Odod
Én is császárral szültem. Én spinális tűt kaptam és én is az éppen ügyeletes anesztesnél. Szerintem minden anesztes jó, annyiban másabb ha van fogadott anesztesed, hogy én 24 órás tűt kaptam, tehát 24 óráig nem kelhettem fel, de létezik 6 órás tű is.
2 óra múlva hozták a kicsit hozzám. Én felkértem magam a 3. emeletre (ott fizetős szobák vannak) és ott a császárőrzőben olyan ágyak vannak, hogy egy karral tudod dönteni a törzsedet fel-le így a 24 órás fekvés elviselhetőbb volt. Nekem ott volt a párom egész estig a szobában és ő tette nekem oda szoptatni a kicsit. A nem fizetős szobában rendes kórházi ágy van.
Fájdalom az a csaszi után van, alatta nincs, de pár nap az egész csak.
Elizabeth
Nem tudom voltál e azóta, de Kósa doki meddőségi szakember. A kórházban 2 ilyen doki van én mondjuk a másikhoz jártam. Nagyo jól teszed, hogy elmész hozzá, valakik évekig halogatják ezt a lépést. Annyit tudok mondani, hogy elég gyorsan peregnek a pánciensek, de a kórházban elég kiszámíthatatlan a rendelési ideje, viszont van magánrendelése is, ha jól tudom.
Melinda
Nagyon rég jártam már erre. Domi január 3.-án született. Már tud hátról-hasra és hasról hátra is fordulni. Állandóan állna, persze úgy hogy fogjuk a kezét.
Nálunk is mindenevő a drága, sőtt kunyizza a kaját tőlünk is és pl. a halat azt nagyon imádja.
Foga az még nem jött ki egy sem,de nyáladzik rendesen.Hangokat már ő is hallat abszolult hangsúlyosan tudja mondani az -a-a kombinációt (anya hangsúlyal), Így tudom mikor szól.
Kr.. kombináció
Amiket még így mond : -gi- -ham- Ezek amik gyakran előfordulnak a dumájában.
Teszek majd fel képeket is nemsokára.
Vivi nagyon édi! Hogy mekkorát nőtt!!