Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok,de sietek,mert megmentettem egy cicát,akinek 3 testvérét mérgeztek meg,meg a mamáját,és idehoztam a mi udvarunkba,hátha ezzel megmentem,de sajna csak nyávog,csak nyávog,csak nyávog.........!Át kell vinnem egy másik házba,mert a földszinti lakók kinyirnak!!FRANCBA!!! :evil: Olyan szép,és olyan ÉDES kicsike!!Befogadnám,ha nem lenne már macskánk!! :(
Na mindegy!!
Az asztrológusról annyit,hogy a nőklapján van,valamilyen Adrienn!!De nemérdemes irni neki,csak felhivni!!Mi is ezt tesszük majd a napokban valamikor!
Málna!!Nem sértődtem meg!!DEHOGY IS!!!! :D
Dóri!!Neharagudj,hogy nem irtam vissza,de nekem a kártyám 2 perc alatt lefogy!!Nem győzöm feltölteni. :( Egyébként szoritok Érted pénteken!Viszont,képet ne felejts el kérni!!
Most megyek!!
Jó éjt mindenkinek!!
Puszi,Bea

Kép
bea27

Hello, látom, ma elő és utolsó vagyok.

Sziszi, még van remény, tesztelj vasárnap. Addigis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezt mind küldöm neked. (Ez is szúr, mint a hasad :P )

Lányok, nekem az asztrológus (Adrienn) kb 1,5 hónap után válaszolt. azt írta-már egyszer írtam-, hogy idén gyarapodunk.... Hosszú még ez az év.... De most már tutira el kell mennünk dokihoz :( de igazatok van, ki a fene akarja végigcsinálni ezt a macerát???? Ilyenkor mindig elmegy tőle a kedvem...

Nálunk dörög az ég, esik. Holnap biztos rossz idő lesz.
Bocs, hogy (most) nem írok mindenkinek, de leragadnak a szemeim.

Jó éjt, puszi

Kata
hoppá

Sziasztok!

Bea!
Semmi gond,én bocs,hogy nem hívtalak újra,csak tegnap este depeche mode koncerten voltunk,és hajnali 3-kor értünk haza.Reggel 6.30-ra meg már mennem kellett dolgozni.szóval nem sokat aludtam,és hát délután petótoltam.2-kor lefeküdtem,és 22.45-kor keltem fel :D
Óriáska tényleg ÓRIÁS,nagyon örülök nektek.Kíváncsi vagyok,hogy Tünci-Bogár,mennyit növekedett múlt hét kedd óta.És nem felejtem el a képet.Csak itt van lehetőségem kérni(kórházban)mert a dokim nem tud adni.
Örülök,hogy már jobb kedvben,hangulatban vagy :D :D Félre a negatív gondolatokkal :D

Nektarin!
Örülök,hogy újra köztünk vagy,nagyon várjuk a képeket :D

Nika!
Hogyhogy már most volt terheléses cukrod?
Vagy ezt jelenti nálatok a tesztreggelis vérvétel?

Anyusziszi!
Szerintem is korai volt még a teszt.Én úgy tapasztaltam,hogy 12DPO előtt nem érdemes.
Szerintem van ott babóca,ne aggódj. :)

Muszkuru!
Kergesd el pirit :!:
Köszönjük a szép epreket :D

Az asztrológus csajról annyit,hogy én már kétszer írtam neki,és nekem még egyikre se válaszolt.Ennek már 2 hónapja,és végül is már tárgytalan a kérdésem.Írjatok csak nyugodtan,és remélhetőleg nektek sem kell megvárni a választ :D

Zsizsik!
Sajnálom :cry: Remélem ettől függetlenül hamar összejön nálatok a baba,akár már ebben a hónapban.A PCO val kapcsolatban másik topikban biztos többet tudnak a csajok.

Bocsi,akit most kihagytam,majd holnap még reagálok 1-2 dologra.
Köszönöm,hogy hiányoltatok :D

KépKép
takido

Jó reggelt!

Csak bekukk!Megyünk a bölcsibe utánna meg tanulok.De majd jövök.
Apa elment kongresszusra és csak szombaton jön haza
:cry:

Hoppá
Nálunk nem dörgött,de az ég így nézett ki:

Kép

Szép napot mindenkinek!

málna2162

Szép napot!

