Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szirom,
várunk vissza, remélem hamar lesz újra géped Kép Ha a doki azt mondja, hogy jó úgy a kapszula, akkor jó, végülis ő az orvos Kép És remélem, mire legközelebb jössz, addigra Miksa is teljesen rendbe jön már!

Ildikó,
klasszak a kabátok! Kép Végül a Mango-ba sajna nem jutottam el. Ma délelőtt elbuszoztunk a Duna Plaza-ba, de csak kajáltunk meg a dm-ben voltunk. Aztán Zsoltika követelte a játszót. El is sétáltunk a Gyöngyösi sétányra. Jó nagy út volt!
Hát nagyon nem lehetett könnyű Levente születése, meg is értem, hogy váltottál utána. Marad is a Tétényi úti kórház a kiscsajszinak? Vagy az túl messze van Gödöllőtől?
Naggggyon csini a pocakod, és jók lettek a cuccok is!

Gondolom, mindenki folyton nevek után kérdezősködik Tőletek, de hát még van időtök kiválasztani. A múltkor azt hiszem, én nem is írtam ötleteket Kép Nálam most a Bianka a befutó, pedig sokáig a Nikolett tetszett a legjobban... Persze előbb ehhez lánykát is kéne gyártani Kép

Márti,
mosogató Kép Hát nem irigyellek ezért a melóért.

Zsoltika még csak most aludt el Kép Pedig igencsak sűrű volt a délelőttünk. Rám viszont szokás szerint egy halom meló vár, úgyhogy el is köszönök. Szép napot!

Gabi

pgaboka

Sziasztok Csajocak,
itt vagyok megint, megjöttünk.
Nagyon jo volt otthon, csak rövid. Meg ugy maradtam volna. Gondolkodtam is, hogy meg maradunk Abellel es apa egyedül jön vissza, de aztan eszembe jutott, hogy nayron milyen rossz volt igy külön. Szoval itt vagyunk ujra. Nem mondom, hogy kipihenten, de azert elmegy. Ujra fogyi, teljes gözzel.
Visszaolvastam a termelest, de nem mindent rendesen, csak ugy gyorsitva. Nem baj, ha nem mindenre reagalok?
Szoval nem vagyok terhes, a doki a gyogyszerre fogta a különös dolgokat, kaptam egy ujat, ket het mulva kezdem, remelem attol jobb lesz. Azt mondta, hogy vizhajto hatasa is van, tehat jo.
A sulyomat sajnos senki nem dicserte meg otthon mert kb. ugy neztem ki, mint nyaron, mikor otthon voltunk, tegnap reggel 59,6 kg-val indultam. Elegem van!!!! Legszivesebben soha többet nem ennek semmit!!!
Szirom, en is gondolkoztam az akkupunktura, a dokinöm felajanlotta, ha vegkepp nem megy a dolog, csinaljunk egy kurat. Meggondolando. Majd ird le a tapasztalataidat, es akkor lehet, hogy en is bevallalom.
Ildi,
nagyon csini kismama vagy! Es a sulyod!!! Nem semmi!! OLi is nagyon ari!
Gabi, Zsoltika is tünderi! Nem semmi az a 3 torna egy heten! En is szeretnek ilyet! Lehet, hogy elsetalok egy fitneszterembe es megkerdezem, mennyi egy aerobikberlet. Akkor apa sem tud kifogasokat talalni, hogy epp mi dolga van, hanem muszaj vigyaznia Abelre.
Marti, neked is mindent bele az ujult fogyiba, bar szerintem tenyleg nem szükseges. De te tudod.

Asszem mennem kell, mert Ael itt log rajtam es bömböl, szerintem almos.
Kepzeljetek, mar megy par lepest egyedül!! olyan ari es ügyes!
Na majd reggel jövök megint!
Puszi, es hianyoztatok am!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hú, de nagy a csend.
Kért tőlem egy Főorvos de. egy kigyűjtést azzal foglalatoskodtam idáig. Előbb felhívtam telefonon erremeg elment haza. Pedig Én is akartam volna cserébe kérni Tőle, hogy nézze a Férjem lábát. Már v. fél éve kibicsaklott a bokája és azóta egy csont a lábfején még mindíg piros és ha hozzá ér vmi. mejdnem kiugrik a bőréből. Szegény szinte már könyörög, hogy vkit. szerezzek Neki, én meg állandóan elfelejtem itt bent.

Na, Szirom leszakadt. Remélem csak tényleg 1-2 nap lesz. Nem is tudjuk majd, hogy gyógyul Miksa.

Ildikó!

Levente kaki meg jött már? OK?
Szüléses sztorik, hát az első nagyon horror. Ahogy leírtad már az is elég volt. Elakadt a feje, teste, v. Te voltál már erőtlen? Basszus ha bekékült a hasad milyen erővel csinálhatták. Állítólag Nekem is segítette a Doki kicsit lefele a Babát de csak kíméletesen. Én alig emlékszem az egészre, még szerencse, hogy a Férjem ott volt, már legalább 100x elmeséltettem vele az egészet, mert annyi minden kiesik. Meg végig csukva volt a szemem, nemhogy nem láttam de úgylátszik hallani sem hallottam abban a pár percben.
Egyébként Nekem is nagyon rövid volt az egész. 1 órára mentünk CTG-re, 1/2 2-kor mondta, hogy már ne menjünk haza, legyen szülés 2 ujjnyira úgyis nyitva vagyok. 1/2 3-kor felvettek a szülőszobára, 3-kor burokrepesztés, 1/4 4-kor infúzió bekötés mert semmi fájás nem akart lenni magától. 17:10-re meg kint is volt András baba.

Na húzok lassan haza, meg össze pakolok még tök rumli van körülöttem. minden papír itt van a könyököm alatt.

Holnap jövök.

Puszika a Minden Maradék Csapattagnak.

Márti
mártus

Motiot!

Szuper, hogy megjöttél.

Tényleg megyek már.

Márti
mártus

Kukuccs Motiot!

Te is hiányoztál nekünk Kép Hajrá fogyi, mindent bele! Szerintem jól tettétek, hogy együtt jöttetek haza Apával, mi sem bírjuk soha nélküle Kép
A 3 torna tényleg nagyon jó, bár súlybeli csökkenést egyenlőrenem okozott Kép Viszont a férjem szerint sokkal jobban nézek ki Kép Én is úgy érzem, hogy feszesebbek az izmaim, meg valahogy az egész közérzetem sokkal jobb. Gondoltam, hogy majd lemérem megint a derekam, hasam, stb, de majd csak 1 hónap múlva, mert azért idő kell a térfogatcsökkenéshez is Kép

Szerintem vágj bele az aerobikba, ha van kedved, főleg mert most már majd hónapokig nem lehet este futni: sötét van és hideg. Mozgás mindenképp kell Kép

Márti,
én is alig emlékszem a szülés végére Kép Még szerencse, hogy nálunk is bent volt a férjem, ő regisztrálta az eseményeket Kép Hát én is elég sokáig vajúdtam. Kedd este kezdődött, mikor mentünk lefeküdni, már 20-30 percenként jöttek marha erős fájások, és ezek egész éjjel tartottak. Pont arra voltak jók, hogy aludni ne tudjak... De nagyon rendszertelenek voltak. Reggel irány a kórház, akkor már én is 2ujjnyira voltam nyitva. Kb. 1-kor jött meg a dokim, ő burkot repesztett és kaptam oxytocint is infúzióban, meg antibiotikumot is, jó volt úgy szülni, hogy állt ki minden a karomból... Na innen kezdett nagyon kemény lenni a helyzet! Végül negyed 4-kor bújt ki Zsoltika. Nekem is volt gátmetszés, de biztosan nem túl nagy, mert utána, még aznap simán tudtam ülni, jönni-menni, szóval nem volt gond.

Hú de jó lenne megint átélni az egészet Kép

Most megyek, szegény Apa kínlódik Zsoltikával, aki természetesen szófogadatlan, most a legújabb, hogy a dohányzóasztalra mászik fel (üveg a teteje), na meg az ülőgarnitúrára, ott csúszdázik... Megáll az ész!

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Jó reggelt!!!!!

