Új privát üzeneted érkezett!

Viol!

Csak egy kis pohár pálinkát ittam, adták ajándékba. :)
Narancsleveztem. :D

Múltkor kérdezted mi az a modellező suli.
Ruhákat tanultunk szerkeszteni, szabásmintát készíteni, elvileg bármilyen fazonú ruhának el tudom készíteni a szabásmintáját.
Szóval, ha valami ruhát lerajzolsz, amit elképzelsz, akkor mi elkészítjük a szabásmintáját. Meg persze meg is varrjuk, ez egy technikusi képzés a ruhaipari szakközép után.
Pécsett annak idején nem volt ilyen képzés, és ezért kerültem Bajára.
Na ezt aztán megmagyaráztam :D :D :D
Felejthetetlen emlék számomra :) , és Anitát tök véletlenül itt a Babaneten találtam meg :) , és nagyon örültem neki. :) :) :)
Látom ő most eltűnt, de gondolom, otthon van a párja, remélem még ír nekünk! :)

katus78

Ágyat néztünk, de nem vettük meg. Lehet hogy megvárom vele, amíg a galéria elkészül, mert más lesz úgy a szoba...

Jók a fotók!

Husika pedig nagyon szexis!!!! :P :P
Vendég

Na azert meg itt vagyok am! :)

Otthonrol is tudok irni, mert az Anyueknak is van net. (Kulonben nem tudnank latni egymast minden nap, ha nem lenne messenger :))

Katus!
Nem annyira regen voltam otthon utoljara. Oktober 28-an jottunk vissza tavaly, szoval meg "csak" 8 honapja. A leghosszabb egyhuzasban 24 honap volt egyszer. Akkor kozben voltak itt az Anyuek, de ennyit mar nem birnek ki.

Gabi!
Tok jok a kepek! Ahogy keszul "letamadni" teged a kapdban meztelenul, de meg zokniban! :lol:

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Végre itt vagyok. Kicsit zürösek most a napok, ez a felújitás megbojgatja a napokat. És még nincs vége! Tovább tart míg gondoltam.

Kicsit visszaolvastam de így futtába képtelenség követni a topikot. Remélem hamarosan minden nap tudok jönni és akkor képben leszek.

Köszi Nadine a hiányolást! :D

Zsani! Még lehet pozitív a teszt!!! Nekem is csak a harmadik lett két csíkos.

Gabó! Szereted a Zappot?? Én is most nézegetek nyárra egy könnyü, kicsi esernyökocsit. Van ugye a nagy kocsink, az is Quinny. Szeretem is, de nehéz és elfoglalja az egész csomagtartót. Akarok egy lóti-futit, pont ezt a Quinny Zappot néztem ki, csak sok hátrányt fedeztem fel. Nem lehet dönteni a háttámlát meg eléggé görnyed benne a gyerek. Amúgy viszont mindem jó és nagyon tetszik. Amúgy is Quinny bolond vagyok. Csak ezek zavarnak. És nem is olcsó. Neked bevállt?
mirama

Ági! Meddig lesztek itthon? Nem lesz egy fórumos tali?
mirama

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
mirama

Kriszta!
Augusztusban lesz az Esztiék kertjében :wink:
Hogy pontosan mikor azt nem tudom, de tuti lesz!!!!!!!!!!!
amica

Katus,
[quote]S írta:zóval, ha valami ruhát lerajzolsz, amit elképzelsz, akkor mi elkészítjük a szabásmintáját. Meg persze meg is varrjuk, ez egy technikusi képzés a ruhaipari szakközép után.
Pécsett annak idején nem volt ilyen képzés, és ezért kerültem Bajára.
Na ezt aztán megmagyaráztam

Szerintem tényleg tökéletesen megmagyaráztad, komolyan! :)

Én is valami hasonlóra készültem volna általános után, mert másodiknak a Handlert írtam be, és valami ilyen szakot, fel is vettek, csak közben megjött a papír, hogy felvettek a vendéglátóba, amit viszont elsőnek jelöltem, szal a Handlert visszamondtam... :)
Na, ezt meg én jól megmondtam! :)

