Új privát üzeneted érkezett!

Én még itt vagyok a gép elött de tanulok.
Ha kell egy nagyon jó nőgyógyász esetleg akkor tudok ajánlani.És még közel is van hozzád.a XVI kerben rendel.
Örülök hogy kaptál jó híreket és úgy látom egy kis pozitív energiát is!!

Mikor csinálunk megint kerti bulit?!

málna2162

Na jóvvvanna, így jár, aki napközben csak kukkol, aztán meg este nincsen neki szegénynek levelezőtársa..... :( :( :cry:

Jóccakát mindenkinek !!!Holnap azért is írok nektek !!! :lol: :wink:
zsizsik

Hahó Málna!!! Jajadejó, hogy itt vagy !!

Igen, csináljunk kerti partit ! Mi most fejezzük be a ház felújítását, nagyon szép lett ám ! És utána bulizhatunk nálunk is!

Nőgyogyi ügyben most kicsit várok, mert az enyém abszolute elzárkózik az endokrin dolgok elől, és jól is teszi, mert nem ért hozzá. De akihez ő anno elküldött, az egy s....gfej, egy vérvétel után lóhugyból (bocsi, de így mondta :oops: ) készült szérumot akart belém fecskendezni, mondván, hogy így majd lesz gyerekem....no comment. Ott is hagytam. A mostani endokrin doki néni tö kjó fej, és ért is a dologhoz, de nem nőgyogyi. Itt a babanet dokija viszont dr. Ács Nándor, ő eléggé profinak tűnik a PCO-ban, lehet, hogy őt fogom majd felkeresni, de még megvárom a vizsgálatok végét.
Azt ugye tudod, hogy aug. 19-én hivatalosak vagyunk Tiszafüredre, egy kerti partira ?? A Majorékhoz.
zsizsik

Mikor végzel már a vizsgákkal ? Jó lenne összefutni műsoron kívül is, csak úgy.
zsizsik

Szia
Mostmár tudom... :lol: Apának én vagyok a notesze :lol:
Ha mégis kell a doki itt megtalálod: www.matyasfoldklinika.hu
Dr.Fábián István.

Én most már lassan 10.éve járok hozzá.Soha egy pillantara nem ingott meg benne a bizalmam.akiket eddig hozzá vittem azoknak sem.

málna2162

Holnap van 1,és jövőhéten pénteke kettő.Aztán vége egy időre.Úgy augusztusig

málna2162

nincs MSN-ed?

málna2162

Sajnos itt nincs, most a bátyám gépéről garázdálkodom, itt alszunk most anyáéknál, mert a házban nem lehet aludni a festékszagtól.
Egyébként az irodában van, az email címem: susanna.uhrin@hubertus.com, ezen el tudsz érni msn-en is.
Most megyek alszom egy kicsit, aztán korán kelünk, viszem a csibét az oviba, utána meg anyagbeszerzek a festőknek.... :evil:

Szegény te, még gondolom, tanulsz egy kicsit, igaz ? Jó tanulást, millió puszi !!!
zsizsik

szia,jó éjt.

málna2162

Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!

málna2162

Szép jó reggelt mindenkinek!

Úgy néz ki, hogy ma is szép lesz az idő, de legyen is, mert céges bulira megyünk délután :lol: ami lagzis sátorban lesz. élő zenével :) Már alig várom :oops:
Ma nem is leszek sokat, mert lesz egy csomó szépítkezéssel kapcs.-os dolgom :wink: amit remélhetőleg meg is tudok csinálni. Ha igaz sógornőm jön délelőtt, akkor jó, de ha nem akkor gondban leszek, a páromnak be kellett mennie segíteni :cry:

Zsizsik
remélem tényleg mielőbb sikerül kikezelni Téged, és hamar babás leszel :lol:
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a petefészek-ciszta az gátolja a teherbeesést? Ha pedig sikerül ez nem szívódik fel a terhesség hatására?
A másik amit kérdezni szeretnék én örülök, ha sikerül fogynod a gyógyszerektől, de ilyenkor véletlenül nem hormontartalmú bogyókat adnak? Mert én ugy tudtam, de bocs ha nem :oops:

