Új privát üzeneted érkezett!

Nercsi, pár perc pihi míg itt csücsülök...
nem bírok ám magammal, mielőtt kórházban voltam akkor kezdtem el a nagytakarítást, minden meg is lett volna...
most meg egyre jobban idegesít, hogy nem végeztem. Tudom a meló megvár, de az is csak engem :roll:
Holnap folytatom a fagyasztóval.

Még lelkiekben egyáltalán nem vagyok kész a szülésre, a névvel is hadilábon állunk, elég ciki csajok, olyan gyorsan rohan ez a vége :D
amica

Amica, még azért van egy két heted!! Bízzunk benne. Azért addigra biztos meglesz minden.
Én is utálom félkészen itthagyni a lakást. Mielőtt szültem , előtte este a barátaimtól kaptam egy szál tulipánt. Mikor 5 nap múlva hazajöttem, még mindig ott volt a vázában, már bomlásnak indulva..... :lol:
Névre semmi ötlet nincs?

Lányok, ez a Mira vizes babaszépségverseny már a második fordulónál tart. Az elsőről lemaradtam. :D
Ti figyelitek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!

Most én is oda kukkantottam, de nem tudom megnézni a babákat, de látom mi mind, kiestünk:(

Hajnus!

Holnap nekem nem jó:(na de majddddddddd :) :) :)
Mi a dr. Orbán Hajnalkához járunk a Híd utcába.
Én a Béke úton dolgoztam a Segítő M. gyógyszertárban.:) Merre felé laktatok?

Gabó!

Csak nem autókázol? :)
Kép

Anita!

Jó munkát! :) Várjuk a képeket!
Dávid hányszor alszik egy nap, mennyit? Nem hisztis? Máté néha megőrít, egész nap tud vinnyogni :( :( :( És ha valami nem úgy van ahogy elképzeli , szabályos hiszti rohamot kap.

Kép

Amica!

Jaj, már én is izgulok! :lol: :lol: :lol: Küld el légyszi mégegyszer a számod, most már tényleg megpródálom nem kitörölni, és rögtön beírni a Kép telefonomba. :)
Kép

tanti78@gmail.com

katus78

Na itt vagyok.Kisfiamért akartam menni a mamához,de alszik még.

Katus:Dávid általában de.alszik egy órát meg du. egy-másfelet.
Nálunk is vannak ám nyűglődős napok.Olyankor tiszta anyás.

Párom általába 1 másfél hétre szokott kimenni.Meg is őrülnék ha 1 hónapra.De úgy nem is vállalta volna.Szerinte most ha hazajön,akkor neki már egy időre nem lesz munkája.A főnöke azt mondta,hogy majd augusztusba kapnak 2 hét szabit.De ezt valószínű a burkolókra értette csak.Szeretne most már egy kicsit itthon lenni.Dehát valamit valamiért.Itthon az idén nem nagyon lenne munkája.Ő szobafestő és télen általába itthon van velünk.Úgyhogy akkor kell dolgozni ,mikor meló van.Néha télen már az agyamra megy,hogy egész nap együtt vagyunk.Akkor már kezdődnek a viták.

Na pattintok pár képet a rosszcsontról:
Itt tolat az asztal alá:
Kép

Kép

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita,
húúú, el tudom képzelni milyen rossz lehet az, amikor nincs itthon veletek a párod, és azt is amikor állandóan otthon van... :) Ezek a pasik! Jó, ha vannak, de az meg nem, ha állandóan! :lol:
Sötétítőket varrsz, vagy fehéret? Vagy mindkettőt? Mit értesz az alatt, hogy kiszabod? Ez nem úgy van, hogy levágják az üzletben és mittomén már csak beszegni kell?

Gabó,
hja a törlesztések... Mi "csak" 6 évre vettük a kocsit, igaz több, mint 27.000, de úgy érzem ennek sem lesz sosem vége... Már kettő és fél lement belőle. :)
És akkor még a ház... :( De valamiben meg lakni kell, és legalább ez is a miénk, és akkor megvan a gyerek lakása is. :)
Dorka ma nem aludt sokat, ha fent van, akkor vagy nézegeti sokáig a csögőit, vagy sír... Alvás ma olyan kb 3-4 alkalkommal volt fél óra. Kíváncsi vagyok az éjszakára... Vagy alszik, mert álmos lesz, vagy nem, mert nyűgös lesz a nemalvástól... :)

