Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, kb. a Háború és Béke hosszúságú levelem szállt el :twisted: :twisted: nem írom újra, mert meggebedek. Pedig írtam Bubeknek, Coolasa-nak, Sasha-nak, Mamacnak. A fene enné meg. Na majd legközelebb.
Az utolsó mondatomban Gabit és Ilbát nagyon hiányoltam.

Na jó, lehet hogy napközben részletekben újraírom.
Vendég

jó reggelt,

a tegnap estéből most lett. Mármint képügyileg. Akkor íme, kicsit ömlesztve. Két szopis képet nem teszek ki, Vuka és Mamacka, mert azért nagyon láccika cickó.... :wink: gondolom nem akarjátok mutizni....:D
Majd emailen küldöm inkább.

Kép Kép Kép Kép Kép

majd mindjárt jönnek még, csak szaraxik a bnet...

Kép
----------------
B&M
bubek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Sasha, látom a ti dokitok is súlyfüggő. Már Szonjára is mondták, hogy kövér, de én úgy vagyok ezzel, hogy most nem baj. Láttam már babaként pufók, egy évesen cérna gyereket. Majd később izgulok ha duci lesz.
Bubek, kérlek külde le nekem a képeket. Légyszi, légyszi! Főleg azokat ahol Szonja hasal! Nevetett? Ki nem néztem volna belőle, elég morc volt végig.
Lassan én is postázom az általam készítetteket csak még nem volt rá idő. Inkább itt pofázok :)

Kép Kép
natasa1975

Sasha, a családi alvást látván én is megkívánom a 3 gyereket :D OK, kettő is bőven elég lesz :P

Kép Kép
natasa1975

Sasha, az alvós képet kb 3 percig bámultam, és irígykedtem közben.....:D:D:D szenzációs....

Tücsökmami,
én csak annyit mondok ctrl+c....

Natasa,
Oké, majd küldöm őket. Asszem nevetett igen. egy kicsit, épp amikor arrafelé tartottam a gépet. :)

Marci meccset néz...brazilokat, asszem. :D
Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihó!

Itt a dögmeleg... Délelőtt kimerészkedtünk az udvarra, de kb. 10 perc után feladtuk, mert annyira meleg volt. Pedig a hintaágy árnyékban volt :shock:

Úristen, hogy áll a szám a Bubek fényképén!!!! :shock: :lol: Én mindig olyan hülye pofákat tudok vágni a képeken, legtöbbször akaratlanul :lol: Mancsbá mindig ezen röhög. :lol:

De jó lenne most vhol vízparton dögleni, süttetni a habtestemet és fürdeni! :roll: :shock: Még jó, hogy nem dolgozom. Ilyenkor már kemény a meló a vízen. :roll:

Kép
mancs

elküldtem az első adag képet, 3 db-onként mennek.
Mancsék, az elsőt Mancsnak küldtem, de visszajött a hibaüzenet, majd küldöm ezt is. meg a többit is Mancsbának.

Coolasa,
neked is visszajött, hogy túl nagy a 3 MB méret. Neked hogy küldjem akkor?

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek én megkaptam, köszi!!! Majd várom a többit.

Sasha az orgonasípok nagyon jók :!: :!: :!: :!: :!:

Ahogy elnézem ez a foci VB nem csak az apukák elfoglaltsága, a gyerkőcök is szívesen nézik :lol:

Na megyek, mert lehet, hogy elnézek a tornára is, bár nincs sok kedvem ebben a dög melegben, meg már olyan rég voltam a betegeskedés miatt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
meg ahogy elnézem Natasát, meg magamat, meg Gabit is, bár ő most nem ír, de látatlanban is megmondom hogy ha teheti meccsezik....szóval azért az anyucik is nézik ám azokat....bizony-bizony.
Nálunk, mivel Marci velünk alszik még, ezért ugye későn már nem nagyon lehetne nézni, és szurkolni, mert hangos lenne. Erre a megoldás a dupla fülhallgató, és a kettéosztó csatlakozó....Mi az esti meccseket így nézzünk. Marci horpaszt, Dezső meg én fülhallgatóval nézzük a meccset. Csak egymással nem tudunk nagyon beszélni, mert ha halkan szólunk, akkor nem halljuk, ha hangosan, akkor meg Marci ébred. Így inkább szájról olvasunk. Tiszta pantomimok az estéink. :lol: :lol: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Na sziasztok lányok!
Most már itt az igazi meleg :P

Mostanában keveset tudok jönni,mert Szilvi napközben baromi keveset alszik,ha meg fenn van már nem tudok mellette irni.
Tegnap megvolt az első kisebb balesete,a szemme sarkát jól megütöötte az asztal sarkába,egy kicsit vérzett is,jól megijedtem,de szerencsére mára már nem is látszik.
Már ügyesen lépegett,úgy hogy a konyhaszéket tolja maga előtt!