Málna
egy kalappal. Bocsi, hogy este már nem voltam, de nagyon fáradt voltam, és ilyenkor biztos, hogy a manó is rosszul alszik :( kb. 6-szor rohangáltam az ágyához, még feküdtem is vele, aztán az lett a vége, hogy odahívtam közénk :oops: , de igy tudtam aludni.
Ja, azóta ugy alszik mint a bunda :roll: :wink:

Meli
hát ti pedig csokrozhattok jó sokat :)
Viszont remélem szombaton és vasárnap lesz időd kikapcsolódni velünk :wink:

Na bocsánat most nem írok mindenkinek, de igérem a hétvégén bepótolom :)

Sziasztok, puszi :Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Kis_Plutó!
Jó bulizást ,és persze jó készülődést :)

Meli!
Szegényem,biztos van pörgés rendesen.De ahogy Gabi is írta,majd pihensz utána velünk :D

Málna!
Sok sikert a vizsgán :P

Bea!
Merre vagy?
Még szerettem volna egy két dolgot kérdezni az UH-val kapcsolatban.Lassan készülődnöm kell,mert mindjárt megyünk.Majd utána úgyis beszámolok mindenről :D

KépKép
takido

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap felhívtam a nődokimat és már hétfőn délután időpont nélkül mehetek a beutalókért. Akár már kedden el is kezdhetik a vérvételeket. Rendes volt, mondtam neki, hogy nem akarom hónapokig elhúzni, úgyis most jött meg, akkor ez a ciklus se menjen kárba...

Muszkuru, Hoppá veletek tartok :!:
Már annyira feldob a gondolat is, hogy nem sötétben fogunk tapogatózni. Csak ugye nagy gond ne legyen

Málna
szorítok a vizsgákra

Gabi
jó bulizást

Többieket sem felejtettem el, csak most dolgozom kicsit...
Vendég

Anyusziszi!
Ezek nagyon jó hírek.Tényleg rendes a dokid.
Nem hiszem,hogy nagy gond lenne,hiszen már van egy gyereked.NE is gondolj ilyenre.

KépKép
takido

Takido
Azért egy elzáródás, vagy a szülés utáni kaparás miatti sérülés nincsen kizárva nálam se. Illetve lehet ciszta, méhnyak gyulladás...
Csomó minden.
Apa is lelassulhatott, bár ez lenne a legegyszerűbben orvosolható, mert akkor befecskendezik pé-kor.

Persze én is bizakodom, de mindenkinek áll a zászló...

Július 1. mindjárt itt van, mit fogsz csinálni otthon? Én 10 napot voltam otthon szülés előtt, de az is sok volt!
Vendég

Sziasztok

Bocsi nem fogok mindenkinek külön mert tanulok

Anyusziszi

Ez én vagyok,és ma megjött...
Kép

málna2162

Jó reggelt!
Sziszi: ezek tényleg jó hírek , remélem kisebb orvossággal könnyen kezelhető probléma lesz csak és hipp-hopp itt lesz a második Bébi. Majd referálj, hogy mi volt. Most jó munkát neked! :?
Plútó: kaptál szép ruhát magadnak? Nagyon szép idő lesz még délután is, biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni, rád is fér egy kis lazítás. Jó mulatást! :wink:
Dóri: Váruk a beszámolót Tüncikéről! :D
Meli: akkor jó munkát neked mára, jön a hétvége és jó idő és pihi, addig kitartás 8)
Zsizsik: ez a jó itt a fórumokban, hogy annyi infót megtudhatsz és így könnyebb eldönteni merre tovább. Én is szoktam olvasni aPCOS topicot és tényleg nagyon jó eredményeket érnek el a gyógyszerrel és jó, hogy ezt másokkal is megosztják a lányok! :)
Málna: egy kalappal neked! :!:
Bea: hol vagy???? :?:
Muszkuru: neked is jó munkát!
Mindenkinek sok pusz, akiknek nem írtam azoknak meg főleg! :wink:

Andi
candi

Sziasztok!

