat tesz a kendönek (bar tudom, hogy sokan sosem vasaljak öket...), ja meg attol is lehet puhabb is :)

Ez a leiras nem hasznal? Vagy ez mar volt is belinkelve? :roll:
smzsgalf

Sziasztok!

En most csak panaszkodni jottem. Egy idosebb no, belem kotott, h a hatamon van a gyerek. De tenyleg csak kotozkodni akart, mert semmit nem akart meghallgatni. Csak azt mondta arra, amit mondtam, h es meg meg is indokoljak ezek a mai anyak. Szoval a gyerek szegeny, en egy szornyeteg vagyok, o meg a megmondo ember:(
Vegul otthagytam, de meg hallottam, h az eladonak folytatja a megmondast. :(

Peter, tenyleg szepek ezek a karikak. Valamit ugy csinalnek ilyenekbol:)

Biobaba
biobaba

biobaba: jajj, az ilyentől kivagyok. de ez nem csak a hordozásnál van így, hanem a gyermeknevelés minden területén. Mindenki azt gondolja, hogy úgy a legjobb, ahogy ő csinálta/csinálja. (pl én is,- hehe, csak én nem kötözködöm) :wink:

Kép
beszilva

Biobab: Ja, s még valami: örülj, hogy az illető néni nem az anyósod!!!!! :twisted:

Kép
beszilva

SZilva, ezen azért jó nagyot röhögtem... meg egy kicsit sajnálkoztam is, jó:-)
Biobaba, nem tudom, szituációja válogatja... Ha csak a szivatás volt a célja, akkor hasonlóképpen próbálnék reagálni, megtartva azért a normális hangnemet. Bár ha formában lennék, bizonyára hallhatóan kiosztanám (nem kiabálva), illetve kinevetném.

kamcsatka

Biobaba! Miért nem mondtad neki, hogy s gyerek büntetésből van ott, és ha a néni sokáig szövegel, leveszed, és őt kötöd fel :twisted:

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle

Beszilva: a Zsuzsa által belinkelt oldalon látszik, de szívesen fotózok egy sorozatot, hogy jobban lásd.

Biobaba: az ismert mondás jut eszembe :) Hülye emberrel ne vitatkozz, mert lemész a szintjére, és legyőz a rutinjával :) Én az ilyen beszólásokat meg sem hall(gat)om...

laeres

Én sem értem, létrehozunk, akarunk, várunk, gondozunk egy gyereket, miénk a meló és a felelősség, és minden vadidegen feljogosítva érzi magát, hogy tanácsokat osztogasson, kioktasson, hülyeségeket kérdezzen, szemrehányást tegyen, bűntudatot keltsen. De nem segít, nem enged előre pl. a buszon, öt perc múlva elfelejt minket, mégis fitogtatja a kompetenciáját, és kétségbe vonja az enyémet. A kórházban is (nemrég voltunk öt napig): úgy kezeltek a nővérek, mint a szegény gyerek ellenségét, mert nem akartam tápszert, cumisüveget.

Tegnap kendőben vittem, a munkahelyemen a gazdasági igazgató:
Szegény, még az a rongydarab is belelóg a szájába.

Utcán:
Jaj, fázik az a gyerek.

Sírni kezd a buszon:
Miért nem adja oda már neki a cumisüveget?

Mai vicces eset:
De jó ez a bugyor! Milyen kényelmes lehet neki! De kap ott levegőt?
(unom már a szokásos választ) Nagyon kényelmes, ez az egy hátránya van, hogy nem kap levegőt.

Holnap találkozó? Ki jön? Mi ott leszünk!

é
évuska

Éva: má ne is haraguggyá, még csoda, hogy életben van a kölök!