Szia Motiot, jó, hogy újra itt vagyKép
Szirom, Te meg gyere vissza minél előbbKép

Gabi, most is a tétényibe akarok menni.Én már nem váltogatok, nekem az a hely bejött, nem éredmes csak a távolság miatt változtatni.Épp tegnap olvastam, hogy olyan nincs, hogy csak úgy kipottyan a gyerek, ahol épp eszébe jut, erős kontrakciók nélkül nem jött még világra egy sem.Az biztos, hogy innen jobbna kell majd sietni, főleg, ha apa éppen Pesten dolgozik, amikor rámjön a szülés, meg Olivért is el kell intézni valahogy, szóval jó alaposan meg kell mindent szervezniKép
Tényleg nem szeretnék az autópályán megszülniKép
Aztán kitudja, lehet ez is lassú lesz, mint az első(csak nem).
Ja, nekem Olivérrel már 2-3 perces fájásokkal indult, 10 percesek nem is voltak, mire beértünk 4 ujjnyira voltam kitágulva, és két óra múlva meglett a bébikeKépKép

Leventével viszont azért kínlódtam annyit, mert az epidurál miatt elhúzódtak a fájások, meg nem is éreztem, hogy mikor kell nyomni(na, ezért nyomták őkKépKép ), persze baromi erővel.Kár, hogy nem lett lefényképezve a hasam.
Meg már tök erőtlen voltam, nem ettem 24 órája semmit, inni meg nem adtak az eda miatt, nehogy hányjakKépKép
Kapják be!!!

Zsoltika nagy bűvész!!!!KépKépMindenhova felmászik ő is???Oli is tiszta ilyen.(most még alszik, talán nem ébred fel, amíg befejezem)
Gabi, a könyvet majd valamikor visszaadodKép
Elvileg ma is , meg holnap is megyek Pestre, de biztos megyek még a hónapban, majd megbeszéljükKép
Aerobik ruhát nem tudom hol kapsz(sohasem vettemKép ), vegyél adidast, és olyan leszel, mint R.RékaKép

Motiot, gratulálok Ábelnek a lépésekértKép
Nagyon ari lehetKép
Én is úgy bírtam azokat a napokat, annyira jó fejek, ahogy próbálkoznak menniKép

Márti, mi van a mosogatóval?????
Apa megjavította????
Soha sem szerettem begombolni a kabátokat, egyszerűen nem érzem benne akkor jól magam.Jó , nem mondom -15-ben azért én se fagyoskodok, de most a pocim miatt se tudom majd begombolni, majd alá jól felöltözök.Kismama kabátra meg nem adok ki több 10ezret, meg óriás méretűt sem akarok venni, olyan lennék, mint egy zsák.Úgysem sokat mozdulok ki télen, ha lehet, azt is autóval, dokihoz is majd elcipeltetem magam.Kép

remélem, most nem hagytam ki semmitKép

Tegnap levágattam a hajam(tök rövid), elég fura így, de az enyém olyan gyorsan nől, és egybe akarom növeszetni.Képet nem rakok fel róla, mielőtt ezt követelnétekKép
Mindennek eljön az idejeKép

Ildikó
vas

Sziasztok Jánykák!

Hú, olyan reggelem volt, hogy már most vissza kéne feküdnöm.
Reggel úgy látszik most már rendszer lesz abból, hogy András is kel velünk 6-kor. Szóval a Férjemmel dödörgök a konyhában, mikor be akartam menni a nappaliba és látom, hogy András egy nagy kristály tál tartalmát dobálja éppen a földre egyesével. Ahogy elindulok felé, gondolván ez nem lesz túl jó játék a könyökével úgy lerántotta a tálat, hogy az csak úgy zúgott. A szerencse az egészben az, hogy éppen a szőnyeg szélére esett és nem törött össze, de akkorát szólt mint ha vmi. robbant volna Nálunk. Na, gondoltam gondolták az alattunk lakók, hogy na ezeknél már megint indul a nap. Ha ráesett volna az a nagy ólomkristály tál a lábára, hát nem tudom, lehet egy röntgen nélkül nem úsztuk meg. Erre olyan sírásba fakadt ki az ijedelemtől, hogy alig tudtam megvigasztalni. Erre a sírásától tele az orra mókuskákkal azt is szívjam ki, meg mosdassam meg mert tiszta könny volt az egész arca. Még csak fél 7 volt én meg még pizsamába rohangáltam. Be is értem 7,10-re.

Motiot!

Mesélj még, milyen volt itthon. Mit csináltatok? Anyukádéknál aludtatok? Barátnőiddel még tartod kapcsolatot? Ábel, hogy érezte Magát? Anyós pajtás? Hogy bírta az utat Ábel? Karácsonyra is haza jöttök?

Gabi!

Tehetnél fel Magadról képet, olyan kíváncsi vagyok Rád? Vhova. a közelbe jársz tornázni?
Te is így állsz hozzá a szüléshez? Nekem sincsen (hála a jó égnek) semmilyen rossz emlékem. Azt a másfél-két órát bármikor végig csinálnám. Mi a Férjemmel úgy beszéltük meg, hogy addig mered bent amíg szeretne. Semmi nem kényszer, mondtam, ha ki akar menni szóljon, nem fogok megsértődni. Tök egyedül voltunk bent a szobában, kellemes félhomályban, halk zene, nagyon meghitt volt az egész, közbe benézett hol az orvos hol a szülésznő, de hagytak Bennünket nyugodtan. Na, aztán mikor jöttek a tolófájások, vissza mászni az ágyra (addig labdán ültem) láblekötözés, hatalmas fényű lámpa bevilágítva a lábam közé, legalább 5-6 zöldruhás lett körülöttem, na akkor inkább felébredtem volna, hogy ezt biztos csak álmodom. Mondtam is Apának, hogy ha akar most nyugodtan menjen ki, de Õ azt mondta szeretne maradni, sőt a végén még a köldök zsinórt is elvágta (pedig azt semmi képen nem akarta). Olyan büszke voltam rá, Õ meg énrám persze. Én is úgy átélném még egyszer.

Ildikó!

Neked bent volt Férjed? Azt nem írtad.

Na majd jövök.

Márti
mártus

Szia Ildikó!

Hú, de friss vagy.

Mosogató csak ideiglenesen van megcsinálva, de műkszik.

Motiot!

Tényleg, elfelejtettem Én is gratulálok Ábelnek az első lépésekhez. Olyan édesek ilyenkor, ahogy mozog hátul a pelenci a popójukon. andrás meg, hogy már pelusos úgy imádom azt a kis izmos popóját. úgy meg szoktam Neki rágni, hogy majdnem szétröhögi magát, hogy Anya neeee.

Márti
mártus

Bennt volt mind a kétszer, de a finisbe kimenekült, szóval azt nem látta, hogyan bújnak ki a fiaiKép
Talán a lányát megnézni.
Totál nem bírja a fájdalmat(pasi), meg a vért, stb...
Nem bírta tovább, mindig az utólsó 4-5 percbe otthagyott, sőt Olivérel én küldtem ki, láttam rajta szegényen, hogy már nem bírja sokáigKépKépKép

Nem semmi a kora hajnali csörgés-zörgés.
Egyszer, mikor nálunk a konyha csempézés alatt állt, az összes edény bennt volt a hálószobába.
Aztán Levente is ott aludt(kicsit káosz volt), éjjel hánynia kellett(hányt is), én kiugrottam az ágyból, bele a tányérhalom közepébe, csak úgy zörgött minden.
Erre az alattunk lakó nyanya később azt vágta a fejemhez, hogy én éjszaka tányérokkal dobálózomKépKépKép
Először nem tudtam miről beszél, de aztán később beugrott a szituKép
Az állatKép

Oli felébredt, már megkapta a kakaóját, most rendbeteszemKép
vas

Jo reggelt,
csak röviden vagyok, mert Abel megint beteg. Otthon sokat volt az unokatesokkal es az egyiknek mielött eljöttünk tüdögyuszija tamadt. Hat Abel ma reggelre lazas es annyira csunyan, hurutosan köhög, hogy asszem viszem dokihoz. Meg csak egy tüdögyuszi hianyozna. Mar kezd elegem lenni!!!!

Otthon nem csinaltunk egyebkent semmi különöset, anyueknal voltunk, ott is aludtunk, anyos meg csak morgott, hogy miert nem vagyunk nala is, de ö minden nap este 6-ig dolgozott, aztan hazaert fel 7-re es Abel meg fel 8-8-között ment is aludni. Na akkor kerdem en, mikor menjek hozzajuk? Vett volna ki egy nap szabit! Szülinapjat mondanom sem kell meg sem emlitette, nem hogy valamit is kapott volna tölük szegenyke. Jo, most meg ugysem erti, de majd kesöbb ciki lesz nekik.Na mindegy. Egyebkent meg a dednagymamak is gratulaltak neki es egy kis aprosagot is kapott mindegyiktöl, nem beszelve a szüleimröl. Na de tenyleg mindegy.
Egyebkent jo volt, csak rövid es huzos. Ilyenkor mindig rangatva vagyunk ide-oda, de Abel miatt most többször is nemet mondtam es otthon maradtam.