Csak beköszönök, h szép napot kivánhassak mindenkinek :lol: :lol: Én a hétvégén nem leszek, ma du. elmegyünk anyuékhoz. Már alig várom, pihizni akarok egész hétvégén :wink: :lol:

Mindnekinek napsugaras, programdus - v pihentető (ki mit kiván :wink: ) hétvégét kivánok :lol:

Megyek pakolni.. :x ezt vhogy nem szeressem

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Málna, ha nekem ilyen hőgörbém lenne, tuti terhesnek gondolnám magamat.
Én ma reggel a niagara közepén 36,8-at mértem, néztem is, azt hittem rosszul látok...

Meli, kitartás, a sok munka után majd jön a jóóól megérdemelt pihenés :wink:

Sziszi, én hétfőn megyek a szurira, a fehérvári úti sztk-ba, majd beszámolok, mire készülj.
De nálad nagy gond nem lehet, a Titkos Imádottam rá a bizonyíték :wink: :oops:

Gabip, jó bulizást és szép időt kívánok nektek!
8)
Zsizsik, nagyon örülök, hogy nem olyan aggasztó a helyzet, mint ahogyan az elején kinézett :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

plutó, muszkuru, candi, köszi a biztatást !

Málna, tegnap nem köszöntem meg a nőgyógyász tippet, jó b...nkó voltam, bocsi, és köszönöm ! :oops: :oops:

De a görbéd tényleg kicsit fura, nem vagy te terhes egy kicsit ?? :roll: Mennyire jött meg ? Normálisan, vagy csak kicsit ?

Candi, tényleg, olyan klassz itt a neten lenni, mindent meg lehet tudni, ami érint, vagy érdekel. És lehet csevegni a barátnőkkel olyan dolgokról,ami a férjünket/párunkat adott esetben már halálra untatja... :wink:
zsizsik

Zsizsik

Úgy ahogy szokott.Kicsit de majd holnap lesz az igazi.
Nem lehetek terhes,legalábbis remélem.Majd csak most kezdhetünk próbálkozni.De lehet hogy csinálok egy tesztet.De biztos hogy nem .Semmilyen tünetem nincs.

málna2162

Akkor biztos hogy nem vagy az :( . Te már gyakrolott vagy, észrevennéd magadon, ha változás lenne. De akkor most a lovak közé csaptok ti is, igaz ?? :wink: :lol:
Lehet, hogy csak a vizsgák okozta stressz miatt van egy kicsit magasabb hőd.
zsizsik

Mi van Beával?????
Már szerda óta nem írt!!Küldtem neki SMS-t de nincs bekapcsolva...
Remélem csak a net függőségét teszi próbára :roll:

málna2162

Na ezt én is szeretném tudni, ki is kap, ha nem jön ma este sem!
Azért remélem nincs gond vele!!! :roll:
Jó étvágyat nektek!

Andi
candi

jól van, beszéltem vele.

málna2162

AkkorOK, pedig már én is írtam privit neki. Akkor csak eltiltotta magát tőlünk?! :(

Andi
candi

Sziasztok!

Hazaértem :D
Úgy tűnik,minden oké,a kép is megvan,csak egy kicsit várnotok kell rá.
Sajna sok mindent nem tudtam kigobózni abból,amit a doki mondott,mert nagyrészt számokban beszélt.Amit értek az az,hogy Tünci-Bogár(ha már itt tartunk,eszembe jutott,hogy ha kisfiú lesz,nehogy identitás zavarral küszködjön)Szóval 5,6 cm-es,az orrcsont hossza:4.6mm.
Szülés várható ideje:2006.12.27.
A végzett vizsgálat során durva rendellenesség nem látható.