Itt süt a nap :lol: , remélem egész nap igy marad!!!!
Most megyek mert szokás szerint sok dolgom van(lenne) :?

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt,

Budán nyár van végre :!: :P

A hőm majdnem 36,6 volt reggel. Még türelmetlenül várunk, persze nem Pirire, hanem egy bébire.

Nika
Velem is sokszor csúnyán viselkedtek az egészségügyi dolgozók, de nem kell ezekre odafigyelni.

Nekem 8. hónap körül volt egy cukorterheléses vizsgálatom. Nincsen jó vénám. A nő 8-szor szúrta belém a tűt, de semmi vér nem jött, erre marokra fogta és szabályszerűen mintha le akarna szúrni, belém vágta, na akkor aztán már jött....
Ha nem lettem volna terhes, akkor tuti felpofoztam volna :twisted:
Vendég

Jó reggelt!
Málna: nagyon szép volt az ég felétekés jó tanulást mára! Ha egyedülvagy írjál sokat :wink:
Mókuska: jó munkát! :lol:
Dóri: de jó, hogy jelentkeztél, tudtál még este is aludni? Milyen volt a koncert? :lol:
Mindenkinek sok puszi, de rohanok, mert jöttek hozzám! :evil:

Andi
candi

Jó reggelt

Bea, hogy van a cica? Sikerült befogadót találnod neki? Nagyon sajnálom az ilyen kis állatokat, az emberi gonoszság határtalan. :cry: :evil:

Dóri, hogy bírta Tünci-Bogár a koncertet?
Bejött neki a Depeche Mode? :wink:

Sziszi, továbbra is szorítok!!! :D

Tényleg beköszöntött a nyár Budán :D
Ennek örömére rendberaktam az erkélyt, lesöpörtem, felmostam, virágot metszettem és locsoltam, Nyúlgyerek is segített, megkajált egy csomó muskátlilevelet, amíg nem figyeltem oda.
Azt hiszem hátul is szemet kellene növesztenem, szerintem a gyereknél is jól fog jönni... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
ez hátul is legyen szemem jó ötlet mindenképp.

Málna!
Ez a kép nagyon tuti jó tanulást!

Nálunk borus idő van :(

A cukorterheléses vizsgálatot első vérvételnél csinálják: ehettem 1 zsemlét s ihattam 2 dl tejet.
A második 24. hetes korban akkor nem ehet az ember semmit s cukros lötyöt kell inni.

Sziszi!
a hőd jó, szerintem. Nekem is alig jött a vérem s elkezdtem pumpálni az segített, de a bunkó nő már ott parázott miért nemjön miért nem jön. Mondtam neki rendszeres véradó votlam nehogy már ne jöjjön., s akkor elkezdtem pumpálni, mint akkor s megindult. Most jó lilla fáj is egy kicsit.

Takido
Te mikor mész hüvelyi UH-ra?

Üdv Mindenkinek!

Kép
nika04

Muszkuru: :lol: Nyuszigyerek most igen jó illatú lehet! A kis torkos!
Itt is szépen süt a nap, de jó lenne a kertben pihizni egy nyugágyon egy jó könyv és némi gyümi társaságában. Na belelóg a kezem a bilibe :?
Nika: nekem gyönyörű vénáim vannak, ha vérvétel előtt iszom,de van olyan nővérke aki így sem boldogul vele, olyankor legszívesebben elvenném a tűt tőlük és megmutatnám rajta, hogy kell. Így én is tudok vért csapolni :evil:

Andi
candi

Csajok, én már előre rettegek a hétfői vérvételtől.
Amikor először vettek vért tőlem, nem bírtak kipréselni belőlem semmit, a csaj úgy megszorongatott, hogy utána lilás-zöldes lett a karom.
Én nagyon rosszul lettem, nem a vér látványától, vagy a tűtől, hanem hogy szó szerint megfejt a nővérke... :evil:

Alig bírtam kitámolyogni a szobából, és még a folyosón, aztán meg a kocsi felé egy padon, aztán még a kocsiban is ültem 10-10 percet, amíg végre haza bírtam indulni.