Kép
beszilva

Beszámolnék egy hét nagykanizsai tapasztalatról.
A mamáék laknak itt, ők még nem láttak senkit kendővel az utcán, persze, ez nem jelenti azt, hogy nem hordoz senki így.
Mindenesetre az biztos, hogy mindenki jól megbámul minket, anyukámat eleinte annyira zavarta, hogy megkérdezte, nem mehetnénk -e inkább babakocsival.... Aztán megszokta. Beszólni csak ismerős mert, illetve ma megkérdezte egy babakocsis anyuka, hogy hol lehet ilyent venni :)
Kicsit tartok tőle, hogy az én lányom is elkapta a kendőbetegséget:)
Ugyanis Pesten majdnem minden nap babakocsizunk is a bevásárlások miatt, és eddig a babakocsiban sosem panaszkodott. Ma egy építkezés állványain, létráin kellett manővereznem, ide nem vittem magammal, előkerült a babakocsi, amiben ugye már pont egy hete nem volt. Szegény papa nem tudta benne megnyugtatni, és még hazafelé is kézben vittem. Ajaj, mi lesz a bevásárlásokkal, ha már nem lesz ilyen jó dolgom, hogy megoldják helyettem ?!
Még a ballagási ebéd lesz érdekes, amin, ha nem akarok közbotrányt okozni, nem ehetek kendőben. (persze pl. levest nem is szoktam így) Ugyanis a "kendőbetegség" másik tünete is kezd jelentkezni nálunk, hogy csak úgy szimplán, kézben sincs el sokáig Jázmin :)

Móni
norsi

Lányok, bocs, de ez annyira vicces, olyat jót röhögtem, főleg a válaszaitokon.
Nekem is beszóltak már, pedig én csak Manducában hordok, de ha hátul van, hát azt nagyon nem csípik. Nem lát az a gyerek, szegény, odaszorult az anyja hátához. Olyankor roppant bosszantó tud lenni, mert én nem vagyok rutinos visszadumáló, sokszor azt se tudom mit mondjak, főleg hogy tényleg azt már meg se hallgatják. :twisted:

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Móni, én szoktam menni babakocsival vásárolni. Sokkal több cucc belefér, ha rám van kötve a gyerek :wink: De van kerekes cekkerem is, nagyon praktikus (és nem érdekel, ki hogyan bámul 8) )

KépKép
KépKép
safrany

Eszter,
ez jó, majd a gyerek helyére pakolom az ásványvizeket :)
A cekkernél még nem tudom, hogy veszem rá az ovisomat, hogy azt húzza a babakocsi tolás helyett ;)

Móni
norsi

Simán ráveszed, enyém itthon is rendszeresen "vásárol" vele :)

KépKép
KépKép
safrany

Biobaba: azt hittem, rólad, mint őshordozóról már egyszerűen csak lepereg a negatív megjegyzés. :(

KépKép
livus

Zsuzsa, Péter, köszi a tippet, majd megpróbálom, aztán ha ne mmegy, sikítok.

Többiek: tudjátok, miért van két füle az embernek!? Egyiken be, másikon ki.

Móni: a fiammal ezen már túlvagyunk. Bbkocsit csak akkor viszek, ha sok cuccot kell(ene) cipelnem. Benne van a gyerek, amíg bírja, aztán kijön a slingsbe, cuccok meg mennek a bbkocsiba. ÉS akkor ez azért is jó, mert látja a többi ember, hogy a gyerek AKAR a kendőben lenni, mert miért tolnék ugye csak úgy egy bbkocsit magam előtt.

Egyébként nekem ma csupa pozitív élményem volt, senki sem szólt be, csak ilyeneket hallottam: jé, nézd ott van a hátán, de ari stb.
Bementem egy boltba gyerekne kkalapot venni, odajön az eladó csajszi, mondom neki, hgoy vmi fiús mintás kalapot szeretnék a fiamnak. Válogat a csaj egyszercsak megkérdezi, hogy mekkora gyermeknek lesz. Odafordítottam neki a hátam, hogy ennek a gyereknek. Csaj meg zavartan vigyorgott, mert addig észre sem vette.

Kép
beszilva

Livus, ma ilyen nap volt. Vagyis ha jobban belegondolok, ennyire rossz indulatuval meg nem volt szerencsem talalkozni. Es vegul ott is hagytam.

Biobaba
biobaba

Én ma pozitív megjegyzést kaptam: egy öreg néni megjegyezte, hogy milyen jó dolga van ott a hátamon, kényelmesen :)

Egyébként mi is csodaszámba megyünk itthon a faluban, de eddig még csak kedves megjegyzéseket kaptunk. Apát különösen megnézik, ha a legény a hátán van :).