Amica,
igen, a vége marha hamar elmegy. :) Én is úgy éreztem 30 fölött, hogy csak úgy rohannak a hetek... És a lakás. Az mindig a nőre marad. Gábor persze többször ajánlotta, hogy majd őőő, de én másképp csinálom, nekem úgy a jó, ahogy ééén! :)

Erika,
én néha megnézem a szépségverseny oldalát, mert gondoltam, ha már nincs szavazás, akkor mire várnak?? Meddig tart eldönteni, hogy melyik babát válasszák?? De eddig még nem volt semmi, most mindjárt megnézem megint.

nadine81

Katus!
Ide küldtem priviben, mert véletlenül kitöröltem a címed :oops:
amica

A banántól legtöbb gyereknek fáj a pocija, mert nagyon puffaszt és fog is! Később még jeletkezem!! Vero
Vendég

Szeszike!Nagyon édes a kis Dávid!
Akkor így tényleg jó,hogy csak ennyi időre megy ki ez elviselhető.
Párom is szobafestő és amíg maszekok voltak,hogy 3-hónapot is itthon volt télen.

Katus!Gyerekülés után mentem meg voltunk homokozni majd teszek fel képet csak az a baj,hogy állandóan meglóg körbejárja az egész játszóteret megy más gyerekekhez játszani imád társaságba lenni.
Mi lesz ha majd elindul!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :?

Nadine!Talán akkor elalszik iccaka annyira elfáradt.
Ja ezek a törlesztések mire lemennek beleőszül az ember.
Vendég

Jó estét!
Hogy ide csak szép gyerekek anyukái írnak! :D :D :D
Katus,egyszer csak összejön a találkozó!
Pár perc szünet,Bence most rottyantott ide az ölembe. :D Ma elkapta a kezemből a zsemlét és megcsócsálta. :lol: :lol: Csak úgy cuppogott.Isti mondta adjunk Anya neki egy kis parizert is! :lol: :lol: :lol:
Voltam a dm-ben,nem jött meg az egérpad. :( Írtam emailt,hogy most mi van,de még nem válaszoltak :(
Zsanett,egyébként hogy jöttél rá mi baja van Virágnak?Isti csak bárányhimlős volt.

Kép

Kép
hajnus

Mi 2025-ig fizetjük a lakáshitelt :? Aztán majd veszünk fel a gyerekeinknek :)

Kép

Kép
hajnus

Juj, nem tudom a privát üzit megnézni!! :shock: :shock: :shock:

tanti@gmal.com

Légyszi küld el ide!

Hol lehet megnézni, nem is jelzi sehol :!: :?: :( :( :(

katus78

Mi 2024-ig :)

katus78

Itt van pár játszótéri kép! Kép Kép Kép Kép
Vendég

Katus, küldtem :wink:

Máté nagyon helyes fiú, jók az új képek :D
amica

Húúúúúúúúúúúú, Levi se semmi :wink: :wink: :wink:
amica

Sziasztok!Gabó!Levi tök helyes a játszin!
HajnI!Nemtudtam,hogy skarlátos ,azért vittem dokihoz mert a szeme váladékozott és tök piros volt.Azt hittem kötőhártya gyulladása van.Aztán mikor mondta a doki,hogy skarlát hát teljessen ledöbbentem :? Különben meg a nyelvén van már csak pár pötty.,és tök jól érzi magát.Régen én ezzel kórházba voltam.Éppen barátnőm telefonált akivel egy napon szültünk,hogy a kisfia is skarlátos.Nem a Virágtól kapta el mert egy hónapja nem találkoztunk.De ,hogy mi hol kaptuk el arra kiváncsi lennék.
kola2

Mi 2029-ig fizetjuk a haz torlesztest! :) Szoval ne csuggedjen senki, ez mindenhol igy van a vilagon szerintem.

Tok jok a homokozos kepek Gabi!

Katus!
Mate olyan edes! Te is mindig ugy oltozteted, hogy a zoknitol kezdve minden passzoljon szinben. En is ezt csinalom. :D
De ahogy nezem a te hajgumid is megy a polodhoz. :lol:

Zsani!
A skarlatot allitolag tobbszor is el lehet kapni, nem olyan mint a baranyhimlo vagy a mumpsz.