Málna!
Hihetetlen milyen hamar eltelt a tiltott idő(bár te lehet,hogy nem így érzed).Most aztán mindent bele.Egyébként nagyon szép a görbéd.Az enyém babásan nem volt ennyire szép. :roll:

Candi!
Látom nálatok is közeleg a mindent bele időszak,ugyhogy hajrá! :D

Anyusziszi!
Igazad van,ezekre nem gondoltam,de nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni.Biztos nincs semmi komoly gond :D

KépKép
takido

Kép

Remélem,azért láttok belőle valamit :D

KépKép
takido

Mindjárt megpróbálom külön felrakni,hátha akkor jobban látszik

KépKép
takido

Kép Kép

KépKép
takido

Sajna így se lett sokkal jobb :cry:

KépKép
takido

Szia Dóri!
Tüncike / vannak fiú tündérek is / így is édi, hogy én csak a második képen tudom őt felfedezni. :D Saját szemeddel látni, gondolom ezerszer jobb érzés. Mozgolódott?
Mindent rendben talált akkor a doki, igaz?
Milen szép karácsony lesz a mostani, igazi Óriási Tündérekkel :lol:
Nálunk már tart a belehúzós időszak, ráadásul szombaton lesz a házassági évfordulónk, úgyhogy ünnepelni fogjuk magunka ezerrel és reméljük sikeresen ünnepelünk :wink:
Gratulálok neked mégegyszer, meg még majd sokszor ez után is

Andi
candi

Candi!
Köszönöm.Igazándiból a fejét,meg a törzsét lehet jól látni,a végtagokat nem annyira.Igen,Tüncike most is elég sokat mozgolódott,és valóban,élőben teljesen más :D
Sajna a doki nem volt túl beszédes(ezt nem a magándokim csinálta,hanem a kórházban csinálják a kötelező UH-kat,és azt hiszem 3 doki specializálódott erre)de ha gond lett volna azt biztos mondta volna.
Hát igen szép karácsony lesz,és remélem azért tudunk karácsonyfát állítani.Max.az ajándékok maradnak el,helyette kap mindenki egy nagy közös ajándékot. :D

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz,És sikeres,ill.eredményes ünneplést kívánok :D

KépKép
takido

Takido!
jók ezek a képek ki lehet venni. Én már annyit nézegettem az interneten, hogy a szemem teljesen ki van élezve. olyan jó érzés lehetett.
Neked hüyvelyi UH-t csináltak?

Nálunk is a kórházban csinálják az UH-t, nekem az a magándokim aki az ultrahangos.
Július 3-án megyek. Nálunk a képért fizetni kell 500 Ft. tegnap megkérdzetem. Megmutattam a vérképemet s minden rendben van.

Candi!
Szorítok s kívánom, hogy 9 hónap múlva tapasztaltad meg az eredményt.

Kép
nika04

Tünci-Bogár aranyos, én a kisebb képek másodikján jobban láttam :roll:

Andi, nagggyon sikeres ünneplést kívánok :lol:
A titkos :oops: pózokat is bevetitek? :wink:

Nika, klassz, hogy minden rendben van. Még vasat sem írtak fel? Nagyon ügyi vagy! :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

Candi,
húzzatok bele! Ilyenkor az ünnepek segítik a... és feelinget is megalapozzák :lol:

Takido
Gratula és továbbra is irigykedem.

Muszkuru
"Mint a nyulak"??? :oops: Azért a nyuszis vonalzó :?:

Mi az a PCO?
Erről még nem hallottam.
Vendég

Lányok köszi a jókívánságokat, remélem lesz foganatja! :wink:
Muszkuru: meg hát...!
Sziszi: feeling lesz, csak, hogy stílusos legek kis kínai étterem és kaja, aztán ferde szemek után jöhetnek az enyhén ferde hajlamok :oops:
Hol vagytok egész nap, csak olvasgattok? Bár amilyen jó az idő gondolom mindenki szívesebben van a levegőn. Vagy sok a munka? :?:

Andi
candi

Én nemsokára megyek.
Elindult a cégnél a nyári időszámítás, ilyenkor pénteken csak háromig vagyunk, ha sikerül addig befejezni a teendőket :wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek :D

Musz

KépKép
muszkuru

Irigylendő munkahely / ilyenkor biztosan / és te még messzire sem mész!
Jó hétvégét neked is! 8)

Andi
candi

Lassan lelépek, akivel nem találkozom holnap annak jó hétvégét!
Sziasztok :D

Andi
candi

Sziasztok!

