Új privát üzeneted érkezett!

Akkor jóKép
Emlékszem is rá, csak nekem volt egy cím a címlistába, a neveddel, és csak ráböktemm, hogy arra akarom küldeni, hát nem sikerült.AZt meg csak utána láttam, hogy rózsaszínes cím voltKép

Most már csak Anikóra várok, hgy melyik úton jön, és arra küldöm a leírást.Kép

De most én is kikapcsolom a gépet.
Tegnap jött egy 12 ezres villanyszámla.Kép
(már a múlt havi 10-en ki voltam akadva)

Majd délután visszanézekKép
vas

itt vagy még Ildi?

Anikó
pupi5

ezek szerint már kikapcsoltálKép

akkor most én sem küzdök az írással, mert mind a két gyerek igényelne, megyek hozzájuk, 13 óra után leszek akkor megbeszéljük a talitKép
sziasztok

Anikó
pupi5

Ildi!

Aha, azt olvastam, hogy nem lesz, mert nem férbe, de nálunk ha beférne, akkor a ruhaszárítást nem tudnám megoldani (ha nem lenne szárítógépem). Ezek szerint neked arra van helyed.Kép
3 gyerek mellett meg még több ruha lesz. Nekem is tele a szennyes sokszor, pedig majd minden nap mosok, van, hogy 3-4 adagot is...

Anikó!

20 és 6 hónapos gyerkőcök mellett nem csoda, ha kissé zilált vagy időnként.Kép
Igen, Nátán már 3,5 éves és jár oviba. Tetszett neki, és eredetileg úgy volt, hogy pár hónapot Benivel jár együtt, ezért is irattuk be ilyen korán annak ellenére, hogy Hannával itthon vagyok. De aztán ovifelújítás volt, Beni meg ment iskolába, így nem jártak együtt. Viszont Nátán megörökölte Beni óvonénijét (éppen kiscsoportosokkal kezdett idén), és szeretett volna menni, úgyhogy ment.

Gabi!

Nekünk van külön szárítógépünk. Bevállt. Mivel ennek nem akkora a dobja, mint a mosógépnek, hanem nagyobb, ezért nem gyűri a ruhát, én nagyon gyakran használom. Ha azonnal kiszedném mindig, amint végzett és összehajtogatnám, akkor jobb állapotban hagyná, mintha a teregetett ruhákat szedném le.
A férjem ingeit egy darabig nem is vasaltam. Csak mostanában úgyis mindent vasalok, úgyhogy azokat is.
Pont ugyanannyi idő alatt végez, mint a mosógépem egy programja, úgyhogy van olyan, hogy pakolok párhuzamosan mindegyikbe és csak veszem ki szárazon egymás után. Így hihetetlen mennyiségű vasalnivalóm gyűlik össze, de szárítógép nélkül napokig mosnám, mert nekem viszont csak 1 teregetésre való ruhaszárítóm van.
A villanyszámlánk nekünk úgyis nagy, ez még belefért.

Szirom!

Nem adom felKépKép, csak tegnapra minden összejött. Ma már tornáztam is.Kép
És azt is megbeszéltem a párommal, hogy heti 2 nap este 1-1 órát ő lesz egyedül a gyerekekkel, elmegyek egy kicsit terembe gépezni.
Nagyon segítőkész párom van ám!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hát, csajok, most egy kicsit elbizonytalanodtam.

Idemásolom nektek az időjárást:

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 0, +5 fok között, északkeleten kevéssel 0 fok alatt valószínű. Tovább romlanak a közlekedés időjárási feltételei. Többfelé lesz csapadék, havazás, ónos eső, eső. Jeges, rendkívül síkos útszakaszokra kell felkészülni. A látótávolság is rossz lesz.

pgaboka

Sziasztok!

Gabi,
ez nem hangzik valami jólKép de ez szerdai jelentésKép
Én is egy kicsit tanácstalan vagyok mert néha nagyon rákezd nálunk a havazás, aztán pár perc múlva el is áll... Most, per pillanatKépsímán tudnék menni, az idő is enyhe, csak pont annyira maradt meg a hó, hogy egy picit lehet a gyerekkel havazniKép
Én most azt mondanám, hogy menjünk! Kép Többiek?
Gondolom bármilyen gyerekülést be lehet tenniKép Nekem van kettő a Barnabásén kívül, tehát ha Márti nem jön, akkor Neked nem kell hoznod. Gondolom Márti nem cipel a vonaton egy gyerekülést???
De most mi van Mártival??

mennem kell, mindjárt jövök

Anikó
pupi5

Háát, határeset, lányok. Én most hajlok a halasztás felé egy kicsit, bár az uram most mondja, hogy a jelenlegi állapotban lehet közlekedni rendesen. Itt ezt nehéz megállapítani, mert nálunk hetek óta vastag jég van az utakon, és arra esik mindenféle. De ez csak a betonútig van.
Szóval ha még esik, akkor nem tudom, mi legyen. Mi azért dimbes-dombos kanyargóson megyünk majd. Legrosszabb esetben reggelre is halaszthatjuk a döntést? Egyébként most végülis megbeszéltük, hogy mikorra megyünk?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor gyorsan döntsünk, mert 3/4 5-kor indulnék a tescóba bevásáni.Kép
Itt az ablakon kinézve jók az utak, de a Veres-Fót közötti szakasz az tiszta kanyar, sz*r út tényleg.
Végülis végső esteben reggel is dönthettekKép

Mi most ébredtünk, muszáj volt aludnom, olyan fáradt voltam.