Latom, a szüles a tema. Hat az enyem sem volt valami fenyes, deggel ötkor kezdödtek a fajasok, kb 10 percesek, aztan apat elküldtem dolgozni, mert meg birhato volt, gondoltam mit üljünk a korhazban. Aztan nyolc körül elment a magzatviz, felhivtam apat, hogy akkor megis elesben megy es mentünk a korhazba. Ott egy gyors vizsgalat aztan seta seta seta, del fel egy körül mar elviselhetetlen volt, ezert mentünk a szülöszobara. Beültem egy kad vizbe, jobb lett. Aztan vajudtam tovabb. Egy idö utan anynira elviselhetetlen lett a dolog, hogy kertem gerincerzestelenitest. Mire összehivtak a teamet megint eltelt egy csomo idö. Aztan a nöci hatszor szurt, vagyis probalkozott, de nem sikerült neki, aztan eltalat egy eret es ömlött a ver. Apa mondta utanna, hogy egy vesetallal mertek a mosdoba. En persze nem lattam ebböl semmit. Mondani meg nem mondtak. Szoval epidural kilöve, anelkül kell csinalni. Aztan megint kad, ki a kadbol, ez volt este fel tizkor, es kaptam egy olyan fajassorozatot, hogy egymas utan jött 4 szünet nelkül, aztan egy kis pihi. Mar nem birtam, csak remegtem, teljesen ki voltma tagulva de tolofajasok meg a baba feje meg sehol. Föorvosnö megvizsgalt, aztan mondta, hogy irany a mütö. Szoval vegigszenvedtem 17 orat es megis csaaszar lett a vege. Nem is baj, mert Abelen teljesen rajta volt a köldökzsinor, nem engedte lejjebb csuszni. Ragondolni sem merek, mi lett volna, ha megis megszületik velem a babat. De igy minden ok. volt, csak hat szörnyü. Ennek ellenere mar most alig varom, hogy megint szülhessek. Na ennyi.

Most mar tenyleg megyek, mert Abelt el kell rendeznem.
Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Hú, Motiot, nem volt egyszerű a tiéd sem.És császár lett a vége.Nem semmi.De lagalább nem lett semmi gond a köldökzsinór miattKép

Anyóssal meg ne foglalkozz, nekünk is mindig ez szokott lenni a probléma, hogy kinél vagyunk többet.
Képzeljétek, tegnap felhívott anyóspajti. 4 hónap után először, jó a fiát hívogatta, de engem nem.Bár nem is hiányzott a vele való beszélgetés.A pletykafészek nővérem még múlt héten elmondta neki, hogy kislány lesz a harmadik(bár nem tudom, az meg miért szólt bele), és kellett neki egy hét, hogy felhívjon.
Kb.2-3 percig beszéltünk a semmiről.Én csak igen-nemmel válszolgattam, kicsit kimért voltam vele.Hát az is kapja be!Méghogy én vagyok rossz hatással a fiára!!!
Még mindig haragszom rá emiatt.

Mennem kell.
vas

Motiot!

Hát nem egy lányregénybe illő történet a Tiéd. Szegény. Én mondjuk már másfél óra után kezdtem érezni ahogy kezdek elfáradni. A végén meg Nekem is olyan összefüggő fájásaim voltak már, hogy azt sem tudtam melyik múlt el és melyik a következő. Hát akinek 10 meg 17 órát kell vajódni, minden elismerésem. Nekem már másfél óra után is úgy ki volt száradva a szám, hogy könyörögtem egy kis vízért. Apuci, amivel törölgetett törülközővel, azt nyalogattam. Szép mi?
A szobatársam meg képzeljétek ami létezik probléma kijött rajta. A magasvérnyomás, visszér, vese problémák, aranyér, cukorbet. És ez még nem elég mikor már tolófájásai voltak egyszerűen nem tudott a baba kicsúszni mert rövid volt a köldökzsinór. 1 napi kinlódás után a műtőben kötött ki Õ is. Hát még ki sem tolták a szobába már akkor megbeszélték a Férjével, örülnek, hogy ezt az 1-et így megúszták és nem vállalnak több babát. Olyan szomorú az ilyen, nem?

Motiot!

Ez olyan hihetelen, hogy egy nagymama nem vesz az unokájának a szülinapjára semmit. Nem kell több ezer forintos cucc (Ábelnek meg még főleg nem), de ilyen egyszerűen nincsen.

Ildikó!

Anyós felhívott? Aztán legalább kifejezte az örömét lányunka ügyben?

Márti
mártus

Persze, azzal kezdte, hogy gratulálok a kislányhoz!!!!!
aztán ennyi,meg hogy, hogy vagyunk, gyerekek, ....stb.Amit 2 percbe bele lehet sűríteni.

Motiot, lehet, hogy jobban jártatok, hogy nem is kapott Ábel semmit, nálunk az ilyen ajándékok mindig a kukában landolnak.Oli is tavaly karira olyan fa vonatot kapott, amiből már náluk estek ki a fadarabokKép
Leventének tavasszal olyan autót hozott, amibe apóspajti belerakta az elemet, aztán füstöltKép
Lenne még egy pár okos játék, amit tőlük kaptak.akkor inkább vegyen egy tábla csoikt(bár abból is v.mi gagyit vennének lehet)

ildikó
vas

Hú, de nincs itt senki.

Na, Apucinak elintézve az orhopéd orvos, pénteken jöhet. Bőrgyógyászhoz jövő csütörtökön. Van a lábán 1 szemölcs azt kéne levenni.
Én meg átszaladtam a szájsebészetre átnézetni a fogaimat. Szerencsére rendben van mindegyik, sőt még dícséretet is kaptam, hogy milyen szépen rendben tartom, sehol 1 fogkő. Azt mondja a doki hogy ennyi idősen már sok embernek olyan fogkövesek a fogai, hogy a szájában bányát lehetne nyitni.
Basszus, ennyi előnye legyen már az ebernek ha itt dolgozik. Egyébként nagyon rendesek itt a Dokik a dolgozókkal. Nem szólhatok egy rossz szót sem rájuk.

Lassan ballagok haza. Röpülök Angyalkámhoz, Õ meg a karjaimba mikor meglát. Ollyan jó érzés.
Ja, pénteken lesz a bölcsiben fotózás. Kértük, hogy legyen csinálva pár kép. A nyers képeket nem kell kifizetni, csak ha rendelsz. Akkor persze 400 Ft/db. Tegnap este a fürdésnél elkezdtem felkészíteni, hogy mosolyogjon meg, hogy majd a Mamáéknak is adunk belőle és csini legyen rajta. Sajnos mostanában nem tudom mi van Vele, nem akarja hagyni Magát fotózni. Szerintem nem lesz belőle úgy sem semmi.

Na megyek lassan.

Puszi Mindenkinek.

Márti
mártus

Halihó!

Nem bírom ki, hogy ne írjak Kép

Motiot,
hát nagyon rémséges ez a szüléssztori, főleg hogy nem bírták beszúrni az epidurált!!! Hihetetlen! Én ezt egyszerűen nem bírom megérteni! Persze biztos marha nehéz lehet, de hát azért tanul az altatóorvos, meg kapja a nagy gázsiját, hogy megcsinálja. Na mindegy, illetve nem mindegy, én nagyon félek is a gerincérzéstelenítéstől, pont azért, mert mi van ha rossz helyre szúrnak és lebénulok??? Az altatástól is eszméletlenül félek...
Anyós pedig egy érzéketlen nőszemély, hogy sem az idejéből nem áldoz rátok, sem Ábelt nem köszönti föl Kép

Ildikó,
tényleg nem érdemes váltogatni a kórházat, ha a tétényi bejött, akkor ott kell maradni Kép De szerintem ha csak pici fájást is érzel, nyomás be a kórházba Kép
Kíváncsi vagyok a frizurádra! Na de majd meglátom, jó lenne összefutni, én bármikor ráérek, csak írd meg, hogy mikor jöttök Pestre! Esetleg talizhatnánk az Ikeában is! Kép

Lehet hogy kinevetsz, de nekem tetszenek R.Réka ruhái Kép Az egyik dvd elején is tök jó naciban van, sötétkék és oldalt széles fehér csík van, fölül meg testresimuló spagettivállpántos sötétkék felső van rajta. Ja, és a kis Lara van az ölében Kép Biztos láttátok már ezt a fotót. Igen, az a szerkó adidas, csak az méregdrága... Kép De tetszik Kép