3-ra mentem és 3/4 4 kor már itthon is voltam.Ja és SIKERÜLT!!
Márcsak jövőhét péntek és vége!!!ÍEgy időre... :?

Candi
Gratulálok!Akkor húzzatok bele ti is!

Takido

Nagyon kis tüncike!!Tényleg van fiú tündérek:Tündék.A gyűrűk urában is fiú tündérek voltak :roll:

Nika

Fizetős a kép?!Na ilyet sem hallottam még...Jó hogy a 3 meg a 4D-az...

Zsuzsi

Azért belémvágtad az ideget és csináltam egy tesztet,de hulla negatív :D

Anyusziszi

PCO (polycystás ovarium syndroma )

A PCO (de szokták PCOS-ként, illetve PCOD-ként is rövidíteni) a policisztás ovárium rövidítése, ami annyit jelent, hogy a petefészekben nincs normális peteérés, ehelyett számos apró ciszta helyezkedik el a külső kéreg alatt. Lényege, hogy ez egy komplex szabályozási rendellenesség, ami a női hormonokon kívül pl. a cukoranyagcserét is befolyásolja.
A betegség diagnózisa elsősorban a jellegzetes tünetek, a vérzészavar, meddőség, magasabb férfihormon szintek következményei (aknék, hajhullás, szőrösödés) alapján merülhet fel. A betegség hormonális háttere meglehetősen összetett. Peteérés a legtöbb esetben nincs, vagy ritkán van, de ez egyáltalán nem jelent biztonságot, tehát, amíg nem szeretne terhes lenni, védekezni mindenképpen kell.
Sajnos a PCO kialakulásának okát nem tudjuk megmondani. A kialakulásban nincs jelentősége az életkornak, ez a kezelési lehetőségeket nem befolyásolja. Általában ez egy krónikus állapotot jelent, de, amikor szükséges, ki tudjuk kezelni.
A PCO kialakulásában az inzulin érzékenység csökkenésének is szerepe lehet, de közvetlenül a diabétesszel nem függ össze. (Az édességek megvonása nem fogja megoldani a kórképet.)
A diagnózishoz ultrahang vizsgálaton is jellegzetes képet kapunk, a pontos diagnózis a megfelelő hormonvizsgálatok elvégzése után lehetséges korrekt módon. Ilyen kivizsgálás olyan klinikán, vagy kórházban lehetséges, ahol van ultrahang és hormonlabor.
Van, amikor spontán létrejön terhesség, de a legtöbb esetben orvosi segítség szükséges. Általánosságban elmondható, hogy kezelés nélkül a teherbe esés esélye minimális.
A kezelésnek alapvetően három lehetősége van. Ez régen egyértelműen műtétet jelentett. Régen hasi műtétet végeztek, és a petefészkekből kimetszettek egy darabot. Később laparoszkópiával a petefészkek felszínét néhány helyen átégették, ez a módszer ma is széles
körben elterjedt. De (és ezt büszkén mondhatom, hogy klinikánkon dolgoztuk ki és azóta számos helyen átvették a módszert) most már van ennek a betegségnek gyógyszeres megoldása is, az úgynevezett "hormonális ékrezekció", amely teljes sikert biztosíthat műtét nélkül. Ez egy kifejezetten elegáns terápiáját jelenti az egyébként nehezen megoldható kórképnek. Olyan asszonyoknál alkalmazzuk tényleg nagy sikerrel, akiknél az egyszerűbb kezelés nem vezet eredményre, illetve azon is múlik a terápia beállítása, hogy az előzetes hormonális kivizsgálás pontosan mit mutat. Ha tényleg PCO-ról van szó, akkor alig van olyan beteg, akinél így nem tudtuk a peteérést elérni. Ez nem egy gyógyszer adását jelenti, hanem egy pontosan felépített, több szerből álló kezelési séma alkalmazását. A lényege, hogy egy pontos és részletes hormonális kivizsgálás után beállítunk egy testre szabott kezelést, amely egyrészt a petefészek és a mellékvese-kéreg hormontermelésének elnyomásából, majd a
peteérés stimulálásából áll. Ha valóban PCO-ról van szó, akkor az eljárás gyakorlatilag 90%-ban teljes sikert biztosít.
A PCO kezelésénél alkalmazott gyógyszeres eljárás nem krónikusan szedett gyógyszereket jelent, ezért azt gondolom, hogy akkor is szó lehet róla, ha valaki egyébként nem szedhet hormontartalmú gyógyszereket. Ezt természetesen a korábbi leletek ismeretében
lehet csak eldönteni.