Azóta már vettek vért máskor is, minden probléma nélkül, de valahogy ez az első úgy belém rögzült, hogy mindig ez ugrik be, ha vérvétel van kilátásban

Musz

KépKép
muszkuru

MEGJÖTT !!!! :cry: :cry: :cry:

Bejelentkezem a dokihoz jövő szerdára. Muszkuru, kezdem a sok macerát én is.
Vendég

Sziszi, hát nem örülök :(
Inkább csinálnám a macerát egyedül, illetev Katával...

Hoppá, rászántad már magadat?
Vagy megvárod, hogy túlélem -e? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi

Nagyon sajnálom...Pedig úgy bíztam benne,hogy sikerült. :cry:

Muszkuru

Neked ma van az utolsó cn-od.Hova ez a sietség?!Most kell még tesztelned,nem?!
Nyuszigyerek nem akar bér rágni nálunk?!

málna2162

Hoppá,
tarts velünk, én abban bízom, hogy így gyorsabban teherbe esem majd, mintha próbálkozunk még tovább és fogalmunk sincs van-e baj és mi ???

Muszkuru
mindenképp tudni szeretném, hogy van-e valami gáz. Ha mindketten egészségesek vagyunk, akkor lenyugszunk, nem aggódunk egymásért és majd jön, ha jönni akar.
Így viszont mindig ott bújkál a lehetőség, hogy valami nem oké.
Vendég

Szisz: :cry: Én is nagyon bíztam a dologban. De most felgyorsulnak az események.
Muszkuru: én vérvétel után azonnal eszek egy szem kockacukrot vagy egy kis csokit, így nem leszek rosszul. Régebben én is paráztam,de bele jön az ember és ha jól tudom még éhgyomorra sem kell menni a hormonvizsgálathoz :D

Andi
candi

Málna, attól függ mennyit fizettek neki :D
Az ő valutája a répa és a lucernakarika :lol:

Tesztelnem nem nagyon kell, nincs miért...
A hőm a béka s...gge alatt...

Sziszi, már értem.
Hozzád hasonlóan én is nagyon kíváncsi vagyok, mi zajlik "odabent".

Musz

KépKép
muszkuru

Andi, igazad van, a hormonos előtt lehet enni - ami nagyon jó, mert ha sokat kell várni, tuti elpatkolnék, ha nem ehetnék.
Én minden reggel úgy ébredek, hogy hurrá, reggelizzünk :oops: :D

Musz

KépKép
muszkuru

Málna, Bea (és persze bárki, akinek van véleménye)

Ti nagyon értitek ezt a hőmérőzős dolgot. Segítsetek nekem!

Miért van az, hogy 36,4 36,5 és 36,6 volt az elmúlt reggelek hője (ami nekem magas, ugye) és ma megjött. Én ufó vagyok, hogy minden másképp van nálam?
Vendég

Kép
Na hát egy képet megpróbálok feltenni, sziasztok:)

Kép
Kép
nektarin

Kép

Kép
Kép
nektarin

No még egy

Kép
Kép
nektarin

Kép

Kép
Kép
nektarin

Szia Nektarin
milyen jó kedvű volt a menyasszony!!! :P :lol:
Nagyon helyes, látszik, hogy jól érezted magad.
Szépek voltatok.
Vendég

Köszönöm, most megyek, de remélem lassan lesz időm olvasni és írni veletek:)

Kép
Kép
nektarin

Nagyon jók a képek Eszti! :lol: Olyan kis aranyosak és jókedvűek vagytok :D Szép lett a hajad! Majd kapunk nyaralós képeket is?

Andi
candi

Szia Nektarin!
Hm, jóképű a vőlegény :wink: (bocsánat, mostmár férj)
De az én szívem már Sziszi Tomijáé :oops:
Nagyon szép volt a csokrod.
Amint a képeken látom, jót mulattatok, és ripsz-ropsz elfelejtetted az előkészületek nyűgösségét, ugye? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Nektarin!!
Gratulálok!!Mostmár gyere gyakrabban!!