Mártus,
szívesen felteszek képet, bár szerintem az utolsó óta nagy érdemi változást nem fogsz látni Kép Tudod, feltettem egyszer egyet, hogy szerintetek fogyózzak-e még tovább, akkor mindannyian azt mondtátok, hogy csak tornázzak szorgalmasan Kép Most az a gond, hogy nincs is rendes fotó rólam, csak nagykabátos (abban meg semmi nem látszik), de majd készíttetek Apával Kép

Még a szülésre visszatérve: nekem az tetszett nagyon, hogy nem kötözték le a lábam és nem is világítottak ezerrel. A lábam a dokinő és a szülésznő oldalának támasztottam (szegények), úgy nyomtam. Nagyon jó volt így, nem voltam "kiszolgáltatott". De amúgy minket is hagytak vajúdni, reggeltől délutánig a szülőszobában voltunk kettesben a férjemmel, és én is sokat üldögéltem a labdán. A végén már én sem emlékszem mindnere, sőt alig valamire Kép Csak azt tudom, hogy amikor jöttek a tolófájások, teljesen magamhoz tértem, és valahogy ponotosan éreztem, tudtam mit kell csinálnom. Ahogy jött a fájás, mondták mit csináljak, de előtte is megmutatták már szülés-előkészítőn, de a legszebb az volt, amikor mondták, hogy már látszik a haja Kép Na akkor minden erőm visszatért, és hipp-hopp kicsusszant Zsoltika, persze vágás segítségével. De mint már írtam, nekem az sem okozott gondot.
Én amúg a MÁV-ban szültem, ahol a szülőszoba szuper, csillagos ötös, és ami fő, a szülésznők is! Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de ott mindegyik nagyon-nagyon türelmes és rendes.

Ja, és én ehettem-ihattam, amit csak akartam, de főleg ittam, persze ásványvizet. Na és hánytam is! De nemhogy lecsesztek volna, egyenesen örültek neki! A szülésznő látta, hgoy nagyon megrémültem, és mondta, hogy ez nagyon jó, el is magyarázta hogy miért, de már nem emlékszem Kép Aztán a doktornénimnek is mondta, hogy már hánytam is Kép Egyenesen büszkék voltak! Kép Hát nem semmi!

Az egyetlen ami rossz szerintem a beöntés, nem is maga a dolog, csak én utána vagy félórát ültem a mosdóban, mire le tudtam szállni a wc-ről...

Na ennyit erről. Zsoltika ma is hosszas kűzdelem után aludt el. Én nem tudom, miért, de annyira nem akar aludni, és bár naggggyon fáradt, mégis szenved. De fő hogy szunyál, én meg megyek palacsintatésztát keverni Kép

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok,
voltunk dokinal Abellel, valamilyen virust szedett össze szegenyke megint. Kapott köhögesre valami homeos öt, remelem azert valamit csak segit. Egyebkent egesz jol van, laza lement, adtam neki kupot.

Hat igen, nem volt semmi a szüles, de mint irtam, ujra alig varom mar...
Az epiduralt pedig azert nem talaltak el, mert volt egy regi sportserülesem a derekammal es a csontok kicsit elcsusztak. Pont annyira, hogy ne lehessen eltalalni a gerinccsatornat. Egyebkent en is felek a dologtol, a benulas miatt, de ott es akkor ez annyira nem erdekelt, csak a fajdalmaimon segitett volna valaki. De hat annelkül is kibirtam. Na azota, ha apa valamin nyavalyog, azonnal megkapja tölem, hogy szüljön egy gyereket es utanna sirankozhat a piti dolgain.

Anyos tenyleg eleg durva, mar csak azert is, mert amikor meg lett volna egy kis ideje Abelre, akkor meg nem foglalkozott vel, mondvan nagyon faradt. Na meg allandoan a lanyanal ül a ket masik unokajanal, Abelt szerintem nagy ivben... Na de ez apanak nem tetszik, szerinte csak en reagalom tul a dolgot. De en latom, mert tenyleg igy van, nagyon sok mindenben igazam van. Kerdeztem a sogornömet, hogy az ikrek eddig mit kaptak a szülinapjukra, eddig 3 volt nekik es mindegyikre kaptak valamit, söt, egyszer, az elsöre egy focilabdat es egy eredeti olasz focimezt hozza. Na ehhez kepest Abel semmit!!! Legalabb egy csomag pelenkat vett volna, vagy ilyesmit, nem kell megeröltetnie magat, ha nem ugy all szegeny kisfiamhoz, mint a masik unokaihoz, de legalabb valamit. Na jo, nem izgatom magam rajta, mert csak megint apa sinyli meg. Ugyanis kinek mondjam, ha nem neki? Szegenyke meg csak hallgatja, hogy szidom az anyjat. De sok mindenben igazat ad nekem.
De nem baj, az en szüleim imadjak öt, ezt ö is erzi es ugy is viszonyul hozzajuk. Anyos meg is jegyezte most, hogy szerinte Abel öt utalja, mert nem akar megmaradni nala es nem fogad el töle semmit. A szüleimtöl meg igen, nagyon szereti öket.

Gabi,
Abel sem akar aludni mostanaban, ejjel minden rendben, beteszem este az agyaba es laszik ket perc mulva, de napközben egyszerüen nem tudom elaltatni. Ma akup miatt aludt, de tegnap haromszori proba utan feladtam, estere meg olyan nyügi volt mar, hogy nem lehetett vele mit kezdeni, vacsorazni is alig akart. De ez van, nem tudok vele mit csinalni. MOstanaban az sem segit, ha lefekszek melle. Remelem ez csak atmeneti dolog. Remelem nalatok is!
Na lassan lelepek, jatszunk egy kicsit.
Aztan lehet, hogy elmegyek egy aerobikorara megnezni, hogy milyen es ha jo, akkor eljarok majd. Bar szerintem ebböl nem lesz semmi, mert Abel beteg es nagyon nagyon csunyan hurutosan köhög, nem akarom itthagyni egyedül apaval, nehogy valami legyen közben. Inkabb majd ha jobban lesz.

Ildi, az uj frizuradra en is kivancsi vagyok!!! Legyszi legyszi!!!!!

na pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

zzzzzzzz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:50-kor.
vas

Jó reggelt!

Hát, tényleg ilyen szempontból tényleg jó dolog kórházban dolgozni. Sőt, hogy még tetőzzem a tegnapiakat, mikor andrással terhes voltam is itt bent nézett meg a dokim. Persze mondtam Nkei, hogy én úgy képzelem az egészet, hogy legyen itt bent a vizsgálat, de szertném kifizetni minta a magánbetege. Úgy nézett rám mint ha óhéberül beszélnék hozzá. Azt mondta, ne akarjam Õt azzal megalázni, hogy elfogadná egy kórházitól, ráadásul akit olyan jól ismer pénzt fogadjon el. Persze azért közbe vittem Neki kekszgyáros cuccokat, annak nagyon örült. A hála pénzt meg szabályosan úgy gyömöszöltem bele a zsebébe, az is külön szám volt, de azt már nem akartam annyiban hagyni.

Tök jó, hogy Ti tudtok talizni. Úgy meg ismernélek már Benneteket.

Beöntés Nekem is volt, borotválás nem mert előtte 2 nappal voltam kozm.-nál, nem sokat hagytam már Nekik. Meg gondoltam a doki is jól lásson mindent. A lámpát meg ne úgy képzeljétek, hogy a képembe világítottak vele, hanem egy pici spotlámpa, ami csak célirányosan a lábamközé volt irányítva.

Csajok, milyen azaz epidurál? Mit érzel utána? A fájásokat teljesen megszüntetei, mármint az érzést? Hogyan érzed, hogy mikor fáj, nyomni kell-nem kell?

Majd még jövök.
ÍRNI!!

Márti
mártus

De nagy a csend.
Pedig gondolhatna rám vki. Megyek a nőgyógyászatra. Képzeljétek, kb 2 napja lett a hüvely bemenetnél egy kis tojás formájú csomó, érzékeny, piros. felhívtam az előbb a dokimat, hogy mi van. Azt kérdezi, hogy mikor ettem ittam utoljára. Mondom hát kb. 2 órája. Azt mondja az baj, mert lehet, hogy még ma meg kéne műteni, mert holnapra akár duplájára is megnőhet. Zzt hittem eldobom a tel.-t. Most itt tart a történet, 12-re megyek hozzá. Gondoljon rám Aki olvasassa. Majd jelentkezem ha vissza értem, ha vissza érek.