Meccsnézés nálunk úgy zajlik,hogy Tibi mindig el kezdi nézni,majd pár perc után horkolni kezd :D Ha rákérdezek,hogy nézi-e a válasz persze,ő nem aludt :D

Sasha:
Ennyi pasi egy ágyban! :D Nagyon jó ez a kép!Esténként aztán mindegyik gyerkőcöt átviszed a saját helyére?

Natasa:
meg kell mondjam,hogy Szonja nagyon hasonlit rád!És hogy emeli a fejét!

Mamacka:
Áron nagyon édi ebben a farmergatyóban,különösen ahol még a szája is lebiggyed!Miért volt igy elkeseredve?Csak nem az öltözés miatt?

Dia:
Dominak jobbulást!A leendő fönököd pedig nagyon rendes,jó lesz ott dolgoznod biztos!

Mancs :
Te mindig olyan jókat kajolsz,hogy összefut a nyál a számban,ha olvasom :D

Coolasa:
Végre tettél fel Noémiről is képet!Nagyon aranyos kiscsaj!
Ja a napbarnitós bogyót én is szedem!

Már mi is nagyon készülünk a nyaralásra!Ennek örömére vettem egy fürdőrucit is,ami mellben is jó! :D

Ilba:
Utólag is kivánok boldog hófordulót Beninek!

Gabi:
Boldog 10 hónapos szülinapot Livinek is!

Most ennyi!

Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek! :D

Kép

Kép
novum

Bekukk :)

ezennel reklamálok, mert nem kaptam még semmilyen képet :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Bubek, nincs ötletem, nekem csak olyan címeim vannak, amik 3 megáig vannak hitelesítve...hopp, jut eszembe, még talán megpróbálhatnád a robert.faludi@tonline.hu-t.... hátha az esélyesebb...köszönöm!

Kép Kép
coolasa

Mancsbá,
a necces-re küldtem. még mindig nem kaptad meg?

Coolasa, a t-online nem kötőjellel van? így: robert.faludi@t-online.hu

Timi, Gabi, Ilba.... akarom mondani....
Szilvi, Livi, Beni boldogságos hófordulóklat!!!! :D :lol: :D :lol: :wink:
atyagatya, már mekkorák ezek a gyerkőcök!!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Kicsit fújdogál kint a szél, így tűrhető a meleg odakinn. Majdnem 1 órát hintáztam Petikével az imént :lol: NAgyon tetszik neki a dolog, egy hang nélkül elvan. Persze alulról azért jöttek hangok (és szagok is) rendesen, így feljöttünk, peluscsere, aztán most úgy tűnik, beverte a szunyát :lol: Jó meleg van idefent a lakásban, de klímát nem merem nyomatni. Amúgy sem vagyok oda érte, csak néhanapján kapcsolom be, ha már 30 fok van kint, hogy picit jobb legyen bent a légkör, de én félek a káros hatásaitól :shock: . Pláne mióta itt a kölök is... :roll:

Novum,
most meg csokis tejberizst eszegetek, de ez legalább 0% zsírtartalmú. Papír szerint. Aztán ki tudja... Hova mentek nyaralni? Hol vetted a bikinit? A Szarvasnál van egy baromi jó fehérnemű és fürdőruhabolt, csak nem ott?

Bubek, Vuka
meccsnézés nálunk is megy! Mármint úgy értem, hogy én is nézem, mert érdekel. De ez sem olyan, mint rég... Minden gondolatom Petikén jár :D

Anyósék ma elutaztak 3 napra, úgyhogy miénk az egész ház :lol: Jó fej, egy csomó mindent főzött nekünk 7végére, hogy nekem ne kelljen :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Jól elfáradtam a tornán, igencsak megéreztem ezt a 2,5 hét kimaradást. Képzeljétek találkoztam Évi77-tel és persze Dóri babájával. Szép kislány, fülbevalója is van és nagyon jó husiban van. Sajnos Évi nem tudott tornázni, mert Dórinak nagyon rossz kedve volt és megmutatta a hangját is, úgyhogy anyukája kedvét elvette egy időre a tornától.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Én is boldog hófordulót kívánok az érintetteknek.
Borzasztó, mennyire öregszenek ezek a gyerekek, csak rajtunk nem fog az idő...

