Ginuska!
Nagyon sajnálom, én annyira reméltem, h. neked is sikerülni fog!!!!!!!
Csakegy!
Már a múltkor akartam válaszolni, amikor azt írtad, h. csak minden második hónapban van PÉ-d, és felvetetted az átjárhatóságit, mint diagnosztikai eszközt. Akkor elfelejtettem leírni amit gondolok, de most újra eszembe jutott:
Az átjárhatósági erre nem jó, az csak azt mutatja meg (vagy azt sem!!!!), hogy apuci katonáinak van-e esélye eljutni a kiszabadult petesejtedhez! Az, h. esetleg az egyik petefészked nem működik, csak UH-gal ill. hormonvizsgálatokkal (3. napi ösztradiol, 21-24. napi progeszteron) mutatható ki. Ha volt PÉ-d a hőd akkor is fennmaradna, ha a petesejtednek mondjuk petevezető hiányában esélye sem lenne eljutni a méhedbe, a hőmérséklet emelkedését ugyanis a kiszabadult petesejt helyén kialakuló sárgatest által termelt progeszteron okozza. Az, h. a petefészkek felváltva működnek nem biztos, de ha te ebben rendszert látsz, akkor szerintem érdemes lenne UH-gal ellenőrizni a működésüket (esetleg, azt is, h. mindkettő megvan-e!).
Rejo!
Kalcium pezsgőtablettát igyál, mert a kalciumhiány is okozhat vádligörcsöt!!!
De egyébként ma reggel az enyém is majdnem begörcsölt, úgyhogy lehet, h. tényleg front okozza!!!!!
Espero, Csillagfény!
Én is ugyanígy voltam az elején, h. miért nincsenek terhességi tüneteim!!!!!!!!! Na aztán lettek!!
Türelem nektek is lesz!
Mindenesetre célszerű a lavrot az ágy mellé készíteni, mert lehet, h. egy reggel arra ébredsz, h. szükség van rá!!!! Ja, hosszú hajat összegumizni, ha nem akarsz reggel hajatmosni!!!
Mir!!!
Mi van veletek????
Norka!
Lehet, h. hülyeség, de nem lehet, h. nagyon új szaga van?
Babákhoz nem értek, de - már bocs a hasonlatért!!! - kiskutyáknál is kell hozni vele vmit amikor megveszed, amin rajta van az anyja szaga! Nem lehet, h. te hiányzol neki?????
Van egy olyan érzésem, h. a " Barátnőim a terhességről" utolsó része is igaz, és veletek fog aludni!!!!!
( Előre látom sanyarú sorsomat!!!!
)
Babancs!
Előtte egy kis Duphastonnal meg kéne hozni a mensidet!!!!!
Én egy 69 napos ciklusnál jobbnak tartanám nem húzni tovább!!!
Az ACTH-nak járj utána!!!!!!!