El se merem mondani mit csináltam délelőtt.
Eltakarítottam a havat a ház elől.Nyugi, nem lapáttal, csak egy baromi nagy seprűvel toltam magam előttKépKépKép
Jól esettKép

Időpontot nem beszéltünk meg, de gondolom délelőtt, mikor a gyerkőcök felébredtek, 10 óra fele, nem?Kép
Nekünk jó bármi, mi itthon vagyunkKép

Különben én is ettől tartok, mi lesz velem 2 kicsivel.Mert, amikor Olivér született, levente oviba járt, de most Oli itthon lesz.
Majd legfeljebb azt veszitek észre, hogy napokig nem jövök, végkimerülésen vagyokKépKép

Ildi
vas

Anikó, ezt az e-mailt most megkaptamKép
De a tegnapi kettő nem ért ideKép
vas

Éppen most telefonált Márti, hogy ők mégsem jönnek.
Győrben szakad az eső, fél elindulni gyerekkel ilyen időben, hátha tök csúszós lesz, meg ónos esőt is emleget.Kép
vas

SAziasztok,
na en mar nem is merek ide irni, hiszen en nem tudok menni holnap, ti pedig most ezt beszelitek meg, mert rossz az idö. Olyan rossz igy, tenyleg, hogy ti taliztok en meg itt csücsülök. Sajnos nincs skype-unk, tehat nem tudunk dumcsizni.

Tulvagyok egy callanetics röviditett valtozaton, meg egy negyven perces comb, fenek es hasizomgyilkolo tornan, mindjart összeesek!

Itt tök jo az idö, "csak" az esö esik es nagyon enyhe az utobbi napokhoz kepest.

Na huzok is.
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Zsoltika alszik Kép Hát nem hittem volna, hogy ma elszunnyad, de ő maga kérte, hogy menjünk be Teletábit olvasni, befeküdt az ágyba, egyetlen mese után kérte, hogy húzzam be a függönyt. Párat fordult és elaludt Kép

Motiot,
sajnálom nagyon, hogy Te nem tudsz jönni Kép Mikor is jöttök megint Mo-ra? Mert szerintem akkor is rendezhetnénk talit Kép

Ildikó,
hóseprés, ejnye! :D Hát ha jól esett, akkor biztos nem gond Kép

Anikó,
nagyon jó lenne, ha a Ti autósülésetekben utazhatna Zsoltika Kép Egyszerűbb lenne, csak bepattanunk, és már mehetünk is Kép Küldtem e-mailt a címünkkel, megkaptad?

És akkor az időjárás: én most azt olvastam, hgoy holnap é-ny felől felszakadozik a felhőzet. A szél viszont erős lesz. Ez alapjában nem baj Kép Ha nem havazik közben Kép Szóval elvileg lehet menni, gyakorlatilag pedig szerintem is reggel döntsünk. Mert az sem mindig jön be, amit előre jeleznek. Ha éjszaka még leesik fél méter hó, vagy épp reggel esik az ónos eső, akkor inkább halasszunk.

G.

pgaboka

Ildi,
nálam most áll a bál, nem tudok ide jönni, én rugalmas vagyok, beszéljétek megKép
ha holnap tiszta az út reggel én részemről ok,
majd később jövök,
pussz,
anikó

Anikó
pupi5

Azt mondták, hogy holnap jó idő leszKép
Éjjel -1, napközben +4, széllel, de az senkit sem zavar.
Anikó, küldöm az útleírást,meg a pontos címet e-mailbaKép
vas

Hahó!

Én is azt hallottam, hogy jó idő lesz. Úgy tervezem, hogy tudunk menni. Csak hulla vagyok kicsit, még van 21 oldalamKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Sajnos mi nem merünk elindulni KépKépKép De nem az útviszonyok miatt, hanem mert most este rájött Zsoltikára a fosi Kép Olyat produkált, amilyet én még nem láttam: úgy folyt mindenfelé, mint a víz, a nyakáig kakis lett, mert ugye a pelenkázón vettem észre, hogy minden folyós Kép

Már az alvása után nagyon rosszkedvű volt, és ez nála szokatlan. Semmi nem volt jó, semmivel nem tudtam lekötni... De láza nem volt. Aztán pancsi után jött a trotyi. 1 órán keresztül tartott a "rendrakás" Kép De Zsoltika ügyesen hagyta, hogy lemossuk, meg újra megpancsizott Kép

Az a baj, hogy én már azt hittem, teljesen elmúlt a hasmenés, de úgy látszik, rosszabb.

Szirom, Te mondtad is, hogy jöhet még híg kaki! Hát jött is Kép

Tudjátok, ha ilyen az autóban van, vagy épp Ildikóéknál, hát nem lenne könnyű a rendrakás, az biztos Kép

Csak nagggyon halkan: nem lehetne mégis halasztani??? Plííííííz... Tudom, már mindannyian beleéltétek magatokat (én is), készen vannak a sütik (nálam is), csak hátha Kép Úgy szeretnék menni!!!