Kép Kép
coolasa

Bubek, DE

Kép Kép
coolasa

Mancs, most gyűrtem le 2 adag grízes tésztát extra adag baracklekvárral és porcukorral.
Ételekről jut eszembe, Noémi papája a hétvégén zord arccal járkált a lakásban. Pedig semmi oka nem volt rá.
Az úgy volt, hogy épp a kedvencemet, töpörtyűkrémes szendvicset reggeliztem, és ő futólag megkérdezte, hogy mit szeretek jobban, őt, vagy a töpörtyűkrémet. Nem értem, mért idegeskedett csak azért, mert hosszas gondolkodás után szoros holtversenyt hirdettem ki... egyesek olyan érzékenyek, pedig hangsúlyoztam, hogy lévén, hogy Töpörtyűkrémről van szó, a megosztott elsőség az egy igen-igen előkelő hely....

Kép Kép
coolasa

Mancsbá,
a necces is visszajött miszerint a 3MB túl sok, Van olyan postafiókotok, ami egyszerre elvisel 3 MB-ot?

Coolasa, odaküldöm akkor.

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Az éjszakánk egy fokkal jobb volt,remélem ma még jobb lesz!

Timi!
Jobbulást Szilvikének.Nagyon ügyi,gratula a járáshoz! :wink:
Szilvike!
Boldog hófordulót kivánunk!Dia&Domi :wink:

Livike!
Boldog hófordulót kivánunk!Dia&Domi :wink:

Benike!
Boldog Hófordulót kivánunk!Dia&Domi :wink:

Levike!
Boldog Névnapot kivánunk!Dia&Domi :wink:

Sasha!
Köszi a jó kivánságokat,én is minden jót kivánok a srácoknak!Remélem nem komoly a kiütés,kitartás Neked!Minden elismerésem a 3 gyerkőchöz nem lehet könnyű.Az alvós képek szupik. :lol:

Tücsökmami!
Azt hiszem a múltkor nem válaszoltam. :oops: Természetesen tartom a habtapikat. :wink:

Lányok!
Megtenné valaki,hogy ha lesz újabb tali időpont akkor dob egy sms-t?Köszike.Nem szeretnék megint lemaradni! :wink: :roll:

Mamacka!
Megy a drukk az államvizsgához!!!++++++++++++++++++++++

Mindenkinek puszi!Dia

UI:Irigy,irigy,hogy mindenki nasizhat,csokizhat! :lol: :lol: Én sajna nem engedhetem meg ezt a luxust mert már így is egy kétajtós szekrényre hasonlítok. :cry: Páááá!

Kép
Kép
lldicsi

Én hála Istennek nem álamvizsgázok... meg is őrülnék... már csak az hiányozna meg egy hanyattesés... :)

Jó éjt! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Juhé! Ma érkezik apafej :D Jó volt egyedül is, de azért hiányérzetem is volt bőven.
Coolasa, ismét be kell szereznem pár melltartóbetétet pedig már elajándékoztam őket, mert feleslegesé váltak. Gondolod, hogy a tudodmi hatása? :lol:
Töpörtyűkrém :?: No, kevés kaját nem bírok, de ezt még látni sem! Teljesen megértem a párod felháborodását! Akkor már jobb a pacal vagy a szalontüdő, esetleg húslevesben főtt csirkelábak,.... Ok, befejezem mieőtt meggyőztök, hogy kutyakaját eszek.
Vuka, felnézek rád! Látod, csak pár perc torna és elég, hogy túlnőj az én 180 centimen. Én a kezdeti felbuzdulás után most porszívóval és felmosással égetem a kalóriát.
Novum, gyógypuszi Szilvi szemesarkára!
Mancs, az autóban voltam úgy, hogy nem mertem AC-t kapcsolni inkább csak keringettem a levegőt, de miután majdnem beájultam fujattam egy keveset. Itthon nincs légkondink, de a nem túl világos nappalink előnye, hogy nyáron jó hűs.

Nem hiszem el, ébredezik a gyermekem :shock: Pedig mondtam neki, hogy 11:30-ig szundi van!

Ha nem jönnék,....kellemes hetet mindnekinek!
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 8 hetes terhes vagyok, és orvosválasztás előtt állok még. Ha tudtok ajánlani valakit a Szt. Istvánban, akivel nagyon meg voltatok elégedve mind szakmailag, mind emberileg, és akihez tudnék magánrendelésre járni (5-7 ezer körüli vizsgálati tarifával), kérlek küldjétek el a nevét és elérhetőségét e-mailben. vitaking@freemail.hu

Nagyon szépen köszönöm előre is!
joophe

Sziasztok!