Na megyek vissza vasalni. Annyi a dolgom meg az elkovetkezo ket napban, hogy alig gyozom eszben tartani.
Nagyon remenykedem benne, hogy egy plusz helyet fel tudnak majd szabaditani a gepen a Balintnak, mert ha nem, akkor az olemben kell ulnie 10 oran keresztul. Viszont tartok tole, hogy dugig lesz a gep, mert az ujsag is irta, hogy jelenleg Calgarybol Nemetorszagba semmilyen modon nem lehet jegyet kapni, a VB miatt minden jarat dugig van...

Kép
Kép
agi

Zsani!
Márton az előbb felriadt, lázas. A nyelve nem piros, de elég bágyatag. A fejét és a szemét fájlalta, arra gondoltam napszúrást kapott az oviban, olyan fehérbőrű és nem vette fel a sapiját. Remélem nem skarlát, hiszen az nekem nem hiányzik!!!!!!!!!!!!!
Fogalmam sincs milyen éjjelünk lesz :roll:

Ági, jó kis út előtt álltok :wink:
amica

Jó reggelt Mindenkinek, nyitom a napot! :)
(Bár aztán lehet, hogy mire megírom, már megelőz valaki... :))

Hajnus,
elképzeltem, ahogy Bence elkapja a zsemlét... Így ebben a megfogalmazásban olyan, mintha úgy dobtad volna neki és ő meg simán elkapta!! :) :) :)
Egérpad: akkor mi a fenének szóltak, hogy mehetnél érte??

Katus,
nekem egyszer Reni írt privit (hogy mennyi volt a konyhájuk... :)), és azt én e-mailben kaptam. Mármint jött egy üzenet a babanettől, hogy privát üzenetem érkezett...

Gabó,
jujj, nagyon aranyos Levi a homokozóban!! És az a sapi! :) Te, az egyik képen egy csajjal láttam, aztán nekem okosan viselkedni ám!! Nehogy lecsapja valaki Dorka kezérőőől!! :lol: :lol:

Zsani,
örülök, hogy Virág már jobban van!! :) Talán a kis nyelvéről is hamar elmúlik! :)

Ági,
húúú, basszus, tényleg a VB. Marha sokan lesztek akkor a gépen... Azért csak kitartás! :)

Beus,
mi újság???

nadine81

És Amica!!

Remélem semmi komoly Mártonnal!!!!!

nadine81

Jó reggelt!Ági!Igen hallottam,hogy többször ellehet kapni :cry: :cry: Szomorú is vagyok.
Amica!Remélem jó éjszakátok volt!Márton jobban van?Remélem nem skarlátos!
Úgy néz ki ma is jó idő lesz!!!
kola2

Kola!Jó,hogy Virágnak már múlóban vannak a pöttyök!! :D :D

Amica!Talán nem skartlát nagyon tűzött a nap tegnap lehet,hogy csak attól.Reméljük miattad is!! :D :D

Viol!Levi félre van téve Dorkának a kislány a barátnőm lánya nincs veszély.

Ági!Juj már biztos nagyon izgatott vagy az utazás miatt.Én csak 170-re vagyok,de ha megyünk haza tiszta lázba vagyok!
Hú kifogja bírni az öledben azt a 10-órát?Talán majd elalstik a gépen! :) :)

Köszönjük a dícsérő szavakat!
Én ma nem sokat leszek,mert korán bemegyek vele a városba gyerekülést kajtatni meg megyünk játszira is!!A
Vendég

A kanadaiak vajon kit mennek nézni a vébén?? :?: :lol:
Vendég

Gabó! Nagyon szép az új autótok! Na meg a kisfiad is cuki ahogy rágcsálja a kábelt! :)

Tali lesz 19-20-án! Én is akarok menni ám! :)

Katus! Hihetetlen nagy már a fiad!

Nercsi! Igen, beleteszem a sportkocsiba Szintit! Nagyon élvezi! :) Persze nem derékszögben ültetem!