Sziszi

?!Passz.
Elvileg normálisnak mondható,hogy a hőd fel ment és fenn is maradt.Ez lehet bármitől.Nem aludtál eleget,felkeltél de bármi más is lehet.A hőd nem aznap megy amikor megkell jönnie,hanem abban a "pillanatban"esik le amikor megjön.Tehát reggel neked lehetett fent,de amikor megjött elötte nem sokkal leesett.Ha most mérnél szerintem tuti lent lenne a hőd.

málna2162

sziasztok4

Vérvételre késtülők. Sima csapvizet lehet inni vérvétel előtt, az kicsit "kitölti" az ereket :wink: , és az eredménybe sem zavar be.

Sziszi :cry: :cry: nagyon sajnálom :!:

Nektarin nagyon helyesek voltatok :wink:

Na, én megint be vagyok havazva. Az egész délelőtt azzal telt, hogy ruhát próbálgattam. szörnyen kiábrándító az, hogy bár kövér nem vagyon nem nagyon kapok ruhát magamra :cry:
Nem tudom vidéken csak a vékony nők vásárolnak? arra van a nagyobb kereslet, aki kicsit molettebb, meg így járt :(
Na nem panaszkodom, az utolsó üzletben sikerült találnom olyat ami tetszik, és előnyös is :wink:

Majd este jövök, kicsit hasznossá kéne tennem magamat, mert szalad a ház :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutop, én azért irigyellek egy kicsit!
Szívesebben töltöttem volna a délelőttömet ruhapróbálgatással, mint munkával... :roll:
De én is szoktam panaszkodni. Mostanába olyan furcsa a divat. Minden gyűrött anyagból készül, meg direkt szakadt, vagy agyon van feliratozva.
Hogyan vegyek fel ilyeneket az irodába? A főnököm tuti nyomban gutaütést kapna.
És az árak is nagyon elszaladtak.

Köszi a vizes tippet, majd hidratálom magamat :D

Musz

KépKép
muszkuru

Halihó!
Hová tünt el mindenki? Még nincs péntek délután,vagy ez már a nyári szünet mindenkinél? 8)
Unatkozom és most ráérnék beszélgetni, erre senki :(

Andi
candi

Itt vagyok!

Én is unatkozom. Vagyis nincs kedvem dolgozni. A PMS mindig meggyötör

Musz

KépKép
muszkuru

Kedvem nekem sem sok, de mindjárt megyünk haza! :wink: Ugye ma nincs túlóra nálad? Előző héten vettem a gyógyszertárban egy Premens névre hallgató bogyit, ezt most lehet,hogy kipróbálom, azt írja, hogy a PMS tüneteket enyhíti, ill. megszünteti. De állítólag min 3 hónapig kell szedni. Na még meglátom. :roll:

Andi
candi

Most viszont lelépegetek, töltök egy kis D vitamint magamba. Jók legyetek! :lol: Kép

Andi
candi

Na sziasztok,már fél órája csak visszaolvasok!!!4

Gabikám,köszi a segítséget,szép lett????Szerintem nagyon!!!Köszi

Nektarin,nagyon szép voltál és milyen vidám...mintha magamat láttam volna :lol:

Tegnap a férjem családja volt nálunk vendégségben,finomat főztem és sokat,mert ma meg tesómék jönnek...ere mindent felfaltunk,úgy ízlett mindenkinek :oops: ma újra főznöm kellett délután,de ez az igazi dicséret,nem ???!!

Sziszi,sajnálom,mindenképp fura nálad ez a hő....szerintem még hozzád mérten is túl alacsony...és nagyon sokára jött meg....Tomi után hogyan védekeztetek?Gyógyszert szedtél egy ideig?Vagy más hormonkészítmény,ami meggyengíthette a méhnyálkahártyát???Mindenképp doki...ő majd megállapítja,mi lehetett!!!

Ha mindenki túl lesz a vérvételen,elmesélek egy kicsit sem gyenge történetet az én vénám totális támadásáról...addig nem ,nehogy valaki ne merjen elmenni :oops: :oops:

Mindenkinek további szép napot,mennem kell teríteni,6-ra várom tesómat és barátnőjét!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, mindig az a legjobb dícséret, ha minden elfogy :D
A vérvételes sztorit még jegeld, kérlek :?

