Új privát üzeneted érkezett!

Bea!
Melyik UH-ra gondolsz pontosan?

Málna!
Hogy érted,hogy Apára még várnia kell egy kicsit?
Talán nem szeret korán kelni?

KépKép
takido

Apa szerda óta Sopronban van, egy kongresszuson és ma délután jön csak haza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

málna2162

Bea!
Erre a 12.hetes UH-ra gondolsz?
Beírhatnád,hogy a papírodon miket írtak,milyen méreteket mértek.

KépKép
takido

Tök mindegy!!!Csak nemtudom értelmezni!! 8)

Kép
bea27

Málna!
Így már értem,írtad is,csak azt már elfelejtettem,hogy mikor ér haza.Azt hittem már otthon van.

KépKép
takido

Mindjárt irom!!Egy perc!!Nekem nemmondtak semmit a nyakiredővel kapcs. csak annyit a végén,hogy minden rendben,és JÓ nagy a baba!! :)

Kép
bea27

Bea!
Ja.Én már jó sok dolognak utánanéztem,de jó lenne tudni hozzá az adataidat.
A CRL.-t tudom,hogy írtad,hogy 6,valamennyi.Írd a többit is,és megpróbálom elmagyaráűzni,melyik mi :D

KépKép
takido

A doki nekem is csak annyit mondott,hogy minden rendben, a többinek a neten néztem utána,mert nekem is kínai volt.

KépKép
takido

Az biztos neked is rá van írva,hogy mennyi a szívfrekvencia,terhesség nagysága.Szülés várható időpontja.Placenta.Magzatvíz mennyisége.

KépKép
takido

Ne felejtsétek el a vércsoportom:A Rh pozitiv!!Állitólag ez JÓ!!
Crl:62mm
BPD:24mm
NT:1.7mm
FL:10mm
Na ezt ki érti??Remélem jól irtam a betüket!!mert borzasztó,hogy milyen csúnyán ir ez a Doki!!
Legközelebb Július 5.-én kell mennem!!Nem a Privátjába,hanem a MÁV-ba!Nekem mindegy!!
Szóval!!A jövő hetet még végig dolgozom.Aztán meg elkezdem 1000-el a Jogsit!!(Hogy minden kedves ismerősömhöz eltudjam majd vinni a Babát!)Málna!!Mit szólsz ehhez?
Tényleg!!Milyen lett a vizsga??Igaziból meg sem akartam kérdezni,mert tudom,hogy ÚGYIS JÓ!!!OKOSKA vagy!! :D

Kép
bea27

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150528253.48.jpg[/img]

Kép

Kép

A végére csak felküzdötte a fejére.A kis szívtipró
:lol: :lol: :lol: [/img]

málna2162

CUKI!!!Nekem is ilyen kis kék szemü szöszi baba kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemakarok barna szemű barna hajút!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Nekem is RH+ a vércsoportom :D
Szóval a CRL: a baba hossza ülő helyzetben(nekem 56mm)BPD:fej szélessége,két halánték közötti távolság(nálunk21.7)
NT.Nyaki redő,ami most a lényeg2-3mm alattinak kell lenni,ha vastagabb,az utalhat Down-kórra(1.5mm)1.7nálad is szupi.
FL:combcsont hossza(nálunk6.4mm ezt találtam kicsit rövidnek,de akkor biztos szóltak volna.Ez az érték általában a BPD érték 2/3.-a.
THQ-t nem mértek?(ez a mellkas harántátmérője,együtt mozog a BPD értékkel)

KépKép
takido

Málna!
Nagyon édi Máté!Készül az udvarra?

Bea!
Mi a bajod a barna szemmel,és a barna hajjal?
És nálatok mire van esély?

KépKép
takido

Lányok!!Lassan mennem kell!!Még kéne valami kaját vásárolni,meg mennem kell még a Rossmann-ba!!De semmi kedvem!!Itthon,meg teljes a KÁOSZ,mert Anyu kicseréltette a fürdőszobaajtót!!Bele sem gondolok,hogy vagy ma délután,vagy holnap kifestjük a szobánkat Apával!!Ja!!Ma kezdett az ÚJ helyén!!A Solénél van,mint árufuvaros!!Tök jó kis pénzért!! :D :D
Szeptembertől meg van még egy HIPER SZUPER állás lehetősége!Nagyon jó pénzért!!De arról bővebben majd akkor!!El ne kiabáljam!! :?
Itt vagy még Dóri??Sikerült valamit megtudni az adataim alapján?? :shock:

Kép
bea27

Örülök,hogy jó helye van Apának a Solénél.Szeptembertől meg még jobb állás lesz?na,ez szupi.
A placentáról még nem írtál,hogy hol tapadt meg.
Meg hogy mit mondtak,hányhetes+napos vagy.Előrébb jársz mint én,az tuti.