Látom a mi babáink nem jutottak tovább a babaszépségversenyen! :(

KépKép
nicika

Itt a Szinti a kocsiban:
Kép

Itt pedig Szinti a pattogóban! Nagyon élvezte!
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Most jöttünk a dokitól, valószínű napszúrás :roll:
A lényeg, hogy nem skarlát, legalábbis úgy néz ki . Maximum valami vírus lehet még, de talán az rám már nem veszélyes. A skarlát is gyógyszerezhető terhesen, de növeli a koraszülés esélyét, hát az épp nem hiányzik!
amica

Amica!Örülök ,hogy Márton nem skarlátos!Bár a napszúrás sem kellemes :( Javulást kívánok neki!
Nemrég telefonált Apa a munkából,hogy fáj atorka meg lázas,biztos elkapta Viritől a skarlátot :( Mondtam neki,hogy most ne pusziszkodjanak annyit de hiába volt minden.Minden este cviki pusziznak meg hancuroznak.De reménykedem,hogy csak megfázott.
Olyan jó,hogy ilyen meleg van.Virágnak van felfújhatós medencéje,az udvaron fürdött.Nagyon tetszett neki le is fényképeztem de sajna nem tudok képet feltenni ide mert nem értek hozzá.
kola2

Nici!Helyes Szinti és micsoda nagy már!Látom nagyon élvezi a pattogót! :P
kola2

Sziasztok!27 fok van a szobában!El se hiszem!
Nercsi,nem tudom hogy hívják a védőnőt :D ,az aki most is szokott lenni,kettő közül az idősebb.Na ezt most még én is alig értem :D Most a Híd utcában van a védőnőnk,épp most lesz a 4.Még nem ismerem.

Katus,a Béke ut 14-ben laktunk,de már 5 éve elköltöztünk.

Gabó,de jók a képek!Tök helyes a sapija.Én a Bence méretében egyszerűen nem találok olyat ami igazán tetszene.

Nicika,szuper ez a pattogó!Nekünk is jól jönne,mert Bence a kezzemben pattog egész nap :)

Mártonnak,Virágnak jobbulást!

Úgy örülök,olyan ügyes a Bence,már a járókában is bármikor feláll.Aztán elengedi a szélét,kis buta azt hiszi meg tud állni.Újabban egész nap hangosan sikít.Istivel bújócskáznak és ha megtalálja eladja a házat. :D Meg mászik utána, mint egy kiskutya,úgy követi.
Ma megint megszabadultunk egy csomó pénztől :? Felszerelték a redőnyöket.Már vártuk,mert du. úgy idesüt a nap,hogy a Ferit zavarja az alvásban.
Este rakok fel képeket.A sógorom elment a fiúkkal az uszodába,ott is fényképez,aztán ha haza jöttek itt is.

Kép

Kép
hajnus

Amica,
húú, örülök, hogy "csak" napszúrás! Igaz az sem lehet semmi, de legalább nem skarlát!

Zsani,
húú, már én is úúgy megnézném hogyan pancsikol a lányunk a medencében, de erre még várnunk kell picit...
Gondolom Virág hogy élvezte!! :)
Párodnak jobbulást, csak nem kapta el!!

Nici,
nagyon helyes Szinti abban az izében, látni is, hogy vidámkodik neki! :) Hol lehet ilyet kapni?

Hajnus,
minden kornak megvan a maga varázsa, most, így félévesen úúgy tudják magukat produkálni! :)

Basszus csajok, lehetséges, hogy nekem már megjött??? Ma egy hete, hogy szedem a Cerazette-et, erre most meg vérzek... :evil: :? :( Jó, rá volt írva, hogy lehetséges, na de már most?? Kíváncsi vagyok mennyi lesz még és meddig tart. Nem igazán örülök neki... Ez nem befolyásolja a szopit, ugye??

nadine81

Sziasztok!!!

Ma itthon van apa, nagyon elvagyunk így hármasban.
Ma intéztem a gyed igénylést, mert a tgyás lejár 22-én.
Hajnus, ha kicserélik az ablakokat, nekünk is kell majd redőny. Nagyon sokba volt? Hány ablakra kellett??
Várjuk a képeket.

Nici , szupi ez a pattogó. Ez a neve? Ebbe hintáztatni is lehet, igaz?

Édi Szintike!!!!

Gabó, látszik élvezte Levi a játszóteret!! :lol: Milyen nagy már!!

Anita! Milyen kis vasgyúró Dávid!!
Akkor télen elég is a férjedből mi?? :lol: :lol:

Alíz itt kiabál a játszószőnyegén, mert ott van mellette a csacsi, de nehezen éri el. Már tök jól oldalra fordul, majdnem sikerül hasra fordulnia. Az előbb elakadt, se hasra nem ment, se vissza, úgy kiabált, belevörösödött a feje. :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol, én is véreztem, de csak egy napot, és keveset. Neked sok?
Bár én nem szedek semmit.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi :lol: :lol: :lol: én úgy bírom amikor így mérgelődnek.
3 ablak+1 ajtó és két ablakon szúnyogháló volt 78000 ft.De először kifizettünk 10000 előleget,aztán még decemberben és januárban is 10000-t.A maradékot meg ma.Így azért nem volt olyan vészes.