Na megyek, de ne tudjátok meg, milyen szomorú vagyok, hogy nem tudunk menni Kép

Gabi

pgaboka

Szia Szirom,

21 oldal, az elég sok... Kép

Már leszerveztük Gabival és ildivel is a holnapot, csak a Te bejelentkezésedet vártuk (Ildi mondta, hogy 10 körül bizti leszelKép és sajnos most jött sms, hogy Zsoltikán kitört a betegségKép Neked lett igazad.
Hát nagyon nem akar ez összejönniKép
anikó

Anikó
pupi5

Szia Gabi,

közben már meg is jöttél.
Nagyon sajnálom ZsoltikátKép Akkor holnap irány a doki, ugye? ez már bizti vírusosKép Mielőbbi jobbulást!!!
Én is úgy beleéltem magamKép meg az én muffinjaim is útra készekKép
De természetesen halaszthatunk is.
Akkor Szirom és Ildi döntsenek, én új vagyokKép
puszi,
Anikó

Anikó
pupi5

Szia Motiot,

ne húzzál Te sehovaKép, tessék csak jönni, hiányzol a csapatból!

húúú ennyi zsírégetős gyakorlat után nem csoda, hogy össze akarsz esniKép gratulálok, hogy még ezt is csinálod a gépezés mellé! Tényleg, milyen is az a gép pontosan?
Fogyás hol tart? és még mindig nem írtál nekem a vízre semmitKép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!

"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"

A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Végeztem a melóvalKép.

Gabi! Jobbulást ZsoltikánakKép! Nem akartam én vészmadárkodni, csak végigcsináltam egy hasonlót Miksával, és kicsit hullámvasútszerű volt az is. Probiotik kapszula volt az egyetlen, ami rendbehozta. Õ nem emlékszem pontosan, de 2 hétig biztosan fostizott, hol jobban, hol kevésbé, de a végén tényleg nagyon durván. Smectát is próbálhatod, segített az is végülis, csak egyszerűen nagyon nehéz volt belediktálni. És szerintem először hívd fel a dokitokat, mert a miénk azt mondta, oda se vigyem, nehogy még valamit összeszedjen ott (vagy terjesszenKép), inkább telefonon egyeztessünk. Úgy is volt. Egyébként akkor Miksa is többször fürdött szegénykém az átlagosnál. És sokat fogyott, 12,1 kg volt a mélypont, most pedig 13,4 kg-t mértem ma. Pedig ez nem volt rég, talán novemberben.

Ildi! Gabi beírása után Anikóval beszéltünk telefonon és arra jutottunk, hogy akkor lehet, hogy jobb, ha tényleg halasztunkKép. Szerinted? Mártiék se tudnak jönni, most Gabiék is kiestek, várjuk meg őket inkább? Meg ha járvány lenne, nehogy rád ragasszon valaki valamit. De reggel beszéljünk!

Motiot! Hajrá, tök jó, zsírégetésKép Ügyes vagyKép Én ma nem csináltam, tegnap este óta csak meló volt. Holnap bepótolom. Kaptam egy új Béres Alexandrát, de a címe - Kihívás - alapján nem sok jóra számítokKép

Menek aludni, zúg a fejem, akkora alapzaj van benne, biztos ismeritek ezt. Hülye szellemi munka után szokott lenni, már ha elég hosszan tart. Ez hosszan tartottKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Most jövök a fürdésből... Én is gondoltam arra, hogy nem kéne rátok átragasztani semmiféle vírust, csak ezt elfelejtettem leírni Kép

Szirom,
dehogyis vészmadárkodtál, nem is úgy értettem, amit írtam. Amúgy én sem akarom bevinni a rendelőbe Zsoltikát, inkább kihívom a doktornőnket.

Köszi, hogy támogatod a halasztást Kép Nagyon örülnék, ha egy későbbi időpontban mi is mehetnénk!

Ildikó,
ne haragudj, hogy miattam így összekavarodott minden Kép Már én sem számítottam hasmenésre Zsoltikánál, aztán tessék Kép

Motiot,
ügyi vagy a tornával Kép Ma én is callanetics-eztem, de holnap már mehetek aerobicra is, persze csak ha Apa elenged. Mert hogy ma sem lett volna egyszerű egydül Zsoltikával, 2emberes meló volt a rendberakása...

Jó éjt lányok,
Gabi

pgaboka

Oké, semmi gond, ha halasztunk.
Zsoltikánka jobbulástKép
Pedig már OLivér is fennt van, nem tudom mit érzett, hogy fél 7-kor felkeltKép, én meg már hajat is mostam, meg kivettem a csirkemellet a fagyasztóból.Na, majd akkor csinálok belőle mástKép

Akkor jövő hét?????KépKépKép
Hétfő-kedd nekem nem jó.