KépKép
takido

Málna!
Neked nincs meg Máté 12 hetes UH eredménye?Ha megvan,megoszthatnád velünk :D

KépKép
takido

Köszi!!Akkor jól mondta a Doki,hogy minden rendben!!
Már keztem magam nagyon jól érezni,és akkor amikor ezzel dicsekedtem Apának,másnap egész nap fájt a hasam!!De már jobb!!Rengeteg lett az enyergy-im!! :) Bár azért,ha fáradtnak érzem magam,akkor muszály pihennem!!
Nálunk a nagyik,vagy barna hajuak,barna szemmel,vagy szőkék kék szemmel!!Apa kékes-zödes szemű barna hajjal,én meg barna haju zöldes-barnás szemmel!!Na milyen lesz a baba!!Ja!!Nagypapik:Barna hajuak mindketten az egyiknek zöld szeme van,a másiknak kék!!!

Kép
bea27

Mindjárt keresek

málna2162

Jó reggelt-napot kinek mi ven! :lol:
Bea: hajfesték, kontaktlencse, ha mégsem? :roll:
Plútó: örülök, hogy le tudtad ereszteni a gőzt és feltöltődtél tegnap este. Cigán zene volt végig? Roptad, mint az esküvőkön szokás? :wink:
Málna: kis csibész a kicsi fiad! Olyan angyal arca van, ugye nem őróla szoktad írni,hogy rosszalkodik, ez nem illene bele a képbe! 8)
Dóri: azért ne vidd túlzásba a takarítást, olyan szép idő lesz még ma, holnap meg úgyis esni fog, akkor lehet puceválni a lakást! :!: :wink:
Hoppá: :lol:
Bea: én sem vagyok olyan messe tőletek, ugye hozzám is elhozod majd Óriáskát? :wink:

Andi
candi

csak annyit mondtak,hogy 13 hetes vagyok(az hétfőn volt)!
Mást nemnagyon!!Azt megkérdeztem,hogy mikorra vagyok kiirva és aztmondta,hogy szerinte tuti,hogy ráhúzok egy-két hetet dec.9 re!!Mert ugye nem félidőben fogant!!Ennyi!!Ja!!Örökké aztmondja,hogy ez a baba úgyis akkor jön amikor Ő akar!!

Kép
bea27

Szerintem a barna haj elég valószínű.Az a helyzet,hogy a barna haj,és a barna szem dominánsabb a szőke hajjal,és a kék,vagy zöld szemmel szemben.Na,ezt jól leírtam,de remélem érthető volt.
A szeme viszont még lehet kék,vagy zöld :D
Nekem is sok energym van,de ez a jó,csak nem szabad túlpörögni

KépKép
takido

Ezalatt értettem mindenkit aki ITT van,és számomra kedves!!Apa már nézi is az autókat,mert muszály venni,mert a telephelyre mással nemnagyon tud menni!!Csak egy hármas golfot nézett ki!!Dizelt!
de Én jobb szeretném azt az akciós SEATot,mire be kell fizetni 500 at,és havi 30 al törleszteni!!Majd meglátjuk..................!
Candi!!Megkaptad a privimet???

Kép
bea27

Szia Candi!
Ugye nem mondtad komolyan,hohy holnapra esőt mond?Holnap készültünk strandolni.Szerencsére nálunk közel a balcsi :D
Túlzásban nem viszem,látszik,most is mennyire takarítok :roll:
Mi lesz a hétvégi programotok?
Ezt a többiektől is kérdezem

Bea!
A dec.9-re szerintem is tuti ráhúzol.Engem dec.27-re írtak ki,és te kb.8-9 nappal jársz előrébb,vagyis szerintem olyan dec.19-20 körül fog érkezni Óriáska.Jó nektek karácsonyra már otthon lesztek

Málna!
Köszi,hogy megkeresed.