Már megint eltünedeztem, csak sajnos most Benedek betegsége miatt. Kedden már folyt az orra, csütörtökre már lázas is volt, pénteken elvittem dokinénihez, mert nem akartam így nekimenni a hétvégének. Összeszedett valami vírusos nyavalyát, gyógyszer ugye nincs rá, csak orrtisztítás, lázcsillapítás. A dokinő ágynyugalmat is rendelt, ami egy majdnem kétévesnél totális lehetetlenség (akiknek még nincs nagyobb gyereke, majd megtudjátok, mit jelent ez az életkor, addig örüljetek...). Pl. tegnap délutánra már hőemelkedése sem volt, de a lakásban rohangálásával estére visszatornázta 38 fok körülire...

Mamacka, és aki még csinált képet a talin,
én is szeretném kérni a rólunk készült képeket a kormi75kukacfreemail.hu címre! Bár saját képmásomhoz nem ragaszkodom, én se szeretem magamat viszontlátni. Szmbesülve a totál lenőtt hajammal, a köv. csütörtökre már házhoz is rendeltem egy fodrászt, majd ha jó fejet csinál nekem, megadom az elérhetőségét annak, akit érdekel. A testtartásom és a fogsorom már nem annyira javítható.

Natasa,
(a többieknek ez esetleg túl rémisztő lehet)
gyermekkorom egyik kedvence az volt, amit csak fejláblevesnek hívtam. Anyám a húslevesbe belefőzött egy csomó csirkelábat és -fejet, s én azzal kezdtem a vasárnapi ebédet, hogy megettem egy púpozott nagytányérnyi fejet és lábat. Na, ezt még a családtagjaim se bírták nézni.

Még szeretnék pár dologról írni, de Levente a kezemben túl aktív (ráadásul szokása szerint kb 6 óta fennvan)
Még jövök, ha tudok

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

most nem tudtam visszaolvasni
csak képeket néztem meg
Nagyon szépek vagytok babák-mamák-papák mindenki!!!!

Jelentem az államvizsgám 5-ös lett :lol:

Most rohanok, de még meg kell jegyeznem Mamacka a fotóid elájulok egyszerűen :D

most kerti party lesz, mert hát ugye öregszem.....

sziasztok

Ya! és kibújt az első fogacskánk :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sajtine gratula az államvizsgához, Zsófinak pedig az első fogacskához!!! Tényleg, hogy viselte a leányzó?

Natasa én itthon nem engedem apának, hogy bekapcsolja a légkondit Petra miatt, de az autóban nem ellenkezem, mert ott úgyis háttal van és az ülése felfogja a hideget (ráhúzom a tetejét is - remélem érthető).

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sajtiné,
GRATULÁLOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mi lettél így papíron?

Kormi,
ha lesz időm, küldöm a képeket! Csirkefej?????? :shock: :? :shock: Úristen!!!! Ez nekem nagyon gááááz... A lábat még megettem gyerekkoromban, de a fejét soha.

Natasa,
a kocsiban már kicsit nyomattuk az AC-t, de itthon még nem mertem. No sebaj, ma úgyse tűz a nap, de azért nincs hideg. Bár az a gatyarohasztó sincs, mint tegnap. Apa hol volt? Mit dolgozik?

Mindjárt megyek reggelizni, kifli lesz darabos sajtkrémmel és paradicsommal.

Ja, az éjszakánk fergeteges volt... Éjfélkor még nem bírtam elaludni, nem tom miért. Mancsbá is lefeküdt végre (este tanult, ma vizságik) erre a 2 hülye kutyánk elkezdett tombolni az udvaron. Az ablak nyitva volt a meleg miatt, így mégjobban behallatszott. Petike a kutyaugatásra mindig felébred. Így ezt megelőzendő Mancsbá lement a dögökhöz. A tacskó fogott egy hatalmas sünit (a héten már sokadszor) és kinyírta. Utána meg elégedetlenkedve ugatott neki, mert nem tudot vele játszani, mivel szegény holt állapotából kifolyólag már mozdulatlan volt. A nagykutya meg állandóan el akarta tőle venni, és ment a harc... A vége az lett, hogy a gyilkosok előre lettek zárva, a tetem maradt hátul. Reggel hátraengedtem a szemeteket, hagy rohangásszanak, erre egyből a hullához rohantak, és a nagyobbik rároppantott, énmeg felmenekültem, nem akartam hallani a csontjai ropogását. Ha hazajön Mancsbá, elássa szegényt :shock: Horror :shock:

Kép
mancs

Aha, én is ezért mentem bele a kocsiban való légkondi használatába. A háttal fekvés és a tető miatt.