Puszi
vas

Jó reggelt!

akkor a jövő héten (kicsitKép) nekem bármelyik nap jóKép
Úgy vártam már, hogy lássam Olivért, ahogy
-közeledik a három cumijávalKép- annyira édi lehetKép

Ma én salit, cézárt fogok csinálniKép, tegnap hozott az Árpi gyönyörű jégsalit meg csikremellet, nálunk nagy sláger. Ezt legalább a Niki is megeszi,benne van abban az ötféle kajában amit szeretKép
Te milyen öntettel szoktad? (én:majonéz, tejföl, cukor, kicsi mustár, kicsi bors, de ez elég hízlalós)

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Én, mint a mosott sz...r körülbelül. Nem, mint ha máskor nem szoktam volna későn lefeküdni, de ha előtte melózni is kell, úgy más az ügy. Baromira kifáradtam. Nagyon rövid idő alatt kellett ezt most megcsinálni.

Én is nagyon sajnálom a talitKép Nekünk jövő héten a hétfő oksi, a kedd az nem, mert akkor van a zenebölcsi. Azt pedig nagyon szereti Miksa (meg be is van fizetveKép, nem mint ha nagy összeg lenne).

Kajáról nekem fogalmam sincs, kéne már venni egy-két alapanyagot. Nekem gyümölcsnapom van, de hogy Miksa mit eszik, azt még meg kell álmodnom...

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is sajnálomKép
De ez van.gyógyuljon meg Zsoltika az a lényeg most.Kép

Én is cézárt akartam ugye ma csinálni NektekKép
Én csak tejfölös fokhagymás öntetet szoktam csak rátenni(tejföl egy kis fokhagyma sóval kikeverve), nem is hízlaló, és én tök szeretem.

Fele csirkét vissza is tettem a fagyiba, még kőkemény volt, "elfűrészeltem" késsel, kettőnknek ennyi is elég leszKép
Pedig össze akartam még dobni egy almás pitét isKép
Na, majd legközelebb.
Hétfőn valószínű,(bár nincs sok kedvem) el kéne mennem a védőnőhöz.Nov. elején voltam utóljáraKép
Kedden meg egész nap Pesten leszek, délelőtt megyek orvoshoz, aztán be akarok mindenféle gyás-os, csal. pótlékos, anyaságis papírt szerezni a tb-től.Meg bemegyek a volt cégemhez is az adóbevallásaos papírok miatt.
Olivér meg Fóton lesz egész nap.

De a többi nap nekem megint jóKép

Motiot, nagggyon ügyi vagy!!!
40 perc callaneticsKép!!!!!
csak így tovább!!

Nem is írtam még nektek!!
Képzeljétek, mégis csak itthon lesz a szülésznőm(úgy volt, hogy elutazik), aztán mégse utazik, de szabin, lesz, de hozzám bejönKépKépKépKép
Olyan ari, nem?????
Úgy örülök neki.
Sajnos a dokim még mindig valószínű, hogy épp akkor nem lesz itthon.De nekem a szülésznő a lényeg úgyis.
A doki meg majd kedden kiderülKép

Pusz

Ildi
vas

Közben írtál, SziromKép

Igyál meg 2-3 kávét, az jót teszKép
Kép(ezt neked küldöm)

Pedig van itthon egy csomó gyümölcs(alma, narancs, mandarin, banán, a fagyasztóban málna, eper).
Ne is húzzalak tovább??????
KépKép
vas

Ne húzzálKép

Bocsi, gyorsan olvastam, és úgy maradt meg a fejemben, hogy a hétfő és a kedd a jó. Szóval hülyülök isKép Tehát szerda-csüt-péntek: egyelőre nekem jónak tűnnek.

Nekem meg a névváltozós papírokat kellene intéznem, mert még mindig csak az útlevelem szól az új nevemre. Eddig nem erőltettem, mert most jár le a jogsim, és eddig nem nagyon lett volna értelme fél évre új névvel meghosszabbítattni. Tényleg, mi kell ahhoz mostanában? Még mindig a körzetihez kell csak menni?

Most viszont mi akkor lehet, hogy elugrunk függönykarikáért a Bricóba, mert törnek és lóg már két függönyöm is. És akkor nézegetek virágokat is, meg elfogytak a cserepeim, pedig át kéne ültetni néhányat.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt,
na egy kis takaritas utan itt vagyok en is. Sajnalom, hogy nem jött össze a tali, de talan jobb igy, hogy tenyleg mindannyian mehessetek. Ennek most biztosan igy kellett lennie, semmi sem veletlen.

Apa itthon lesz delutan, ugyhogy tudok meg egy kicsit dolgozni, ugyanis matol szamithatunk telefonokra a lakas miatt es hat ugya ha valaki idejön megnezni, akkor nem szeretnem, ha disznoolat talalna. Van mit elpakolni meg kidobalni.

Abel egyebkent ma tök nyügi, talan most jön ki rajta az oltas tegnapelöttröl? Lehet ilyen? A karja csunya piros az oltas helyen.

Na megyek is, mert sok a tennivalo.