Vero,
ágy??? Galériaaa??? Húúú, milyen átalakítások lesznek? :)

Mirama,
azt mondják, ha az ember elkezd épülni, sosem fejezi be igazán... :) Akkor valami hasonló lehet az átalakítással is... :) :( :)

nadine81

És Mirama,
iszonyat jók a fényképek, tündériek a gyerekek!! :) És Noel az elsőőőn!! :) Ennivaló! :) De különben beállítás meg minden szempontjából is jók, ki csinálta? :) Tök szépek, igazi, albumba való képek!

nadine81

Mi csináljuk a képeket. Ezeket én fényképeztem. Szeretek fényképezni. :wink:
mirama

Mirama!

Mirama
[quote]G írta:abó! Szereted a Zappot?? Én is most nézegetek nyárra egy könnyű, kicsi esernyőkocsit. Van ugye a nagy kocsink, az is Quinny. Szeretem is, de nehéz és elfoglalja az egész csomagtartót. Akarok egy lóti-futit, pont ezt a Quinny Zappot néztem ki, csak sok hátrányt fedeztem fel. Nem lehet dönteni a háttámlát, meg eléggé görnyed benne a gyerek. Amúgy viszont mindem jó és nagyon tetszik. Amúgy is Quinny bolond vagyok. Csak ezek zavarnak. És nem is olcsó. Neked beállt?

Én vettem a Zappot. :D
Még nem próbáltam, mert az eBay-on rendeltük, és a rokonoknál van németo-ban, mert így olcsóbb volt a postaköltség. :)
Nekünk mindegy, a döntés, Máté nem alszik el a kocsiban hónapok óta, csak ül, elöl, és vezényel! :lol:
Már nagyon várom, hogy megjöjjön.
Te milyet szeretnél venni?
Nagyon szépek a gyerekeid. :)

Viol!

Szerintem meg tök ,jó, hogy tudsz, sütni, főzni, én most tanulgatom.
:lol:

katus78

Sziasztok.
Mirama,szerintem is az első kép a legszuperebb,de természetesen mindegyiken tündériek!
A héten itthon van a sógorom,majd fényképeztetek vele egy csomót.
Ma voltunk tanácsadáson,fél kilót hízott a Bence,most 7670g,70,5cm.A dr.néni szerint a foga miatt nem akar enni,csak szopizni.
Nicika,téged láttalak fél2 körül a Híd utcában?Csak utólag kapcsoltam,hogy ismerős ez a csaj,mert épp Istivel mérgelődtem,aki nnekiállt az utcán hisztizni :x

Kép

Kép
hajnus

Ja,képzeljétek már ma 4 után mehettem volna az egérpadért.Holnap elhozom :D

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Szép hosszú Bence! Máté is annyi, pedig 4 hónappal idősebb. :) Na igaz jocó, és én sem vagyunk magasak! :D
Holnap elmehetnénk sétálni.
Hová jártok dokihoz?

katus78

Katus,
jaja, tanultunk mindenféle fogást, előételtől a leveseken és főételeken át a desszertig mindent, csak most nem igazán használom. Ott inkább különlegesebb kajákat csináltunk, amiket hétköznap nemigen csinálnék meg, viszont az alapokat jó volt elsajátítani. :)

Hajnus,
szép méretek Bencénél, csak így tovább! :) Mi holnap megyünk mázsálásra! :)
Várod már az egérpadot, mi? :) Párod abszolút nem is tudja, hogy azt kap, vagy csak a kép, ami rajt lesz, az lesz meglepi? :)

nadine81

Ja, tényleg, Te voltál Katus! :D

Én is tudnék rendelni Németo-ból, néztem egy német honlapon is, 130 euro. Te mennyiért rendeltél?

Nekem a fekete tetszik a legjobban. A férjemnek a piros. Meg van még ilyen olajzöld, az se lehet rossz. A fekete nyáron nem melegebb? Vagy ez hülyeség?
mirama

Hajnus! Én már csináltattam kétszer is egérpadot Apucinak, igaz nem dm-est hanem az Akkordban. Tök jó lett, bár a dm-ben olcsóbb.
mirama

Voltatok már az új bababoltban az Elzettnél? Nagyon gagyi!!
mirama

Nálatok is nagy meccsnézés megy esténként? Mondjuk ma én is vettem magamnak egy sört, fini búzát. :P
mirama

Sziasztok!

