Sziasztok!
Minő meglepetés......
Szia Anett!
Szóval mostanában volt nálatok a kislányok szülinapja,sajnos nem tudunk pontos dátumot,így fel se tudtuk őket köszönteni,de ha még belefér akkor ezúttal kívánok nektek sok boldogságot!
Tamarának és Szonjának:
És persze tegnap volt a büszke anyuci névnapja,így Anett nap alkalmából is kívánunk minden szépet:
Jó lehetett Szlovákiában,irigy irigy!!!!!
Tali???
Én benne vagyok,csak hol és mikor?
Nóra!
Jó volt a Cinimuzsi
és jót dumcsiztunk utána,és így élőben is tetszik az autótok,nagyon tágas,és amúgy is Ford rajongó vagyok.(na jó csak a Merci után,nehogy megsértődjön szegénykém
)
Nagyon jól elvoltak a fiúk,az tetszett a legjobban,mikor a két kicsi elkezdett dumcsizni....
Már mióta mondom,hogy kell még egy kislány nektek,hiába beszélek??? 7 személyes az autó vagy nem??
A kis mennyaszonyom jól lelépett tényleg,.....sajnálom pedig,hogy nem látjuk sűrűbben Doresz babát,és nem tudunk róla friss infókat igaz néha szoktam Jatkával dumcsizni, (Doresz baba olyan nagykislány már
)de ritkán,jó lenne sűrűbben.
ja és elárulta apa(a ti apátok
),hogy hová akart menni csavarogni cini Muzsika közben,azt hittem lemegyek hídba
hát vannak még rendes pasik a világon
Anita!
Na végre kicsit többet írtál,ennek nagyon örülünk.
A cuccot mindig elfelejtem beadni anyudékhoz,de ami késik nem múlik.
Na most jól megnyugtattál,hogy nem is a babócámat éreztem rugkapálni
sejtettem,hogy nem érezhetem,pedig annyira reménykedtem,na akkor várok még....
Örülök,hogy minden rendben van veled és a babóval,de az a 9 kémcső vér kicsit soknak tűnik????Mérrrrr?????
Erika!
Én is üdvözöllek kis topikunkban,örülök,hogy csatlakozol,úgyis kihaló félbe voltunk,de hátha fellendíted egy kicsit ezt a topikot.
Gratula a babókádhoz és örömteli pocakosodást kívánok!
Én a saját orvosomat szívesen ajánlom neked,ha érdekel,szívesen írok róla akár priviben is. Ő a Szent Istvánban rendel,és Kispesten van a magánrendelője.
Ha érdekel,írj!
Mesélj még magatokról! Mióta vagytok együtt a férjedel? Dolgozol még?
Hogy viseled a terhességet? Tudjátok már a nemét?
Én Bottyánról nem hallottam semmi rosszat,a sogórnőm hozzájár,de nincs vele semmi baj.Igaz nem szült nála,de most hozzá jár,itt van közel és ingyenes.Ez sem elvetendő szempont.
A hugom egyszer volt nála és azt mondta,hogy olyan mufurc,Nem tudom,hogy csak az "idegenekkel" vagy a saját betegeivel is ilyen barátságtalan????!!!!
Lehet,hogy el kéne menned felmérni a terepet???!!!Lehet neked bejönne,amúgy fiatalos és jóképű(állítólag) viszont a Dél pesti kórház nekem nem szimpatikus,bocsika mindenkitől,akit bánt ez a dolog.
Úgy néz ki,hogy hétvégén jönnek a Krisztiék hozzánk, már pénteken és vasárnapig maradnak,alig várom,majd azért bejelentkezünk,ha úgy jön össze,oké?
Majd csinálunk sok sok képet,sőt egy játszótéri talit is beiktathatnánk,van jelentkező?
Betti drága,hova tűntél azzal a keresztelős képekkel?
Most mennem kell alukálni,mégegyszer ne tűnjetek így el!
Puszó:Ildikó