Ja, és voltam ma babanézőben a szülészeten. Egy ismerős Csajszi szült. És tudjátok, hogy hívják a kisfiát? ANDRÁS. Hú, de büszke vagyok, azt mondta, hogy tőlünk kaptak kedvet a névhez.

Márti
mártus

Hú, Márti,én gondolok rádKép
kitartásKépKép
És mi van a babyprojekttel????

Mi egész délelőtt aludtunk, 9-től 3/4 12-ig, most meg készülődünk, úgyhogy sietekKép

Puszi
ildikó
vas

MEGÚSZTAM. Nem kell vágni, legalábbis most nem. Defigyelnem kell, hogy nem nől-e, elég ha csak jegelem egyenlőre. Az sem lesz vmi. nagy élmény. Apuci meg kérdezte, hogy akkor most Õ fel van mentve? Mondtam Neki, persze, írsába is kértem, hogy csak húsvétkor térünk vissza a témára újra.

Jó bullizást Neked. Holnap mesélj majd, hogy mi volt. Csini legyél, de ez Neked úgy sem lesz nehéz. Esetleg egy gyors fotót is csinálhatsz majd nekünk.

Puszika.

Márti
mártus

Ja, még a babtémát is átbeszéltük. Kaptam egy kis nyálkahártya megtapadást elősegítő tablit., hogy esetleg ne kelljen hónapokat kísérletezgetni. De lehet, hogy így sem lesz másképp. A hőmérőzést csinálom, látszik is szépen, hogy a félidő környékén felmegy olyan 37-37,1-re, csak eredmény nincsen. Úgy félek, nem akarok olyan sorsra jutni, amikről csak hallottam idáig, hogy hosszú hónapok meg évek telnek el. Nekem már ez 3 hónap is sok. És olyan rossz, hogy csak havonta 1 esélye van sz embernek erre, ez egy évben 12 alkalom, 1 évben meg van 365 nap. Na, ezt jól levezettem, mi?

Olyan irigykedve néztem a barátnőmet, ahogy tartotta a karjában a picit, meg szoptatta. Nincs ennél szebb élmény az ember életében.

Na megyek depizni a munkám mellé.

Puszika.

Márti

u.i. Ildikó! Mikor indultok? Még jó, hogy de. aludt Olivér, legalább du. nem lesz nyügi meg el is tudtok rendesen indulni.
mártus

Nem bab hanem baba téma.
mártus

Sziasztok!

Márti,
hú, mi lehet az a csomó? Az én unokatesómnak is volt egy puklija, neki furunkulus (kelés) nőtt oda, mégpedig kb. 6 hónapos terhesen... De végül rendbejött, bár neki vágták is... Brrrrr, remélem, nálad a jegeléssel meg is oldódik a dolog.
Ez most mit jelent? Húsvétig felfüggesztve a baby-projekt? Miért?

Ildikó,
jó mulatást, szerintem nagyon jók tudnak lenni ezek a talik, főleg gyerek nélkül Kép
Jövő heti tali: hát szerintem az úgy nem fog összejönni. Sajna Zsoltika nemigen alszik el 2 előtt délután. Kb. 4-ig szoktam hagyni szunyálni, de nekünk az Õrsre kiérni kb. másfél óra Kép Azt meg nem tudom bevállalni, hogy nem alszik a gyerek, és úgy indulunk neki, mert totál nyűgös lenne, érthetően Kép
Esetleg valamelyik délelőtt nem jó nektek? Vagy akkor meg Oli alszik?

Motiot,
az előző hsz-ban nem is írtam, hogy jobbulást szegény Ábelnek! Sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!! Hú de szeretném én is, hogy csak beteszem Zsoltikát az ágyba, és 2 perc múlva alszik is Kép Aerobikórán voltál már? Te melyiket is szereted: step vagy kick-box, vagy hagyományos?

Én ma nem megyek tornázni Kép Sajna női bajom van, örülök hogy élek. De a vasárnapit már szerintem be tudom vállalni. Holnap pedig reggel utazunk Szentesre, és vasárnap jövünk haza, tehát nem leszek pár napig Kép De Ti azért írjatok!

Jajj, Ildikó!!! Még tőled akartam kérdezni, hogy Levente már biztosan mesével alszik el. Mikor kezdődik ez a korszak? Zsoltikának ha olvasok mesét, abszolút nem álmosítja el, inkább felpörgeti Kép Így aztán este (meg napközben) csak ülök mellette a földön, és a pocakja alá csúsztatom a kezem, mert azt imádja Kép Hason alszik persze. Így alszik el Zsoltika, és én nagyon szívesen mesélnék neki, csak úgy látom, még nincs itt az ideje. De mikor lesz? Na ez a kérdésem.

Most mennem kell, már nekilátok csomagolni. Igaz csak 3 napra megyünk, de visszük a fél házat...

Sziasztok, jó hétvégét!
Gabi

pgaboka

Márti!
Most látom, hogy még az én hsz-em előtt írtál. Szerintem ne aggódj, ne görcsölj!!! Tudom, hogy ezt mondani nagyon könnyű... Csak annyiszor hallottam már, hogy valaki pont azért nem esett teherbe, mert annyira nagyon akarta. Aztán mikor lazábban gondolkodott, jött is rögtön a bébi Kép Szóval kitartás!!! Remélem, használ a tabletta, és szerencsétek is lesz Kép

Már én is alig várom, hogy izgulhassak, bár őszintén szólva én is nagyon félek, hogy sokáig kell esetleg próbálkoznunk. Zsoltika mondhatni elsőre sikerült Kép Lehet hogy legközelebb nem lesz ekkora szerencsénk...

Nekem még 3 kezelés van hátra (nyak). úgyhogy nálunk a babaprojekt febr. elején indulhat Kép

Na tényleg megyek.
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi!

Te, az csak poén volt. Apuci szekálására. Persze most szóba sem jön a téma, meg van vmi. más is ami miatt biztosan kihagyjuk ezt a hónapot. Nem akarok most még arról írni semmit, mert kicsit babonás vagyok és nem akarom a szerencsémet elkiabálni ami még meg sem történt. De majd megírom, hogy mi az.

Basszus, 1 perc időm nem volt a jegelésre. Bölcsi után András át akart menni Anyósomékhoz, utána mire hazaértünk egy gyors rakodás, Apuci hazaért. Aztán futás egy barátunkhoz, aztán az albérlő sráchoz maniért. Haza, egy gyors hússütés Apucinak, fürdetés, fürdés, altatás.
Hát hova csúsztattam volna be azt a zselét?

Ildikó!

Milyen volt a tali? Mesélj, hányan voltatok? Fotók? Hol találkoztatok?

Most meg jön a Férjecském, mert viszem a lábával az orthopédiára.

Mártus
mártus

Csá!!!

Levente már megint lázas, reggel még hányt is, majd valamikor jövök és írok.Dokihoz se viszem el, inkább kihívom.
Megőrülök már ettől.
Tök jó, hogy meggyógyult, erre megint benyalt valamit, ráadásul herpesz is van a szájánKép
Most megyek, ha alszanak, jövökKép

ildikó
vas

JO reggelt,
Ildi,
jobbulast Levnek! Szegeny, en is ugyanigy vagyok most, mint te, egyikböl ki masikba be Abel is es most mar nagyon elegem van!
MOndtam is apanak, hogy karacsonykor nem megyek haza semmi penzert, mert eddig ahanyszor otthon voltunk, szinte kötelezöen együtt kellett loennie Abelnek a sogornöm ikreivel, es mindig beszedett tölük valamit. Persze ez nem a rajkok hibaja, hanem anyosome, mert ö erölteti mindig a dolgot akkor is, ha ök betegek. MIndig azt mondja, hogy mar nem fertözöek meg ilyesmi, meg hogy ugysem lesz Abelnek baja, aztan a multkor is, mikor az ikrek hanytak meg lazuk volt, termeszetesen együtt kellett lenniük ( mi mentünk anyosekhoz ebedre es "veletlenül" ott voltak a gyerekek is, pedig tudta, hogy betegek es hogy mi jövünk )Abel persze elkapta es ö sokkal tovabb volt beteg. Az ikrek 3 evesek es nagy, erös gyerekek, Abel meg picike es törekeny is. Erre mit mondott, mikor mondtunk, hogy na jo, akkor mi megyünk, idezem: " nem kell am mindig mindent az ikrekre fogni, lehet, hogy pont ök kaptak el Abeltöl!" Jo mi? Persze szegenykem delutan mar hanyt is.
Na nem szidom tovabb anyospajtit, eleget szidtam mar, de most a friss otthoni elmenyek miatt nagyon a bögyömben van.