Viol,bár nekem még nem jött meg,úgy gondolom teljesen normáli,hogy vérzel.Mindenkinél más.

Még mindíg nem válaszoltak a dm-ből :evil: :evil: Holnap rájuk telefonálok.

Kép

Kép
hajnus

normális :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, nem semmi! Nekünk két ablakra kell csak, majd lehet még kérek infót, ki csinálta.

Mikor rendelted meg a dm-be aa cuccot? Vinni kellett képet? Apánal lesz névnapja, jó lenne olyan egérpad nekem is.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
húúú, akkor használjátok ki ezt ajó időt és menjetek el csavarogni. :) Vagy ahhoz túl meleg van? Inkább hűsöltök otthon? :)
Én pont ma kaptam papírt, hogy igen, majd kapom a tgyást, ami április 26-tól október 10-ig jár. Majd. :) Ha küldik. Egyszer.
Jajj, tünemény lehet Alíz, ahogy ott küzd a csacsiért!! :) :) Megmosolyognivaló... :)
[quote]V írta:iol, én is véreztem, de csak egy napot, és keveset. Neked sok?
[quote]
írta:
Hát most vettem észre úgy egy fél órája, és mondjuk a "pecsételő" és a "normál" mennyiség között van.
És te miért nem szedsz semmit? Nem bírja a szervezeted?

Amúgy gondoltam, hogy egyszer majd eljön ez is megint, na de már most?? Illetve remélem, hogy ha már van, akkor ez már az, és talán előbb-utóbb lesz belőle valamilyen rendszer, nemcsak gondol egyet, aztán hopp, meglep időnként. Mert akkor nehéz eldönteni, hogy normális-e....

Hajnus,
húúú, szép összeg... De így tényleg barátságosabb, ha apránként veszik ki a zsebedből... :)

nadine81

Húúú, ezt jól megkevertem... :lol: :lol: :lol:

Erika szavai nem kerültek idézetbe, viszont amit én írtam rá, az igen...
Remélem azért érthető... :lol: :lol:

nadine81

Ezt most találtam itt a neten...

"Kérdés:
A szülést követő 6. héten a nőgyógyászom a Cerazette fogamzásgátlót írta föl, amit el is kezdtem rögtön szedni. Rá egy hétre /tehát a szülést követő 7. héten/ megjött a menstruációm. Ennek már 2 hónapja. Azóta nem jött meg. Ön szerint ez a gyógyszer miatt van? Lehet, hogy míg szedem nem is lesz menstruációm? Kislányomat egyébként kizárólag szoptatom. Rá van valamilyen káros hatással a gyógyszer? Meddig szedhetem ezt a fajta fogamzásgátlót?
Válasz:
Szedje nyugodtan, a Cerazette mellett nem feltétlen vannak ciklustartó vérzések. A hatása megbízható, tehát a szoptatás teljes tartama alatt nyugodtan szedheti és bízhat benne. Ha aggódik, időnként kérjen ultrahang vizsgálatot, de most mondom, nem lesz terhesség. A szoptatás befejezése után érdemes egy spontán vagy gyógyszeresen meghozott vérzés után kombinált fogamzásgátlóra váltani."

Na, nekem tökugyanez van, illetve, hogy lesz-e folytatás, az majd kiderül... De ezek szerint van ilyen...

nadine81

Kitettem a hőmérőt amíg teregettem,34 fokot mutat!!!Le is engedtem az új redőnyünket :lol: :lol: :lol:
Erika,itt az interneten rendeltem,csak fel kellett tölteni a képet,5 munkanapon belül van kész.2200 ft.
Nyugodtan kérdezz a redőnyről,nálunk majdnem sz egész házét ők csinálták és úgy látom jó minőségű.1 év garancia van rá.
Néztem hogy mennyi,ha feltöltött képről papírképet rendelek.Hogy legyen viszonyítási alap,24 képpel néztem meg:927ft!Én meg a Kodakban most fizettem 18ért 1500-at. :roll:

Kép

Kép
hajnus

Viol,akkor megnyugodtál,ugye?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
hááát, még nem nyugodtam meg :D , de legalább már tom, hogy van ilyen... :D
A képek, amiket írtál, hogy "papírképek", azok rendes fotópapíron vannak? Olyan fényesen? És DM-es?