Mostanában nem tudok valami sűrűn jönni mert dolgozom aztán jönnek az itthoni teendők. :( :cry:
Kutyafuttában végigolvastam az írásokat,megnéztem a képeket.
Minden gyerkőc nagyon helyes és minden felnőtt nagyon csini. :D

Zsani!
Virágnak üzenem,hogy gyorsan-gyoran gyógyuljon meg!

Vero!
Nagyon szivesen pesztrálom Ivánkát és nagyon szívesen megyek ha hívtok ha nem akkor is :D :D :D
Imádom a keresztfiamat!

Gabóca!
Előre is gratula az autóhoz mert lehet,hogy holnap nem tudok jönni.

Beus!
Gratula a kis pocaklakóhoz!

Katus!
Minden nap dolgozom 5-ig. :(

Írja meg mindenki,hogy mikor nem jó nekik a buli!El kellene kezdeni időpontot egyeztetni.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Ági!Nézd már,de hülye vagyok hát persze,hogy van anyudéknál net.Jó van elvan a gyerek ha játszik!!!!!!

Mirama!Nekünk Top Rider van a Katuséké amit írtál,de lá
tom oké minden.Nagyon helyesek a gyerekek.
Basszus össze-vissza írok mindent ez a bor hatása állandóan vissza kell törölnöm,mert össze keverednek a betűk.

Hajnus!Nagyon szépek vagytok.

Eszti!Kár,hogy most nem fogsz tudni annyit jönni már most hiányolunk.

Megvan a verda már el is voltunk Inlén az egyik koleganőmnél.Teszek majd fel képet róla.Olyan jó volt beleülni nem is hittem,hogy ennyire jó érzés lesz.A barátnőméknél meg ittam kicsit bort meg is ártott.Annyira örülök.JUJUJUJUJUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este dobom a képet.
Vendég

Itt a verda ja és köszönjük Levi nevében is a képek iránti hozzászólásokat.

Katus!Megvettem ma a játékot!!

Na megyek vacsizni húszsíros kenyeret paprikával.
Aztán nézem a meccset.
Kép Itt van a Husim ennyire szereti a káb Kép eleket.
és itt a verda
Vendég

Gabó!

Köszi!!!! :) :) :) :)
Nagyon szép a tütü :) :) :) :) Húsi nagyon édes! :D :D :D
Kép

Mirama!

Mi is feketét vettünk, én is gondoltam erre, hogy melegebb, na de nekünk a mostani is az.(Úgyhogy had süljön a gyerek :lol: :lol: :lol:) Nekem nem tetszett a piros a férjem mondogatta még a zöldet :D
Akarok majd télre egy bele illő lábzsákot :)
127 euro volt :(

katus78

Gabó!
Szuper! :wink: :oops: :D :roll:

Nálunk két napja vacakol a bnet, nem engedi elküldeni a hozzászólásaimat, nagyon-nagyon :twisted: :twisted: :twisted:
Folyton másolnom kell és újra belépni :evil:

Eszti! Mi itthon vagyunk, majd alkalmazkodom a többiekhez, remélem találunk időpontot :D
amica

Eszti!

Nekünk a 19-20 nem jó! :cry: :cry: :cry: :cry:
Sírni fogok, de ha Reninek, csak az jó akkor inkább vele talizzatok, mi közelebb vagyunk, talizhatunk máskor. :cry: :cry: :cry:

katus78

Nekem az aug.19-töl 1 hét nem jó, akkor nyaralunk. Persze ha a többségnek akkor jó nyugodtan kihagyhattok. Bár sajnálnám. :D

Katus! Most Quinny Freestyle 3XL Comfort van nekem. Én sem vettem Quinnys zsákot hozzá mert baromi drága. Vettem egy sima feketét, szerintem ugyanolyan jól néz ki.
Még amiért vacilálok ezen a Zappon, hogy nem karfás. Mira annak idején nem ült meg karfa nélküliben, szeretett így elöredölni.