Kép
mancs

Mancs a sünit csak úgy simám elropogtatják a kutyák, nem szúrja őket???

Képzeljétek ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet, apa azt kérdezte, mit akarok ilyenkor, hiszen minden kismama alszik még?! Jó fej. Mi az, hogy alszunk?! Mindenki magából indul ki, mert ugye ha Petra sír a másik szobában, Ő csak átfordul a másik oldalára, közben megbök, hogy menjek már, mert éhes a gyerek. Persze az ajtót csukjam be és a másik szobában tegyek rendet. :lol: :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs, ez a "holt állapotából kifolyólag már mozdulatlan volt" nagyon rendőrös....hahahha.....(amúgy a mi két kutyusunk is tombolt éjjel, ezek szerint kutyafront volt)

Natasa, bizony, ez lehet a tudodminek a hatása, főleg, hogy eddig nem volt szükséged betétre, most meg egyszeriben igen...

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
aha, tényleg rendőrösen hangzik :lol: De ilyen baromságot sose írtam le jelentésbe, jól seggbe is rúgtak volna érte :lol: Kutyafront :lol: Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy biztos nagy dolgok történtek Kutyaországban, és meg kell őket beszélni :lol:

Vuka,
aha, összeroppantották. Ha egyetlenegy pillanatra egy picit is elernyeszti amgát a sünk, a kutya (főleg a tacskó, mivel kotorékeb) egyből odakap és megsebzi szegényt. És miután már jól megkínozták, és nincs szegénynek ereje gömbölyödni és szúrni, akkor már mindegy. Lelepul a tüskéje, és nekiesnek ezek a rohadékok. A héetn úgy számoljuk egy egész sünfamíliával végeztek a nyavalyások.

Épp reggelizem.

Kép
mancs

sünk= sünk
lelepul=lelapul
héetn=héten
:lol: :oops: :lol: :oops:

Kép
mancs

Mancs mit jelentez:
sünk= sünk
???
:lol:

Végre megnyugodtam, mert megtaláltam Petra oltási kiskönyvét. Az egész lakást felkutattam és csináltam egy kis rendet, lefűztem pár hivatalos iratot, számlát, s mire végeztem a könyvecske is előkerült. Már mindenünk kifogyóban van (fürdető krém, popsikenőcs, lázcsillapító, stb...), így kellettek belőle a receptek.

Ma megint megyünk babaúszásra, már nagyon várom, kíváncsi leszek ma merül-e Petra. 2 hete elmaradt, a múlt hétvégén meg a Kolpingban úszkáltunk, így már elég rég voltunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

sünk=süni

Majdnem ráléptem a tetemre teregetés közben. A frász jött rám, pedig nem vagyok betojós típus.

Kép
mancs

Petike nézi a Totalcart, és magyaráz a Winklernek. Biztos nem ért egyet az autókritikájával.

Megyünk is lefelé az udvarra hintázni. Majd eltakarom a szemét, hogy ne lássa a halott sünit.

Kép
mancs

Na megrendeltem az ebédünket (pizza), már alig várom, nagyon éhes vagyok. :P
Nem szeretem ezeket a szombatokat, apa mindig dolgozik (10-13), utána rohanás babaúszni. Kár, hogy nincs itthon, főzne valami finomat és Petrának sem ártana, ha többet látná az apját.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok csajok!

Köszönjük a puszikat és a köszöntéseket! :D

Most rendeztünk egy kis vizi bulit az erkélyen!Szilvi pucéron gyakorolta a pohárból ivást,ami többet ment a pocakjára,mint a szájába :D Utána jól fel is frissült,egy kicsit lenyugodott tőle!
Fannitól pedig zengett a lakótelep,úgy röhögött!

Mancs:

Hajdúszoboszlóra megyünk két hét múlva!Már alig várom/várjuk!
A fürdőrucit az Europarkban vettem.Kár,hogy nem tudtam előbb a szarvasi boltot.Mondjuk,igy is segitett az eladó a válogatásban,irtó rendes volt,csakúgy hordta befelé a próbálni való cuccokat és vigasztalt,hogy nem baj,hogy ilyen szép méreteim vannak más biztos örülne neki!Köszi! :D

Sajtine:
Nagy gratula az ötöshöz!Ügyes vagy!!
Zsófinak is a fogához!