Norsi, az én három és félévesem imádja húzni a kiskocsit, szerintem az lesz a nehéz, hogy hogyan állítsd le róla :)

Biobaba, vannak ilyen napok. Próbáld meg fel sem venni. Bár nekem az a legrosszabb tulajdonságom, hogy ha negatív visszajelzést kapok leblokkolok, és csak utólag jut eszembe egy frappáns válasz, szóval most könnyen beszélek, ilyen eset után én sokáig rágnám magam.

Eszter
ikra

Biobaba nem érdemes az ilyen embereken felhúzni magad. Aki ilyen, az még egy szál virágba is képes lenne belekötni. A lényeg, hogy mi tudjuk, hogy a gyereknke jó. Anyának jó. Mindketten örülünk és jó érezzük magunkat.
Én is elégszer hallgattam, hogy nem esik ki a gyerek? Megfullad? Jajj nem szabad még ültetni (elől keresztezett), stb, stb... Most már csak elengedem ezeket a fülem mellett. Az iylennek csak meg kell nézni a családi kapcsolatait és akkor már nincs is miről beszélni.
Az iylen embereket csak sajnálni lehet.

Ancsurka

KépKép
ancsurka77

Beszilva,
azért még reménykedem, hogy nem mindig ez lesz a babakocsiban, mert a bevásárlás után ki szoktam tolni az erkélyre aludni, és így nyerek még egy órácskát. Természetesen nem fogom sírni hagyni a kocsiban.
Nekem a tegnapi cipővásárlás nem volt túl sikeres. A nagyobbnak néztem sportcipőt, de elég nehézkesen mozogtam a próbánál, így az eladó csaj készségesen segített. Guggolva természetesen én is ellenőriztem, hogy mennyi hely marad Kincső sarka mögött, jó -e a cipő, és meg is vettük. Csak ma derült ki, hogy a lelkes segítségem benne hagyott egy papírt a cipő orrában, sebaj, majd bele növünk :lol:
Tényleg, Ti hogy oldjátok meg, hogy a nagyobb gyerek ne legyen féltékeny a hordozott babára? Amennyire csak lehet, próbálom őt ölben is dajkálni, de hordozóban cipelni csak rövid ideig vagyok hajlandó. Az segítene szerintetek, ha kitalálnánk valami hordozót, amiben a babáját "cipelheti"?

Móni
norsi

Kisvic: Veled találkoztunk a Babymarkton?
Végül a fríz mellett döntöttünk, azzal van párnázva a Mei Tai vállpántja és a derékpántja is. Szóba került még a thermo is erre a célra, de nem találtam előnyösebbnek. Arra törekedtünk, hogy minél puhább legyen a Mei Tai a kritikus részeknél (váll, derék), s hogy a baba lábát se vágja. Szerintem sikerült, próbáljátok ki pénteken! Ja, és örülök, hogy tetszik, pár kép használat közben: http://www.liliputi.hu/Mei_Tai_gallery.html

Eszter

liliputi

Liv, tetszik az uj alairasod :D

Holnap sajnos nem tudunk menni klubbozni :(
Eszter (Safrany), ha mesz elhozod nekem a furdos kendot?

Orsi, ez igy rendben vagy ugy "nem er"? :)

Sára

Kép

Kép
saara

Naaaaa, törzstagoknak NEM ÉR nem jönni!!! Piró hiányozni fog!
Akkor zöld most Biobabánál májusra, igaz? A júniusi klubra vissza kellene majd hozni, jó? És szeretnék kérni egy képes élménybeszámolót a mamami megfelelő topikjába:-) Cerceluskától is légyszi! Kék meg most megy Jucus(Cassyo)-nak!

kamcsatka

Livus, köszönöm a pelenkázós linkeket!!!

Jaj lányok, én olyan jókat röhögtem :D

Beszilva, csatlakozom! (
[quote]J írta:a, s még valami: örülj, hogy az illető néni nem az anyósod!!!!!
)

Viru
Kép
viru

hja... anyós... az enyém is kihúzta nálam anno a gyufát, amikor (a lányom akkoriban kizárólag az ergóban volt hajlandó csendben megmaradni) egyszercsak beállított a szüleimhez (!) mert a férjem véletlenül elszólta magát a telefonban, hogy ott vagyunk és behozta magával az egyik ismerősét is... (már maga a szitu is abszurd, anyukám kiütést és sikítófrászt kap az anyósomtól:)))))... Na szóval ez az ismerős nézett, nézett engem aztán elkezdte sajnálni Lillát, hogy hazavágom a gerincét és hasonlók... Ember olyan gyorsan még nem lett elküldve mint akkor :) (anyós is:)))) (aztán persze a nő a lányom keresztelőjén is megjelent ahol a férjem kilátásba helyezett egy kis testi sértést hacsak nem kotródik el a 100 méteres körzetünkből villámgyorsan...) (ne kérdezzétek mit akart, valszeg úgy gondolta, hogy komolyan veszélyeztetem a lányom ezért ismét figyelmeztetni akart:)))