Majd jövök

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

alszanakKép

Ildi,
én az összes papírt a netről töltöttem le, itthon kitöltöttem és csak bevittemKép Most persze nem ugrik be az oldal neve, de ha érdekel kinyomozom.
-az öntet, köszi, jó tipp, megpróbálom, én eddig mindig a csirkét fokhagymáztam.
-védőnőKép semmi értelme hozzájuk járni! És muszály! Ezt a hülyeségetKép Az enyém például "csak" a vércsoportomat és a hep. neg. eredményt felejtette el a könyvbe beírni és, amikor toltak be a műtőbe, a dokim kérdezi mi a vércsoportod? Mert a könyvben nincs benneKép (Műtét előtt!!) Amúgy is remegett kezem, lábam... Még szerencse, hogy tudom. Azután meg a császárt követően, rohangáltak a csecsemősök össze vissza, hogy mit csináljanak, beoltsák-e a picit v. ne, mert nincs benne kiskönyvben, hogy az én vérvételem negatív lett és nem jó a babának ha beoltják és közben meg védettKép (fél napig ment ez a herce-hurca, a végén ki tudták keresni a leleteimet) Mondjuk a korház is ludas szerintem ezért a fejetlenségért. Na, amikor a védőnő felhívott később én persze szóvá tettem, hogy hogyan fordulhatott ilyen elő??? Azt mondta:- De hát aranyoskám miért nem szólt, hogy nem írtam be????? no comment

Szirom,
én hivatalosan 2001-ben váltam el, na mára már csak az útlevelem van a férjezett nevemenKép iszonyú procedúra mire minden iratomat stb. a lánykori nevemre átirattam, meg is fogadtam én a nevem többet nem adomKépKép

Szóval, gondolom a másik irányba sem könnyebb, de azért Te legyél gyorsabbKép
Tipp-mix kontra virágok, hogy áll?

Gabi,
Zsoltika gyógyulgat?

Motiot,
nagyon kellemetlen a karba-szuri, borogatást tegyél ráKép szegényke.
Beindul a jövés-menés NálatokKép de Ti csak,
ápr.-ban költöztök nem?

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Függönycsipeszért mentünk, nem karikáért, tényleg egyre lükébb vagyokKép Aminek pici a félköríve, mert vékony karikáink vannak. Olyat én még máshol nem kaptam, és mindig naggyal pótolom, de az meg mindig leugrik, főleg, ha az uram húzza be a függönyt. És utálom, ha lógnak itt-ott, pedig olyan szépek. Én varrtam őketKép Pont akkor, amikor terhes lettem Miksával, emlékszem, akkor kezdtem émelyegniKép
És ha már ott voltunk, vettünk néhány virágot, köztük egy hibiszkuszt, ami a kedvencem, de nekem eddig csak piros volt. Ez barackszínű. Miksát persze a kaktuszok érdekelték, meg beverte a fejét háromszor egymás után, egyszer abba a hülye áruházi kocsiba, egyszer a sarkon nekiszaladt egy kutyaház tetejének a sarkának, aztán meg nem tudtam kiszedni egy szerszámoskamrából, és akkor is odaütötte a fejecskéjét az ajtóba. Nem tudtam elrángatni a halaktól, fel akart mászni az össze traktorra, aztán persze beleült abba ahülye 100 Ft-tal működő kisautóba, amilyet az összes szemét áruházban mindenhová tesznek. A végén már elég türelmetlen voltam vele, szerintem gondolták is, hogy milyen tündér kis izgága kölök, az anyja meg milyen morcos vele.

Anikó! Jól állok virágügyben, de még csak katalógusok vannak leginkább, még csak jegyzetelekKép Aztán majd benyújtom a számlátKép

Név: én kötőjelesen vettem föl. Tetszik is, meg a kölöknek is jó, hogy a mama nevében is benne van az övé, szóval ezért. De talán azért nem lesz annyira gáz, az okmányokat egyszerre megcsinálják most már, és hétvégén is dolgoznak például a Pólusban. Csak nem olcsó. Aztán már csak tb, APEH, meg a bankok, meg a földhivatalKép De nekem amúgy is minden megérett a cserére, nekem még a régi barna személyim van például, és egy halom fiatal ügyintéző pl. nem hiszi el, hogy nincs lakcímkártyámKép

Motiot! És ma is tornázol?
Ábel karját én is borogatnám szerintem, vagy esetleg valami homeós bogyesz talán van rá.

Ildi! A szülésznő az baromira jó hír! Mégiscsak valaki ismerős kell, még ha harmadszorra csinálod, akkor is. Meg nem is egyformák a szülések, azt mondják.
Cézár sali az nagyon jól hangzik, majd jövő héten számolgatok, hátha húsnapra esik a taliKép