Gabó! Gratula az új kocsihoz! Ünnepelj csak nyugodtan, igyál mégegy pohár bort! Egészséges! :D
mirama

Ma Mira hintáztatta Noelt. :)
Kép
mirama

Mirama!

Kiváncsi leszek, mert Máté is szeret előre dölni.

Nagyon arik :)

Jó éjt!

Kép

katus78

Jó estét!
Szerintem mi egész nyáron itthon leszünk,úgyhogy nekem mindegy mikor lesz a találkozó.

Gabó,állati jó ez a kocsi!Irígykedem,mint a fene! :wink: Istinek a monitorján volt szűrő,ő annal a vezetékét vagy földelédét vagy milyét rágta el az Isti :D kb 2 centit hagyott meg.De 2 fülhallgatót is tönkretett így.

Viol,nem tudja mit kap,olvasott egy e-mailt a visszajelzésről,most azt gondolja,hogy papírképet rendeltem digitálisról :D :D mert ezt is akarok majd,csak fel kell tölteni a képeket.

Katus,mi sem vagyok magasak,sőt!Én 167cm vagyok asszem' és a Feri is csak 1-2 cm-rel több.A Mikola doktornőhöz járunk a Vasvári Pál utcába.Mikor Isti született arra laktunk(Béke út)és mivel nagyon szeretjük Bencének is őt választottuk.Isti elég beteges volt,ugyhogy sokat kellett vele foglalkoznia.Nem felületes,néha már túl alapos is .Nektek ki az orvosotok?Sajnos a holnap nem jó,de. intézem a dolgaimat gyorsan,mert du. van Istinek az évzárója.De remélem most már napokon belül összehozunk valamit :D :wink:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Katus!

Lara ma mar a hatarol a hasara es vissza is megfordult. :) :) Tegnap meg csak a hatarol a hasara sikerült! :)

Gabo!

Ha jol tudom a tamogatas a napelemekre automatikusan van!
Nagyon jo a kocsi!!

Viol!

Laranak en is adok mar teat, pedig csak szoptatom. Itt nalunk 30 fok felett van szegenykem ugy izzad neha. En is mikor gondolom megkinalom vele. Neha sokat iszik, de neha csak nyamnyog rajta.
Izgulni meg nem izgulok a költözes miatt, de biztosan furi lesz majd ott lakni. Persze gondolom könnyen megszokjuk majd! :)

Eszti!

Nekem az aug. 13. nem jo, onnantol kezdve minden nap ok!
Remelem mindenki el tud majd jönni!!

Kriszta!

Nagyon jok a kepek!!
Hogy alltok a felujitassal? Konyhabutor?
Varom am a kepeket! :wink:
reni76

Nercsi!

Alizt meg a melykocsiba teszed? Vagy mar sportkocsit hasznaltok?
reni76

Reni!

Most van itt a festö, a héten még biztos itt lesz. Ha minden jól megy hétfön-kedden szerelik a konyhabútort. :wink:

Ügyi Lara baba! Mostantól aztán még jobban figyelhetsz rá! :)
mirama

Jó reggelt!

Kösz az autó dicséreteket.

Mirama!Olyan helyesek a gyerekeid!Édes Mira ahogy hintáztatja Noelt.Lassan csak a végére értek ennek a felfordulásnak és élvezhetitek a megújult otthonotokat!

Reni!Nagyon ügyes Lara pillanatok alatt csinálnak ezek a csöppségek mindent!!!

Hajnus!Ezek a gyerekek tiszta kábelfüggők!!Én is nagyon sokáig irigykedtem,hogy mindenkinek már nyugati autója van csak nekünk nem,de eljött a mi időnk is eljön majd a tiétek is!!