Ezen kívül az összes tapasztalatom pozitív, még a legvaskalaposabb emberektől is csak pozitív megjegyzéseket hallottam eddig (ld. milyen jó ott neki ahogy a szívverésem hallgatja stb. stb.). (Plusz eddig mindig átadták a helyet amikor rám volt kötve:))))

Nagyon sajnálom, hogy nem tudok ott lenni holnap :(((( Talán legközelebb!!!
Vendég

Biobaba :( :( eléggé lehúzza az embert egy ilyen élmény.
Viszont a csajok olyan jókat reagáltak :lol: könnyesre röhögtem magam.
Varda büntetős megoldása kimondottan szívderítő hehe még most is röhögök. :lol: :lol: :lol:

KépKép
savitri

Egy kis innováció a Lisából és a karikákból... :)

Kép h01

Kép h02

Kép h03

Kép h04

laeres

Irigykedem a talizókra, mi végül nem mentünk, még tart a takony... :( Pedig annyira rákészültem. De majd legközelebb! :)

Sztorik: ahol laktunk Pesten, a szomszéd 50 körüli nő szólt be, hogy minek rakom bele a kendőbe, ez árt neki, nem jó, miért nem viszem karban, hiszen van karom, ő látja! :shock: :evil: És miután továbbra is kendőztünk, mindig vasvillatekintettel nézett ránk... Én általában megpróbálok kedvesen válaszolgatni, hátha sikerül meggyőzni a kétkedőket, hogy ez nem rossz dolog. Persze van, amikor semmi értelme, de nekem szerencsére sokkal több a jó tapasztalat. A beszólásokon én is szétröhögtem magam, azt hiszem, össze kéne állítani egy repertoárt, amiből választhat az ember helyzet esetén (én nem tudok rögtönözni, mindig megkukulok).

Függőágyas gyerek nagyon tetszik! :)

Zsizsa
zsizsa

Hú, Beni ,de szuper helyed van! (Nálatok valaki nagyon ráér :lol: )

Kép
beszilva

Ikra, Zizsa: ezt hívják "lépcsőházi gondolkodás"-nak. AMikor adott szituban nem jön a frappás válasz, viszont utána napokig ezen agyalsz és jobbnál jobb szövegek jutnak eszedbe. Én is ilyen vagyok, bár én azért visszaszólok, de nem a tutit, és akkor utána napokig győzködöm magam, hogy nem baj, úgy is jó volt.

Kép
beszilva

mosószóda: képzeljétek, Pécsett 570 Ft a 2 kg!!!!

Kép
beszilva

Liliputi Eszter, a Babymarton én beszélgettem veled a Mei Tairól meg az Ergoról.
Én ma a nagy fiamért mentem az óvodába, hátamon a kicsivel (Ergoval). Az egyik kedves dadus nagyon megnézett minket, hogy milyen aranyos (satöbbi), aztán mondta, hogy beszorult a keze, és egy lendülettel kiráncigálta. Meg sem várta, hogy elmagyarázzam, a kezét ő tette be, ha van kedve, bármikor kiveszi.
Nem baj, a szituáció ezzel együtt sem volt kellemetlen.

Patrícia
babintiti

Liliputi Eszter, de szépek a képek a Mai-tai-ról akcióban! Ez te vagy a gyerekeiddel?

Milyen volt a klub, meséljetek... Az én fél arcom még mindig zsibbadt, pedig délben kaptam a szurit...
h_szilvi

Ikra, úgy látszik vannak még jó kis falvak! :) Mi sem kaptunk eddig negatív megjegyzést, inkább, hogy úgy mondjam, "butákat" kérdeznek. (hogy ugyebár kap-e levegőt...) De azt önként belátják, sőt ezzel is kezdik, hogy de jó ennek a pici babának! :D

Livi
Kép
picilivi

Jajj, ezt még megkérdeném, bár tuti volt már róla szó, csak esélyem nincs visszaolvasni...
:?:
Ha sokat van kendőben a gyerkőc attól nem fog lassabban nekiállni a mászásnak, felülésnek stb? Mert a miénket gyakran letenni se lehet, nem hogy úgy is hagyni...