Andi, kíváncsi vagyok a bogyókra. Szerintem a férjem is támogatná a beszerzésüket, ilyenkor szokott Hisztimanónak hívni 8)

Na megyek haza apát boldogítani :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Muszkuru
megnyugodtam, akkor nem csak én gondolom ezt a mostani divatról :wink: , itt egy fodor, ott egy húzás a popómat, meg a csípőmet meg dupla akkorának mutatja :oops:

Meli
bizony szép lett :lol: , és azok a pillangók már lassan jó helyen lesznek :wink:

Candi
nem tudom, de a Te vonalzód tegnap akkor egyszer mutatta magát, azóta nem és előtte sem :( , legalábbis nálam :roll:

Takidó, Bea, Málna remélem este nem hagytok egyedül :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

Adj nekem tanácsot.
Mit csináljak ,hogy Máté ne dobáljon mindent?!
Semmivel nem játszik csak dobál.Azt élvezi ha zajonghat.Elmegy a füle mellett ha rászólók és megmondon nagyon őszintén a türelmem legvégén járok.
A hajópadló és a dohányzóasztal tele van benyomódásokkal.

A macska is megtanulja,hogy nem piszkíthat mindenhova ha beleverik az orrát...most mit csináljak üssek rá a kezére amikor dobál?!

málna2162

Mindenkitől várom a javaslatokat nem csak Gabitól!

Na, leendő anyucik a lecke fel van adva...Ti hogyan?!

málna2162

Málna
ez nálunk is volt, van, de talán már egyre ritkábban. :(
Én bevallom volt, hogy ráütöttem a kezére, főként akkor amikor Adrikát célozta vele.
Nálunk is mindegy, hogy mit.
Amit még nagyon szeret, mindent kiönt ami pohárban van, persze azt is Adrira, aki nyafog ahelyett, hogy megfogná a poharat :roll: szóval készülj, később csak rosszabb lesz :lol: , de valamikor csak kinövik :wink:
Próbálom most arra korlátozni, hogy lejárunk a patakra ahol kővel kidobálhatja magát, és labdázunk, azt is dobja rúgni nem szereti :wink: , remélem ez célravezető lesz :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Anyusziszi!
Sajnálom :cry:

Candi!
Sikerült 1órakor visszaaludnom,és ha a férjem reggel fel nem ébreszt,akkor szerintem 9-ig fel sem kelek.A koncert nagyon jó volt.Igaz,az első 10-15 percben elkezdett szakadni az eső,de szerncsére elállt,és jó idő lett :D

Muszkuru!
Tünci-Bogár nagyon jól bírta.hol álltunk,és táncoltunk,hol ültünk és pihiztünk,meg távcsöveztünk.Igaz előző nap edzettünk rá,mert akkor Alsóörsön voltunk Edda koncerten.Mindenki azt mondja,hogy biztos nagyon fogja szeretni a zenét.Lehet,hogy majd Depechre fog megnyugodni :D

Nika!
Így már értem.Nekem is ilyen volt az első vérvételem,amiről nekem sincs túl jó élményem.A nő beszélgetett közbe,és volt,hogy kicsit meglökte a tűt a kezembe,nem mondom,hogy nem voltam ideges.Mikor kijöttem a vénám teljesen ki volt dudorodva,és kb.2 hétig egy 10cm-es kék-zöld folt éktelenkedett a kezemen.meg persze fájt is.
Hüvelyi UH-ra én nem megyek.A dokimnak nincs,és úgy tudom,12.héttől már az se csinál,akinek van.Most pénteken megyek a 12.heti UH-ra,majd teszek fel képet én is :D

Nektarin!
Szépek vagytok :D Mikor jössz élménybeszámolót tartani?

Málna!
Hogy állsz a tanulással :?: Nem a héten van 3 vizsgád?

Bea!
Merre vagy?