Én este leszek!Ki lesz még itt.Olyan meleg van hogy nincs kedvem kimenni a házból :?

málna2162

Sziasztok!

Húú de rég jártam erre!

Lett valaki azóta babás?????
Vendég

Nika!
Tényleg jó érzés volt,de a magán dokim az ilyenkor magyarázni szokott,ez a doki meg nem szolt semmit :cry: Nálunk is pénzes a dolog,itt is 500ft.Hasi UH volt,én azt hiszem,hüvelyit már sosem látok.(nem mintha bánnám,max.mikor 5 hetes voltam)
Örülök,hogy jó a vérképed,és meglásd hamar eltelik ez az idő,és ott ülsz júl.3.-án a kórházba :D

Anyusziszi!
Ne irigykedj,hidd el hamarosan a sajátod képét nézegeted :D

Mindenkinek köszönöm a dícsérő szavakat :D

Málna!
Gratulálok :!:
És igazad van a Tündékkel kapcsolatban :D Hogy ez eddig nem jutott eszembe :roll:

Cosmo!
Sajna egyenlőre nem tudunk új babásról :cry: De ami késik,nem múlik.Majd a fülledt nyári napok meghozzák a várva vártgyerkőcöket.

Ma láttam nagy gólyát a kicsinyeivel.Elküldtem mindenkihez akinél még nem járt :D

KépKép
takido

Jó reggelt, kezdem előről, amit írtam, elszálllllllllllt :twisted:

Takido, gratulálok, és irigyellek a képekért. Valószínűleg idén fogjátok kapni a legszebb karácsonyi ajándékot!

Málna, neked másért gratulálok (egyenlőre...). Ügyes voltál, már megint a vizsgán!

Muszkuru, megint írtál titokzatos pózokról :oops: . Mi is tudni akkkaaaarrrjjjuuuuukkkkk!!!!! Ha máshogy nem, priviben küldd el nekünk, jó? Egyetértetek, lányok???

Beéjjjja assssszzzzony, merre vagy? Már megint lefoglal Győzike???? Vagy csak az anyós-pajtás?

Zsizsik, Uhrin Benedek énekes-bácsi nem a rokonod? Gondolom, kérzezték már egy páran.

Pluto, mesélj a céges buliról! Jól éreztétek magatokat? Meddig maradtatok? Vagy lehet, hogy most mentek hazafelé???

Sziszi, majd mesélj, milyen vizsgálatokat fognak végezni. Már kérdeztem, de nem tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol kedvesek, okosak és ügyesek, tanácsot is tudnak adni azzal kapcsolatban, hogy miért nem jön össze a baba????

Meli, remélem most mér az édes pihi jön, a sok virágcsokor után. Fárasztó lehet látástól mikulásig virágozni, de dobjon fel a tény, hogy szép csokrok lesznek a végén. Én mindig szerettem volna ügyes virágkötő lenni, de tanfolyamig nem jutottam el. Mindig elteszem a csokraim papírjait, meg szalagjait, hátha egyszer csinálok én is, de soha.... Kicsit értelmetlen a mondat, a lényeg, hogy addig sosem jutok el, hogy én kötök csokrot.

