Sziasztok!
Itt vagyok megint
Ma nagyon elment a délelőttünk, nem is tudom, mit csináltunk... Aztán lementünk, hogy elvigyük az üres flakonokat a kukába
Nincs messze, de Zsoltika minden pocsolyánál megállt, mindig hátrafelé akart menni, ahelyett, hogy előre mentünk volna... Így aztán a postára már el sem jutottunk, pedig oda is kellett volna menni, de mivel másfél órát császkáltunk, és elég kellemetlen, nyirkos hideg van, én már nem bírtam, és hazajöttünk
Itthon meg ebédfőzés, de valami istenit készítettem
Ez olyan kaja, hogy burgonyát főztem héjában, amikor már kézzel fogható volt, akkor megpucoltam, és vizszintesen 3ba vágtam. A legalsóra tettem egy szelet karaván sajtot, a középsőre pedig mozarellát
Rá a teteje, és egy szelet baconnel körbetekertem. Fogfájóval megtűztem, 10 krumplit gyártottam le így, és kivajazott jénaiba raktam. Megsóztam, borsoztam, és kakukkfüvet szórtam rá, 220 fokos sütőbe be, negyedórát kellett már csak sütni. Fejessalátával hamiztam
Zsoltikának is nagyon ízlett!!!
Köszönöm mindenkinek a véleményeket
Jólesett nagyon, amiket írtatok, bár én azért rosszabbnak látom a helyzetet
Ildikó,
örülök, hogy ma már vagy
Igen, tényleg kezd izmosodni a pocak, a köldök körül azonban még ott a zsírpárna (ez nem látszik a fotón, mármint a bőröm, mert ott csúnya is nagyon).
Hétfői buli biztosan nagyon jó lesz Leventének. Hányan lesznek haverok? Vagy az ovis csoporttal mentek?
Az oltásról akartam írni még: nem vészmadár akarok lenni
De ugye a buli után kapja Levente? Az egyik ismerősünk kislánya is épp a minap kapta meg a 6 éves szurit, és nagggyon fájt tőle a karja
Aztán be is lázasodott (igaz, csak másnapra). Szóval csak ezért is kérdezem.
Motiot,
hajrá autó!!! Hó és szikrázó napsütés
Ilyet kérek én is
Mártus,
bulizunk, bulizunk?
Tényleg, mikor vagy utoljára gépközelben? Biztos jó lesz ám az új hely is, az internetet pedig valahogy oldjátok meg, és akkor tudsz is jönni
Képeket küldtem, ugye megkaptad?
Lányok, tegnap eszméletlen volt az aerobic
Ollllllyan izomlázam van, hogy csuda, főleg popsiban. Most nagyon sokat dolgoztunk súlyzóval, volt derékformálás is: jobbra-balra hajolgatni, súlyzóval a kézben, úgy, hogy egy síkban van a test. Na azt is érzem rendesen! Aztán comb, belső comb (súlyzóval ez is), popsi, szintén súlyzóval, aztán hasizom is persze. Ja, és karizom is rendesen, arra én is szeretnék gyúrni, hogy formásabb legyen
Mennem kell, Zsoltika nyafizik. Sehogy nem bír elaludni...
Sziasztok,
Gabi