Reggel elég figyelmetlenül olvastam, mert nem elég, hogy zombi voltam, még a macska is megint beteg, összevérezte a követ az előtérben, meg az uram egy pólóját, meg a fél fürdőt. Lehet, hogy megint elkapta valami gigakandúr szegényt... A gyerek meg persze ott toporgott, én meg próbáltam fertőtleníteni, de a fürdő megmaradt, mert bonyolultabb, azért is mentünk el inkább. Most amíg alszik, meg tudom csinálni. Szegény Bélám 15 éves már, és évek óta nyűglődik ezzel. Kipakolták 4 éve, úgyhogy elvileg ennek meg kellett volna szűnnie, mégis mindig előjön. Szokott kapni szurit, meg vért is vettek tőle tavaly, de még ahhoz is el kell altatni, mert szétkarmolja az egész személyzetet. A dokinál név szerint ismerik, pedig csak évente egyszer járunk, általában emiatt. Daganata nincs, pedig tavaly már arra gyanakodtak, és azt mondták, hogy akkor talán jobb lenne elaltatni. Hát nem tudom, nekem nagyon a szívemhez nőtt, de most látom, hogy szenved.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
látom már feltöltődtélKép
amikor írtad, hogy Bricóba mentek át is futott az agymon, hogy, na ott majd élvezkedik MiksaKép hát így is lettKép
szegény cicusKép, nagyon szép kort megéltKép én még nem is hallottam ilyen idős cicusról, megértem, hogy nehéz szívvel altatnád elKép
itt vannak az én házi kedvenceimKép
Funny&Tigris
Kép

Név:ez a kötőjeles jól hangzik, nem is tudtam, hogy így is lehetKép

ÉS A LEGFONTOSABB:
van tápipis magyarul beszélő dvd! Táncikálós, játszós (mondjuk, megjegyzem néha a hajam tépem tőleKép, max. 20 percig bírom vinki-vinkiéket és attól a résztől kiakadtam, hogy egy csomó ideig azt játszák, hogy felváltva ugrálnak egy nagy pocsolyábaKép most ezek után a gyerek tényleg nem értheti, hogy mi miért nem szeretnénk, ha ő is ugyanezt csinálná....Kép de azért édesek!!!
Szóval szívesen átmásolom a talira ha kéritekKép

Ildi,
Neked melyik van meg?
Tényleg, nem is írtamKép én is nagyon örülök, hogy előkerült a sz.nődKép Õ az egyik kulcsszereplő az egyszer biztos! jaj, tök jó, hogy nemsokára szülszKép
anikó

Anikó
pupi5

feltöltődtél, bocsiKép

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

Anikó, tudom ,hogy le lehet tölteni mindent,(meg néztem már én is ) de szóbeli kérdéseim is lennének az ottani ügyintézőhöz, jobb azt személyesen, mint telefonban.Utálok ilyen helyeket telefonon hívni, rámegy fél napomKép
Ugyanis nekem márc.9-én lejár a gyedem, 31.-re van kiírva a pici, nem akarok gyesre menni, mert akkor ugye elveszítem a köv.gyed-re való jogosultságot, hanem, rögtön márc 9.-től ki aakrom venni a szülési szabit(elvileg szülés előtt 28 nappal már lehet).Pont beleesünk.Így nem megyek gyes-re, hanme rögtön jön a gyás, aztán megint gyed.
És a hatalmas 42 ezres csal. pótlékKépKép
Tényleg, te már azt kapod?(vagyis febr.-ban először?)
És ezt ott akarom tisztázni, nehogy valami gubanc legyen, nem szeretnék huszonvalahányezret kapni Kép
Aztán onnan egyenesen beviszem a céghez a papírokat, kezdjék is el kitölteniKép

Szirom, melyik lesz a húsnapod jövő héten??

Motiot, már mennek is megnézni a lakásotokat?
Ez tök jó hírKép
És akkor tuti költöztök a másikba áprilisban?
Lehet a szuritól még 2 nap múlva is nyűgös szerintem.

Én ezért nem vettem fel az uram nevét, nem volt kedvem a sok átiratáshoz.
Aztán , ha egyszer elválunk?
Akkor meg vissza mindenKépKép?
Bár megígértem, ha csinál nekem egy lányt, akkor felveszem én is a Vas nevet, de nem biztos, hogy megéri ennyi utánajárássalKép
Én is kötőjelessel gondoltam.
Ha már az egész családomat úgy híjják, csak én árválkodom más néven, ezért gondoltam.De szerintem már tuti maradok, ami vagyokKép

Most találtam egy tuti almás-fahéjas kifli receptetKép
Lehet, megsütömKép

Szegény Béla macska.
De ha kipakolták, akkor most ő lány, csak fiú neve van????Kép
(vagy én vagyok hülye a macskákhoz?????)Kép

Anikó, én eddig kétszer voltam védőnőnél, még most elakarok egyszer menni, aztán ennyi.Jöjjön ki, ha hiányol.
Szerintem is annyira felesleges az egész.Jó, hogy mondod, az én vércsoportos leletem sincs meg.Legalábbis még nem adta oda.De amit olinál csináltak, az megvan.Lehet, berakom azt a kiskönyvbe.
Ráadásul az én mostani védőnőm felér egy csigával.Megőrülök a tetű tempójától.
És azt olvastam a szt.Imre honlapján, hogy 3-szor bőven elég elmenni hozzá.
Meg a dokim is azt mondta múltkor, hogy tök felesleges, ne is menjek.(legalább ő felvilágosult Kép )

Na, megyek, csinálok valami uzsit OlivérnekKép

Ildikó
vas

Hahó!

Feltöltődtem, főleg most, hogy kész a fürdőKép De minden más úszikKép Talán a Béla viszont jobban van kicsit.

