Sziasztok!
Bea!
Nekem semmi ötletem
. Remélem gyorsan elmúlik a köhögés!
Amarla!
Biopiac van péntekenként is a Technika házánál. Vagy bent, vagy mögötte a parkolóban.
Szerintem ennyire nem vészes a helyzet. Üvegeset meg tényleg felesleges venned. Ha most kezditek a hozzátáplálást első nap fél kiskanál, aztán egy... Ha felbontod az üvegeset, dobhatod ki szinte az egészet. Ráadásul nagyon kevés olyan van, amiben csak egyféle dolgot tesznek
! Harmadszor: lehet, hogy nem is eszi meg még a fél/egy/két... kiskanálnyit sem. (Én Gerdával 6.5 hónaposan kezdtem. 9 hónapos koráig az 1/8 alma volt a csúcs
!)
Kezdheted almával. Vagy: most kezd érni a meggy, szerintem azt ne hagyd ki, kezdheted azzal is az első héten
! A fára biztos, hogy nem ment fel a szennyvíz
!
(A baktériumok, vírusok nem jutnak be vízzel a zöldségbe, gyümölcsbe, esetleg a felszínükön lehet. De a többségét úgyse nyersen adod, akkor pedig elpusztulnak. Meg is mosod előtte.)
Nekem nem áll össze ez az egész vízügy. Ahogy Panka mondta, sose fogjuk megtudni, mi is történt!
Marika!
Én is izgatott lennék
! Ma igazi strandidő lesz. (Amikor mi megyünk, majd akkor lesz rossz idő, igérem, idejében szólok!) Naná, hogy Ti se maradhattok ki semmi jóból
(szennyvíz)!