Vuka:
Remélem a pizza megérkezett és nem haltál éhen! :D
Én ma brassóit csináltam,uborkasalival,hogy mire a ház ura megérkezik tele rakhassa a bendőjét!

Kép

Kép
novum

Novum a pizza időben megérkezett, így megmaradtam és babaúszni is el tudtunk menni. :)
Képzeljétek ma merültünk végre (4. alkalom), egész jól tűrte Petra, nagyon édes volt, én sokkal rosszabbra számítottam. Annyira megilletődött a kisasszony, hogy még az öltözésnél is végig jó volt, nem sírt. A vízben én ma szétfagytam, előbb ki is jöttem, a kiscsaj pedig végig élvezte, még maradt játszani apával. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Bocsi Sajtine,hogy összekevertelek Mamackával! :oops: :oops:

Szóval nagy gratula az államvizsgádhoz! :lol: :lol:

Kormi!
Jobbulást kivánok Benedeknek!Ismerős a lázas izgő- mozgó fickó. :lol: Domi amikor Rota vírust kapott majdnem 40 fokos lázzal táncolt a nappaliban a dokinéninek. :lol: :roll:

Sasha!
Fiúk jól vannak :?: :?: :?: :?: :?:

No megyek mert hulla fáradt vagyok. :( Ma sulim volt........Pusssssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hali!

Először is nincs netünk, illetve sz@raxik, ezt meg wordbe írtam, és vártam a megfelelő pillanatot az elküldésre. Nem nagyon tudok jönni mostanság sajna.
Szóval fiúk jól vannak. Gabi -uye- egész testfelületre kiterjedő kiütésseket szerzett be, ami dokinéni szerint (heim pálos tündér dokinénihez kerültünk és a leleten az első mondat így hangzik: Status: élénk, feltűnően aktív gyermek.) csalánkiütéses. Utólag jöttem rá, hogy a naptej szavatosságát megnézzem amit tavaly vettem, de persze áprilisban lejárt. Ettől lehetett. Kaptunk rá Fenistil cseppeket, meg valami erős szteroidos kenőcsöt. Miután elolvastam a betegtájákoztatót elcsodálkoztam, hogy egy kiütésekre való szer (mely kiütések ált. viszketni szoktak) mellékhatásaként csiklandó érzés és viszketés is lehetséges. Bekenem a gyereket, de már kenegetés közben elkezd panaszkodni és vakarózni veszettül... A köv. pillanatban a gyerek a szőnyegen fetreng - pucéran - , hogy mindenhol meg bírja magát vakarni és pillanatok alatt vörösre arta magaát. Rohamntam vele a zuhany alá, de addigra már őrülten üvöltött a viszketéstől. Szerencsére ahogy lemostam elmúlt. Persze ez a jelenet már éjjel 11 után volt... Nem sokkal azelőtt értünk haza egy körútból. Mi ketten a Gabcsival elbékávéztunk a Heimpálba, majd beugrottunk az Intersparba, utána elvillamosoztunk azügyeletes kispesti patikáhozm átgyalogoltunk az Ady-ról az Üllői útra és hazavillamosoztunk. Fél 7-kor indultunk el este (az interspariba is 15 percel a zárás előtt érkeztünk) és 1/4 11-re értünk haza. Hát így gyalogosan 6x annyi idő volt megjárni egy ilyen utat, mág szerencse, hogy kivettem az utcsó anyatejcit a fagyiból Gerikének,

Köszi mindenkinek a dicsérő sorokat a kispasikra az alvós kép nekem is tecc:) Ilyenkor mindenki átlebeg a saját ágyikójába, ilyen tömegnyomorban nem lehet aludni, az csak apának megy:)))

Kormi:)
Téged faterommal kéne összezárni:))) Ő is megeszi a csirke minden egyes porcikáját. Én azt a részt "szeretem" a legjobban amikor épp a szemét szívja ki...

Mancs
szegény süni. én egy galambot mentettem meg a minap. szegény jószágnak 2 pontban is szerencséje volt. 1 nappal történt, 2. pont ott voltam és sikerült meggyőzni a startoló ebet, hogy ne tegye, mert súlyos következményei lesznek:)

Coolasa
tepertőkrém:) nekem hangulat kell hozzá, de akkor napokig azt eszem, de utána hetekig nem bírom:)))

Mancs, Coolasa
Hozzánk is elért a hír a minap.... ;)))

pusza
sasha

Kép
sasha

Nahát, nem is sejtettem, hogy a töpörtyűkrém ekkora visszatetszést kelt bennetek. Onnantól kezdve ugyanis, mikor néhány hónapja arról értekeztetek, hogy a fagyi békésen megfér a mogyorókrémes kolbásszal, persze kizárólag kakaóval leöblítve, azt gondoltam, saját szerény étkezési szokásaim smafu ezekhez az orgiákhoz képest, és most tessék..