Gabi, meg nem voltam aerobikon, mert nem merem Abelt egyedül hagyni apaval, mert ha valami lenne, ö bepanikol. Majd ha rendbe jött.

Marti,
vigyazz magadra! Jo, hogy nem kellett müteni! Mi ez a csomo vegül is? Ha jegeled tuti, hogy elmulik? Meddig kell varni a projekttel?

Na mentem, mert Abelnek reggelit kene csinalnom es szegenyke meg mindig olyan bagyadt. Ejjel többször is felebredt, mert nem kapott levegöt. Nem az orra volt eldugulva, hanem a torka van tele trutyival es irto csunyan köhög.

Majd meg jövök
puszika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ja, meg azt akartam irni, hogy itt Nemetorszagban az orvosi ellatas nagyon jo.
En is most voltam kedden fogorvosnal, itt benne van a biztositasban evente egy fogkötisztitas es ket kontroll, söt a tömesert sem kell fizetni vagy a huzasert sem, ha muszaj. Csak bizonyos ertek felett kell fizetni.
Ez minden mas dokira is igaz, en Abelt pl. ugy szültem, hogy havonta, aztan a 30. hettöl kethetente, a vegen a komplikacioim miatt naponta jartam ctg-re, uh-ra stb. es egy fityionget nem fizettem a betegbiztositasomon kivül. A szülesert es a korhazi ellatasert sem, ami pedig olyan volt, mint egy szalloda. Kaja isteni, reggel svedasztal külön a gyerekagyas kismamaknak ebedre 3 menüböl valaszthattam stb. Szoval nagyon jo itt, mert semmiert nem kell fizetni. Söt, ha rajtakapnak egy orvost, hogy valamilyen halapenzt elfogadott, visszavonjak a licenszet es nem prkatizalhat. Ennyit a magyar ellatasrol. Van meg mit fejlödni. Legfökeppen a bereknek, hogy az orvosnak ne legyen szüksege a beteg penzere es a halapenzre. Nem igaz?
Na most mar tenyleg leptem.
motiot

KépKép
KépKép
motiot

Csajok!

Mégegyszer, csak poén volt, hogy fel vagyok mentve a baba téma alól. Nincs semmi gond azzal a témával.
Jegelés elmaradt tegnap, majd ma. Délben hívom újra, hogy mi legyen tovább. Azt mondta egyébként, hogy az egy mirigy van megduzzadva. Figyelnem kell, hogy nem nől-e, mert akkor vágni kell, hogy a savó el tudjon távozni, mert ha annak nem ad szabad utat, na az begyulladhat igazán. Nagyobb nem, pirosabb sem most csak úgy gondolkodik magában, hogy mit is kezdjünk egymással.

A nagyobbik gondom moat a Férjecském. Képzeljétek el van törve a lábfeje. Azt hittem megesz a Főorvos mikor meglátta a röntgent. Szabályosan letörött egy darab csont a lábfejből. Szóval 1 hét kórház, műtét mind a két csontból faragnak, hogy egyenletes legyen a felszíne, aztán tűzés csavar. Majd 6 hét gipsz, még szerencse, hogy járó. A Férjem úgy lefehéredett, hogy azt hittem elájul.
Basszus pont most indul be Nekik a nagyüzem tavaly is egész télen este 7-8-kor járt haza. Nyáron meg alig van munkájuk. Nem tudom mit szólnak ha bejelenti a műtétet. Tulajdon képpen most már mindegy, hogy mikor műtetti, csak jobb lenne minél előbb, mert nagyon fáj Neki.
Az már biztos, hogy az év végi jutalomnak lőttek.

Ildikó!

Jelentkezz be ha van egy kis időd. Szegény Levi, rendesen bágyadt lehet. Azt nem írtad, hogy milyen lett a múltkori kakija. Csak ápolgasd, csak nehogy Te is vmit. össze szedj, vagy Olivér.

Motiot!

Hát tényleg egy napon sem lehet említeni a magyar eg.-et meg akár csak 100 km-el nyugatabra lévő országét. Tulajdon képpen itt sem kell fizetni a CTG-ért meg az UH-ért akár hány naponta is kell jönnöd. Itt a magánrendelés meg a hálapénz ami nagyon durva jelenség.

Majd még jövök.

Márti
mártus

pppp
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:51-kor.
vas

Márti, szegény férjed!!!!!!
Hiányzott most nektek is egy műtét, meg betegápolásKépKép
De legalább rendbejön a lábaKép

Megjött a kakaerdmény is, negatív lettKép
Ez egy másik baciKépKép

Egyébként, most, hogy lement a láza, már nem is bágyadt, mintha semmi baja nem lenne.Egy-két órája még alig akart élni szegényKép

pusz
vas

Hát, gondolhatod. Már látom a lelki szemeim előtt miket fog bénázni a gipszel. Fürdetés, alvás, ja, meg Nekem kéne vezetni. Baba téma meg..
Na, az meg olyan lesz mind mikor az öreg bácsika elveszi a kis fiatal leányt, aztán azt mondja a nászéjszakán a Leányzó: Papa meghalunk, meghalunk. Mire az öreg, ugyan már miért halnánk meg. Hát Te az erőlködéstől Én meg a röhögéstől.
Na, ez tényleg csak vicc volt, de tényleg ez jutott most eszembe. Itt röhögök most Magamba. Még szerencse, hogy tegnap olyan receptet kaptam ami nincs megfejelve, majd kitöltöm 2-3 hónap múlva.

Örülök, hogy Levi jobban van.

Majd jövök.

Márti
mártus

Ja, és tök jól hangzik: Vas Emili.
Apuci már tudja, vagy ez a mai nyomozásod eredménye? Levent még Luca párti?

Márti
mártus

Hú, Márti nem irigyellek(ezalól Szirom sem volt kivétel).Emlékszem az uram is 3 hetet volt itthon a sérvműtéte után, hááát, kicsit gáz voltKépKépKépKép
Én is inkább csak röhögtem rajtaKépKép
Néha olyan vicces voltKép

Emilit az előbb mondtam neki, erre azt mondja, még megbeszéljük,de hát kit érdekel???
Engem fognak megkérdezni a kórházban, nem őt!!!!!!
És azt iratok be, amit akarok!!!KépKépKépKép
De úgyis az én szavam dönt, Leventét és Olivért is én választottamKép
Õ csak csinálja meg őket, a többi az én gondomKépKép
Ja, Levente az előbb is Lucát emlegetett, amikor mondtam neki, hogy Emili leszKép

vas

Lassan hívom a Dokimat, abban maradtunk, hogy délben keressem. Írtókiváncsi keszek, hogy mi lesz. De szerintem nem lesz gond, mert semmit nem rosszabbodot tegnap óta. Írtó kényes helyen van, pont a hüvely bemenete elött, ahol már olyan kis vékony bőr van. Jobban nem tudom elmagyarázni. Tulajdonképpen az már a hüvely.

Az Emilire meg próbáld rábeszélni, olyan jól hangzik.
Én is csak úgy Magamban eldöntöttem, hogy ha fiú lesz akkor András legyen. Egyszerűen éreztem, hogy ez kell Nekem, így akarom majd szólítani a Fiamat. Most meg a Mátéba vagyok beleszerelmesedve, de utána néztem, ahogy tanácsoltátok, hát nagyon benne van az első 5-ben. Azt meg akarom, hogy azt mondja majd a tanár, hogy: na, Máté gyere ki a táblához, és egyszerre 4 Máté fog kullogni kifelé 25-ből. Valószínű váltani fogok, de más ötlet egyenlőre nincsen, csak azt sajnálom, hogy megint bejött egy ilyen megérzés és a divat miatt váltsak.

Na elszaladok pisilni, rendbe rakom Magamat és telefon.

Márti

Utána jövök.
mártus

Na vagyok. Kukucska meg volt. Nem rosszabb de nem is jobb. Jegelés továbbra is (vagy mától) és ha 1 hét múlva is meg lesz újra hívjam.

ha minden jól megy vas. megyünk Zenekuckóba. Úszni mégnem akarom elvinni, mert egy nagyon picit még náthás, tényleg elég Neki reggel meg bölcsi után leszívni. Ennél még Én is többet fújom az orromat, pedig nem is mondom Magamat náthásnak.