Tegnap voltunk homokozni kellett is neki venni egy homokozó szettet,mert másokét csórta el a pindurka.Olyan édes volt ahogy ott ült a homokozó közepén a többi baba között úgy élvezte kár,hogy nem volt nálam gép de legközelebb viszek és lekapom.Ha jó lesz az idő ma is elviszem had élveszkedjen bár tegnap délután meg este olyan felhőszakadás volt itt,hogy csak lestünk.
Na megyek megcsinálom a Husi reggelijét,mert már most tiszta dilis!!!Mi lesz később!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!Hát a héten már nem jutok el dokihoz :( Majd a jövő héten.Addig meg ugyis veszek még egy tesztet :wink:
Virág egész jól van ,csak a nyelvén vannak pöttyök meg hát egy kis hőemelkedése volt este,most meg még alukázik.Ugyhogy remélem hamar rendbe jön :)
Gabó!Jó az autó!!!!Kicsifiad meg olyan kis helyes :P
Eszti!Mi is ugynéz ki itthon leszünk egész nyáron csak egy-egy napokra megyünk valahova,úgyhogy bármikor jó.Csak Virág ne betegeskedjen már a nyáron :!: :!: :!:
kola2

Gabó!Képzeld Virág a mai napig a kábeleket a szájába veszi,Apa tök ideges erre.De én is.Nemtudom mért olyan finom :P
kola2

Sziasztok!

Reni, én még mélykocsit használok. Egy kicsit meg van emelve a háttámla, úgy rakom bele a mózest. Nem teljesen vízszintes. Úgy azért kilát, mert már keveset alszik, így tud nézelődni jobban. Míg belefér a mózesba addíg használom, mert a 2. ról így egyszerűbb cipelni a gyereket. Ez elég bonyolultra sikeredett.
Ti hogyan használjátok?
Milyen meleg van nálatok! Nézzük a vb-t, ott is látni.
MI sétáltunk tegnap a Katusékkal, de olyan zápor jött.... dörgött villámlott... egy kapualjba húzódtunk be. Aztán apa eljött értünk.

Hajnus, mi is a Mikola doktornőhöz járunk! Én is bírom, bár ő főzeléket akart előbb adatni a gyerekkel, aztán a gyümit. Én meg fordítva adtam, nem kell mindenről tudnia. :lol: Ki volt a védőnőtök?
Mi itt lakunk a József A. ltp-n.

Gabó szuper a járgány!!!! Mikor lesz meg a jogsid???
Édi Husi is!!!! Ő sokkal jobb mint a járgány :lol:

Mirama, édesek a gyerkőcök! Olyan szépek!!
Kitartás, már nincs sok hátra a felújításból. Legalábbis már a jobbik része jön.

Nálunk nyáron lesz ablakcsere, meg fűtéskorszerűsítés. A ház nyert a panelfelújítási pályázaton. Itt is lesz világ ha elkezdik. Asszem akkor Győrbe menekülünk Alízzal. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Zsani, Virágnak jobbulást!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Köszönöm Virág nevébe is :P Hát tényleg gyógyuljon már meg mert már hónapok óta egy csomó pénzt elköltöttünk gyógyszerre :( Azon a pénzen mást is vehettünk volna neki.
Nemtudjátok hol lehet jó gyerek szandálokat venni?
kola2

Ági, Csornán volt a találkozó. Akkoriban ott volt óvónőképzés. Már nincs.

Veró, tegnap Alíz bekajált egy teljes üveg sütőtököt krumplival. Szereti. :) Ma finomfőzelék a menü, kíváncsi leszek. :lol:
Megy még a gyümölcs is, azt is szereti.
Vasárnap kapott banánt, erre este 9-kor elkezdett üvölteni. Úgy megijedtünk, még sose csinált ilyet. Addig üvöltött, míg egy jó nagyot nem robbantott a pelusba. Szerintem a banán volt az oka. Azóta hanyagoljuk.

Erika

Kép
Kép
nercsi

NERCSI!!

En is meg a melykocsit hasznalom, de sajnos nekem a hattamlajat nem lehet dönteni. Nalunk lassan az lesz a baj, hogy nem fer bele. :) Pedig addig nem akartam hasznalni a sportkocsit amig nem tud igazan ülni. De biztos elöbb sor kerül ra, mert mar csak par centi helye van. Altalaban a popsijaval lecsuszik az aljaba es a labacskait kilogatja a kocsibol. Itt mar több napja 30 fok felett van a hömerseklet! Ebed utan mar nem is teszem ki a teraszra, mert annyira forrosag van. Inkabb reggel meg este! Mar most is kint nezeget es hallgatja a madarakat!