Vuka, hihetetlen kellemes és izgalmas élmény lehet ez a Petra-úsztatás, annyi újat megtudhattok egymásról egy ilyen merültetés közben pl.
Amúgy üdvözöllek a csapatban, én is először az oltási könyvet likvidáltam a lakásban, de én dicséretes körültekintéssel, mivel elő sem került. Azóta kaptunk újat, szerintem egyszerűen összefogtam valami újsággal és kidobtam. Hiába, ha már csinál valamit az ember, akkor azt kellő alapossággal tegye, mindig ezt mondom....

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
nálam megfér a tepertőkrém, sőt, mióta ecsetelted, hogy mennyire szereted, be is indultam rá :lol: Sk. gyártod, vagy veszed vhol? Ha boltban veszed, melyik a finom? Ajánljál már vmi jót! :lol:
Éjjel nem történt újabb süngyilkosság, és az ebek is kussban voltak :lol:

Vuka,
nekünk vacsira volt tegnap pizza. Néztük az Olaszo.-USA meccset, és ettünk. Utána meg kekszeztünk. :lol: Egészséges táplálkozás :lol: Én mondjuk az egészet desszertként vasalással zártam, kivasaltam mindent. Pelusokat, babarucikat, mieinket. :D

Képzeljétek, tegnap nagy dolog történt nálunk! Petike életében először hangosan nevetett!!! :lol: :lol: :lol: Fürdés közben, míg én csutakoltam, addig az apukája szórakoztatta őt, és ez annyira tetszett neki, hogy 2-szer is hangosan ránevetett. Olyan furira sikerült, ahogy Tücsökmami Gergője nevet :lol: Még meg is könnyeztem, annyira örültem neki :oops: :lol:

Kép
mancs

Mancs, a töpörtyűkrémet nem sk gyártom, viszont sk eszem. Az igazat megvallva ha baráti köröm olvasná ezt a levelezést, hisztérikusan felkacagna arra a gyanúsítgatásodra, miszerint valaki holmi ételek elkészítése és személyem közt bármiféle ok-okozati kapcsolatot tételezett fel. Én ugyanis főzni egyáltalán nem tudok, takarítani viszont nem szeretek. Beláthatod magad is, micsoda főnyeremény vagyok Noémi papájának. Na jó, ez a főzni nem tudás nem teljesen fedi a valóságot: a tea már megy.
Visszatérve arra, hogy a bolti t. krémek közül melyiket favorizálom: azt, amelyikre szép nagy cizellált betűkkel rávésték, hogy "Töpörtyűkrém". Ennyire vagyok ínyenc.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Kormi, én a csirke fejből csak az eszét eszem meg,...Ne tessék mélyreható következtetéseket levonni :D
Mancs. én lenni írígy. Nálunk Szonja csak apának hajlandó hangos kacajt kicsikarni magából. Nekem megy a hangtalan mosoly és a hangos hőőőőőőőőő. Amolyan kocsis stílusban :shock:
Egyébként meg elköszönni jöttem, mert most elzizzenünk Harkányba egy hetecskére. Legyetek beszédesek a gyermekek meg egészségesek és kedvesek mint mindig :)
N.

Kép Kép
natasa1975

sziasztok!Gabus, Ilba merre vagytok már?????

Mancs:
ugye nem szólod le a gyerekem röhögési szokásait :?: :) :) még hogy fura... ja nem így szoktak nevetni a babák :?: :D
egyébként pedig hogy lehet az hogy egy csomót kajolsz és mégis olyan vékony vagy, na igazságtalan az élet

Natasa:
jó nyaralást

Novum:jó lehetett az erkélyes balhé. nálunk sajnos nem lehet kimenni, mert bár jó nagy erkélyünk van, kinn van egy ócska babakocsi meg a ruhaszárító, ami mindig tele van.

Sasha:
felnőtt életem első 2 évében a Heim Pál bőrosztályán dolgoztam (de rég volt) és csalánkiütésekre soha nem kentünk semmit, csak belsőleg adtunk viszketéscsillapítót. ki gondolná, hogy attól mert lejár egy kence, még mérgez is szinte.
:evil: :evil:

Vuka:gratula a merüléshez, mi már 3. hete nem voltunk. pedig nagyon jó lenne már menni, csak vagy mi voltunk lusták, vagy valami közbejött.