Na megyek, mert még akarok Írni egy emailt a Férjem unokatesójának is, meg van még egy kevés munkám mára.

Márti
Sehol Senki?

Márti
mártus

Volt egy kis áramszünet, hogy miért, nem tudom.
Még szerencse, hogy nem akkor, amikor ment a kenyérsütőgép.Egyszer már megszívtam vele.Kezdeni kellett előről a programot, és persze nem sikerült a kenyér.Utána nem is sütöttem egy darabigKép

Márti, akkor jó jegeléstKép
De tényleg ne hagyd ki!!!!

Nekem tök mindegy , hogy másnak mi a véleménye név ügyben, úgyis az lesz, amit én akarok.Jelen pillanatban az Emili a befutóKép
Én szülöm meg, nem????

A Máté tényleg nagyon felkapott név mostanában.Leventének csak a második neve Máté, de nem is használjuk.Ezért nem lett Olivérnek második, meg a picurinak sem lesz.

Jó hétvégét, meg jó zenebölcsizéstKép
mi nem tudom ,mit csinálunk, de ha Levente nem lesz jobban,akkor itthon leszünk csak.
Imádom a hétvégéket, mindig több vagyok fél kilóval hétfő reggelre, aztán mire normalizálódik megint hétvége lesz.Mai reggel 63,4.
De tegnap meg 64,2 voltam, csak rengeteget gyalogoltam, meg alig volt időm enni, este meg cézársalit ettem, és ennyit számítottKépKép

De ma bezabiztam ebédra cicegéből(tócsni, lapcsánka)ki-hogy ismeri.Fini voltKép

Most tényleg megyek

Ildikó
(ma vagyok pont 20 hetes)-már csak ugyanennyiKépKépKépKép
vas

Márti, ma van a fényképezkedés???
Én nem szeretem az ilyen beállított fotókat.
Leventéékénél is volt ősz elején, de mi nem kértünk egy képet sem.
Felrakták ide a netre, én meg letöltöttem őket, ha még ott vannak, megpróbálom beírni a webcímet, ott meg tudjátok nézniKép

na, meg is vannak:
http://ovoda.fixfoto.hu/index.php?aid=239&from=6
http://ovoda.fixfoto.hu/index.php?aid=239&from=7

Ezek lennének azok, meg van még pár csop.kép, de az úgy is lényegtelenKép
vas

ha kérné a jelszót, akkor az "vackor".(mind a kettő)
a képre klikkelve kinagythatóKép
vas

Jól van na. Én is tudom, hogy tök bénán is sikerülhetnek ezek a fajta beállított képek. Csak tudod első Gyerek, első ilyen alkalom. Majd a másodiknál már a 6. ilyen fotózás nem lesz kuriózum.
Egyébként sok képen nagyon aranyos Levente. Most váltja az egyik első fogát? Jól van? Láza?

Megint jól elbeszélgettünk így kettesben de. (ja, Motiot egyszer benézett még reggel).

Nem lesz olyan találkás fotók, Hogy hogy Te nem csináltál? Miben voltál? Hajdra mikor csodálkozhatunk rá?

Szerintem ma már nem jövök. Össze kell még pakolnom, folyósó végén is van még egy folyó ügyem aztán indulás a belvárosba. Akarok venni olyan készletet amivel lehet gipsz képeket készíteni. Karácsonyra próbálnék csinálni 1-2-t. Meg megyek egy jó kis angol turiba, úgy döntöttem baba téma ide-oda veszek 1-2 gunyát Magamnak, meg körül nézek Andrásnak vmi. dzseki ügyben.

Jó hétvégét Mindenkinek. A betegeknek jobbulást.

Puszi: Márti
mártus

Sziasztok!

Nna, mostantól vagyok, írok picit, bár nagyon sokból kimaradtam. Miksa sokkal jobban van, most már eszik rendesen, erősödött is, és tele van energiával. Használt ez a bogyesz.

Márti, sok erőt az urad gipszéhez, babaprojekt miatt meg ne aggódj, azér ez nem lehet akadályKép Főleg, hogy csak térdig lesz gipszbenKép Amit azért javaslok, hogy ha járót kap, akkor ne sajnáljátok műanyag gipszre azt a néhány ezret, amit pluszban kérnek érte, mert ég és föld.

Ildi! Jobbulást Leventének! Nálunk hányás volt, aztán jött 10 percre rá a hasmenés, aztán végtagfájdalmak, láz. Kabátok teccenek. Bevallom, nekem az Emilinél jobban bejön az Emília, nagyon szépnek találom, és azt is lehet becézgetni. Nálunk ellőve, mert egyik uncsitesómék kislányát így hívják, bár ők olyan nevet kerestek, amit Micinek lehet becézni.

Gabi! Miksánál se jön még be az esti mese. Ha belemegyek verselésbe vagy ilyesmibe, akkor nem 1 óra, hanem 1,5 alatt alszik el.

Motiot! Nektek is jobbulást! Akupunktúrást holnap felhívom, aztán majd mondom, hogy mi van, jó?

Szülés: 13 nap túlhordás. Egy hét túlhordásig maradhattam otthon, aztán már be kellett feküdnöm, de zárt, kemény méhszáj, tökéletes méhlepény, keringés, ctg, mindenki a csodámra jártKép (nem volt elszámolva) De már nem nagyon akartak hagyni. Megindítani nem merték, mert azt mondták, ilyen méhszájjal borítékolni lehet a csaszit, én meg azt nagyon nem akartam. Szerdán előkészítés, borotva, beöntés után kaptam méhszájpuhító zselét, az csinált ötperces fájásokat, de nem voltak túl erősek, nem is sűrűsödtek, csak szar közérzetem lett tőlük, nem nagyon tudtam aludni. A délutánt mindenesetre a szülőszobán töltöttem. Olyan erős menzeszszerű volt. Csütörtökön aztán flow, újra megerősítették, hogy minden tökéletes. 5 percesek még mindig tartottak, csaszit még mindig nem akartam. Pénteken feltettek 4 pálcikát + megint zselét, hogy ez majd tágítja a méhszájat meg felpuhítja. Kicsit erősödtek az 5 perceseim, de semmi különös. Ismét egész délután a szülőszobán, este felvittek az ágyamba aludni a pálcikáimmal. Képzelhetitek, mennyit aludtam. Reggel 6-ra volt megbeszélve az indítás a dokimmal, mert az orvosok szerint nem lehetett tovább várni. 5-kor keltett a nővér, volt megint beöntés, aztán a zuhany után kizúdult a magzatvíz. A szülőszobán felüdnöm kellett, mert attól lehetett tartani, hogy előreesik a köldökzsinór, ráadásul egy szar régi asztalon, mert sokan voltunk, és nekem már csak az jutott. Elég lassan haladtunk, az ember fél 8-ra ért be, és aranyosan borogatta a homlokom. Nagyon kemény volt, a végén már nekem se volt szünet. Hánytam is, volt mindenKép Nálunk is úgy volt megbeszélve, hogy kimegy a kitolásnál, mert nem bírja a vért. De végülis bent ragadt, csak Miksa rosszul fordult, beszorult a feje, és félő volt, hogy koponyasérülés nélkül nem tud kijönni. Császár. Altatással, mert akkor már baromira erős tolófájásaim voltak, csak eredmény nélkül, mert a kölkec nem bírt kijönni. Én választottam az altatást, mert úgy éreztem, nem bírok fáél percig nyugton maradni, míg a gerincbe szúrnak. Szúrtak nekem eleget, tudom milyen. Utólag azt mondom, nagyon hiányzik, hogy nem láttam kibújni, vagy akár a kiemelés után, de tényleg nem lehetett megcsinálni, most is azt mondom. A lényeg, hogy egészséges, okos, a pukli meg elmúlt a fejéről, ami a beszorulás miatt keletkezett. Tudom, hogy ez a fontos, de azért megsínylettem én is lelkileg a császárt, ma is képes vagyok elbőgni magam, ha arra gondolok, hogy nem találkoztunk azonnal. És hogy alig voltam magamnál, amikor az ember mutatta a képét a digigépen, és alig láttam még. És hogy nem volt eufória a kábaság miatt, pedig annyira boldog voltam, de mégsem jött elő az az óriási öröm. Aztán már igen, amikor kiment a szer, de addig olyan bamba voltam.

Na, hosszú lettem, újabb rémtörténetet olvashattatokKép De nem ment el a kedvem tőle azértKép A dokim szerint két gyereket megszülhettem volna ennyi erővel... nem baj, ez az egy fantasztikusKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Mindenkinek!