Na, lépek kajálni, aztán ma kell vennem virágládákat, mivel pár hete (!) vettem egynyári növényeket, de még mindig nem sikerült elültetnem őket. Ma mindenképp túl akarok esni rajta.

Kata
hoppá

Sziasztok!
Jó reggelt!

Nagyon jól éreztük este magunkat jó buli volt. A kaja is szuper volt :lol: igazi diétás, egész este szinte csak ettünk :lol: , viszont minden kalóriát sztem le is táncoltam :wink:
1 órakkor jöttünk haza, de még akkor is nagyon kellemes volt az idő.Most azért kicsit fáradt vagyok, de hát a gyerekek keltek :(

Dóri én is látom a Tündéredet :wink: na akkor így semleges lett, ugye :?:

Málna gratulálok Kép

Candi boldog házassági évfordulót Kép , de legfőképp sikeres pót-nászéjazakát. Ilyen eredménnyel: Kép

Muszkuru, mint a nyulak :?: ..jó Kép

Cosmó mi van veled? Tényleg rég jöttél :( gyere sűrűbben hozzánk beszélgetni :wink: a munka akkor is megvár.

Sziszi ez is jó, hogy már most elkezdenek vizsgálni Téged. Jobb kezelés mellett várni 1-2 hónapot :wink: reméljük tényleg csak annyi lesz egy szép kistesója Ági szívszerelmének :twisted:

Mókuska jó pihenést. Bocs, még Tibi mondta is hogy bejöttök, de olyan sietve kellett mennünk :oops:

Icu, ugye Te is benézel a hétvégén? Ott is tart még a nyár?

Bea, buliztál az utolsó nap :?: Akkor meg van bocsájtva az elmaradás :wink:

Nika, tényleg nincs már messze 3.-a. Azt tudtam, hogy elég drágák ezek a képek, de még arról én sem hallottam, hogy fizetni kell érte :roll: A videófelvéterért azért igen, de az meg ferr is így :wink:

Kismamik, Ti meg szeretnétek a pocaklakókat videókazin, v. cd-n örökíteni? valamelyikőtök készül majd 4D-s Uh-ra?

Zsiszik, Neked is sikeres babásodást hónapokon belül :wink: Pco-s oldalon kövesd a sort :wink: , de azért velünk maradj :wink:

Mamen tegnap Te sem voltál :( Jól vagy? Írd az adataidat és kibővíti Málna a táblát :wink:

Vikike Te merre vagy? Nálad rókakoma kopogtat, vagy csak a szele émelygés formályában?

Meli sikerült jól elfáradnod? Megtört idén a hagyomány, vagy hagyományosan nagy csokrokat köttetnek? felénk már nincsennek ilyen nagy csokrok, viszont van olyan "csoport" akiknél a selyemvirágos kosarak mennek :wink: valami borzalmasak szerintem :oops:
Csak, hogy ne und meg: Kép Neked is egy csokorravaló a sok munkáért :wink:

Na, majd még jövök. Ja, meglepően hétvégés volt tegnap a hangulat :( nem sokat kellett visszaolvasnom :(

Sziasztok: Kép Szívem szerint most ilyen szép helyen lennék a párommal kettesben :wink: nagyon önző vagyok? :roll:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá
az előbb kimaradtál, de pedig annyira gondolkodtam ki van még. Bocsánat, remélem nincs harag :wink:

Hát pár sort már irtam a buliról, de tényleg jó volt. Viszont muszály volt hazajönnünk, mert anyósom ma ment dolgozni és aludni is akart :) Mikor eljöttünk még elég sokan voltak. Azért 10 óra után már a német vendéget is kedvet kaptak a mulatáshoz :wink: A cigányzene nagyon bejött nekik :lol:
Ráadásul mikor már a szomszéd utcában voltunk telefonált a mami, de úgy sírt a Krisztián :( olyan nehezen aludt el utána, félt, hogy megint elmegyünk otthonról :roll:

Virágültetéshez küldök Neked segítséget: ( ez nem ám a Győzike féle Nógrád megyei vakond :lol: Remélem azért hasznát veszed majd :wink: Kép

Puszi Neked, na azért megnyugodtam kihagytalak az előbb, de most bepótoltam :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Kis_Plutó!
Dehogy vagy önző,én megértelek :D
Örülök,hogy jól sikerült a buli,meg hogy sikerült kicsit kikapcsolódni.Gondolom még szívesen maradtál volna :D
Mi mindenképp készülünk 4D-s UH-ra de nem akarok túl korán,mert akkor még kicsit ijesztő felvételek készülnek.
Mi most is vittünk videókazettát,de sajna nem vették fel nekünk a vizsgálatot.Hogy miért? Passz :cry:
Áruld el,mi volt az a fini diétás kaja :?:
Tündérke?Nekem tetszik.Egyébként van egy olyan megérzésem,hogy kislány lesz.És ha valóban igaz az,hogy az Y kromoszómák többsége a 48 órát nem éli meg,az X kromoszómák viszont hosszabb életüek,akkor nálunk ez is a kislányt támasztja alá.Együttlét után 2-3 nappal volt pé-m.(az UH is ezt támasztja alá)

Hoppá!
Valóban ennél szebb ajándékot nem is kérhettünk volna karácsonyra. :D
Nem kell irigykedned,a lényeg,hogy találjatok egy jó dokit,és hidd el nem sokáig kell várnod arra,hogy ilyen képet tehess fel nekünk :D
Jó ültetgetést,ilyen időben nem rossz elfoglaltság.Nekem a lakást kell helyreráznom,sok kedvem nincs hozzá,de meg kell csinálni :?

Bea!
Úgy szeretném,hogy végre jelentkezz :wink:

KépKép
takido

Itt is vagyok!! :D :D :D :D :D :D

Kép
bea27

Dóri!!Légyszi magyarázd el nekem,hogy miről szól ez az UH!!!Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: 8)

Kép
bea27

Jó reggelt!

Bea

Szia.Ez igen.Ez aztán a tömör és velős bejelenkezés.Itt már mindenki lerágta a körmét,hogy mi van veled.Erre elintézel minket egy itt vagyokkal :wink:
"Igum-bugum" ahogy Máté mondaná!!!

Én is megyek virágozni. A csoda afrikai margarétám megadta magát. :cry:
Veszek valami egyszerű,nem ilyen flancos virágot. :wink:

Kis_plutó

Ja úgy irigyellek!!Én is akarok már menni valahová bulizni,vagy moziba... :?
Művirág :?: :!: ,selyemvirág :?: :!:Főleg amikor csodaszép neon színben pompázik...
Azt hiszem há....m kell :oops:

Meli

Bújjál elő a sok "gaz"mögül és gyere egy kisit dumálni!!

Takido

:?
A 3 és 4 D-re tényleg később érdemes menni jóvala 20.hét után :roll:

Hoppá

Köszi.Bár tegnap írtak emailt,hogy sokakat meghúztak ,pedig biztosak voltak benne,hogy sikerüt.Hétfőig vagy keddig még ezek szerint bármi lehet...
Te hogy állsz?

Tényleg kismamik!!

Meséljetek,azért gondololm már van elképzelés arról,hogy hogy fogtok szülni.
Apás,apa nélküli,vagy családos,normális,vagy császár,eda,vagy anélkül...
És féltek tőle?
Én nem féltem az utolsó hetekig,de mikkor éreztem,hogy lassan eljön az idő eléggé elbizonytalanodtam az érzéseimet illetően.Ha valami ilyen gondotok van akkor mondjátok el,könnyebb ha megbeszélitek valakivel.

Megyek mert Máté reggeliért kiált,ja nem most épp az Apját keresi :lol:
Hát arra még várni kell egy kicsit!!

Szép napot mindenkinek !!!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?