Sziasztok!
Jelentem megkaptuk a második szurit combba. 10 perc üvöltés, aztán szépen elcsendesedett és elaludt, de csak fél órára. Hazajöttünk és rögtön el is vittem sétálni, de nem aludt egy szikrát se, csak nézegetett, olyan édi volt, azt hittem megzabálom
kb. másfél óra múlva hazaértünk, aztán elég nyügi lett, meg pöttyet lett hőemelkedése: 37,3 (de ebből még le kell vonni felet, mert popsiban mértem). Most alszik
Nálunk ma rövid ujjú body+vékony talpas hosszúujjú rugi van rajta. Kint ugyanez, de nagyon vékony takaróval sapka nélkül. Ha továbbra is ilyen meleg lesz, lehet, hogy befejezem a rugizást ha kiviszem, mert szerintem abban annyira nem szellőzik, mint a póló + rövidnaci+ zokniban.
Panni, a reggeli kaka, nálunk is kicsit büdösebb. Ez mitől lehet? És néha nekünk is zöld napközben. Egyébként tegnap rengeteget kakilt, ma eddig még csak csíkozott, meg pukizott (ettől szegénykém mindig megijjed
)
Zsombi fejlődik alvás ügyileg, tegnap 9-kor evett és kb. fél 11-kor aludt el, reggel 5-kor evett legközelebb
Ja és ma mérickélés is volt 56 cm és 4600 gramm
Nálatok is jellemző az, hogy a cici reggelre gyakorlatilag bedurran a tejtől, de estére már olyan puhácska? Van abban még elég tej a picinek? Néha
úgy érzem nem elég és még megkínálom a másikból is, és el is fogadja, de abból már csak keveset szív.
Azon gondolkodtam, hogy a jó idővel megjelentek a bogarak is. Ti használtok valami hálót a babakocsira? Hogyan lehet kivinni a piciket a strandra? Mi a hétvégén Zamárdiba megyünk és arra gondoltam, hogyha dög meleg van le kéne menni a BAlcsi partra napozgatni.
A mai nap csúcspontja: reggel 9-es kajálás előtt mikor feltettem a pelenkázóra, hatalmas szélesszájú vigyor anyának és gügyögés hozzá, valami olyasmi, hogy "heló nézz rám!" megint elolvadtam
És aminek szintén nagyon örülök, hogy már egész sokáig megtartja a fejecskéjét amikor előre néz. Eddig nagyon sokat csak oldalt "tárolta" Nálatok hogy megy az előre nézés fekve?
judy