KépKép
takido

Bea!
Sok sikert a jogsi megszerzéséhez.Bele kell húznod,nehogy nagy pocakkal kelljen órákat venned :D

KépKép
takido

Csak 13.hetesem van ... :D

CRL: 76 mm
Bpd: 23 mm

Plancenta hátsó falon ép.
Ennyit találtam

málna2162

Köszönöm :D
Jó nagy volt Máté 13 hetesen :D
Nekem is hátsó falon tapadt meg :)

KépKép
takido

Tényleg!!Nekem miért nem irtak a placentáról??Azt irtam már,hogy 2 hét múlva kell érdeklődnöm a Toxo.... miatt!!???
Mindig kérdezem egyébként,hogy hol van a baba,és aztmondja mindig,hogy középen!Ott lennt!!Bosc,ha hibásan irok,de igyekszem minnél előbb válaszolni nektek!!Ki kiváncsi még,és mire?????
Dóri!!Mikor mész megint UH-ra??Vagy valami nagyobb vizsgálatra??
Málna!Itt vagy?
Candi!!Te nem vagy még terhes?Hol jársz most??

Kép
bea27

Megkaptam és válaszoltam is, te megkaptad? :wink:
Én a genetikához nem értek. a A nővéremet tudom példának felhozni: mindenki barna hajú a család mindkét felén és a két lány mégis szőke lett, bár sötétedett már a hajuk !
Én szőke kékszemű, göndörhajú baba voltam, most szög egyenes és barna a hajam :( Hát hiába nem lehet mindenki bombanő :?

Andi
candi

Málna!
Most nézem csak,jó az új vonalzód :D

KépKép
takido

Cand i!!(Ez a cica volt!)
Irtam privit!!

Kép
bea27

Dóri: akkor jó idő lesz, mindenhol mást mondanak :wink: . Felétek sütni fog a nap!
Bea: te vagy a második ember aki ma ezt kéredzi tőlem, jó lenne ez jó jelnek venni! A vonalzómon látod, hogy aktuális napokon vagyun Apával, bár tegnap elaludt a lelkem, de ma rávetem magamat :evil:
Én most még 1-ig dolgozom, aztán ebéd, pihi, 6.-ra foglaltattunk asztalt az étterembe. Holnap kerti munka lesz ezerrel, olyan fehér vagyok, kell egy kis barnulás!
Kaptam szép sárga virágokat reggel, meg perecet reggelire az ágyikóba, 13 év után ez még olyan jó! :P

Andi
candi

Candi

De igen.!!
És ő nem rossz hanem ÖRDÖG!!!

A baba nem a szülők hanem inkább a nagyszülők tulajdonságait örökli.

Bea

Azért az új autót gondoljátok meg.Jól hangzik ez a havi 30ezer.De számold ki hány évig kell nyögni.120-150 havi részletre adnak ilyen feltételekkel autót,az 10 év...
Plusz a kötelező aranyárban felszámolt szervíz,és úgyis mindig találnak valamit...
Apa a céges kocsit, havonta hordja szervízre.Soha nem fizetett még 80ezer alatt,pedig csak egy Octavia.Még jó hogy nem saját zsebből kell fizetni, mert azt hiszem elég morcos lennék.
Legutóbb, letörték a külső tükrét...potom 43ezer volt a csere.

Jó az új autó,de jól át kell gondolni.Én személy szerint soha nem venék.

málna2162

Bea!
A toxot említetted.Bíztos védett vagy már ezzel szemben.Jövő héten megyek védőnőhöz,és majd 3 hét múlva a 15.héten kell visszamennem a nőgyógyimhoz.Addig csend és nyugalom,illetve helyette meló 35 fokba

KépKép
takido

Akkor nekem nem is Óriáskám van!!Mennyivel sz ületett Máté??
Kapkod a cica a kezem után ahogy irok!!
Egyébként Tuti,hogy fiú lesz,mert a családban mindenki lányt akar!!Ha fiú lesz ÁDÁM lesz!!BÓDIS ÁDÁM!!!
Hogy hangzik??
Kéne mennem.....................................!

Kép
bea27

Az új autóval kapcsolatban osztom Málna véleményét.+azon lehet a legnagyobbat bukni.A gyerek mellett meg nem olyan könnyű lemondani 30ezer forintról.
Mi is most cseréltünk autót.Egy 4 éves VWpolonk volt,és hát a férjem kicsinek találta,most vettünk egy 2és fél éves Skoda Fábia kombit az új árhoz képest 1,3 millióval olcsóbban.Ez már jó lesz családi autónak,disel,keveset fogyaszt,úgyhogy jó ideig nem akarunk megválni tőle.