Anikó! Ha lehet kérni, én szeretném azt a DVD-t. Nekünk van egy táncolós, a Tubbies-Dance, de pocsolyára nem emlékszem belőle. SzerencséreKép Bár végülis Miksa nélkülük is rájött, hogy lehet a pocsolyában ugrálni, úgyhogy nem oszt, nem szorozKép Naszóval meg van a tápipik a hóban hollandul, meg még egy, amikor a porszívó kergeti őket, és porszívózza a feneküketKép De egyik sem DVD, csak avi sajnos.

Kötőjeles név nem régóta van. Végülis felveszem az uram nevét, meg az enyémet se hagyom el, de mégse né vagyok, szóval szerintem nem rossz. Lehetne úgy is, hogy a férj is felveszi, és akkor kötőjeles családi név van, de az enyém azt nem akartaKép

Megyek tovább pakolni, aztán meg vasalnom is kell már, és ma tornázni is fogok.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mi is éppen teletubbiet nézünk, én múltkor megvettem egy nőtől 4 db lemezt, rá is ba*tam, mert az egyik kétszer van megKép
De nem tudom, hogy melyikKépKép
Én is görcsöt kapok tőlük néhaKépKépKép
ja, ezek vannak:
Játssz velünk
Táncolj velünk
Kedvenceink
Jó kis felfordulás
Karácsonyozz velünk

Na, megnéztem a "jó kis felfordulás" van meg duplán.
Kiadtam érte feleslegesen 1300 pénztKép
Jó egy barom vagyokKép
vas

Ildi!

Béla lány, csak Bélának hívjákKép Csak úgyKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó, szép a kutyus, meg a cicaKép
vas

GondoltamKép
vas

Megvegyem?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

A kazit úgyis neked adom, azon a "Kedvenceink" van, ha gondolod megveheted a dvd-t, de annyi pénzt nem fogadok el érte úgysemKép
majd megbeszéljükKépKépKép
vas

BótolhatunkKép Fogadj csak el, a többit meg írd meg nekünkKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi, hogy van Zsoltika?

Többiek, ti is jól eltűntetek...Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

teszt

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,
irtam reggel egy jo hosszu levelet, aztan karbantartas miatt nem tudtam elküldeni. Soxor nagy sz... ez a babanet!

Hol vagytok? Mindenki alszik meg vagy mi van?

Jo kis ejszakant volt Abellel, alig aludtam, nem volt hajlando az agyaban aludni, csak velünk, ott is csak nyüglödött. Vagy a foga vagy a karja. De nem nagyon hagyja borogatni. Remelem hamar tulleszünk rajta.

Kiloim most alltak vissza a keddi zabalas utan a rendes kerekvagasba, nem nagyon erte meg, többet ilyet nem csinalok! De olyan jol esett!!
Ma is tornazok, persze ha lehet, mert ma jön egy csaj, holnap meg egy hapsi megnezni a lakast es lehet, hogy meg addig egy paran hivnak is.
Igaz, hogy csak apr. 1-töl lesz szabad a kero, de a svabok mar csak ilyenek, szeretnek mindent idöben elrendezni. Mi mar megszoktuk, hogy ez itt igy van. Remelem hamar elkel es nem kell vele sokat foglalkozni.

Gabi, hogy van Zsoltika? Remelem mar azert jobban! Vigyazzatok nagyon magatokra es gyogyuljatok meg hamar!

Ildi, regen lattunk pocis kepet, tegyel fel egyet lecci!!!
Hol istartasz most? Tenyleg, arra gondoltam, hogy mi van, ha az uh megviccel es megis fiu lesz? Vagy ezt a doki 100%-osan meg tudta mondani? Fiu nevetek is van azert?

Aniko, az ivast mindig elfelejtem megvalaszolni. Minden szakertö azt mondja, hogy a napi kb 3 liter, vagy több elösegiti a sikeres fogyast, söt, van akinel csak igy megy a dolog. En is igyexem inni, de soxor elfelejtem. De tegnap vettem jo kis malna-marcipan meg sargabarack izü teat, igy biztosan többet fogok inni, mert nagyon fini mind a kettö.

Szirom, hogy halad a fogyi?
Kepzeld, tegnap ram is ramjött, hogy azonnal kistesot akarok Abelnek, aztan delutan tiszta dili volt szegenyke, ugyhogy gyorsan meg is gondoltam magam. De hirtelen olyan jo erzes volt, hogy tenyleg teljesen ugy gondoltam, hogy akkor most mindent bele! De azert meg kicsit korai lenne. Majd ev vege fele raerünk gondolkodni rajta.

Na mentem.

Gyertek csajocak, irjatok!!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Én is írtam délelőtt, de én sem tudtam elküldeni, fél óra után feladtamKép

Motiot, ne viccelődj a fiúvalKép
Kétszer mondta a szonográfus, hogy 150% lányKép
Fiú nevünk nincsKép
Max. lesz GáborKépKépKépKép, ha hirtelen mégis kinől a pöcseKép
Ma töltöttem a 30.hetetKép
most megyek, csak bekukkantottam, du. még jövök, ha OLi alszik(ma én nem fogok)

ildi
vas

Sziasztok!