Lanyok!

Egy kerdes!!
Hanyadik honaptol lehet a babakkal strandra vagyis vizbe menni? Igazabol a klor miatt kerdezem. Vagy a baba medencekbe nem tesznek klort? SEGITSETEK!!! En mar ugy szeretnek Laraval menni strandra! :)

Zsani!

Jobbulast kivanok en is Viragnaknak!

Kriszta!

Kitartas a felujitashoz!
reni76

Kola!Akkor már kifele jön Virág ebből a csúnya betegségből addig is további jobbulást neki.
Lehet,hogy valami érdekes ízt éreznek ezeken a kábeleken v. nem tudom miért vannak rácuppanva ennyire.

Nercsi!Nagyon sokan nem is cserélik le a babakocsit sportra nekem ez utazás szempontjából jobb és könnyebb,de nagyon sok mindenkit látok a városba akinek nincs.Hú biztos a banán bántotta a pociját azt mondják vigyázni kell vele.Biztos ízleni fog neki a finomfőzelék is.
Akkor otthon is volt jó nagy dirr-durr.Itt negyed óráig tartott aztán olyan meleg lett megint majd megsültünk.
Hogy mikor lesz jogsim!!!Ez jó kérdés!!Apa azt monta,hogy júliusba neki állhatok végre,mert most az autó miatt tegnap még 100.000-et ki kellett perkálni.

Reni!Épp ezt a fürdést kérdeztem a dokinőmtől két hete,mert mi is menni akarunk fürdőkbe és mota,hogy nyugottan vigyük nem lesz semmi baja.Meg bébymedencékbe szerintem valami mást raknak nem klórt.a sógornőméknél a pici most 9-hós,de már régóta viszik őt is fürdeni.
Vendég

Reni,
itthon bébiúszásra ha jól tudom 3hónap után lehet vinni a babákat, nem hinném, hogy különleges a víz...
Máshol is láttam már piciket a felnőtt medencében.
Én sajna okosabbat nem tudok erről.

Folytatom a mosást, mégis kimosom a body-kat és egyebeket, pedig nem sok kedvem volt hozzá. Kicsit szekrény szaga van, na meg már Janka is 3éves :D
Na de ami kiakaszt a hűtőolvasztás. A kicsivel kezdem, de utálom :twisted: :twisted: :twisted:
Ma töltöm be a 35-öt!!!!!!!!!!!!!!!
Janka 37-re jött...
amica

Nercsi! A babakocsim amit vettem két szintbe dönthető: kb. 45 fokba és 80 fokba!

Nadin! Nekem 3 tesztem is megvan! Mindhárom pozitív. Csak az elsőnél még nem akartam elhinni hogy terhes vagyok! :)

Kola! :( De talán csak túl korán csináltad a tesztet!

KépKép
nicika

Amica!Akkor még legalább két hétig tessék húzni!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Végre kicsinyítettem képeket. :)

Kép
Kép
anyukáméknál, a közel 30 éves etetőszékben, nagyon tetszett neki, jobban mint az itthoni :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a virágot a szüleimtől kaptam , nekem nagyon tetszik, valami kövirózsa szerüség, de szoba növény, és novembertől februárig nem kell majd locsolni :D

Kép

katus78

Húú, helloka, sietek

Mirama,
nálunk is ment a meccs, néha én is belepillantottam, mert szeretem a brazilok játékát! :)
Nagyon aranyosak a gyereke a hintánál! :) Jól látom, hogy Noel azért pityergett még picit? vagy nem?

Eszti,
nekem totál mindegy az időpont, hogy Gábor askkor épp focizik-e nemtom, de nekem tuti jó, én ott leszek, bármikor is lesz az! :)
Húú, ezek szerint úszol a teendőkben! :( Azért pihenkj is ám valamikor! :)

Gabi,
ej, hogy ízlik Levinek a kábel! :) Neked meg a bor... :) :) :)
Tök jó akocsi!! Aikkor ő most új?