Livi
Kép
picilivi

Minket a Magyar Államkincstár ejtett ma foglyul, azt hittem, csak odamegyünk fél kilencre, utána klub. Móricka!
Sajnálom nagyon. De úgyis szöktem volna, ne tudják, mert most jöttünk haza a kórházból.
Milyen volt? Írjatok!
Ági! Anyukád tényleg kineziológus? Felkeresném, ha lehet. Írsz privit? Nagyon köszönöm.
É
évuska

Klub-beszámoló készül,csak sok a feldolgoznivaló! 1-2 napon belülre ígérem:-)
Livi, az én hordozott gyerek 11 hónapos kora óta vígan szaladgál, nem kérdedzkedik fel, csak ha felteszem a MT-t, akkor roppantul örül, szóval no para...

kamcsatka

Livi, és mi van akkor, ha nem 8 hónaposan kezd el mászni, csak mondjuk 10 hónaposan?
Szerintem ha a hordozástól le is maradna a mozgásfejlődése, akkor sem lenne az nagy baj (mert sokat kap a hordozás által).
De ha jól tudom, nem lassítja le a mozgásfejlődést a hordozás.

Patrícia
babintiti

Sziasztok!

Megérkezett mei tai-om. Szuper!
Sétáltunk, és ahogy írtátok bealudt szinte rögtön. :wink:
Utána még úgy le is tudtam belőle tenni, hogy nem ébredt fel. Kb egy órát volt rajtam Zsombor.
A lábát szépen békatartásba helyeztem. Neki még nem ér ki a lába. Rakok fel egy képet, jól van így rajtam, vagy mit korrigáljak?

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A mozgásfejlődésben szerintem az a fontos, hogy egyáltalán valamikor megtörténjenek a fokozatok. De az nagyon fontos. Kell kúszás, (előre-hátra), mászás, felülés, és felállás, később futás, ugrás. Plusz ugye a háterősítés hason, kézemelés stb. A sorrend, az időpont sztem tök mindegy....
Az emberi faj egyedfejlődésébe gondolom bele van kódolva mindez. Előbb vagy utóbb minden egészséges gyermek elindul valamerre :). A hordozás pedig a lelkünket (is) nagyon boldogítja!! :P :wink:
Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

[quote]A írta: sorrend, az időpont sztem tök mindegy....

A sorrend nem mindegy! Nagyon is fontos, hogy a szokott sorrendben haladjon a mozgásfejlődés, ne cserélődjenek fel, illetve maradjanak ki elemek!

KépKép
livus

Ha már így jönnek-mennek a mei taiok, szeretnék kérdezni. tudom, nagyon kendőfejű vagyok, de milyen egy jó mei tai? Mi alapján jobb a cozy, bamberoo mint pl egy lívia féle vagy esetleg egy liliputi (ha jobb)? Én régi liliputival ismerkedtem egyszer, nagyon kiábrándító volt, de ugye nálam a kendő az alfa s az omega. Utána láttam lívia félét, és na azt már el tudtam képzelni, hogy megszeretik, viselik sokan. És látom, csudaszép képekkel illusztrálva, hogy milyen sokan szeretik, szeretitek a mei tai-otokat.

A hordozókendők közötti különbségeket már sokszor említettük, de design-on kívül én az említett 4 mei tainál nem sok érdemleges különbséget látok. Vagy? Mit nézzek?
banya

Szilvi, mi vagyunk a képeken (egyelőre), de fejlesztjük a galériát, jöhetnek a képek a használóktól. :)
Máris: Pumperka, feltehetjük a fotótokat? Egyébként örülök, hogy tetszik, pláne, hogy sikeres lett az első túra. Kép alapján jól kötötted fel, ha tarja a hátát, helyes a lábtartása, nem lehet gond.
Banya, szerintem egy jó Mei Tai ismérve, hogy kényelmes a hordozónak, s egészséges tartást biztosít, kellő biztonsággal a hordozottnak. Ezt különböző részletekkel lehet elérni, én a 10 cm széles, helyes szögben felvarrt és jól párnázott vállpánokra esküszöm, illetve a derék rész kipárnázására. A korábbi lenvászonról pedig épp azért váltottunk erős pamutvászonra, mert azt tapasztaltuk, hogy ez adja meg a kellő tartást a gyerkőcöknek. Láttad az új szériánkat?
Klubosok, mi a vélemény?

liliputi

[quote]K írta:ell kúszás, (előre-hátra),

Kuszas nalunk teljesen kimaradt, ebbol nem volt semmi gond.