Ezek szerint péntekente karbantartás? Nekem múlt héten nem sikerült írni. Tegnap este megnéztem a Super-size-me-t. Mit mondjak, undorító volt! De azért még egyszer megnézem mielőtt visszaviszem a dvd-t Kép Ma megint éhezem, mert a film miatt egész nap kajára gondolok...
Ma reggel mérekeztem, -2 kiló, csípőm -5 centi! Most már kibírom ezt a két hetet, aztán ünneplek egy szelet csokival (és diéta tovább Kép)
(Lili fest, és oda-vissza szaladgálok, mert segíteni kell Kép)

Gabi,
Hogy van ma Zsolti?

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, meg a lábszáras tippeket. Gabi gyakorlatát csinálom is minden nap. De nekem a combom jobban húzódik mint a lábszáram, lehet hogy nem jól csinálom.

Kati
kat_ica

SziasztokKép

Gabi,
aggódom Zsoltika miattKép Jelentkezz!

Motiot,
egy cipőben jártunk ezek szerint éjjelKép Dorina 11-kor felkelt és 1/4 5-ig szenvedtünk... Neki is a foga. Azt hiszem alul jön.
Barnabás meg 1/7-kor kel minden nap, ezért ma éjjel még azt a kétszer két órát sem tudtam aludni, amennyit ált. szoktamKép Már totál kivagyok. Na mindegy. Majd csak leáll egyszer valahogy erről az állandó cicizésről.
Ma nem is haladok a házimunkával sem, csak nézek ki a fejemből bambánKép
Fogyi: nem is írtál a kilengésedrőlKép vagy csak én maradtam le? Még jó, hogy a fogyit mindig újra lehet kezdeniKép És tényleg, akkor próbálj meg odafigyelni, hogy meg is igyál annyit, meglátod hatékony leszKép

Ildi,
húú dekivagyokosodvaKép gyes, gyed, stb. ügyekben, így bizti, hogy a legjobban fogsz járni! Én mindent rábíztam a munkaügyesünkre, csak remélhetem, hogy a legjobbat hozta ki nekemKép
Családi pótlék: háát nagyon remélem, hogy februártól már dőlKép a pénz a 3 gyerkőc után.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, pocis kép ügybenKép
Tabi ügy: én 1200,- Ft-ért vettem, azt is sokalltam, mert állítolag 800,-ba kerülnek a másolt dvd-k, de ugye tabibiért semmi sem drágaKép

Szirom,
akkor veszek egy dvd-t és átmásolom, ok?

Kati,
gratulálok a sikres fogyihoz, csak így tovább!!!

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Délelőtt én csak benéztem, de nem próbáltam írni, mert senki se írt, és én voltam az utolsó hozzászóló, mondom megvárom, míg más is jönKép

Gabi! Én is aggódom, gyere, mesélj, mi van Zsoltikával?

Anikó! Jó, vegyél egy DVD-t, én meg majd veszek egy üreset, és viszem neked. Jó így?

Ildi! Nem nől ki, mér nőne?Kép De nekünk is volt azért lánynevünk, pedig tutira mondták a fiút, meg én is simán felfedeztem magamtól a kukacát az uh-n.

Motiot! Háát, most ez a lapzárta betett a tornámnak, tegnap meg mire tudtam volna, addigra az uram híradót nézett, és én sajnos nem vagyok annyira kitartó, mint Gabi, hogy este 10-kor nekiálljak. De ma megcsinálom. Ja, és az én emberem annyira támogatja a fogyókúrámat, hogy ma sült kolbászt csinált ebédre, azonkívül fő egy bazi nagy fazék töltött káposzta csülökkel. Mondjuk most elaludt, aztán rázogathatom énKép Mármint a kápitKép Még jó, hogy ma húsnapom vanKép

Kati! Gratula a -2-höz!
Gyakorlat: guggolj le, majd guggolásban billentsd úgy a bokádat előre, mint ha lábbujhegyen állnál. Aztán vissza. Mindezt szigorúan végig guggolásban, a két kezeddel támaszkodhatsz közben magad előtt. A Béres-kazin ebből van 8*8 db, azaz 64, namost garantálom, hogy nemcsak a combod fog fájniKép Valamelyik nap megszívtam én is.Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
mar ketszer irtam egy jo hosszu levelet, de a babanet megint nem jo. Kezd elegem lenni.

Szirom, szerintem ezert nem jött senki, mert nem lehetett.
En ma megint ügyi voltam, közel masfel orat tornaztam, volt benne minden, mi szem-szajnak ingere. Izzadtam is, mint egy lo! Szoval a mai is megvan.

Abel epp fent üvölt, nemtom mi van vele eppen, pedig ott az apja. Megyek mindjart, aztan megnezem.

Most volt itt egy parocska megnezni a lakast meg holnap jönnek ketten. Remelem hamar elkel. Mondjuk tenyleg tök jo, csak hat nem gyerekbarat, na meg a szomszedok sem azok.

Mi ma megyünk hetre a masik lakas szerzödeset alairni, Abel tuti megint szetramolja a kerot. De hat ez van.

Na mennem kell, mert üvölt.

puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?