Reni,
és mikor kínálod Larat teával? két szopi között? Vagy amikor épp úgy gondolod? és milyen tea?

Katus,
nekem is ilyen etetőszékem volt! :) :) Még utána is tök sokáig megvolt, pedig már nem kellett, de én abból akartam enni. És azért emlékszem rá, mert amikor már tényleg nem használtam, még tök sokáig megvolt, lent aállt a pincében! :) Van ilyen kis lábtartója is, ugye? :) jajj, tök jó volt!
És nagyon jók a képek, nekem a járókában (vagy kiságy... :)) álldogáló pizsis tetszik a legjobban! :)

nadine81

Sziasztok csajok!!

Nem tűntem el,itt vagyok.Csak igen Katus jól írta,itthon volt a párom.Ma reggel ment vissza.Itthon volt 4 napot.Nem sok mindent lehet ennyi idő alatt csinálni .De szegénykémnek nagyon hiányzik a kisfia.Mikor hazajön meg mikor elmegy a gyereknek köztünk KELL aludnia.Nem számít,hogy mi sem alszunk rendesen meg ő sem.Na nem baj,kibírom,hogy egész éjszaka rugdos.Ilyenkor keresztben alszik,és vagy engem rugdos oldalba vagy az apját.

Majd ha lesz egy kis időm,visszaolvasok,mert csak ezt a mai 2-3 -at olvastam el.

Ja meg látom Katus raktál képet Mátéról.Édi nagyon.

Meg majd dobok fel képet is.

Csak tudniillik én itthon varrok függönyöket egy boltba,és természetesen mikor szoktak elhalmozni munkával,mikor elmegy apa.Úgyhogy kisfiam ma szomszédolt már de.a barátnőmnél,du.megy egy kicsit anyuékhoz.Csakhát anyu is még dolgozik,nincs nagyon szabadideje.

Na megyek is,gyors addig szabok amíg alszik.

Sziasztok !!
Legyetek jók!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ó Katus,de gyönyörű Máté nagyon sokat változott mióta láttam.Nekem legjobban az a kép tetszik ahol apukájával van nagyon helyesek így együtt persze a pizsis is szuper meg mindegyik.Kis mosolygós! :D :D :D :D :D :D :D :D
Tök szép a virág amit kaptál.Na nekem is ilyen kéne amire nem kell nagyon odafigyelni.Azért milyen jó,hogy ezek az anyukák nagymamák mindent eltesznek tetszik a szék. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nadine!Igen új a tütü csak bírjuk majd nyögni a részletet ami szerintünk nem sok "27.000 kaszkóval együtt",de ki tudja mi jön közbe az életbe és azért 10-év a sok idő.De mindegy a Husikám miatt muszáj volt.Annyira szupi este majd itt lent a Csótónál azért meghajtom egy kicsit!Dorka csicsizik?

A buli nekem is mindegy mikor lesz.
Vendég

Szeszike!Te ilyen ügyi vagy,hogy boltba varrsz ez tök jó!Nekem ez az eredeti szakmám,de érteni azt nem értek hozzá!!Nem is nagyon bánom,mert utálok varrni! :x :x
Gőzerővel várjuk a képeket a picurról.És ilyenkor egy hónapot vagy többet van kint?
Vendég

Katus, ééédíííííí........ :lol:
Anyósnál is ilyen etetőszék van!! :lol:

Gabó, nekünk is azért kell sport, mert a mostanival tele van a csomagtartó. :( De itthon ezt fogom használni, a régit. Asszem. Az meg a kocsiba lesz, azt fogjuk cipelni.

Niki, már beleteszed Szintit??

Amica, pihenj azért!!!!
Janka és Márton várják már a kistesót??

Szeszike, akkor most ki apáztátok magatokat. Nem is csodálom, hogy nem jöttél. Nyáron azért lesz hosszabb időre szabin??

Irigylem azokat, akik tudnak varrni. Én is akartam tanulni, de mindig elmaradt. :cry: Pedig a tesóm varrónő, meg anyu is tud.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?