KépKép
takido

Csak 3 évig kell a 30 at fizetni!Utána TÖBBET!!De addig meg eladnánk!!Bár Én hozathatnék a Tesómékkal kinntről!De ahhoz be kell jelentkeznem Németországba a lakásukba!!Gizda,mi?????????????????????????? :P :P :P :P :P
Majd megláSSUK!!!

Kép
bea27

Bea!
Jól hangzik ez a név.Viszont olyan szempontból nem akartok változtatni,hogy szegény Óriáskának egyszerre lesz a szülinap,névnap,karácsony.Mindig majd a decembert várja az évben.Nektek meg jól kiürül a pénztárcátok

KépKép
takido

Mindenesetre jól gondoljátok át ezt az autó dolgot.A kintről behozatal egyébként jól hangzik.Bár azt nem értem,hogy miért kellene bejelentkezned,A külföldi rendszám maradhat,csak kint kell fizetned a biztosítást

KépKép
takido

Még annyira nem vagyok informált,majd utána nézünk!!
Most lépek.......................!Este vagy délután jövök!!REMÉLEM!!!!
Szép napot!!

Kép
bea27

Neked is.Nekem is el kellene indulnom takarítani :cry:

KépKép
takido

Ha itthagytok lányok én szomorú leszek! :(
De azért szép napot nektek! :lol:

Andi
candi

Bea

Máté 53 cm és 2890 grammal született.

Takido

Szerintem azért kellenne bejelentkeznie mert akkor itthon nem kell befizetni a regisztrációs adót,ami a kicsivel kevesebb mint a kocsi ára...Bár nem biztos mert ha meg nincs reg adó akkor nem helyezik Mo.-on forgalomba.

Szerintem ez egy ördögi kör.Az én kocsim is No.-ból van ,de még akkor hozták be ,amikor még nem vol tez az adó.Most már nem tudnám megvenni, de akkor nagyon jó vétel volt.

málna2162

Sziasztok!
Candi
élő zene volt, minden... mulatós, slágeresebb, és cigányzene.
Nagyon jól énekelt a srác :lol: Ja és mai magyar discozenék :lol:
Ezeket nagyon szeretem, meg vidéki lány volnék vagy mi szóval mulatni azt nagyon szeretek. Szerencsére a párom is :lol:

Leírom én is a manóim Uh-os adatait:
Adrika 12 hét
BPD:21mm
THQ:19mm

Krisztikéé genetikai Uh hüvelyi
vérzéskim. 13 hét 2 nap, adatok:
NT:2.5mm
CRL:70mm
placenta mellső falon, mélyen
Terhesség 13hét1naposnak felelt meg :wink:
Ja és mivel genetikai még írva vagyon, hogy a végtagok csöves csontjai hiánytalanok.

Na és Krisztián a ciklus 15. napján fogant, amit biztosan tudok :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!
Hát annyira én sem értek hozzá.De igazándiból lehet,hogy akkor érné meg nekik,ha a tesója nevére vennék.

Kis_Plutó!
Köszönjük szépen,hogy te is előkotorásztad.FL adatod nincs véletlenül?
Krisztián is jó nagy volt.(CRL70mm) :D

KépKép
takido

Elköszönök mára Lányok. További szép napo és hétvégét mindenkinek
Puszi: Andi :wink:

Andi
candi

Sziasztok,megjöttem!!!

Nagyon jó kis hajtás volt,a három napra több,mint háromszáz csokrot kötöttünk!!!!!!!Ez még semmi,de a városunk összes c-betűs családja is nálunk rendelt,szebbnál szebb selyemcsokrokat kívánva!!!!Voltak köztük olyan fárasztóak,hogy majdnem kihajítottam őket,de olyan is volt,akinek annyira tetszettek a csokrok,hogy hozni akart nekem valamit!!!!Vicceltünk is,hogy lehet,hogy beköti a kecskét madzagon az üzlet elé :lol: :lol: :lol:

Málna,a fiad teljesen eltiporta a szívem abban a napszemcsiben :oops: Imádnivaló!!!Az afrikai margaréta nagyon melegigényes,nem biztos,hogy te pusztítottad ki,inkább a kevés napfény a hibás!!!

