Szia Momo!
Egyáltalán nem kukacoskodás az, amit csinálsz. Tökéletesen igazad van, hétfőn megnézzük a regisztrációdat. A
szerkeszto@babanet.hu címre írd meg azt, hogy pontosan mi volt a régi regisztrációd...
Jónapot!
Nem veszem fenyegetésnek a leveledet, csak furcsállok valamit. Az igaz, hogy nagyon bosszantó az elmúlt időszak, az is igaz, hogy nem kell rimánkodni... Biztos, hogy sokaknak okozott gondot a kapcsolattartásban mindaz, ami nem működött! De szerencsére a babanetesek többsége kedvesen és megértéssel viszonyult a helyzethez. Valahogy a többség sejti, érzi, hogy ami például neked gond, az nekünk többszörösen az. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk kb. öt éve, hogy, tartalmas, szeretett oldalt kínáljunk a látogatóknak. Hidd el, most is azon vagyunk, hogy mielőbb rendeződjenek a gondok. De mivel nem vagyunk egy tőkeerős cég, vagy egy multi leányvállalata, a lehetőségeink korlátozottak.
A stílusról meg engedjél meg egy rövid sztorit... Egy fővárosi szabadtéri rendezvényen a szervezők megkínálták a betérő vendégeket egy tányér gulyással. Bevallom meglepő volt és nagyon kedves a gesztus. Örömöm a gulyás megkóstolásáig tartott, nem volt finom, meg el is sózták... Nem örültem, de eszembe nem jutott, hogy kioktassam őket és közöljem velük, hogy még egy ilyen húzás és többet nem látnak. Láthatóan örültek amikor megköszöntem a házigazdáknak a figyelmességet, de nem sértődtek meg, amikor kedvesen jeleztem az étel elsózását.
Bocs, ha túl hosszú voltam és remélem a jövőben is benézel hozzánk!
apa