Képzeljétek, Gergő beteg lett, teljesen kivagyok. egy kicsit köhög, sokat hapcizik, viszont ezerrel folyik az orra, szerencsére csak tiszta víz, de alig kap levegőt, így alig szopizik, rettenetesen szomjas. egyszerűen nem tudom elképzelni sem, hol taknyosodhatott be. éjjel szívjuk az orrát, de én olyan béna vagyok, pedig már kettő orrszívónk is van.
Mancs, ti voltatok dokinál? azt gondolom, ha csak víz jön az orrából, akkor nincs bakteriális fertőzés, és úgyszem kapna gyógyszert. adjak neki c vitamint?

Úgy néz ki jövőhéten foglalózunk. Csak remélni merem, hogy nem járunk úgy mint Mamackáék, hogy bánni fogjuk.
Vendég

Halihó!

Kicsit hulla vagyok, mert tegnap este itt voltak a barátnőim és foundüt ettünk, utána hajnali 2-ig fent voltam, kártyáztunk, kockáztunk. Petra persze reggel keltett, hogy éhes és de. se nagyon aludt. Most du. megint voltak vendégeink, Petra meg bealudt, mert már nem bírta tovább. Ezek a hétvégék olyan hamar eltelnek, mindig annyi esemény van.

Natasa jó nyaralást Nektek, aztán siess vissza hozzánk.
Tücsökmami drukkolok a foglalózáshoz, aztán kérjük a részleteket, hogy pontosan mit is választottatok.
Sasha nem semmi ez a kiütéses történet. Nekem pont nemrég mondta a gyógyszerész, hogy a naptejnél nem nagyon számít a lejárat, egy fél évet még utána is használhatom (ez Petra naptejére vonatkozik).
Coolasa gratulálok az új oltási kiskönyvhöz. Legalább új fajtát kaptál, amiben az új oltási rend van?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok! 8)

Hát megjöttünk, szuper volt!!!!! :lol:
Nagyon más volt Benedekkel, mint kettesben, mi nagy jövők-menők vagyunk, most azért a fejés és etetés vitte el a nap nagy részét, de azért mégis kiszakadtunk a hétköznapokból.
A szállás szuper volt, a Balaton nagyon szép és üres még, az idő jobb nem is lehetett volna, találtunk a közelben egy szupi kis éttermet is, mérlegre még nem álltam ... :oops:

Szeptemberben azonban valószínű nem vállaljuk be Toscanát, nem vagyunk elég bátrak és 4en mennénk, nem férnénk be. Sebaj, 4 hét múlva már megint Balcsin leszünk.

Visszaolvasni még nem tudtam, szerintem nem is fog menni, de azért igyekszem. :P

És néhány képecske:
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba üdvözlünk újra a körünkben!
Nagyon jók a képek és örülök, hogy minden ilyen szupin összejött.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Coolasa,
köszi, akkor ezt a márkát fogom keresni :lol: Jól emlékszem, Töpörtyűkrém a neve? :lol: :lol:

Tücsökmami,
bocsi :oops: nem akartam én leszólni a Gergő nevetését, csak a talin mondtad, hogy milyen furin nevet, és meg is mutatta :D Na, sztem Petike megirigyelte és eltanulta tőle :lol:
Ez a hízás-evés dolog úgy látszik, alkati kérdés:roll: Bár én a "normál" súlyomhoz képest így is bálnának érzem magam, mérlegre nem is merek állni :shock: A versenysúlyom 65-67 kg. Amikor először mentem 10 hetesen a védőnőhöz, akkor ő 69-et mért, és olyan 12-15 kiló jött rám... Akkor azt már csak suttogva merem elárulni, hogy a tavaly ilyenkor vett lengatyóim tökéletesen rámjönnek, sőt, ma azt vettem fel, amikor elmentünk itthonról... :oops: De nem utálsz ezért, ugye? :lol: :cry: :wink:

Natasa,
jó pihenést Nektek! Én meg ezért irígy-irígy :D

Ilba,
Isten hozott benneteket! Tetszenek a képek, Beni olyan nagyfiús már! Majd jössz kicsit részletesebb beszámolóval is, ugye? :) Ha utánaolvasni nem is tudsz, de a talis képeket tessék megnézni! Nagyon jó volt... :lol:

Kép
mancs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?