Hoppá,ha van hozzá kedved,a virágkötészetet sosem késő elkezdeni!!!!!

Gabi,holnap megyünk Hatvanba autópiacra,aztán felmegyünk a Mátrába,lehet,hogy bemegyünk Pásztóra is!!!Majd gondolok rád és nyitott szemmel járok,hátha összefutunk,olyan kicsi a világ :wink:

Bea,Dóri,olyan jó,hogy már itt tartotok,úgy elröppent az idő!!!Én is szívesen mennék most a Balcsira egy-két napra!!!

Muszkuru,hajrá nyuszik előre!!!!Mi is most mint a nyulak......középidőben vagyok!!!!

Többiek,akiket nem soroltam fel,remélem mindenki jól van és élvezi ezt a csodaszép időt!!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Nagyon fáradt vagyok, de írok,mert nem tudom mikor lesz időm megint.Most értem haza vidékről, mert apukám kórházba került.Ráadásul a Czeizel visszaírt, hogy vár bennünket, mert a babánk valószínűleg genetikai okok miatt lett beteg.Most nagyon félek.Teljesen kivagyok a fáradságtól.
Málna! Máté tündéri! A táblázatot jegeljük a vizsgálatig.
A babások vigyázzanak magukra, a próbálkozók pedig mindent bele!!!
Üdv. Mamen
mamen

Jó reggelt,ébresztő!!!!Csicseregnek a madarak!!!!!

Mamen,nagyon sajnálom....apukád azért remélem jól van,nem komoly a dolog!!!A genetikai megbetegedés is elég rémisztő,de legközelebb biztos nem lesz semmi baj!!!!Vigyázz magadra és ne félj,minden rendben lesz!!!

Szép napot mindenkinek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jo reggelt mindenkinek!

Gyonyoruen sut a nap itt is es csicseregnek a madarak, meg a siralyok 8)

Meli,
Vegulis lett kecske :wink:
Ha jol tudom most van a ballagasi szezon ugye?

Mamen,
Remelem az apukad mielobb meggyogyul es ne aggodj sokat a genetikai dolog miatt, mert Czeizelnel jo kezekbe vagytok es meglatod hogy nem lesz semmi baj a kovetkezonel!

Malna,
Gyonyoru a kis Ordogfioka :)
Olyan kis huncutnak nez ki a kozepso kepen foleg!

Kis-pluto,
legutobb a sajat lagzimba roptam mutalosra :D
Ugy irigykedtem mikor irtad hogy milyen jo buli volt :wink:
Itt nincs mulatos zene, de majd ha egyszer hazamegyunk...... :)

Hazamenesrol jut eszembe, a baratnom teljesen kivan az uj kormanytol meg a reformoktol! Azt mondogatja folyton hogy "jo nektek ott"
Tenyleg annyira gazos a helyzet?
Allitolag a Gyurcsany azt is mondta hogy akinek nem tetszik menjen kulfoldre ?!
Nagyon sok magyar jott ki az elmult honapban, de lehet hogy csak a nyari szunet miatt...

Bea, Takido
Energy visszajott!!!!!!
orulok hogy megint virgoncok vagytok :)

Kepzeljetek, megvettem eletem elso LH tesztjet!!!!!
Clearblue es 7 teszt van egy csomagban. Nem tudom hogy otthon mennyibe kerulnek ezek a kutyuk, de itt 20 font volt (7.700 Ft)
Es raadasul a legolcsobbat valasztottam ki :?
Voltak olyanok amihez megkell venni egy gepet (100 font - 38.500 Ft) es kulon lehet venni hozza tesztcsikokat. Igy olcsobbak a tesztcsikok valamennyivel (20 db tesztcsik volt 20 font) de a gep maga egy vagyonba kerul :(

Es vettem Pregnacare tabletat is. Nem tudom hogy mennyivel jobb vagy rosszabb mint az Elevit vagy a Materna, de ezek vannak benne
D vitamin 5mikrog
E vitamin 20 mg
C vitamin 70 mg
Thiamin (b1 vitamin) 3 mg
Riboflavin (b2 vitamin) 2
Niacin (b3 vitamin) 20
B6 vitamin 10
Folsav 400 mikrog
B12 vitamin 6 mikrog
Betakarotin 2 mg
K vitamin 70 mikrog
Vas 17 mg