KépKép
takido

Takido

Pénteken van egy és jövőhéten pénteken kettő :(

Kis_plutó

Legjobban azon tudok kiakadni amikor az ételt kezdi el dobálni. :twisted:
De most azt találtam ki ,hogyha elkezdi dobálni akkor elveszem tőle.És akkor nincs kaja.Úgysem tanul belőle.De mondjuk a harmadik elvett étel után már lehet hogy nem lesz kedve dobálni.Azért az éhség nagyobb úr.Inni meg úgyis iszik rendesen,éhen nem fog halni.

málna2162

És van mégegy szívfájdalmam...
Nem eszik semmilyen zöldséget...gyümölcsből is csak nagyon ritkán sikerül valamit bele könyörögnöm.

málna2162

Málna
nálunk a gyümölccsel nincs gond szerencsére :wink:
télen volt olyan nap, hogy szinte csak mandarint evett.
Most meg jönnek a piros gyümölcsök mindet imádja, eper málna meggy csersznye pirosribizli, ezek a kedvencei :lol:
Még az őszibarackot is megeszi, de azt időszakosan.

Viszont a zöldség nálunk sem nagyon kell :( Amikor kicsi volt ugy szerette a főzelékeket, most meg nem.
Azért ez még változik, Adrinál is folyamatosan bővül a szeretett kaják listája :lol:

Máté a bölcsiben sem eszik jobban? Nekem Adrika az oviban szokott rá bizonyos dolgokra, többek között a tejre is, addig meg nem itta volna.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Soha nem panaszkodnak ,hogy nem eszik.Én mindennap kérdezem,hogy evett rendesen?A válasz igen.Mondjuk látszik is rajta,mindjárt dobok egy képet.

Ha valamilyen étel számára ismeretlen van hogy megsem fogja,ha megfogja akkor is fintorog és eldobja,megsem próbálja megkostolni.
Hasonló korú gyerekek falják a gyömölcsöt...Iga nagyon sok gyümi levet iszik (100%),és főzelékeket is imádja.De már úgy szeretném ha egy paradicsomot túrna befelé...vagy egy kis epret...

málna2162

Sziasztok,

Sziszi, úgy látom együtt "véreztünk el". Ma nekem is totálisan, nagy elánnal megjött. (ne sajnáljatok, ez van!!)

Úgyhogy Málna, légyszi a táblicsku Hoppá rovatánál cseréld ki a május júniusra, a nap stimmel. Köszi!

A zöldség-gyümölcsről csak annyit: próbálj neki olyan szendvicset csinálni, amire "rajzolsz" egy arcot: a paradicsom a száj, uborka a 2 szem, pici paprikadarabka a szemgolyók, vagy orr. talán úgy tetszik neki. Aztán megmondod neki, ha a "bácsit" megette, csinálsz neki egy "nénit" is, haja is lesz-reszelt sajt.

Én így biztos megenném :lol:

Vagy kutyus arcot-2 füle paprika, stb. Vagy a kedvenc állatát.

A vérvétellel ne kergessetek el, gyűlölöm. 2 éves voltam, amikor először mentem, esküvő előtt pár héttel. Szörnyű volt amíg odaértem és vártam. Mondtam a nőcinek, finoman csinálja, mert pofánvágom. Persze a második részt csak magamban... Túl lehetett élni.

Szóval most majd valamikor elindulunkdokihoz. Kaptam egy címet: Budai meddőségi klinika, lehet, hogy oda megyünk. Meglátjuk. Most nekem júli 1-ig hajtás, vizsgaszervezés, lebonyolítás, minden nap full agyleszívás. Na de ez itt nem a "Gyere panaszkodni" fórum.

Kata
hoppá

Dehogy 2 éves, 29!
hoppá

Hoppá

Most megnyugtattál :lol:
Miért várom el egy még nem 2 évestől ,hogy ne dobáljon és egyen gyümölcsöt.?!Majd 2 évesen... :lol:
A férjedet nem körözik kiskorú ... :lol:

Panaszkodjál nyugodtan,beszéld ki magadból!Azért vagyunk itt hogy meghallgasunk és megdumáljuk!!

Visszatérve a szendvicsre a sjatot enné csak meg.Azt imádja :roll:

málna2162

A győri édes kismackó bezzeg lemegy...

Kép

Kép

málna2162

Megyek mert Máté zombivá változott...majd még benézek

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?