Livi, az elsomet nem hordoztam annyit, mint most a kicsit, de ugy erzem a gyereknek akkora izgalom a mozgas, h ugyis kikereckedik, ha aktualis. Piro egesz kicsikent tobbet volt kendoben, mint most. az a'gy, a kezem es a kendo kozott vandorol, nagyon jol el tudja mondani, ha unja az egyiket. Ha leteszem egyre jobban elvan, mert epp a forgast gyakorolja. Emiatt ne izgulj szerintem :)

Tegnap beszeltem egy gyogytornasz hallgato lannyal, azt mondta szerinte fekve kell hordozni a gyereket amig nem tud ulni valamennyire (5-6 hos kort emlitett). :shock:
megkerdezi a tanarait. kivancsian varom a valaszt bar van sejtesem, h mi lesz...
nekem a legjobb valasz talan a sok hordozott gyerek, aki olyan szepen szaladgal :lol:

nyari hordozas: remes! esernyovel fogok maszkalni nyaron mar most latom...
vettem egy safari sapot Pironak, de nem marad meg stabilan a fejen ugyhogy ha alszik marad a rateritett tetra. (Nem tudom mennyire ved a nem jo sugaraktol?). meg az arnyek.
Ha tudtok egy tuti sapka lelohelyet, erdekel :!:
saara

szerintem a hordozott gyerekeknek sokkal jobb az egyensúlyérzékük... nekem ez így tök logikus... és ha az jobb akkor nem csoda ha később a mozgással se lesz gondjuk... szerintem... (a hordozástól meg ide-oda billegnek ami fejleszti az idegrendszerüket stb. stb.)

(mondjuk az én véleményem azért nem releváns mert én kényelemből hordozom és nem keverek mögé ideológiát... asszem... bár az, hogy látom, mennyire szereti a gyerkőc ha a nyakamban lóghat nem tudom minek számít...)
Vendég

Lányok, most csak röviden: megvolt a 4. klubtalálkozó, rövid beszámoló a mamami.hu-n, hosszabb nemsokára várható a blogon, sok-sok képpel, csak meg kell írnom...:-)
Ezúton mondanék köszönetet a Liliputi-nak, hogy adományozott a klubunknak egy Mei Tai-t, amit azon nyomban ki is kölcsönöztünk! Minden kikiölcsönzött hordozóról a mamami-n található a kölcsönző képes-szöveges élménybeszámolója!
Kép

Másik köszönetnyilvánításom a már sokat dícsért Bamberoo-nak szól, aki szintén küldött a klubnak egy szép Mei Tai-t adományként, így ez is ment a közösbe, és neki is van már gazdája júniusra:-))))
Kép

Addig jó, amíg ilyen nagylelkű emberek vannak!

kamcsatka

Hahó!

Klasszak nagyon ezek a klubos MT-ok!

Milyen a jó MT kérdésre: én pl azt elhibáztam szerintem a sajátom készítésénél, hogy a mintás anyag nagyon csúszós, és lecsúszik a vállpánt, mármint a gyermek feneke alatt keresztezett része. SZóval pl szerinte mjobb lett volna valami kordszerű anyag, ld: bamberoo.
A vállpántok szélessége és párnázása is lényeges: az enyém 2 réteg filc anyaggal van bélelve, kitűnő választásnak bizonyult, klasszul átvitte a varrógép is és is nem gyűrődik, nagyon jól tart.
A vállpántok dőlésszögét ileltően szerintme ez szubjektív, hogy kinek mi jön be.

Kép
beszilva

Oké, nem parázok! 8)

Remekül néznek ki a klubos MT-k - no meg a babák benne!
Egyszer, ha majd úgy járunk Pesten, elmegyünk mi is tapizni. :)

Livi
Kép
picilivi

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?