Szirom!

Szuper, hogy vagy. Ilyen akciókat ne gyakran csináljatok, jó?!

Hát, nem semmi a történeted. Ez tényleg egy horrorba illő. Hálát adok a jó égnek ahogy az én szülés lezajlott. 1,5 óra a burokrepesztéstől a kibújásig. De akkor tulajdonképpen ilyenkor a Gyereket a hüvelyből huzigálják vissza? Jó kérdés, mi?

Örülök, hogy Miksa már jól. Eszik rendesen? Súlya? Nyüsszögések?

Képzeljétek pénteken voltam egy angol turiban. Hááát, vettem magamnak 2 farmer szoknyát. Az egyik klassz hosszú, hátul jól felhasított, 2 oldalzsebbel. A másik rövidebb az alján van egy kék selyem díszítés, meg egy színben anyagban pont passzoló blúzt. Irtó jól néz ki az is. Ja, meg még egy rövid ujjú pólót. Az most nem nagyon hordható, csak le voltak értékelve az ilyen nyár végi cuccok, és nyár talán lesz majd jövőre is. Na, aztán Apuci bejelentett, hogy le kéne vásárolni a ruhautalványáról gyorsan 30 eFt-ot. Ha a jövő héten megműtik akkor le kell adnia a ruhautalványát. Háát, segítettem Neki… abból lett egy nagyon klassz farmer kabát. Olyan amit hordhatsz akár magában ruhaként is, de kabátként is. Térd alatt ér, karcsúsított, kötője van. Egyszóval szuper. Aztán kaptam még egy nagyon szép rózsaszín kötött mellényt. Ujjatlan, garbó. Ja, meg egy nagyon szexi fehér pólót. Na, hírtelen ennyi.

Most már csak arra lenne szükségem, hogy még 1-2 kg lemenjen rólam, és teljes lenne az örömöm.

Ildikó!

Levente, hogy van? Olivér nem kapott el semmit?

Gabi, Motiot?

Hol vagytok?

Majd jövök.

Márti
mártus

Jó reggelt!!!!

Szirom, jó, hogy újra ittKép
Mikor taliztunk, már elmesélted a szülésedet, hát így utólag leírva se semmiKép
Majd a második sokkal jobb lesz!!!KépKép

Most olvasom a Bába válaszol c. könyvet, abban azt írja a nő (egy bába)a szülésről, hogy
"Először egészen másképp lesz.
Másodszor úgy, ahogyan a szülők gondolják.
Harmadszorra pedig minden magától kialakul."
KépKép
Igaza van szerintemKépKép

Levente tök jól van, szombaton már csak egy kis hőemelkedés volt reggel, azóta semmi.A péntek reggeli hányás is csak egyszeri alkalom volt.Ma meg holnap még itthon marad, aztán szerdán már megy.

Mára meg rendeltem ebédet a foodexpressztől.Kíváncsi vagyok, kihozzák-e ,valami zűrös volt a regisztrációnálKép
Elegem van a mindennapi főzésből.Főleg olyat kitalálni, hogy ne is hízzak tőle.
Jó, ebből se volt túl egyszerű olyanokat választani, de legalább van vitalitás, meg fittnes menüjük.
Az uram meg hozott nekem Norbis étlapot.Most már ő is saját néven csinálja a házhozszállítást.
Kicsit durva árai vannak.
egy kaja kb.800-900 ft.Azért az öt napra elég húzós szerintem.
Én már a napi 500-at is soknak tartom.

Na, Márti Te is angol turiba jársz???
Én nagyon szeretem az angol cuccokat(bár már mondtam párszor)
Stílusuk is bejön, meg nagyon jó minőségűekKép
gratu a szoknyákhozKép
Meg apa ruhapénzéhezKép

Márti, a fotókról még annyit(ovis),hogy a bölcsibe még mi is kértünk két alaklommal is, de itt már nemKép
Ja, éppen akkor volt nagyon mozgós a foga elöl, kicsit csálén áll neki.Most már ki is esett, már nől a csontfogKép

Megyek, mert baromi éhes vagyok(igaz, tök üres a hűtő)-az uram nem vitt el hétvégén bevásárolni, nekem meg ma nincs kedvem 2 gyerekkel tescózniKép
pedig muszáj lenne.
na puszi

ildikó
vas

Itt van két kép, amin rajt vagyok:
Kép
Kép

Erre vágytál, Márti?????Kép
pusssz
vas

AHA, sajnos imádok fényképeket nézegetni. Főleg esküvőseket.

Bebe, akkor most megláttuk a rövid hajadat. Csini ez is, de talán a hosszabb jobb volt, nem? Csajok?
Tényleg, miért is vágattad le?

Örülök, hogy Levente jobban van.

Jövő héten kedden kapott Apuci időpontot a befekvéshez. Na, kezdődik a vissza számlálás.

Szirom!

Ezt a műanyaggipszet hol és hogyan lehet beszerezni? Azért mert járú gipsze lesz, muszáj botozni? A lábfejét műtik tulképpen.

Puszi: Márti
mártus

Tényleg jobb volt a hosszú, de már tök utáltam, mindig azzal foglalkozni.Mondtam már elég macerás hajam van, nem elég ehhez egy fésülésKép

Bár ezt is szárítgatni kell, de feleakkora, és hamarabb megvan.
Majd megnőlKép

Meg is hozták a food-os kaját, bár még nem bontottam ki, pulyka brassói, héjában sült krumplival, és borsóval.Majd délben megesszük.Bár, most 3-an vagyunk egy adagraKép
Igaz, ezek most ettek tojásrántottát, nem hiszem, hogy délben éhesek lesznekKép
Olivér meg nem is biztos, hogy addig kibírja.Tiszta ütődött ma.Az előbb összefirkálta vajszínű bőrülőgarnitúra oldalát tollal.Kép
Kicsit kiakadtam.Fater meglátja, befonja a hajátKépKép
Aztán sütöttem a tojást, olyan türelmetlen volt, hogy a műanyag villáját hozzávágta a hűtőhöz.Most is nyöszögKép

megyek is
vas

Jó visszaszámlálást!!!Kép
vas

Sziasztok!

Ááá, nem megy ez nekem, úszik minden, mosni kell meg vasalni, a gyerek meg aranyos, nem nyűgös, de ma nagyon foglalkozásigényes.

Márti! Műanyag gipsz általában van minden kórházban, csak fizetni kell érte. Nekem mindig kék voltKép A járóhoz adnak egy papucskát is, este így nem kell a koszos gipsszel ágyba bújni, hanem le lehet csatolni a papucsot. És könnyű, és szellőzik, és lehet röntgenezni rajta keresztül. Bot? Hááát, ezt nem tudhatom, de ha engem kérdezel, akkor mankózni fog az elején.

Miksa 12,2 kg volt tegnap az esti tápija előtt. Gyarapszik és most már eszik is rendesen, én úgy örülök neki!

Szülés: én nemtom, hogy vette ki Miksát a doktor, de azt mondta, hoyg nem könnyen. Kérdezd meg nálatok egy dokitól, biztos elmondjákKép Nekem a kórházban egy csaj azt mondta, hogy ilyenkor nemcsak húzzák, hanem tolják is alulról. Namost ebbe én nem akartam belegondolniKép

Ildi! Nekem tecc a hajad! Hogy is írtad azt a talit? Mikor? Hadd ne keressem vissza!Kép Ugye szerda? Én szerdára akarom megbeszélni az első akupunktúrát, ha lehet, délelőttre. Most már csak időpontért kell visszahívnom. Kölket lehet vinni, azt mondja, mások is viszik. Heti 3 alkalommal nem is tudnám máshogy.

Vásárolni hová mentek? Ha dunakeszi Auchan vagy fóti Cora, akkor ott is talizhatunk valamikor! Ez eddig nem jutott eszünkbe?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

figyusz, nem keresem meg Neked, de vhol. van a társalgóban ilyen bőrgarnitúrás beszélgetések, hogy hogyan lehet tisztítani. Vagy megy csípőböl is?

Mekkora adagot adnak? Mennyiért?

Ja, képzeljétek, Apuci levezette Nekem tegnap a konyhában, hogy ha terhes leszek és már itthon leszek akkor hogyan fogok Veletek netezni? Mondtam, hogy sehogy, azt mondta az nem jó megoldás. Szóval lehet, hogy lesz masina otthonra is. De ez még a jövő zenéje, előbb baba legyen.

Márti
mártus

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?