Nem a mi napunk a mai. Sebi vasárnap du. megfázott a Margitszigeten (soha többet nem hallgatok az apjára, mert az egy dolog, hogy ő egy jegesmedve, és nem fázik, de Sebi igen, én meg nem öltöztettem fel rendesen), úgyhogy mostanra egyre csúnyábban köhög, és alig lát a takonytól.
Ráadásul délelőtt még egy rendőrautó
is majdnem elcsapott minket, két fiatal kis rendőrcsávó röhögcsélt benne, kitolattak (!) az egyirányú SanMarcóból (!) a Kiscellire kanyarodva (!), ráadásul a szemközti sávba (!), én meg pont ott akartam átmenni, ( ott nincs zebra a közelben, tehát ki kell használni az adódó lehetőségeket). Simán ránktolatott a fickó, és szerintem az sem tűnt fel neki, hogy jól megcsapkodtam a kocsi seggét, és üvöltöttem, hogy "Ugye nem fogsz minket elcsapni te hülye majom?!".
Olyan mérges lettem, majd' elpattant az agyam, csak az a kár, hogy nem jegyeztem meg a rendszámukat, szívesen betelefonáltam volna ide a 3. kerületi kapitányságra, hogy ugyan már tanítsák meg őket közlekedni!
Aranyhold
Köszi a tippet a wc-vel. Sajnos csempéből beleszerettünk egy spanyolba (étkező-konyha részhez), aztán én meg egy olaszba a fürdőbe.
Mucus
Nagyon örülünk Neked! El ne tűnj!
De azt Szilpának is be kéne látnia, hogy igazam lett: amint ők eltűntek a színről, egyből beindultak a még pocakos kismamák - nagyon helyesen, övék (tiétek) az a topic.
Aztán ha minden baba megszületik, és ennek ellenére ottragadtok, majd titeket is jól kiebrudalunk onnan!
Nikcsi
Számla: huh, zűrös, akkor örülhettek, hogy csak 5 évet számláztak ki!
Persze szörnyű, hogy ilyen zavaros körülmények között mégis ti húzzátok a rövidebbet.