Hú, de jól felpörgött a topicunk
Anyanyos: Örülök, hogy írtál! Lánykádnak jobbulást és örömteli, sikeres ovikezdést kívánok!!! TEtszik egyébként neki az óvoda?
Kizsó: Köszi az ötletet a pillangószárnyhoz, már anyukámat is ráállítottam a témára
kértem, hogy segítsen, mert neki nagyon jó kézügyessége van (hmm, hmm, óvónő volt ő is
)
Zsófinak millió puszit küldök, gyógyuljon meg minél hamarabb! Rossz ízű a gyógyszere? Valamelyik antibiotikumnál mi is sokat harcoltunk Bálinttal... ő sem akarta bevenni. Neked pedig sok erőt és kitartást kívánok, mert szuper anyuka vagy!!!
Di_ti: Még én sem hallottam a Zselyke nevet, de nagyon tetszik, nagyon szép hangzása van!!! El tudom képzelni, hogy az idősebb emberekkel milyen gondjuk lesz, mert nem fogják tudni megjegyezni a kislány nevét
Itt nálunk már a Vivien is túl bonyolult és különleges volt
Úgyhogy őt már szólították Viliennek, Vivijankának, Viviánának, Viliettának
Figyusz, mennyi a Corában a kókuszmatrac? Most szereztünk egy másik kiságyat Bálintnak az anyuékhoz, mert a régiből már ki tud mászni és az újba akarok venni valami jó kis matracot.
Kelimoni: Hú, de jó, hogy megvan az új születési anyakönyvi kivonat!! Én is nagyon szere(t)em nézegetni.
Gergő nagyon ügyes, hogy már mocorog a kiságyban
Neked is köszönöm, hogy gondolkoztál a pillangó-jelmezen, minden ötletet szívesen és örömmel fogadok, mert "antikreatív" vagyok
Szuperboszi: Gratula az évfordulóhoz!!! És persze az új szavakhoz
Simineni: Szuper a két bizonyítvány!
Nem hiába, ügyes és okos anyukájuk van
Pisti hová akar akkor menni továbbtanulni? Hol okítják a természetfotósokat?
Süni: Minden oviban kell lennie fogadóórának? Mert nálunk sosincs
Szülői is csak évente egyszer, olyan október tájékán. Ezt én nagyon keveslem, mert bár igyekszem napi kapcsolatban lenni az óvónénikkel, azért mégis kevés az a napi néhány perc a gyerekkel kapcsolatos dolgok megbeszélésére.
Hát persze, hogy nagyon fogunk tapsolni a koncerten!
Marci_anyu: Hurráááá! Mármint, hogy Ti is ott lesztek hétfőn!
Rayo: Igen, igen
Küldtél elég képet Regiről! Továbbítottam is Ggabszinak.
Steiff: Ez igen! Egy nap alatt járni-apázni-integetni
Nagyon ügyes Roland!
Atan: Tündéri itt ezen a képen (is) Peti!
Hildus: Nagyon sajnálom én is, hogy ilyeneket vágtak a fejedhez
Nálunk is kicsit nehezen emésztették meg anyósomék, hogy örökbefogadunk, és sajnos bizony a mai napig időnként előjön a "ezt nem tudom megérteni, hogy lehetett odaadni őket" téma
Hiába beszélgettünk már százszor velük, egyszerűen nem tudnak bizonyos dolgokat természetesen elfogadni. Mondjuk nálunk az azért nagyon jó, hogy szeretik Vivient és Bálintot, ugyanúgy, mint a többi három unokájukat, sőt
Fiús anyák, nagyon vigyázzunk, hogy milyen anyósok leszünk, mert az itt leírt történetekben kivétel nélkül a férjeink szüleivel vannak gondok. Vajon miért van ez???