nadine81

Huhh, felkelt a kicsi Babám, viszem pancsizni! :)

Sziasztok, holnap jövök! :)

nadine81

Viol,igen,úgy írják Prémium-Fotópapír.
Mi is pancsizni indulunk.Bence az előbb ébredt,evett aztán ideültünk és megint az ölemben rottyantott egyet. :D Ez valami új szokás nála :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!
Lefektettem a kölyköket, Márton már alszik, mivel nem tudtunk délután kimenni Janka még tombol :D :evil:

Viol, mennyi a cerazette? Meddig elég?
Én eddig sose szedtem semmit, még csak fel sem írattam, de valamit ki kell találni. Bár ebben nagyon nehéz eset vagyok mivel idegenkedem mindentől... csak hát 3gyerek az nem semmi, úgyis kesergek eleget ha a híradót megnézem. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Küldjetek nekem valami fincsi kaját, olyan éhes vagyok, pedig eleget ettem :oops:
amica

Isti az uszodában:Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
köszi a képes infot, megnézem én is! :)
Kaksííí!!! :) Nálunk elég gyakori, hogy pelusból való kibontás után rottyant oda a pelenkázóra. Még az elején - na jó, most is az elején vagyok :) - én kis naiv, amikor hallottam, hogy jó hosszan rottyant egyet, fogtam, és tisztába akartam tenni. Na de akkor jött a következő. Rendben. Letisztogattam őt is újra, erre belenyomja az új pelusba. Most már megvárok 2-3 rotyit is, mert az a tuti. Általában 10 percen, negyed órán belül be szokott következni. De eddig a legtöbb az egy reggeli ötös adag volt! :) :)

Amica,
Cerazette-ből három havi adag volt kb. 5.000 pénz. Ez nem kevés, viszont az vigasztal, hogy 3 hóra el vagy látva dilibogyóval... Bár nemtom mi lesz, ha nekem megkeveri a szervezetemet, mer tényleg azt mondom, hogy ha meg akar jönni, akkor jöjjön meg, de ne szórakozzon velem a természet, meg a testem, hogy így meg úgy...
Amúgy nekem nem volt problémám soha a fogamzásgátlókkal, bírtam mindegyiket. Két fajtát szedtem, Mercilon és Gracial. Na jó, a Mercilonnal volt problémám, azért tértem át a Gracialra, de azt is 2-3 év után, szóval addig jó volt. Volt néha köztes vérzésem és a doki - akkor még nem a Berkes - szerint lehetett a gyógyszertől is. És ezért javasolta a másikat.
Az, hogy te "idegenkedsz mindentől", úgy értendő, hogy semmiféle megoldás nem nyeri el a tetszésedet?

A fincsi kaja nekem ma vaníliás karika volt!!!

nadine81

Nicika!Nagyon éde Szinti a Pattogóba ezt még én is élvezném tök jó dolog és hatalmas,gyönyörű baba! :D :D :D

Amica!Hál isten,hogy nem skarlát!! :) :)
Ez amit a Viol szed 3-hóra 6.000ft.Onnan tudom,hogy én is ilyet kezdtem el szedni,de engem úgy megkavart,hogy szüléstől kezdve véreztem szinte egyfolytába egy két nap kihagyással amíg augusztusban meg nem jött a rendes havim.

Hajnus!Hú,de jó,hogy lehet ilyen sokat költeni mi?Tiszta élvezet mégha lenne miből!! :? :? :?

Nercsi!Nagyon ügyes a kis ALíz és akkor ma kiapáztátok magatokat ugye?Gondolom nagyon jóvolt.

Megvettem ma az ülést a husinak olyan szép Römer 13.000ft volt alig használtan élvezte is a kis szaros,hogy kilát előre.
Mindjárt teszek fel képet róla.
Néztem én is a szavazást és szomorúan láttam,hogy senki nem jutott be közülünk.
Vendég

Hajnus,
jesszus, Isti hogy kerül fel a víz tetejére??? :shock: :D :shock:

nadine81

Gabi,
ha jól számolom, akkor Levi májusi, ugye? És te augusztusig véreztél?? És akkor miből jöttél rá, hogy az már a rendes mensi?

nadine81

Te 5.000-ért szoktad kiváltani?!Én itt 6.000 fizettem érte aszittem seggreülök a gyógyszertárba hirtelen!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?