Sziasztok Lányok!
Látom,mindenki remekül érzi magát ebben a szuper időben
!
Mi tegnapelőtt voltunk Pápán lubickolni,szuper volt,egész napos program lett végül,csak jól leégtem...
Pedig használtam naptejet,de úgy látszik nem sokat használt...Vagy nem voltam elég elővigyázatos és a sok víz miatt gyakrabban kellett volna magam kenni...
No,majd dobok fel képeket
.
Szilvia
Látom,hogy ügyeskedik Marcell,gondolom ő is élvezi a mászkálást,nem csak te
!
Hűűű,1 éves ikrek
.Hogy bírja az anyuka?Én ugyan szerettem volna mindig ikreket,de most inkább nem...
:D:D.
Ház szuper,majd dobj róla képet,ha lesz
!
Tali:talán a rossz időjárás miatt maradt el,mert az utóbbi időben ilyen szuper idő nem igen volt...vagy kihagy az agyam
!
Felvételi:most úgy hívják,hogy rekreáció,életmód,egészségfejlesztés,régebbi neve egészségtan tanár
.Ez a SZTE-n indul,de elvileg vp-i központtal is,remélem,leszünk elegen hozzá
.
Szomszédok:köszi-köszi,már jobb :9.Persze szóltunk a felsőknek,amikor mrá többedjére reggel 6-től csörögtek-zörögtek,bútort húztak stb....Persze ők nem tudhatták,hogy ez hangos és normálisan regaáltak,most már visszafogják magukat,meg a gyerkőcöt,amennyire lehet.Szt az alttunk lakóknak is szóltak,mert őket sem halljuk mostanság.Vagy mert már ágyon alszunk
:D:D!
Andi
Lilla-manónak sok-sok gyógypuszi !!!!!!!!
Szegénykém,nem tudom,hogy bírja.Nem is csodálom,hogy sokat sírt!!!
Elég durva,hogy nem nézték meg a fülét!Az az első,egy ilyen kicsi babánál,ha sokat sírdogál.Mert ugye elmodani még nem tudja...
Nálunk mindig megnézi a dokinéni:tüdő-szív,torok,has,fül...ez a sorrend
.
Szilvi
Igen,gyanítom,hogy az tetszett a csajnak,hogy nagy volt a nyüzsi
.
Tegnap oltári rossz napja volt,még azon is sírt,ha az utcán nagyobbat zöttynet a babakocsi.Nem tudom,mi volt vele.Annyira felidegeltem magam,hogy otthonhagytam őket apjával,mert aludni is ordítva sikerült neki
. Mire hazaértem,minden rendben volt
.Érdekes,hogy estére semmi baja.Fürcsi után már minden szép és jó,csomó ideig ellenne.Lehet,az is jó,amikor már Bulcsú hazajön
.
Itt a topik,amiről beszéltem:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=150
nemveszeklevegőt dolog:ha nem fogod fel tragikusan,akkor nem lesz vészes.szt minden második gyereknél előfordul.De ha bizonytalan vagy,akkor erről is olvass,ha van időd
:
http://www.babanet.hu/publ/apnoe.htm
pisi:tippem akkor az,ahogy elfordul az oldalára,akkor másként áll rajta a pelus.Bár gondolom,ezzel nem mondtam okosta.Nem próbáltad,hogy szorosabbra kötöd éjjelre?Csak annyira,ahogy azért 1 ujjad beleférjen,nem túl szorosra...vagy akkor éjjelre adj a pelus fölé egy szorosabb kisgatyát,ami nem engedi,hogy elmozduljon a pelus...
Nemtom ,érthető vagyok-éééé
!
Közben látom,hogy Timi adott egy jó ötletet,pont ez a lényeg,hogy körbe gumis legyen és akkor nem tud elválni a gyerkőc testétől semmilyen testhelyzetben!!!
Orsi
Igen-igen,mintababa,nekem is van ismerősöm,akinek hasonló korú a lnykája,mint Villő,csk ő még Rák.Hát negyed annyit nem szenvdetek vele,mint mi Villővel
.Persze azért már ő is hozza a formáját,de az szt inkább a családi összevisszaságnak köszönhető....
Önérzet....hmmmm...mit szóljak,mi így már hárman vagyunk oroszlánok kis családunkban
!
Ha,bálna vagy,inkább ússz
.Legyen vízparton?
Na bocs az olcsó poénért,de ismerős a helyzet
.
Jocinak megy a drukk
:):)!
Kpek szuperek!Móranyáékat pusziljuk,igazán jöhetne néha közénk!És nagyon remélem,hogy már jól van testileg-lelkileg
!
Timi
Köszike a sok virágot Villő nevében
!
Apa már sokkal jobban,jövő hét közepétől megint szalma leszek...
Anya4
Köszi neked is
!
Veletek mizujs?Pont akartam reklamálni,hogy eltűntééééél!!!
Kriszti?
Milyen az idő felétek,Nem réti ied a hidegfront...
pusza